82377
Silkroad Online (iSRO)
-
at16 #78599 neve picit fail :D -
WorldTorrent #78598 Elado
akit erdekel vegyen fel [email protected] !!! Gold, pet meg minden van rajta jo cuccokkal! -
ThedarkmanHUN #78597 Ha valakinek van Titan serveren lv 16-os vagy 32-es sos harp-ja az dobjon már egy pm-et, lehetetlenség találni Oo :D -
#78596 lol, kezdjük újabb MMO ba?! Kösz én kihagyom. (amúgy se tetszik a wow) -
#78595 Hát mindig lesznek újak. -
#78594 -
#78593 wowozzatok inkább :D -
#78592 Nem csak a botok, hanem én is. -
#78591 SRO-t már a botok elrontották.. -
Rabbit20 #78590 kikopik mercury is lassan :) -
#78589 Na én abbahagyom a srot nekem már nem tetszik ha valakit érdekel egy 65lv wiz (mercury) akkor írjon priváltba köszi:D A neve hogy utána tudjatok nézni: Dunaferr -
#78588 osztódással szaporodnak? :D -
at16 #78587 én is ráuntam eléggé.
ha be is tudok lépni, farmolni nemtudok mert mindenhol teli van goldbottal megint... és mintha még több lenne belőle :@@@
ja meg a goldbotok a sajátk kiskarijukat húzzák felfelé, amik majd ugyanúgy szedni fogják a pénzt mint elődjük.. és így megy míg egyszercsak csak goldbot lesz a játékba... :S -
ferke89 #78586 Nah 2 napot loginnoltam szal meguntam egy kicsit a játékot:) -
#78585 Ja, pár napja botoltam akkor még csak, és lvl 71-72 voltam. :-P De a blader még bírta rendesen. :-P -
Cat 02 #78584 Mi ott lengyel sráccal akartuk mindig beakasztani Yarkant, de sose sikerült >.< -
#78583 mi egyszer palára találtunk rá niya shamanoknál, ahogy yarkant 1v1ezi :D -
#78582 nagy az isten állatkertje -
Cat 02 #78581 Mercury-n a srác kínai gyerekkel ölette már Shaitant, 130+ killje volt talán :D -
#78580 Nálam a kedvenc az volt, amikor a kis kinai gyerek belőttem, hogy öljön, aztán MSN, visszváltok jó 20 perc múlva, és éppen rajtam van ő is meg a kis háziállatai :D -
#78579 Hát mikor leöltem Shaitant, akkor kellett rá várnunk majdnem 3 órát, és előtte már volt aki várta.
Nagyon el tudja húzni a dolgot :) -
#78578 2órája várok Shaitanra lol.. -
#78577 Ahol 4-8 ember összeül grindelni, kő kövön nem marad, a botokat max poénból csalogatják oda, hogy nevessenek rajtuk. :) -
Cat 02 #78576 Kínai se rossz pt-be, íjász megy mobokat gyűjteni és még nagyon healelni se kell :D -
Kryon #78575 hát ja, ha goldbotok nem takarítanak le mindent egész jól lehet partyval fejlődni, bár így EU előnye mégtovább nő -
Cat 02 #78574 Maala-nál van az igazság... emlékszem régen is volt egy jó party (4-es), dumáltunk közbe és folyamatosan ment az ölés. Aztán dél lett és hopp 10 seces lagok, akkor meg log off :D -
#78573 Hidd el, nem olyan nehéz az, ha van társaság, meg egy jó billentyűzet. -
#78572 Exp ratet, vagy ilyesmit is kellene akkor már növelni, mert lv100ig kézzel...Hát tapasztalatlan vagyok full, de akkor is nehéz...(?) -
#78571 INV ott is hozzászólt. :D:D:D -
AriZona911 #78570 98+7 bow eladva 1 billért, na ez se volt gyenge, ráadásul nemis volt vmi nagy durranás, crit8 41%+ statok str5 int4 többi kék 100% on de akkoris .. xD ezmiez .. xD A karakter továbbra is eladó.. -
#78569 Természetesen, akkor a legjobb a játék, ha kézzel játszol és van kivel játszanod. -
VadKacsa #78568 Hát öcsém a jobbnál kezdödik az egész kibaszott élmény aki életében nem huzta fel kézzel 20-ra a kariát hogy elinduljon Janganból DH-ba a 60+os thiefek között az hülye! És az a büdös kurva életbe nem fogja megérteni ennek a játéknak a lényegét és még boldog sem lesz... :) -
ThedarkmanHUN #78567 Vannak akik élvezik a játékot még ha csak teszem azt lv 40 körül vannak is de kézzel tolják.
Persze ilyen emberek nem nyomják napi 10 órába kézzel mert akkor nem élveznék, én is ilyen vagyok, nincs nagy karim mégis élvezem a low lvl-en való '' kínlódást '' mert kb 1-2 órát tolom annyi bőven elég aztán ctf majd game offolva és nesze neki bumm de jó volt :D -
AriZona911 #78566 Jóestét.
Eladó lv99 str íjász karakter. Greece server, +5 set +7 bow fb minden. Devil spirit/majom clown dress avatar. 20 mill gold a karakteren. Pacheon ff lv99 fire ff lv98 light ff lv80 cold lv20, 635 egész felhasználatlan sp van a karin. Részletekért érdeklődni és árajánlatokat adni meztelenül vagy minden itemmel az alábbi email címen:
[email protected]
(msn címet szintén itt kérhetsz)
További szép estét mindenkinek -
#78565 Így van, annál zavaróbb, de a "soha hozzá nem nyúlok, csak a masteryt uppolom rajta" tipusú playereknél fel se tűnik a különbség. ( Max ruha alapján tűnik fel, hogy goldbot vagy main kari)
Persze lehet ezen vitázni, ha 1 nuker goldbot odajön ahol te ölsz, nagyobb eséllyel ks-el mint egy sima botter karija, ami akár lehet kínai str illetve eu str is. Aztán, ha wizard akkor megint más a téma.. -
#78564 Ebben tökéletesen igazad van, én csupán a goldobot extra képességeire céloztam volna, ha eddig nem volt világos, amivel még inkább szükségtelenné teszi az emberi beavatkozást...
Ezzel igenis, hogy sokkal zavaróbb az 1-2 klienssel bentlévő, a karijára ránéző, azt fejlesztgető, interaktív dolgokban is résztvevő player botterekhez képest. -
#78563 Pár hszel előbb írtam, hogy botter és botter közt van különbség, ezt úgy értettem, van aki 24/7ben tolja 1 main karival, van aki meg közben job-ol, pvpzik, uniquezik stb.
Aki 24/7ben tolja, olyan mint a goldbot, csak éppen 1 karija van nem 11, így tehát őt nem nevezik goldbotnak mert 1 main karival tolja, amivel chatel, nagy ritkán uniquezik, míg goldbot 24/7ben öl.
Nem az zavar, hogy mindig ott vannak és sokan, hanem hogy aki botol jobbnak tartja magát, mint a goldbotokat.
Pedig csak az van felette, aki élvezi is a játék ízét, nem berakja botolni és majd kiesik a sunja.
Mert független a JM hozzáállásától, maga a játék nem botoknak készül, csak akinek nincs szabadideje (munka, iskola, magánélet) elkezdenek botolni, hogy tudják tartani a lépést.
Csak van aki annyira rászokik, hogy játszani is elfelejt, és van akinek élvezetet is jelent a játék.
De leginkább azokat bírom, akik ahol lehet szidják a goldbotokat, azt mióta tudnak több karival botolni, azóta nekik is van 3-4. -
#78562 Nem az zavar, hogy mindig ottvannak és sokan?
Na hát kb ennyivel nyújt többet ugye... -
#78561 Most mit írjak még amit te látsz kívülállóként?
Abból csak annyi jön le, mint a sima bottereknél.
Más meg nem hinném hogy zavar, mármint amihez köze nincs az embernek az nem is zavarhatja. -
#78560 Megoldotta, csak amit ember csinált azt még több ember megtöri.
Jelenleg is üzemel a MAC Adress-szerinti szűrés, csakhát ez kijátszható.