Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HE FASZOM MAR EBBE A SOK BAROMBA, MINDENKINEK MAGANUGYE A BOTOLÁS V NEM BOTOLÁS, KI A SZART ERDEKEL HOGY KI BOTOL? HUZZAT ANYATOKBA MOSTMA, NEM AZE JON AZ EMBER IDE HOGY A BOTROL FOLYTATOTT VITAT OLVASSA. KÖSZÖNÖM...

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

http://www.travian.hu/?uc=hu1_31840 jó game

tarti19 vs. korrmy, gyerünk srácok mindent bele!
Ha a "házigazda" még arra sem veszi a fáradtságot, hogy válaszoljon egy PM-re, akkor majd pont a postokat fogja ellenõrizni?

JÓ vicc!

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

tarti19
Látod korrmy aza baj mindent elhiszel😊
Végül is pont az ilyenekbõl mint te élnek meg olyan jól...
Azért csak neked elmondom ha be is izzítok valami okosságot frissen informállak miképpen éldegél majd a karim😄

Háát nem 😊 No de bízunk benne majd egyszer csak.
biztos az enyémmel kezdik😄

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

huh... nah háát köszönöm a hittanórát..
amugy a mikulás már nem létezik, de el ne sírd magad!!! 😛
jó ám amikor semmi ésszerû érvet nem tudsz felhozni igazolván h neked van igazad, akko is próbálsz visszaszólni.. Ez mutatja az értelmi szintedet igazán...
amugy gondolom vagy már vagy 30++os, de azért bvotolni akarsz.. na ez a komoly szánalom. és még ingyen!! remélem találsz vmi jókis botos oldalt ahol tolhatod ingyen, aztán feltörnek a francba és elhúzol innen..
én az egész botolást nem tudom megérteni, és ezt már el is mondtam itt töbször. (kérlek titeket ne merüljünk bele további vitákba ezzel kapcsolatban, értem én, lehet kifogásokat és indokokat találni mindenre. Ha ti elfogadjátok a sajátotokat, szívetek joga, de ettõl még nekem ugye nemkell?? ígérem nem lesz több hozzászólásom ezzügyben ha nem irányul e témában FELÉM valami) de tényleg offolhatnánk ezt a bot témát, akit ez érdekel írjon egyímásnak privit, azért van..
ez a topik sokkal klasszabb lenne sok belinkelt sos/som/sun droppal meg érdekességekkel, + eu tárgyalásával, mint ien témákkal..
Persze ez csak egyéni vélemény, ha nem értetek vele egyet, sry.
(ja amugy a te véleményedre nem igazán vok kiváncsi tarti19..)

valaki észrevette már h töröltek 1 commentet is? én még nem 😮

botforum.co.cc :p

xD, fogadjunk bazze h tudok neked több féle modszerel ingyenes botot(okat) 😊

tarti19
Amúgy komoly szánalom pénzért, legálisan botolni...

tarti19
KOmoly levelezésbe kell kezdenem a Mikulással az érdekedbe, legalább tõle kapjál ajándékot😊😄
Jézus szereted téged is ezt ne felejtsd...
😊

Lol a te fejedben máár tényleg komoly gondok vannak..
Nagyon nem az a lényeg a kommentemben h egyes v tövbbes számban van írva a Kérdezz...
de láátom ez se esett le.. nembaj, majd máskor..
a kommented többi része értelmetlen.. be lett linkelve egy elsõs gyakorlõkönyv, én is ajánlom, neked(is)..

sok a goldfarmer..ennyi....mikor 50esen guild nélküli LSjfkdjgiat(ilyesmi nevü ember)maongoknál õl az már gáz...(vagyis bottol..)

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

tarti19
Nem egy ember modnta 1 hónap alatt 70-es lvl-re felhúzta a kariját...

Nekem elözõ karim banolták..xD 53as str-es ijász....volt..
de meg vna a megoldás a ban ellen is....kell lekérni silket..hamarosan fogok is😊
mostani karim lvl41 pure str ijász..csak mert mér ne😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

tarti19
Amúgy is kedves komám ne kérdezz áll ott ami pedig nem kiejelntõ mondatot dukál maga után😊
No de sebaj😊
neked elnézem😄

doxadmin
kb 4 hónapja én is ezen a véleményen voltam, miután nem tudtam 47esen belépni a karimra változott a véleményem.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

tarti19
Ez nagyon kedves tõled😊
Idén a Mikulástól kérjél prémium csomagot😊 mert oylan jó srác voltál😄😄

doxadmin
Engem nem érdekel ki botol, csak annyit kérek úgy állítsa be hogy "NO KS". Ht közelében lévõkön lehet jót röhögni. kb 10en mennek 1 mobra, utána a következõre és így tovább. Bár karaokanban lévõk már megtanulták beállítani rendesen. Meg is vagyok velük elégedve.

Amit akartam kérdezni. Valakinek van valami jó tippje uru és tg várására, és leölésére?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

aszthiszem alapvetõen az inteligenciáddal vannak problémák.. olvasd el kéérlek a 3-mas szabályt..
jaj, várj, gondolom nem találod meg, segítek...
"NE KÉRDEZZETEK BOTPROGRAMOKRÓL, AZ ILYEN KOMMENTEK ÚGYIS TÖRÖLVE LESZNEK!'
innentõl remélem egyértelmû!!
mondjuk én sem értem, eddig mért nem lettek törölve..
Amugy remélem nem sértettem meg az 5ös szabályt 😄 xD

Ez az...az ember elmehet akárhova és nem kell szétütni a billentyûket a handgrinddel..😄

tarti19
nem szégyen a bot de annál hasznosabb😊

mert?..fizetõst használom...ennyi..akinek nem teccik,hogy botolok az szóljon be...

doxadmin
még annyi hogy ez csak idõ kérdése. Lehet hogy 1 nap és lehet hogy 1 év.

doxadmin
de van ingyense bot, de mielõtt használod búcsúzz el a karakteredtõl, mert nemsokára nem a tied lesz, vagy ki lesz fosztva szépen

true

NINCSEN INGYENES BOT!...ennyi.....

ok boccs hogy ilyen csunyán mondtam akkor mondom máshogy,botolni fogok mert már nem partyzik velem senki mert hogy jön eu cimszoval letörölték klienset és nem teszik vissza csak már ujjat egyedül lassan megy a fejlödés és sajnos kicsit unalmas is

szánalom ha botolni szeretnél, nem megy a grind, unod, akkor mond azt hogy botolni szeretnék ne iylen csicskásan fogalmazd meg azt ami nyilvánvaló

/inaktív/

nem szeretek csalni meg nem is nagyon fogok de azért elkérem😄

/inaktív/

Én azért elkérem öket privbe😄 nem szeretek csalni és nem is fogok de már ez az account nem nagyon számit mert eus ra ugyis uj kari lesz de ott kizárt hogy botoljak.Meg lehet oda acc ot is ujjat nyomok.
Most már csak kiszeretném probálni mit is takar ez az egész.

én már qrva régóta ingyenes botokkal nyomom(4-5 hónap), eddig semmi
1* volt 1 feltörés, de aszt még az az álítólagos magyar balfasok voltak, volt ismerõs, és visszatudtam változtatatni😊

Én is ezt néztem hogy most mit akarnak 😄 mert már szedtem le klienst...😄
ki van ez találva 😄

Egyetértek

Be legit!

Sugam
aki hugylama az ne akarjon botolni..

Ingyenélés rulez, aztán majd jajgatunk ha hackelnek 😉

Be legit!

Lord Nomak
Talán akkor miért kellett letölteni meg miért volt kirakva kliens.. Ez a furcs, fogyatékosok azt sem tudják mit akarnak aztán összevissza postolnak mindent gaymaxéknál.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

én se fizetek érte

WuFraZselic
jah, eléggé joymaxosan van leirva a dolog... de hát megszoktuk 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Az a furcsa, hogy elvileg elõre le kell tölteni a klienst. Meg akkor utána is? 😄

Én nem fizetek botért inygyen lenne akkor talán de igy tuti nem botolok
...

ti látjárok a képet?

mirõl is van szó? <#banplz>

Maala
ezen mi a furcsa?

az update után mindenkinek le kell töltenie a klienst, ezexerint akkor nem lesz kliensen belüli frissítés...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

énsem, de minnyá lepkzok egy nyomorék koreait 😄

TEssék én pl nem botolok .

tarti19
Figy nem tom pc-re nemsokat stuffolok
fõleg nem mmorpg-re😊
fõleg hoyg nem eza legjobb, deh jó játék😊
egy próbát azért megért nemde? legalább színesessé karcoljuka fórumot😊
amúgy tegye fela kezét az aki nem botolt😊
aki ezen kívül esik azzal egy pár szót szívsen váltanék😊

Lord Nomak
Ebben csak ez a jópofa

"Every players must download the Full Client again after the Weekly Server Inspection on July 24th, 2007"

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.