Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gtasok
ez egy nagy szar game!!!!!!!!

Doomista
Nah jolvan figyelem a kedves okos értelmes embereknek !
Szóval:
Elöször is megkell lenni a gépen a sima angol silkroadnak,ezt NE UNINSTALÁLJÁTOK,hanem legyen meg az update,és menjen.AZtán LETÖLTITEK a kínai eus kliens,és felrakjátok,irni fogja,hogy fentvan a másik silkroad,de leszrjátok,tovább mentek,felvan rakva a kinai kliens,udapteltek és kész !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Há geci! megyek megcsinálom a jogsim haza jövök lejön a EU felrakom és má csak kaját kell csinálnom hogy EU legyen 😊

Hallo!

Telleg, amugy oan egyszeru volt felrakni =) 2X katt ra azt ennyi volt 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

kivéve engemet😄

Lord Nomak
Najó, válaszoljon más helyettem most már az ilyen kérdésekre, én nekimegyek a falnak párszor aztán bemegyek balesetire hogy összevarják a fejemet. have fun.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

De nekem nincs meg az eredeti az eu-t kell leszedni vagy a china clienset?

Lord Nomak
Nem lehetsz ennyire normáltalan, letöltöd EU klienst, felrakod sro-ra, leírás meg ott van honlapon. Mindent megtalálsz EU-val, kínai updatel és a többi updatel kapcsolatban.

Mi a fasz van itt ? senki se képes gondolkodni ? Olyan kérdéseket tesztek fel amit hivatalos honlap megnyitása után automatán megtaláltok.

Lord Nomak
Nem értem minek akarnak valamivel játszani az emberek ha még egy kurva alap kliensre sem tudják rárakni az új klienst, azt meg fõleg nem hogy minden levan írva hivatalos honlapon de idejönnek kérdezõsködni.

Doomista
Hát 11 óra alatt ha szerencséjük van pont lejön az eus kliens 😄

Segitségre lenne szükségem!!

Itt van most ez az EU DE én már ezt egyszer letöltöttem de azzal nem tudok semmit kezdeni akkor most töltsem ujra???

Valaki tudna olyan honlapot mutatni ahol az EU változtaásai részletesen le vannak írva?

Elöre is köszönöm.
Doomista
de ugye elis olvasod ? <#smile>

Lord Nomak
Neked ugyanaz, letöltöd EU klienst, felrakod, kész.

Maala
jó sokat írtatok, hogy kapjátok be. XD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Mostani kliensedre töltsd le az EU klienst és várj kb 16-17 óráig mert addigra van vége az inspectionnak.

Maala
isteni, kis delay, mehetek d**ni. 😊 és még bótban is vótam, kaja is lesz a grind alá. hehe. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Doomista
11 óra = kajálás,cabal,lineage,uncsotesom-duma,járkálás,tvzés,egy bicajozás...hm akkor mindent elvégzek addigra,fasza ez a 11 óra ^^

beatz
=DD el ó el

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

WuFraZselic
most akartam irni... 11 óra... bazmeg 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

még 4és fél órát várni kell? 😮

botforum.co.cc :p

most jön az ami még nem volt..várunk..😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Fél éve Silkeztem utóljára, és tegnap este néztem meg az offical website-ot, láttam hogy hogy van valami Europa bõvítés. Egybõl mentem is hogy letölcsem de teljesen tanácstalanná váltam mikor megláttam, hogy külön van Europa only meg China only. Valaki tudna valami gyors ismertetõt adni a rendszerrel kapcsolatban? Elõre is kösz!

datango
Inspection Period : 07/24/2007 11:00~22:00 Silkroad Standard Time (11 hour duration)

bocs hogy ilyennekkel zavarlak titeket de nagyon szesretnek normalisan jatszani.letöltöttem gamershellrõl a jaatekot(nem tudom hogy teljes-e).de tegnap egész esste jatszottam felvittem a karim zeuson lvl12-re de ma nem mûködik a jaték elöször azt írta hogy: "the server is .." most meg azt írja hogy le kell töltenem a teljes verzót "you have to install the full version" most mit csináljak? elõre is köszi
én meek meg vissza aludni xD

Doomista
hát figy,legalább nyugodtan megkajázik az ember,szépen sportol egyett,találkozik régi ismeröseivel,ha ment volna az eu,lemondtam volna mára kb 10 ügyet xD

ma még elérjük szerintem 15 😄DDD

Doomista
au,ez már nagyon fájt,most mehetek idegösszeroppanásért dokihoz

Lord Nomak
Na én offolom magam mára ha ezek tényleg ennyire fogyatékosak. Inkább lelépek strandolni xD

Doomista
xD akkor lenne idõn kfelksézülni xD olvasnánk erõvel a faqokat,és máris profiként kezdenénk xD

Super Saiyan
Hello. This is Silkroad Online.

Legend I, Europe Expansion was scheduled to be updated within 6 hours.

However, we have concluded that more development time is needed in order to provide our users great service.

We apologize for the delay in our inspection.

We will open service as soon as possible and inform our users through News section upon completion.

Inspection Period : 07/24/2007 11:00~22:00 Silkroad Standard Time (11 hour duration)

- Legend I, Europe Expansion to be opened

ez a durva

>:C

rekord 2 hét 😊 aztán utána 15 perc alatt leálltak a szerverek mert nem bírták xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
óh bakker 😞 9 óra azért durva ! delehet hogy ebbõl még +9 is lesz :\

Bocs még nem frissitettem<#banplz>
beatz
szanalmas joymax, tipikus.

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

Ezt mértnem irják ki a hivatalos oldalon?
Pápu nem sárga tetü :x

Be legit!

Doomista
akkor most tuti,irják,hogy délutánra fog menni ? mert akkor legalább még 2 db skill uppot tudok tolni cabalban xD

datango
nspection Period : 07/24/2007 11:00~20:00 Silkroad Standard Time (9 hour duration)

lol délutána Pala 😞S

Lord Nomak
Ennyire értetlen vagy akkor elmagyarázom. EXPANSION SET. Tehát kiegészítõ, nincs semmi baja kínai karidnak nyugimár. Ha meg ennyire nem tudsz angolul minek játszol.

IfjuSkywalker
Ó a faszom, és nekem délbe el kell mennem és este 8nál elöbb nem érek haza -.-

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Lord Nomak
Megmondtam, hogy hozzátesznek. Majd 13 óra felé már lehet menni.

Doomista
majd ugye azért megcsinod olyan 1 év mulva ? 😊
mind1,most egymásra vagyunk támaszkodva,ha valaki nemtud valamit,itt a helye ! majd valaki ugyis tudni fogja 😮

Lord Nomak
Inspection Period : 07/24/2007 11:00~20:00 Silkroad Standard Time (9 hour duration)

THeArrow
sakiéknál vok de nézem mikor jösz és akkor mehetünk a csatinkba ^^ de gyeremárrrrrr

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

SrAta
Sziasztok lenne 1 kérdésem.... Az lenne hogy most hová lesz a régi karakterem ami a kínán van mert ez a kínai client felrakatta velem az eu-t letörölte az eu a kínát és most csak eu van és minden chekkol a másik gépemnél megpróccátam nemet nyomni azmeg kilépett és amikor ráclickeltem az exére akkor ugyanez lett. Na szaal csak annyi hogy a régi kínás karimmal mi lesz?????
Elõre is THX: SrAta
Válaszolnátok??

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

THeArrow
de mostmár jó

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;