Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pari
Thxthx, de ha lehetne dekodolnad nekem a
glaviés és a swordos nuker fogalmat, bujom a official sitot, de ezt meg nem tom megfejteni😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Hi.

Szerintem egyikotok legyen int, a masik str. Ha joboltok az str megy elol. A hibrid felejtos.

most sztem glaviés+swordos nuker duó a legütõsebb, de hamarosan lesz Európa, arról még nem lehet tudni semmit, csak hogy kimondottan csapatjátékra épül, ezért ha ketten játszatok lehet érdemes lesz európai karaktereket indítanotok 😊

Pari
kk, de kinaiakon belul mi jo duo?
force power mastery+swordsmanship?
vagy 2 fire force master?
addig is amig jon az eu?

2 set powa😊 nekem kb52tõl 2 settem van armor meg garment😊 ami kell azt veszem fel😄 de egyébként ott van akkor a protector😊 sõõt msot abban gondolkozom😄 de semmi kedvem megint több millát elverni 1 normális setre

/inaktív/

szia hát mostmég csak kínai karik vannak kátszogassatok velük teljesen mindegy h hogyan meg miylen lesz áés amikor bejön európa+ új karik nézzétek emg azt is szerintem érdekesebbek és összetettebbek lesznek mint a kínaiak sõõt nem csak szerintem😊

/inaktív/

omg oO gyerek ááá mind1

/inaktív/

Pari
Sziasztok,

Nejemmel ugy dontottuk kiprobaljuk a jatekot, es tancsaot szeretnek kerni a kezdeshez, melyik a legutosebb duo a gameban?...amivel a leggyorsabban lehet fejlodni?

Elore is thx.

circa
Sztetek full int karinak hülyeség garmentszettet hordania, én msot armort hordok, de már egyre több olyan nukert látok akik garmentben rohangásznak, van valaki aki így csinálja esetleg? Mert ahogy én elnéztem armor ad a garmenthez képest durván 100+ phy. defet de garment meg 300+ magdefet. Tehát én most így armorban összefutok egy ilyen gamrentes intessel akkor esélyem sincs, STResnél meg ha jön a crit tökmindegy mi van rajtam 😄

byzhouse
valaki játszik a karimmal LOL mutkor is ez volt sé csinálta a missiomat meg pénzt keresett

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

shaime01
/agree

jajmár a gyerekes fejével menjen ovobácsinak 😛
csekdisz made by me 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

byzhouse
semmi se lesz csak 30%-al tbb pontot kapunk ennnyi ennyitértek el 1év alatt

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Lord Nomak

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Az even pár nap múlva lessz nem ?
Ésd az elõzõ írásokból nem tudtam kiszedni mi lessz az. Pls mondja el valaki.
byzhouse
az Alps szerveren 3019-en voltak most is

csak azt nem tom, akkor sok koreai miért isrón nyomja, mikor még saját szervereik is vannak... (bizonyos pletykák szerint Athens pl ázsiaiak miatt van állandóan fullon)

sro xar az egész rá kellene jönnötök már végre 😊

byzhouse
ennyit ér az event azt hittem megint lesz gold draob flag meg ilyesmik kcist ideges vok másfél órája várom tiger girlt erre spawnolt de 1 lvl80-as gyerek levadészta azt hittem végre én fogom de erre ö megyek jangan-ba pvp-ni errre dc mondom rohadj meg yojmax akko msot meg uruchit várhatom arra is 1 órát

ksro-ban most volt (úgy fél hónapja) egy spontán event.. csak úgy 😊

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

ezek botok v megakockák ? 😄

http://www.xfire.com/profile/dagg3rxwu/

http://www.xfire.com/profile/norain123/

http://www.xfire.com/profile/aagtje/

de 2 nyíltan XD

3. is botol, de ez titok....

jó lett volna......deh....mit is vártunk a Joymaxtól emberek...

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

én azt mondom h mégiscsak több mint a semmi de tényleg faszságvolt ez az elõre bejelentés azt reméltem megint boxok lesznek😊

/inaktív/

😄 lehet h azért nézzük annak mert tényleg az😄 nah jó nem gonoszkodok^^

/inaktív/

annak nézünk, olvass vissza

Lehet hogy hülyének fogtok nézni de mi az az Event és mi fog akkor történni?????
Hehe! Ezt aztán be kellett jelenteni 1,5 hónappal elõre 😄
Nesze semmi fogd meg jól.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Lord Nomak
Ez a semmit se érõ event stílus. Amekkora lag van mostanában, plusz 1 éve nem volt már event, rendessen kitettek magukért. ARról nem is beszélve, hogy milyen hosszú idõtartama lesz.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

okosabb lenne

Sok szerveren sok karival 😊
De miért fontos ez ? Nem civakodni szeretnék 😊

Be legit!

Maala
mit tennél? xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

jah a szupererõs ? 😛

Maala
kemény xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Csak tudnám mely szervereken tolod...és hány karival. 😊

zeusz 10ik fija nyílik akkor^^

/inaktív/

😄 lol

/inaktív/

LoL akkor nyílik Zeusz is nem?

Erre vártunk 3 hónapot 😉
+30%
10% hónaponként a sok DCért, emergency inspectionokért...
Semmi JewelBox...
No comment 😉

Be legit!

hm ha az eventnek vége akkor meg európa?😊

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Szal semmi extra nem lesz eventen....nem káromkodok azért se😊

byzhouse
Adnak majd valamit a mob-ok?? vagy csak Skill Points 30% Increase lesz??

byzhouse
reggelt 4:14-kor már crowded volt az Alps szerver de belépet 3.-ra

9es farm powa^^

/inaktív/

Maala
Compensation Event

Date : 6/27/2007
inquiry : 374

Hello. This is Silkroad Online.

We have mentioned that the event will be held after the bot punishment around mid June due to the long duration of server inspection that has occured beginning of May.

We will be proceeding Compensation Event for the incident.

Event Server : All servers

Event Date : 6/29/2007 ~ 7/3/2007

Event Content : Character Experience, Skill Points 30% Increase

Nem lehet már bejutni a játékba, már 5 kor kell kelni?:S
WuFraZselic
alap, nem véletlen lett 5ös =DDD
mala menj városba és bazd ki a stallozókat hogy bejuthassak, puszi :*

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
húú idõzónák, elõrehozott föci érettségi, mi? xD

WuFraZselic
mivel a 3 magyar klánból 2 botol 1 pedig nem (és épp ezért elég eltérõ a lvl ott) és elég sokan vannak a botoló klánban is ezért nem teszik ki.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio