Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs hogy ide írom de már 1 hete próbálom eladni és semmi...
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
annyi sejtet termelnek a golyóid?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
xD
botforum.co.cc :p
btw Maala nemsokára jön a 800k/ óra :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
de már sajnos nem csak mi vagyunk, a fórumok elterjesztették a dolgot... pedig milyen jó is volt második nap egyedül. xD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
mert hát simán bennehagyhattak ilyen bugot...
és monnyuk 1 pt yarkan elég csúnya lenne 😄
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
szivassuk a népet! xD
$WuFraWizard
$Maalita
$Nooborka, õ tuti ráér xD
akkor kiket szeretünk még? xD jah megvan!
$Gtech
$unbelivable
mikor megcsináltuk lvl 5ös inventorys expansion questet item share ptyban (elbasztuk, item distr. kellett volna), a lvl 70 feletti botos karikkal rendelkezõ játékosok sztem úgy élvezték a játékot, mint még sosem. xD (jó, magamból indulok ki. xD)
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Ez ellen tenni nem lehet, aki most szabadul rá az internetre és véletlen rátéved erre a forumra nem azt fogja keresni tudatlanul hogy hol a faq, mert még azt sem tudja mi a google, hanem nyomja be az elsõ kérdést ha témába vág ha nem. Szóval ezt el kell viselni, vagy észre sem venni. Nem kioktatni akarlak még csak hasonló sem merült föl bennem, nehogy félreértsd. Semmi bajom veled.
a harmadik hogy ide nem csak felnõtt emberek járnak, sõt a felnõttek vannak szerintem a legkissebb mennyiségben, a többség 13-20 közötti. Bár lehet hogy nem jol gondolom.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
(ld.: azt mondha egyik HHAHAH zárójelben meg micsoda poén -.- v nem tom 😄Ö
A ps-re válaszolva lehet, igen, biztos kényelmesebb feltenni egy kérdést amit elötte 15en feltettek és 800 kommentbe érkezett rá idáig válasz, de lehetne tolerálni másokkal szemben ezt a stílust, mivel ha tõlled naponta kérdeznék valamit 1 éven keresztül, és totálisan egyértelmû, nyilvánvaló dolgot akkor lehet kezdene zavarni.
Én ebben az egészben azt nem vagyok képes felfogni, hogy miért kell ezt a mentalitást továbbra is fenttartani. Lehet ezért nem szeretem az országot, sem a magyarokat. Akármelyik külföldi fórumon ahol regisztrálva vagyok, egy árva szót nem kellett még szólnom semmiért pedig az egyik helyen van forgalom is rendesen zenék miatt (értsd: napi 1k komment ). Valahogy nem kellett moderrálnom semmit, még csak eszembe se jutott, van FAQ mindenhol, vannak leírások is mit miért hol merre talál. És pedig még nehezebb elnavigálni magát az embernek mivel minden egy helyre van tömörítve.
Egy szónak is száz a vége, 6 külföldi fórum vs 1 magyar fórum és a 6 helyen nem láttam még annyi butaságot mint amit itt. Egy kérdést és választ soha nem kellett megismételni, egy linket nem kellett 60szor belinkelni.
Miért is? 2 okból
1, nem hülyéznél le senkit, azért mert még csak most kezdte a játékot és nem olyan pro mint egyesek.
2, nem kellene kioktatni mivel cak olyanok mehetnének akiket ismersz és tudod hogy mennyire jártasak a témában
Ezen még nem gondolkodtál el? Ha kell megcsinálom neked, csak egy szavadba kerül, utána meg majd átírod a jelszavakat.
U.i.: ne haragudj meg, bár tudom te ezt a mondtatot nem ismered és lebaszol mert ilyet írtam de ez meg engem nem érdekel. Lényeg hogy ez egy nyílt sg silkroad topic nem csak high lvl pro játékosoknak. akkor meg mit húzod föl magad hogy valaki nem tudja a skilleket, meg a többi szarságot magától. Nem mindenki olyan hogyha érdekli valami akkor utánaolvas, valakinek egyszerûbb kérdezni.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Party szok lenni Athenson, javasolnám minden magyarnak az eus karijával jöjjön EuWarriors guildbe!
A részletekért játékban: $WuFraWizard
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
1. Fórumon keresõ
2. Google
3. Topic pikcsörben levõ linkek.
Érdekes egyébként az egészben, hogy volt múltkor egy srác aki idejött mert hogy sro-zni szeretne és alapból azzal kezdte az elsõ 1-2 kommentet hogy elolvasta faq-t, magyar oldalt, hivatalosat de nem talált bennük meg valamit, aztán mondtuk merre van és megtalálta, figyelmetlen volt de legalább vette a fáradtságot elolvasni nem pedig fárasztos kérdéseket tett fel úgy mint egyesek. Lehet így is fórumozni, lehet úgy is, lustaság és gondolkodásmód kérdése az egész. És ne is haragudjon meg senki azért hogy a faszom televan veletek és a hülye kérdésekkel így bõ 2 év után és nem igazán akarom tolerálni ezeket. Akinek ez sértõ az vessen magára.
jó volna összehozni majd valami partyt néha athenson mikor ráér a nép
kissé unom már, hogy állandóan csak healelek, gyakni is jó volna néha, de eddig 1, azaz EGY db jó pappal találkoztam sajna összesen 😛
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Kilehetne egészíteni a fakkot ilyenekkel és akkor lehetne mondani, hogy "olvass fakkot kispajtás".
Egyébként meg egy fórum azért (is) van, hogy a kezdõk instrukciókat kapjanak a tapasztaltabb játékosoktól.Szerintem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"