Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
AHAHAHA ez mekkora. xD
és pont minket! xDDDD

kik ezek az arcok, nevüket nem láttam még. xDDDDD

job rank szerver. xD

és a játékosok. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
tök érdekes dolgok vannak ebben a SUMban xD mmint az új dolgok, a designeres interjúban is az az AGGRO dolog eléggé odabasz. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

szal lvl40esen lehet menni hotanba, vaagy felett, ja és lehet h gyorsan megunják, a 20sec es poti miatt

botforum.co.cc :p

he megnyitják west asiat???ja és nem is jo a fõoldlaon, new item mail items vagy mi, szerintük a 4hetes gt még uj^^

kell letölteni megint klienset vagy nem?

Maala
a kérdés...

és a válasz...

WTF?!?!?! nem lesznek pty mobok csak EU-s ptyknak? xD

Maala
lol. xD

bejött a gm odin on 😛 GM Chulsu
még nem láttam^^

jee, van angol magazin 😛

uh, kirûááály 😄, mi ez a ranking?!

Lord Nomak
Legalább most már tudom, hogy a Combustion skill mire jó xD

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Pontosabban firefox nem viszi normálisan a hp-t, lesz még itt inspection neki. Egynek örülök igazán, hogy szépen megcsinálták a skilleket.

EU ELÕRELÁTHATÓLAG MÉG NEM LESZ, NE TALÁLGASSATOK!

Ezt nem kéne még frissiteni?😄😄😄😄

Lord Nomak
Eléggé retek lett a hp.

byzhouse
nah végre ma elértem a pk level 14-et 😄 olyat ir ki hogy 25k--szor megkell halnom xD lvl53-ból csinalok 1 lvl20-as karit 😄 már lvl 44-nél tartok jól haladok

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

😄

törökök ha ugatnak ezt szoktam írni:

SHUT UP NOOB? CAUSE YOUR FATHER JUST A TRAYLER TRAP DRIVER IN MY COUNTRY!!!

Nem hiszem h nagyon értené, sõt megsértõdne, de jól hangzik😊

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

Problémám van nah valhol silkroadon irták hogy le kel ltölteni megint eu klienset na én már leszedtem vagy 3 hete a jot nem volt baja és akkor most megint kell vagy nem
?

Engem csak a törökök irritálnak de azok nagyon,egyfolytába kéregetnek,zaklatnak,követnek vagy olyan kedvük van kinyirnak de akkor oda jön mindenki kinyirniöket😄 ez a kedvenc jelenetem 😄Kinyir és belilul neve ls mindenki elkezdi ütni vágni😄 Utána csunyákat ír de akkor már mind neki😊

byzhouse
egyszerû kinyomtatom a térképet és ráragasztom a monitorra xD utána a guild társaimat megkérem hogy mennyen oda meg oda (ezt jól megmondtam)

Egyiptomiakkal nem szoktam találkozni annyira (nem is zavarnak)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Szerintem nagyon király az oldal

korrmy: szerintem is egyiptomiak normálisak spartan sokkal össze akadtam én is,majdnem mind freindnek jelölt😊

naa az biztos😊
egyébként sokan szidják még az Egyiptomiakat is..
nekem valahogy nagy szerencsém van velük, nagyon megkedveltem egy-két embert közülük😊 szerintm sokkal kedvesebbek, udvariasabbak mint akáki más😊 akérhányszor beloggolok egybõl nagy köszönés, mosolygás a részükrõl(mármint aki friend-nek van felvéve😊
Szóóval lehet h mindenki oan ahogy viselkednek vele mások.. Báár ezalól a tükmüsünös köcsögök kivételt képeznek..

amugy: spawn pontok. nem értem mért lenne csalás az a térkép. www.silkroad.uw.hu-n is fentvolt. persze nem a játékba beillesztett változata, hanem kiprintelt térképre rárajzolva. nem kell attól még programot módosítani, egyszerûen windóózba megnézegeted, és megjegyzed.
szerintem nagyon hasznos tud lenni, én is áttanulmányoztam.
attól h tudod hova spawnolhat, még a tizen x helybõl nemfogod tudni kitalálni hova fog. szerintem akik napi soxor megölik TG-t más módszert(esetleg progit) hassznéálhatnak.

😄😄 akkor jo volt szídni egymást😄😄

byzhouse
1szer beszoltam 1 töröknek mert megölte a giantom és szidtam erre csomoan írnak vissza hogy f.ck y. körbe néztem sehol senki xD

emberek nézzétek meg a silkroadOldalát nagyon LOL

Just the reggae,ska,dreadlock!

lol, kerberosnál % ot is ír 😊

Ja de a legszemetebb magyar is külömb a legszemetebb töröktöl...

Igen, ebben teljesen igazad van😊
Szeritem az összeset bannolni kéne😊 hiába írsz neki angolul, csak annyit ért h 10k pls, meg f.ck u.. éés ezeket persze elõszeretettel használják is. ha törököt láátok, már lõre izzítom a fegyóm h be ks-elhessem a giant-jét.
arra h sok van az unióban egyszerû a megoldás😊 magyar uniót kell csinálni csak magyar tagokkal😊
(bár sajnos néha még magyarok között is akad elég szemét...)

Ja azt kihagytam hogy egyfolytába irogatnak mindenkinek pl nekem állandoan irogat vissza irod neki angolul nem vagy török folytatja tovább és még azis lehet követ multkor 1 török egészen a kikötöig követett a strongholdtol elég szemétnépség.

Én spartan vagyok még 1 hete nem is voltak szinte törökök most már ott is tele van minden velük😞 Kéne csinálni egy ilyen anti török Guildot csak ugy hogy ne vegyék észre a névrõl mert tuti bannolnának miatta😄

mocskos cheaterek, rosszabbak mint a botterek! én már láttam olyan szemét hacker oldalakat ahol fent voltak ilyen térképek ahol LÁTNI lehetet a spawn pontokat(nem néztem nagyon meg mert ez cheat), de hogy valaki ezt még beintegrálja a játék mapjába az már valóban gusztustalan szégyenletes csalás!!
lol.
De, unique spawn helyek. Nem csak TG-hez van, es keszen is lehet kapni editalt Media.pk2 fileokat. Olyat is, amin 9 degben latod az utolso settet, vagy 70+ wolfokat europainak.

byzhouse
hát ahogy látod aki a videoban volt az 1 noob

törököknek a 60% hasznalja 😄

totál mind1. aki rutinosan keresi bármelyik junikot, nem kell neki térkép, mert nem csak azt tudja, hogy hol a spawn, hanem azt is, hogy esetleg hova lehet elhúzni.
Szóval csak a nooboknak van szüksége ilyen térképre 😉

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

byzhouse

byzhouse
hát majd megtanulok programozni és átírom van 1-2 ismerösöm aki programozó ugy is 😄 de én nem akarom hasznalni

Lord Nomak
Nem csak TG-hez van és bárki megváltoztathatja a mapot ha ért hozzá. Berakosgatja spawn pontokat és kész, tudja merre kell menni

byzhouse
mondtam már van ilyen progi de nem adom oda a linket és csak TG-het van

doxadmin
na vazz errõl beszéltem. Így könnyû megtalálni ezeket a szarokat ha elõer be van nyomva a térképen hol kell keresni. Gondolom nem útólag módosította a videót és berajzolgatta a pontokat. Tudtam hogy valami szat használnak azért tudják naponta 3x leölni ezeket.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Morphin
De annak tûnnek nagyon...nekemis kell olyan 😄😄 de a többihez is Uru stb...hogy lehet megcsinálni? Csak ugy tudom ha editelem pk2-vel??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Lord Nomak
Én meg kiléptem guildból mert sok a török unióban. xD

Rolly
azok nem uniqne spawn helyek?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

byzhouse

hehe, kiléptünk unióból, mert nindíg megöltek uniósok....
most meg azért öltek meg, mert kiléptünk....<#mf1><#banplz>

http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=28625
inkább eszt nézzétek meg

figy, van ilyen verseny😄 valami 120k volt a max, meg is keresm gyors

^^

ja a 28as sos meg white vagy black tigerbõl 😄

Kavácska
ezt elbasztsad 😄 pedig vártunk 😄

most már privizd el végre telszámod vmelikünknek 😊

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

WuFraZselic
pont olyan, mint amikor az 54es penon fighter 66os sos garment cipõt dropol, vagy mikor a 59-60as (devil)yeti 64es sos fegyvert... 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio