16
  • gergő992
    ehez van magyarositás??
  • Neurotoxin
    A Red Alert 2ből ugye az a verzió van ,amiben teljesen lezúzzák New Yorkot igaz?Mert azt hallottam, hogy a szeptemberr 11.-én történt események miatt vmi átdolgozott sz*rt raknak helyette a csomagba....

1ébéknt miért nincs egy normális topicja sem itt az SGn, vagy csak én nem találom?:)
  • SYA
    Ezekkel lehet online is játszni,mert akkor tutira beszavazok rá??
  • netuddki
    máár megvan bibibiii
  • NST Demo
    Lehet tudni hogy itt mikor jelenik meg ez a csomag ? Vagy hogy behozzák ide egyáltalán mert , ahogy olvasgattam szerte a neten kint már kapható régóta a cucc :( .
  • Gamez
    Zero:Hours volt a nagy király és az is marad mig nem adnak ki jobbat nála.
    Soha nem lehet megunni ezt a játékot napokat-heteket lehet vele játszani!
    Nagyon király!
  • mrzed001
    Zero:hour nagyon király, annyira erős az AI, hogy a mai gépeket is fullra terheli egy jó 7 az 1 elleni csata :)))

Ami elgondolkodtató, hogy 2-3 évente minimum nyomtak valami nagyot, és 2003-as az utolsó, szóval ideje lenne, VÁRJUK A FOLYTATÁST is
  • Yfel
    Ez mindenkeppen felkuzdi magat a bevasarlolistam tetejere :o)

Y
  • Alfa Of NS
    Van Win95-os valtozata az elso resznek. C&C Gold vagy mi.
  • asysoft
    Elolvastad a cikket?:) Ez nem új játék, "mindössze" egy csomag.
    Ha ez itthon 10k körül jelenik meg, erősen el fogok gondolkozni a csomag beszerzésén. C&C rulez!
  • immovable
    Nekem a Red Alert és a Tiberian Sun tetszett a legjobban, olyan atmoszférája volt azoknak játékoknak amivel azóta sem találkoztam. Hajrá!!!
    Még ilyeneket!!!
  • Fenrir
    kérdés hogy a 95-ös dos-os játék hogy fog menni xp alatt :)
  • Goth
    A Tiberian Sun és a Red Alert 2 messze a legjobbak!
    Olyan kell még :C
  • Dinosaur
    Előző C&C elég szarúl lett optimalizálva hogy 2 GHz-es és és fél giga ramos gépen is szaggatott, remélem ez zsír lesz ebből a szempontból legalább.
  • antikommunista
    fasza!
  • Crash Override
    Király !