Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na majd ha bekerül az eu án megmutatom XD
biztos van európai sun drop is, de ksro videókban mindenki 90es chinese karijával funol, ezért európait nem nagyon látni, videókon általában csak max 20-30as szintûeket láttam eddig, pedig kíváncsi lennék rá mire képes pl. egy 90es mágus...
ksroba csak sima alap fegyo van?Nem hiszem, én asszem láttam már sun dropot belõle..
lvl28 full str ijász..😛😄😄
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Mana pajzs: lehet hogy fogy a manád, de intesként inkább a manád fogyjon (12k+) mint a hpd (6k)... És amúgy sem muszáj maxolni, mert ezen kívül a coldos skillek nagyon gázok, de pl. lvl 40en (mint nekem is) a 30% már elég jó. Amit írtam csak egy nagyon szélsõséges eset.
40 fölött meg mindek elkezdeni 1.tõl a kínais questeket? szal azt senki nem fogja..
ja biztos úgy van mert lvl 40 után már csak kínais küldik lesznek, és lvl 40-ig meg eldönhetik az emberek hogy miet karnak ha unják az eus mooboakt hát irány kínais küldi😊
ha már közzé tetéttek hogy JULY 2007, akkor valszeg akkorra is lesz, de kitudja😊
kínait ne mfogok, nem tudnám az a küldiket újrakezdeni.
És euba meg lvl 40-ig új küldik, de állitólag eu kari csinálhatja majd kínais küldit, ebbe mi az igazság?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mivel teljesen új felhasználó nevet hoztam létre, nem europás, csak a jó örek régi kínais.
Létrehoztam egy új felhasználó nevet és a cuccokat szeretném átadni,hogy egyszerre kettõvel lehessek bent és átadjam a cuccokat.
Miért bannveszélyes?
Tudtomma a Faq nem tartalmazza, silkroddal kapcsolatos, nem Bot programot kérek. Akkor meg mi baj lenne vele?
Csak egy nyavajás multi cliens kellene de senkitõl sem tudok szerezni.
Ha itt mégis necces a dolog és van valaki aki tudna segíteni az írna nekem a [email protected]?
Köszönöm
ksros cuccokat majd átenni europás karinak, vagya ksros cuccot isro átenni v mi?
Csináltam egy új felhasználó nevet és a régi cuccokat át szeretném adni az újnak, és mivel nem szeretnék külsõs segitséget, így kérdezõsködtem és azt mondták ezt multi klienssel lehet megoldani, ennek nagyon megorültem, de sehol sem találok ilyet így korai volt az örömöm. 😞
Légyszi ha valaki tud ilyet az szoljon nekem elég egy link is, de ha neki van meg és hajlandó mondjuk a 2big-el elküldeni azt nagyon megköszönném.
Amúgy számolgattunk: mana pajzs maxolva 54-55% reduce, premium teki 5%, item mall scroll 20%. Ez 80% reduce. 10k dmg-bõl 2k-t kapsz be. Öljön meg valaki.
DCt meg azért kapsz, hogy minél több idõt tölts a játékkal. 😊
Egyébként most hogy így eszembejut azért is jó extrem wallt maxolni mivel nem hat freeze amíg fentvan az emberen.
Másik.. Mana shieldnél levonja sebzést a manából, legalábbis X százalékot nem ? De a sebzést azt kiírja, tehát ha 4k hitet kapok az azt jelenti hogy teszem azt 3k-t manából 1k-t hp-ból von le. Tehát a real sebzést írja csak máshonnan szedi le..