16
-
gergő992 #16 ehez van magyarositás?? -
#15 A Red Alert 2ből ugye az a verzió van ,amiben teljesen lezúzzák New Yorkot igaz?Mert azt hallottam, hogy a szeptemberr 11.-én történt események miatt vmi átdolgozott sz*rt raknak helyette a csomagba....
1ébéknt miért nincs egy normális topicja sem itt az SGn, vagy csak én nem találom?:) -
SYA #14 Ezekkel lehet online is játszni,mert akkor tutira beszavazok rá?? -
netuddki #13 máár megvan bibibiii -
#12 Lehet tudni hogy itt mikor jelenik meg ez a csomag ? Vagy hogy behozzák ide egyáltalán mert , ahogy olvasgattam szerte a neten kint már kapható régóta a cucc :( . -
Gamez #11 Zero:Hours volt a nagy király és az is marad mig nem adnak ki jobbat nála.
Soha nem lehet megunni ezt a játékot napokat-heteket lehet vele játszani!
Nagyon király!
-
#10 Zero:hour nagyon király, annyira erős az AI, hogy a mai gépeket is fullra terheli egy jó 7 az 1 elleni csata :)))
Ami elgondolkodtató, hogy 2-3 évente minimum nyomtak valami nagyot, és 2003-as az utolsó, szóval ideje lenne, VÁRJUK A FOLYTATÁST is -
Yfel #9 Ez mindenkeppen felkuzdi magat a bevasarlolistam tetejere :o)
Y -
Alfa Of NS #8 Van Win95-os valtozata az elso resznek. C&C Gold vagy mi. -
#7 Elolvastad a cikket?:) Ez nem új játék, "mindössze" egy csomag.
Ha ez itthon 10k körül jelenik meg, erősen el fogok gondolkozni a csomag beszerzésén. C&C rulez! -
#6 Nekem a Red Alert és a Tiberian Sun tetszett a legjobban, olyan atmoszférája volt azoknak játékoknak amivel azóta sem találkoztam. Hajrá!!!
Még ilyeneket!!! -
#5 kérdés hogy a 95-ös dos-os játék hogy fog menni xp alatt :) -
Goth #4 A Tiberian Sun és a Red Alert 2 messze a legjobbak!
Olyan kell még :C -
Dinosaur #3 Előző C&C elég szarúl lett optimalizálva hogy 2 GHz-es és és fél giga ramos gépen is szaggatott, remélem ez zsír lesz ebből a szempontból legalább. -
antikommunista #2 fasza! -
Crash Override #1 Király !