Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most 24 es a kicsike 3-at 4 et tennem manára de amúgy az elõzõket is olvasd már vissza és arról mondj váleményt a mana shielred a sprintre és a thiefkedésre pls
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Csak nem volttam 100%-ig biztos abban hogy pure full-t jelent😊
1: a lightningban a sprintet érdemes fejleszteni? megéri
2: most az update után ugye mint tudjuk lehet már állnevet használni így már jobban megérné inkább thiefkedni mint tradelni?
thx a lot
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Tehát pure int jó választás volt részemrõl most már kijelenthetem, fõleg amióta áttettem bicheonra a fire skilleket úgy mond.. Azóta mégjobb minden. Skill használatom meg elsõnek nuke, aztán iron wall, kd, kd, ha nem fekszik frost vagy nuke. Ha erre rájön mana shield nem lesz aki megállítana ( kivévve sun fegyvereseket persze.. )
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
botforum.co.cc :p
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
a shield
a fegyó
😄( még némi átalakitásra szorulnak, a shield 13 misi, a sword 35 misi volt)
botforum.co.cc :p
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
http://www.imagewoof.com/view_image/4d0c81736/spearwithglowing.JPG
48-as mezei spear csupán +14-el 😄
ja meg 52+11es sun blade
http://forum.donanimhaber.com/m_14190948/tm.htm
bocs nem szoktam begurulni de ááh hagyjuk
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ksro ban nincs 40+ eu-s monci, isron miért lenne?
a deegre kérdés meg megincst csak necces mivel ksro ban és isron ban és máshogy jött (fog jönni) be
Kiváncsi leszek hogy ez mikor fog bekerülni az euba...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ja meg hogy euba csak eus, kínába csak kínás drop, de viszont Hotanál vegyes drop lesz mert elvileg a 40-es kari már akkor ongokat meg bunwnagokat mészárol, szal azok dobhatnak vegyesen...
De a hivatalos erupa leged1-nél ki van írva, nézzétek meg hogy hol milyen dropok várhatok..
Van akinek állitólag már töltött le konstantinápolyból, lehet habiszti kamu..
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
made by me ^^
az pedig szopás magasfoka lesz, ha jövõ hónapban, taklában esik valami ûberállat, 8degrees fegyó, csak épp európai, 1 darabig nem igazán lesz rá kereslet 😊
mert 20sec poti, csak mágikus sebzés, no fegyóskill, így nem árt ha lehetõleg 1-2 nuke az ellen, mert tök mind1 mennyi a hpd annál tovább úgysem élsz...
elõször próbálkoztam Uleaddal de az 1 gigából vagy 300 megát vagy 1 megát csinált 😄 azt windózéval 300 megából sikerült 22 -t minõségromlás nélkül XD