Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, mert elkezdték a gamét, és mitomén én voltak lvl 40-en, és nem volt kedvük új karit kezdeni, ezért az eu-s karik háttérbe szorultak, mert gondolom ott is 1. csak chinese kari volt, azt azzal nyomta mindeki, és késöbb került be az eu-s kari, és ezért nem nagyon vitték high lvl-re mert ott volna nekik a a kínai kar már egész mgas szinte...
Na majd ha bekerül az eu án megmutatom XD
ahogy olvasgattam elég bonyolult egyik másik...
biztos van európai sun drop is, de ksro videókban mindenki 90es chinese karijával funol, ezért európait nem nagyon látni, videókon általában csak max 20-30as szintûeket láttam eddig, pedig kíváncsi lennék rá mire képes pl. egy 90es mágus...

Tényleg szarok a küldik?
ksroba csak sima alap fegyo van?Nem hiszem, én asszem láttam már sun dropot belõle..
visszatértem már isrohoz....mivel jön eu..amíg nem banolnak isrozom aztán végleg befejeztem 😄
lvl28 full str ijász..😛😄😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Lord Nomak
Gondolom.. Fura lenne ha az egyik csinálhatja a másikét de fordítva nem. Én várom már EU mapot, az az egy tetszik nekem az egész EU dologban igazán. Na meg job updatet és stall systemet..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

datango
és kinai kari tud majd europai questeket is csinalni ????

nem tom , csilaj volt boszi és talán a pap ot is kitanulta

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lord Nomak
eu-s cuccokból van sun drop ? mert képeket amiket láttam nem találtam senkinél

hori ksro-zol még? van hely a klánban 😊

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

bottal lehet több klienst indítani..de már nincs free abból se...fizetõs van csak..:/

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Az EUs kvesztek nagyon gázok... muszáj lesz kínai kveszteket csinálni, ha fejlõdni akarsz (kivéve ha húznak).

Mana pajzs: lehet hogy fogy a manád, de intesként inkább a manád fogyjon (12k+) mint a hpd (6k)... És amúgy sem muszáj maxolni, mert ezen kívül a coldos skillek nagyon gázok, de pl. lvl 40en (mint nekem is) a 30% már elég jó. Amit írtam csak egy nagyon szélsõséges eset.

Naja😊
40 fölött meg mindek elkezdeni 1.tõl a kínais questeket? szal azt senki nem fogja..
40 alatt, hülyeség lesz eus karival kínai mobot ölni, mert az csak kínai cuccot dropol

2006.11.11 kezdtem, és k. 3 hónapja már hogy nem játszok..
* eus küldiket
nemtom mióta nyomod, de én még emlékszem meddig ígérgették taklát mire végül berakták, jókora késéssel, soha nem látott laggal kísérve...

de most pl gondolj bele: most lvl 40-ig megcsináélom a kínasi küldiket, utána elkezdem a kínaist is?
ja biztos úgy van mert lvl 40 után már csak kínais küldik lesznek, és lvl 40-ig meg eldönhetik az emberek hogy miet karnak ha unják az eus mooboakt hát irány kínais küldi😊
késés szerintem nem lesz, mert most joymax gondolo mteljes erõbedobással rajta vannak az eun, lekötheti õket rendesen😄
ha már közzé tetéttek hogy JULY 2007, akkor valszeg akkorra is lesz, de kitudja😊
ksroban úgy van, de nem biztos, hogy isroban is így lesz

Áh, nem fogok újat kezdeni, mikor már itt van szinte az eu😊
kínait ne mfogok, nem tudnám az a küldiket újrakezdeni.
És euba meg lvl 40-ig új küldik, de állitólag eu kari csinálhatja majd kínais küldit, ebbe mi az igazság?
ha tippelni kell, megpróbálnak berakni mindent amit ígérnek, kb 1 hónap késéssel, aztán szerverek összeomlanak, és következõ 1 hónapban napi 3 inszpeksön, hogy legalább pár órát rendesen menjen a gamma...

most is játszhacc 😄D

Persze kiváncsi leszek hogy lesz ez az egész rendszer, mert már annyiféle variáciot hallottam, nem tudom kinek higyjek...
lehetne már europa hogy énis játszhassak végre😄
nem azt írtam, hogy nem éri meg használni, csak hogy kimaxolni lehet necces, mert akár magadat is akadályozhatod vele, ha sok manát elvisz

Maala
érj már utol, PvPzni akarok veled xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Az igen xDDDDD Ebbõl nekem lesz mana shield meg prémium. De gyüjgögetem amúgy is a scrollokat eventek alatt, van vagy 40 parry scroll 😊

pont az, hogy amit kérsz, az sztem a goldmineres botkliens, azzal lehet asszem ilyesmit csinálni, hogy több karival vagy benn 1 géprõl..., de lehet tévedek

Maala
a multikliens nem az alap progi része, ezért bannolhatnak érte. old meg inkább guild storage-ben, vagy kérj meg 1 havert. ingyenes multikliens egyébként nincs, ha mégis találsz és használod, jobb ha felkészülsz a hackre...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Hát tudod, kb mire maxolva lesz mármint 80ig.. Kb lesz 20k mp, garment lesz rajtam. Innentõl kezdve szerintem nem igazán fog számítani ez nekem. Ha meg nem éri meg fejleszteni akkor minek használja ksro-ban minden intes hmhm. Ezt annak kellene írnod vagy azokra vonatkozik akik str-esek, mert annak tényleg nem igazán fog menni.

Gyakorlatilag két ugyanolyan karaktek.
Mivel teljesen új felhasználó nevet hoztam létre, nem europás, csak a jó örek régi kínais.
Létrehoztam egy új felhasználó nevet és a cuccokat szeretném átadni,hogy egyszerre kettõvel lehessek bent és átadjam a cuccokat.
Miért bannveszélyes?
Tudtomma a Faq nem tartalmazza, silkroddal kapcsolatos, nem Bot programot kérek. Akkor meg mi baj lenne vele?
Csak egy nyavajás multi cliens kellene de senkitõl sem tudok szerezni.
Ha itt mégis necces a dolog és van valaki aki tudna segíteni az írna nekem a [email protected]?
Köszönöm
Ja vágom már, csinált egy másik accountot ,és oda akarná a cuccokat átetetni,
fera pontosan mit akar?😮
ksros cuccokat majd átenni europás karinak, vagya ksros cuccot isro átenni v mi?
elég bannveszélyes a dolog, inkább kérj meg havert...

Helló all!
Csináltam egy új felhasználó nevet és a régi cuccokat át szeretném adni az újnak, és mivel nem szeretnék külsõs segitséget, így kérdezõsködtem és azt mondták ezt multi klienssel lehet megoldani, ennek nagyon megorültem, de sehol sem találok ilyet így korai volt az örömöm. 😞
Légyszi ha valaki tud ilyet az szoljon nekem elég egy link is, de ha neki van meg és hajlandó mondjuk a 2big-el elküldeni azt nagyon megköszönném.
ez manna pajzs majd a kínai karuk újítás lesz?Már mint õk kapnak manna shieldet?
Maala
most bejutsz elsõre, vagy sem? a bentmaradásról semmit nem mondtak...

és megin dc, thx joymax thx, ennyit ér a prémium teki...

itt jön majd az, hogy szükség lesz európai karikra, mert az rádtesz valami átkot, és összes buffodnak pápá... 😄D

Nem, csak azt a sebzést írja ki, amit hp-ból vesztesz.
Amúgy számolgattunk: mana pajzs maxolva 54-55% reduce, premium teki 5%, item mall scroll 20%. Ez 80% reduce. 10k dmg-bõl 2k-t kapsz be. Öljön meg valaki.

Vagy mert éép megszakad 10 sectra a neted, azt baxhatod
Maala
lol, ezért van XLarge Mana Poti, bazze... nem véletlen lehet 90%ra is rakni mana potit is...

DCt meg azért kapsz, hogy minél több idõt tölts a játékkal. 😊

MÉR KAPOK ÁLLANDÓAN DC-T????????? <#falbav>

új nukok gondolom eszik majd a manát rendesen..

manapajzsot lehet nem éri majd meg maxolni, mert azt veszed észre, hogy nem bírod ellõni a nukot 😄D

Maala
de most ilyen kérdést, mikor majd meglátod 1-5 hét múlva xD

Lord Nomak
De én nem fogom 😊 Undorodom EU-tól, gusztustalan az egész grafika a mag támadásokat kivévve.
Egyébként most hogy így eszembejut azért is jó extrem wallt maxolni mivel nem hat freeze amíg fentvan az emberen.
Másik.. Mana shieldnél levonja sebzést a manából, legalábbis X százalékot nem ? De a sebzést azt kiírja, tehát ha 4k hitet kapok az azt jelenti hogy teszem azt 3k-t manából 1k-t hp-ból von le. Tehát a real sebzést írja csak máshonnan szedi le..

vagy boszi mágus inkább?
én kiválasztok mjad valami hiperjólnézõ ki nõi eus karit és azzal leszek a papmágus, na az jó?XD
Maala
bárd, vazze, bárd!