Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malaa 😄
mit nem találok 😄

botforum.co.cc :p

Rolly
én most kezdetm új karit azért kérdeztem hogy fejlesszem e sprintet elõzõvel elektrohoz se nyúltam (nem is tudom hogy bírtam ki így 50 ig 😄)
most 24 es a kicsike 3-at 4 et tennem manára de amúgy az elõzõket is olvasd már vissza és arról mondj váleményt a mana shielred a sprintre és a thiefkedésre pls

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Rolly
sztem meg str esnek megéri jobban lenni fõleg ha glavie el vagy mert ott az állandó képesség még több hp és felfejleszted a forgót a 3.ra és olyan 5000 bõl csinál 1500 at 😄

hybridbe mi a jó? most vagy leszek intes, vagy stres.. elkell dönteni, hibirdek úgy vannak ebbõl is kicsit abbólis 1 kicsit, általába sworodsok,és nem csak nukolnak nem de?
Azé annyira hülye nem vagyok, lvl 50-ig vittem egy karit😊
Csak nem volttam 100%-ig biztos abban hogy pure full-t jelent😊
akkaor sjetettem hogy full-t jelnet oké, mindig azhittem hogy az int szarabb, mert kevés élet, és gyorsan elhalálozik az illetõ, és full str voltam bladés, és az intes nuker kicsinált mint szart, hiába volt sokka ltöbb életem, sokkal nagyobbakat sebzett, amit én sebeztem hipp hopp vissza töltötte, pedig szintbleivolt..
Rolly
(pure/full ugyanazt jelenti): csak arra tesz és másra nem szóval full int=level 1 tól csak a manára tesz, full str ugyanez hp val 😄

pure mit jelent? full, bocsi csak nem vagyok tisztába velle...
Rolly
amúgy ha már a mana shieldet be tudták tenni (valyon honnan vehették? erõsen wow ból (állítólag)) akkor nem rakhatnának be olyan skillet mint ami a paladinnak van mondjuk óránként lehetne használni és mondjuk 10 mpre sérthetetlen leszel vagy vmi iylesmi ne csak az intesek szórakozzanak már 😄

Rolly
hi all lenne 2 kérdésem az "old playerekhez"
1: a lightningban a sprintet érdemes fejleszteni? megéri
2: most az update után ugye mint tudjuk lehet már állnevet használni így már jobban megérné inkább thiefkedni mint tradelni?

thx a lot

Lord Nomak
68as vagyok egyébként.. A legjobban hibrid spearesek és glaviesek hullanak mellesleg.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Jahm egyébként statisztika pure intes karimról. 72es szintig összes glaviest verem ( +5 glavivel, +3-5 cuccokkal tehát nem szar itemekkel vannak ) Tegnap 72es török glaviest 18-2re vertem, szerintem neki viszont csak glavie volt jó más nem. Bladerek hát.. hullanak bár nem ilyen arányban block miatt, intesek 71ig 1 nuke 1 kd.
Tehát pure int jó választás volt részemrõl most már kijelenthetem, fõleg amióta áttettem bicheonra a fire skilleket úgy mond.. Azóta mégjobb minden. Skill használatom meg elsõnek nuke, aztán iron wall, kd, kd, ha nem fekszik frost vagy nuke. Ha erre rájön mana shield nem lesz aki megállítana ( kivévve sun fegyvereseket persze.. )

Lord Nomak
Szerintem nem honor item, mert eléggé gáz lenne, ha már honor és ilyen statokkal. Szerintem azok 100%osak mindent beleértve.

inv? a shieldben mi a nagy cucc? 😄 a +5? tegnap Romeon 72+5 br19 full blue-t láttam....röpke 200 misiért...mondom nice 😄

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

mi az a honor item?😮
Maala
ez ellen szól viszont, hogy nincs rajta astral...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

mért lenne az? bár nemvagyok honor item szakértõ szerintem nem az, mert az zöld vagy mien színû, meg az ikonja, hasonlit a sos hoz, az a kics csillag, vagy mittomén micsoda megy az ikon körül, szal szerintem nem 😄

Maala
vajon ez Honor Item?

85+13 bow

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

fegyó
shield
én nem látom az elözõ hozzzászólásba, ott kép beszrást használtam

a shield

a fegyó

😄( még némi átalakitásra szorulnak, a shield 13 misi, a sword 35 misi volt)

Maala
Hotan utáni területek, beleértve Taklát, Western Asia-t is...

Ja, sejtettem hogy én leszek az utolsó aki látja, na mindegy, azért megprobáltam😄
Kavácska
este egy sörözés Avakum?

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

régi

Láttatok már iet?XD -->

http://www.imagewoof.com/view_image/4d0c81736/spearwithglowing.JPG
48-as mezei spear csupán +14-el 😄

ja meg 52+11es sun blade

http://forum.donanimhaber.com/m_14190948/tm.htm
ázd már meg az a kibaxott hiv oldalt !!!! !😄
bocs nem szoktam begurulni de ááh hagyjuk

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hy all hallottam jön a legend 1. vagyis európa mikorltol lessz nemtudjátok???Metr akkor ujra sroooo
8 ? 9 xP

bakker ne találgassatok max ha van valami érvetek vagy valami

ksro ban nincs 40+ eu-s monci, isron miért lenne?
a deegre kérdés meg megincst csak necces mivel ksro ban és isron ban és máshogy jött (fog jönni) be

Tényleg láttam képeket hogy ksro-ba ticeteket meg pet hosszabitó uhrt láttam, meg minden itemet lehet árulni, ezeket ugye az ember megvette, és aztán kemény millákért árulta, de az ember ekkora gyökér volt hogy kidobott pénz silkért hogy vegyem itemet, és azt árulja játékbeli kemény milliókért? hát.. a szörnyek ugye nem dropolhatták, szép is lenne..
Kiváncsi leszek hogy ez mikor fog bekerülni az euba...
ugye most nem vok benn?, mert ha igen akkor rossz napom lesz...<#nyes>

nem, én nem hagytam abba, van egy 74es nukerem, farmolgatok épp új skillek miatt, de európa már akkor tetszett amikor kSROsok elkezdtek róla írogatni, így valszeg kipróbálom mikor bejön...😊

WuFraZselic
dehogy, kyron aktivan tolja athenson, sõõt még azt is megteheti hogy stallt nyisson hotan blacksmithnél, 8deg itemeket árulva, ugye? <#banplz><#vigyor><#vigyor>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

byzhouse
most még mind1 majd meglátjátok és akkor lehet beszélgetni sokat mert most it mindenki mást mond

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Te is abbahagytad a sima sro-t?Én is, csak a guild társaim akik még játszanak, azok mondták hogy vannak változások, meg bekerül az eu- azt arra fölpörögtem, meg olvasgattam, meg most forumozgatok<#vigyor2><#smile><#smile><#smile><#nyes>
Ja én is úgy tudtam, meg azth ogy 6-ig lesz az eu, erre valaki írta hogy 8-dig...
Ja meg hogy euba csak eus, kínába csak kínás drop, de viszont Hotanál vegyes drop lesz mert elvileg a 40-es kari már akkor ongokat meg bunwnagokat mészárol, szal azok dobhatnak vegyesen...
De a hivatalos erupa leged1-nél ki van írva, nézzétek meg hogy hol milyen dropok várhatok..
várom már európát, újra <#lama> leszek 😄DD

Van egy olyan érzésem, ahogy ismerjük joymaxot, hogy az július agusztus lesz, pedig elég konkrét, mivel ki is van írva hogy júli..
Van akinek állitólag már töltött le konstantinápolyból, lehet habiszti kamu..
40ig kínában kínai, euban európai, 40 fölött vegyesen, asszem így lesz...

majd meglátjuk, kSRO-ban valszeg megkapják idén lvl 100ig, és 10.degreeig, akkor majd kiderül...

WuFraZselic
nem ugy volt, hogy a hotani területen esik eus és kinai cucc? takláról szó nem volt eddig...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Hacsak nem Joymax gyorsan fejleszt, és mire eléri valaki euba az lvl 40-et, addig bent lesz az lvl 60, vagy rögtön 80, és eus szörnyek is lvl 80-ig, de tuti nem így lesz<#gonosz1>
1xrre európai és kínai karit nem igazán lehet vinni sztem, (lefeljebb, ha eusal jétszol, kínai meg botol másik gépen), ezért, aki csak kínai karival van, és monnyuk esik neki 1 sosun mágusbot, az ülhet rajta fél évig mire el tudja adni...

Cyron, az eus kari 100% hogy mehet majd kínába lvl 40 felett, mivel addig eu-ba elvan, de utána csak hotanba tud fejlõdni...
Ja, valaki azt írta hogy az eus kari 40-ig nem mehet kínába, a kínai meg lvl 40-ig nem mehet euba, olyan variáció is volt hogy az eus kari mehet kínába, a kínai viszont nem mehet euba, meg olyan is volt, mind2 mehet bárhova, az eus kari jaganba kezdheti kínais küldiket stb.. össze vissza tippelgetnek, majd meglátjuk!<#kacsint>
http://www.youtube.com/watch?v=L8cGWAIhCYE

made by me ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kyron, valaki épp ezért kezd új eu-s karit, van egy 70+os karija, és azzal nyomul, és azzal majd valszeg üt 8d-és eus cuccokat, lesz egy kis eu-s akrija, aminek jól fog jönni, ha persze átlehet majd adni...
a kibõvítést remélem úgy csinálják, hogy az új helyeket európai kariknak tartják fenn, így euban nem lenne nehéz feljutni, fõleg, hogy sztem elég kevés lesz belõlük, de ha csak simán bõvítik, akkor kínaiak elárasztják új helyeket is és európainak esélye nem lesz bejutni, így nem lehet pt-t szervezni.., no comment...

az pedig szopás magasfoka lesz, ha jövõ hónapban, taklában esik valami ûberállat, 8degrees fegyó, csak épp európai, 1 darabig nem igazán lesz rá kereslet 😊

euban pure int a jobb, vagy nem?

mert 20sec poti, csak mágikus sebzés, no fegyóskill, így nem árt ha lehetõleg 1-2 nuke az ellen, mert tök mind1 mennyi a hpd annál tovább úgysem élsz...

kész az a rohadt videó 😄DD
elõször próbálkoztam Uleaddal de az 1 gigából vagy 300 megát vagy 1 megát csinált 😄 azt windózéval 300 megából sikerült 22 -t minõségromlás nélkül XD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;