Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és pont minket! xDDDD
kik ezek az arcok, nevüket nem láttam még. xDDDDD
job rank szerver. xD
és a játékosok. xD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
botforum.co.cc :p
még nem láttam^^
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Ezt nem kéne még frissiteni?😄😄😄😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
SHUT UP NOOB? CAUSE YOUR FATHER JUST A TRAYLER TRAP DRIVER IN MY COUNTRY!!!
Nem hiszem h nagyon értené, sõt megsértõdne, de jól hangzik😊
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD
?
Egyiptomiakkal nem szoktam találkozni annyira (nem is zavarnak)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
korrmy: szerintem is egyiptomiak normálisak spartan sokkal össze akadtam én is,majdnem mind freindnek jelölt😊
egyébként sokan szidják még az Egyiptomiakat is..
nekem valahogy nagy szerencsém van velük, nagyon megkedveltem egy-két embert közülük😊 szerintm sokkal kedvesebbek, udvariasabbak mint akáki más😊 akérhányszor beloggolok egybõl nagy köszönés, mosolygás a részükrõl(mármint aki friend-nek van felvéve😊
Szóóval lehet h mindenki oan ahogy viselkednek vele mások.. Báár ezalól a tükmüsünös köcsögök kivételt képeznek..
amugy: spawn pontok. nem értem mért lenne csalás az a térkép. www.silkroad.uw.hu-n is fentvolt. persze nem a játékba beillesztett változata, hanem kiprintelt térképre rárajzolva. nem kell attól még programot módosítani, egyszerûen windóózba megnézegeted, és megjegyzed.
szerintem nagyon hasznos tud lenni, én is áttanulmányoztam.
attól h tudod hova spawnolhat, még a tizen x helybõl nemfogod tudni kitalálni hova fog. szerintem akik napi soxor megölik TG-t más módszert(esetleg progit) hassznéálhatnak.
Szeritem az összeset bannolni kéne😊 hiába írsz neki angolul, csak annyit ért h 10k pls, meg f.ck u.. éés ezeket persze elõszeretettel használják is. ha törököt láátok, már lõre izzítom a fegyóm h be ks-elhessem a giant-jét.
arra h sok van az unióban egyszerû a megoldás😊 magyar uniót kell csinálni csak magyar tagokkal😊
(bár sajnos néha még magyarok között is akad elég szemét...)
lol.
törököknek a 60% hasznalja 😄
Szóval csak a nooboknak van szüksége ilyen térképre 😉
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
most meg azért öltek meg, mert kiléptünk....<#mf1>#mf1><#banplz>#banplz>
inkább eszt nézzétek meg
^^
most már privizd el végre telszámod vmelikünknek 😊
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)