Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
JÓ vicc!
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Végül is pont az ilyenekbõl mint te élnek meg olyan jól...
Azért csak neked elmondom ha be is izzítok valami okosságot frissen informállak miképpen éldegél majd a karim😄
biztos az enyémmel kezdik😄
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD
amugy a mikulás már nem létezik, de el ne sírd magad!!! 😛
jó ám amikor semmi ésszerû érvet nem tudsz felhozni igazolván h neked van igazad, akko is próbálsz visszaszólni.. Ez mutatja az értelmi szintedet igazán...
amugy gondolom vagy már vagy 30++os, de azért bvotolni akarsz.. na ez a komoly szánalom. és még ingyen!! remélem találsz vmi jókis botos oldalt ahol tolhatod ingyen, aztán feltörnek a francba és elhúzol innen..
én az egész botolást nem tudom megérteni, és ezt már el is mondtam itt töbször. (kérlek titeket ne merüljünk bele további vitákba ezzel kapcsolatban, értem én, lehet kifogásokat és indokokat találni mindenre. Ha ti elfogadjátok a sajátotokat, szívetek joga, de ettõl még nekem ugye nemkell?? ígérem nem lesz több hozzászólásom ezzügyben ha nem irányul e témában FELÉM valami) de tényleg offolhatnánk ezt a bot témát, akit ez érdekel írjon egyímásnak privit, azért van..
ez a topik sokkal klasszabb lenne sok belinkelt sos/som/sun droppal meg érdekességekkel, + eu tárgyalásával, mint ien témákkal..
Persze ez csak egyéni vélemény, ha nem értetek vele egyet, sry.
(ja amugy a te véleményedre nem igazán vok kiváncsi tarti19..)
botforum.co.cc :p
Jézus szereted téged is ezt ne felejtsd...
😊
Nagyon nem az a lényeg a kommentemben h egyes v tövbbes számban van írva a Kérdezz...
de láátom ez se esett le.. nembaj, majd máskor..
a kommented többi része értelmetlen.. be lett linkelve egy elsõs gyakorlõkönyv, én is ajánlom, neked(is)..
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
de meg vna a megoldás a ban ellen is....kell lekérni silket..hamarosan fogok is😊
mostani karim lvl41 pure str ijász..csak mert mér ne😄
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
No de sebaj😊
neked elnézem😄
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Idén a Mikulástól kérjél prémium csomagot😊 mert oylan jó srác voltál😄😄
Amit akartam kérdezni. Valakinek van valami jó tippje uru és tg várására, és leölésére?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
jaj, várj, gondolom nem találod meg, segítek...
"NE KÉRDEZZETEK BOTPROGRAMOKRÓL, AZ ILYEN KOMMENTEK ÚGYIS TÖRÖLVE LESZNEK!'
innentõl remélem egyértelmû!!
mondjuk én sem értem, eddig mért nem lettek törölve..
Amugy remélem nem sértettem meg az 5ös szabályt 😄 xD
/inaktív/
/inaktív/
Most már csak kiszeretném probálni mit is takar ez az egész.
1* volt 1 feltörés, de aszt még az az álítólagos magyar balfasok voltak, volt ismerõs, és visszatudtam változtatatni😊
ki van ez találva 😄
Be legit!
Be legit!
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
...

mirõl is van szó? <#banplz>#banplz>
az update után mindenkinek le kell töltenie a klienst, ezexerint akkor nem lesz kliensen belüli frissítés...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
fõleg nem mmorpg-re😊
fõleg hoyg nem eza legjobb, deh jó játék😊
egy próbát azért megért nemde? legalább színesessé karcoljuka fórumot😊
amúgy tegye fela kezét az aki nem botolt😊
aki ezen kívül esik azzal egy pár szót szívsen váltanék😊