Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

draxler12345
Aege szerveren eladó D7 es protector +3 as full blue set...
Bocs hogy ide írom de már 1 hete próbálom eladni és semmi...

Felmék ma haverhoz..lvl77es karijához leülök..kimék cerbire..erre nem enyim lett xD

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Maala
800k/óra?

annyi sejtet termelnek a golyóid?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

jött de azt is lekéstem, mindegy mentem a másik irányba😊
ZEne is nagyon lol😄

http://youtube.com/watch?v=h4c_hIeo5To
xD

botforum.co.cc :p

lol kõoroszlánbol hárfa quest ? 😄

btw Maala nemsokára jön a 800k/ óra :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

eléggé bugos az eus mobok ^^ 100ból 1 dob quest itemet >.<

Maala
jah. mindegyik...
de már sajnos nem csak mi vagyunk, a fórumok elterjesztették a dolgot... pedig milyen jó is volt második nap egyedül. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

jött új busz ? :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tök unalmas :S btw jeges pt mindig tele van ? XD

az jutott eszembe, megeshet e, hogy uniqmonsztából pt változat jön?

mert hát simán bennehagyhattak ilyen bugot...

és monnyuk 1 pt yarkan elég csúnya lenne 😄

Lord Nomak
Általában ez tényleg így van =DDD Egy oldalon 125 komment jelenik meg nekem, azt elolvasom azt kész ^^ Többi az a helyettesekre vonatkozik. De 3 év alatt is 1 darab jelentett komment volt amit moderálnom kellett =)

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Maala
azért nem moderáltál, mert a napi 1k hszt nem tudtad elolvasni mind, és inkább hagytad az egészet a gecibe. muhalol. 😊

Maala
ahaha látom nem kerültük el egymást. xD

Maala
haha xD
szivassuk a népet! xD
$WuFraWizard
$Maalita
$Nooborka, õ tuti ráér xD

akkor kiket szeretünk még? xD jah megvan!
$Gtech
$unbelivable

van má' EU?
Maala
LOOOL! hát ez az, hogy egyedül viszed, ez nem egyedüli dologra lett kitalálva...
mikor megcsináltuk lvl 5ös inventorys expansion questet item share ptyban (elbasztuk, item distr. kellett volna), a lvl 70 feletti botos karikkal rendelkezõ játékosok sztem úgy élvezték a játékot, mint még sosem. xD (jó, magamból indulok ki. xD)

Te meg végtelenül ostoba és primitív vagy 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
mert van idõm, és megtehetem. 😊

Lord Nomak
Ja és persze, sem a botolásnak sem a kockaságnak nincs közze ahhoz, hogy képtelen vagy és még páran is.. megtalálni valamit ami az orrotok elött van. Mutass nekem valami játékot amivel életemben nem játszottam. Googleben rákeresek hivatalosra, elolvasom game info + game system és faq-t, utána ránézek van-e valami fórum neki és egy kurva kérdést nem fogok feltenni a játékról, ha csak nem ütközök olyanba amire nem találok választ valahol.

Lord Nomak
A tudás mindenkinek jár, de az, hogy képtelen vagy megtalálni valamit ami nyilvánvaló na az a szép. Még azt sem mondhatod, hogy új vagy itt mert egy ideje már itt töltöd a napjaidat olvasgatással. A fogalmazási készségeden lehetne még javítani azért mert az utolsó mondatod nem igazán értem, bár tudom buta vagyok és primitív, grátiszként meg beképzelt.

Lord Nomak
Úgy kb 18 felett van mindenki már lassan, de amúgy is ha valakivel felnõttként bánnak az szerintem csak jót jelenthet. Legalábbis számomra mindig jó volt ha úgy kezeleltek mikor fiatalabb voltam. De a többibe relatív igazad van.

dragon11
Nagyon beképzelt vagy.Azért mert én nemvagyok egy botolós fasz,vagy egy olyan ember aki egésznap gamel attól még nekem is jár a tudás,és barátom mond el hol találom meg az interneten.(Aztán necsinálj most egy oldalt azért,hogy az állítólagos,,okosság"-od megmaradjon !

doxadmin
Tudom, valamennyi ismeretem van a magyar és angol forumokról. tudom a klánoman valamikor engem is idegesít hogy napi 8 ember kérdezi meg hogy hol vagyok, mennyi pénzem van, mi az sp, hogy kell fejleszteni, és adok e pénzt farkasra. Ha meg azt mondom hogy bocs de nem, akkor én vagyok a rohadék, de ez már más téma. Valamikor az ilyen kérdést meg sem hallom.

Ez ellen tenni nem lehet, aki most szabadul rá az internetre és véletlen rátéved erre a forumra nem azt fogja keresni tudatlanul hogy hol a faq, mert még azt sem tudja mi a google, hanem nyomja be az elsõ kérdést ha témába vág ha nem. Szóval ezt el kell viselni, vagy észre sem venni. Nem kioktatni akarlak még csak hasonló sem merült föl bennem, nehogy félreértsd. Semmi bajom veled.

a harmadik hogy ide nem csak felnõtt emberek járnak, sõt a felnõttek vannak szerintem a legkissebb mennyiségben, a többség 13-20 közötti. Bár lehet hogy nem jol gondolom.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

sztetek képregény fordításba mehet be saját vélemény / poén ? 😄
(ld.: azt mondha egyik HHAHAH zárójelben meg micsoda poén -.- v nem tom 😄Ö

azt nem õ rakta rá XD

végén ott az igazság, 1 fórum és az sem témákra osztva, a másik fórumon vannak témák ^^

nah most kéne g+ de most botosat játszik (értsd 24 órás mûszakba sro zik S😊

Lord Nomak
Mondjuk.. Lehet bennem van a hiba és túl sokat várok el felnõtt emberektõl. Nem tudom. Ha egyszer tudnám erre a választ boldog lennék. Bár megítélésem szerint nem elvárás normálisan cselekedni és gondolkodni. Én itt ebben a formában lezártam a témát. Annyit még azért hozzátennék, hogy ha a többséget zavarja az ittlétem lehet szólni nekem, hogy ne jöjjek ide, vagy kilehet rakatni engem fórumról. Amelyik tetszik. Idõvel így is úgy is kezd átmenni török színvonalba az egész, csak nem veszitek észre. 😊 Mondjuk a törökség nálunk a lustaságban, értetlenségben nyilvánul meg. Nem pedig az intelligencia szintben.

Lord Nomak
Azért járok ide mivel vannak érdekes dolgok, azon kívül, hogy idióta kérdések röpködnek néha. Tudnak az emberek olyan ötleteket felvetni ami érdekel engem, vagy olyat linkelnek ami hasznos. A két okra hogy válaszoljak. A keresõ és maga az internet nem proságra utal, bár lehet én vagyok fogalomzavarban és akkor mivel tudom használni a googlet pro vagyok. A másodikra pedig annyit, hogy a kioktatás néha azért bevállik, mivel rádöbben az ember ha van egy kis esze mit miért mondok. Lehet, hogy probléma és sajnos ez már csak ilyen világ, de én megmondom a véleményemet, nem a háta mögött kezdem el kifúrni az embereket a hülyeségek végett, lehet ezért utálni.
A ps-re válaszolva lehet, igen, biztos kényelmesebb feltenni egy kérdést amit elötte 15en feltettek és 800 kommentbe érkezett rá idáig válasz, de lehetne tolerálni másokkal szemben ezt a stílust, mivel ha tõlled naponta kérdeznék valamit 1 éven keresztül, és totálisan egyértelmû, nyilvánvaló dolgot akkor lehet kezdene zavarni.
Én ebben az egészben azt nem vagyok képes felfogni, hogy miért kell ezt a mentalitást továbbra is fenttartani. Lehet ezért nem szeretem az országot, sem a magyarokat. Akármelyik külföldi fórumon ahol regisztrálva vagyok, egy árva szót nem kellett még szólnom semmiért pedig az egyik helyen van forgalom is rendesen zenék miatt (értsd: napi 1k komment ). Valahogy nem kellett moderrálnom semmit, még csak eszembe se jutott, van FAQ mindenhol, vannak leírások is mit miért hol merre talál. És pedig még nehezebb elnavigálni magát az embernek mivel minden egy helyre van tömörítve.
Egy szónak is száz a vége, 6 külföldi fórum vs 1 magyar fórum és a 6 helyen nem láttam még annyi butaságot mint amit itt. Egy kérdést és választ soha nem kellett megismételni, egy linket nem kellett 60szor belinkelni.

doxadmin
1 kérdést ha megengedsz. Ha csak 3-4 ember miatt jársz ide, akkor nem lenne egyszerûbb csinálni egy saját zárt forumot, és csak annak adod meg a hozzáférést akivel szeretnél beszélni.

Miért is? 2 okból

1, nem hülyéznél le senkit, azért mert még csak most kezdte a játékot és nem olyan pro mint egyesek.
2, nem kellene kioktatni mivel cak olyanok mehetnének akiket ismersz és tudod hogy mennyire jártasak a témában

Ezen még nem gondolkodtál el? Ha kell megcsinálom neked, csak egy szavadba kerül, utána meg majd átírod a jelszavakat.

U.i.: ne haragudj meg, bár tudom te ezt a mondtatot nem ismered és lebaszol mert ilyet írtam de ez meg engem nem érdekel. Lényeg hogy ez egy nyílt sg silkroad topic nem csak high lvl pro játékosoknak. akkor meg mit húzod föl magad hogy valaki nem tudja a skilleket, meg a többi szarságot magától. Nem mindenki olyan hogyha érdekli valami akkor utánaolvas, valakinek egyszerûbb kérdezni.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

no comment 😄 most csinálom xD fent lesz d9 eu-ruha is ha nem unom meg addig

Lord Nomak
Mert zavarnak azért. Hiába jártatom a kezemet, hogy faq, hivatalos, keresõ sehova érek el vele. Minnél többször ismételgetem talán elkezdik használni.

Így van Nomak aggyá nekik 😄D
Party szok lenni Athenson, javasolnám minden magyarnak az eus karijával jöjjön EuWarriors guildbe!
A részletekért játékban: $WuFraWizard

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

THeArrow
akkor minek válaszolsz rá?^^ kok ^^

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Lord Nomak
Azt még hozzátenném, hogy addig lesznek ilyen stílusú kommentek amíg 3 dolgot nem tanultok meg használ.
1. Fórumon keresõ
2. Google
3. Topic pikcsörben levõ linkek.

Érdekes egyébként az egészben, hogy volt múltkor egy srác aki idejött mert hogy sro-zni szeretne és alapból azzal kezdte az elsõ 1-2 kommentet hogy elolvasta faq-t, magyar oldalt, hivatalosat de nem talált bennük meg valamit, aztán mondtuk merre van és megtalálta, figyelmetlen volt de legalább vette a fáradtságot elolvasni nem pedig fárasztos kérdéseket tett fel úgy mint egyesek. Lehet így is fórumozni, lehet úgy is, lustaság és gondolkodásmód kérdése az egész. És ne is haragudjon meg senki azért hogy a faszom televan veletek és a hülye kérdésekkel így bõ 2 év után és nem igazán akarom tolerálni ezeket. Akinek ez sértõ az vessen magára.

hali

jó volna összehozni majd valami partyt néha athenson mikor ráér a nép

kissé unom már, hogy állandóan csak healelek, gyakni is jó volna néha, de eddig 1, azaz EGY db jó pappal találkoztam sajna összesen 😛

Sir Quno Jedi
Nna, lev6-ig bírtam kétkezes karddal, de ez is pünt olyan uncsi már most, mint a kínai karimmal lev42-n, szal. exit. Megnyugodtam.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lord Nomak
Vegyél nagyobb monitort. Egyébként sem érdekel 3-4 emberen kívül itt engem senki, szóval pont az ilyen kommenteket és embereket szarom le. Egyre kevesebb az értelmes ember és kérdés és komment is, ezek után minek jópofizzak ha 80%ban fogyatékos kommentet olvasok.

IfjuSkywalker
szvsz néha akkora az arcod, hogy nem fér el a 20'-os monitoromba...no flames, just think it over....<#rolleyes><#rolleyes>

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Lord Nomak
Amúgy sem értem ezt a felháborodást a kommentemre, furcsa módon azok reagálnak csak így a dolgokra akik feltesznek hasonlóan értelmes kérdéseket. Amúgy meg ha annyira nem vagyok segítõkész ajánlom lent a keresõt és a nickemre keress rá, hányszor is válaszoltam olyan kérdésekre amikkel mindenkinek televan már a töke vagy alapból.. cöcöcö.. droid pokemonok -.-

Lord Nomak
Nekem nem is kell segítség olyan dolgokba amiket neten megtalálok. Ne akarj engem kioktatni. Amúgy meg ha fele annyira lennél haszontalan mint én, sikeres lennél az életben. ego off.

dragon11
Azért mert õ nemolyan haszontalan mint te..õ segít másokon és másis segít rajta,de te nem segítessz szóval majd rajtad se segítenek remélem aztkapod amit te adsz.

elöbb idõ püfölést csináltam 1 gammában és hát mivel sok volt a pénz ugy gondoltam csinálok ien 16.000db Infantryt (pajzsos kardos katona) hát el inditottam a 16.000 Infantryt ugy szaggatott a gép hogy nem birtam be zárni a játékot 😊 Okos volt Bill Gay hogy rakott a gépre ujra indító gombot xP

Lord Nomak
Szerintem meg van fent legalább 4 link ami tartalmaz ilyen dolgokat, amikor én idekerültem még nem volt ilyen tehát megtehettem volna, hogy kérdezem. De ha több helyen is megtalálja egy ilyen kérdésre a választ érdekelten feltenni magát a kérdést. Alapesetben meg amúgy is annyit volt kommentezve már a hasonló szavak listája, hogy illene tudni.

mire torentel az összes seed/peert össze szedi tutko lent lesz az EU mert most 100Kb/s el tölt és a seed/peerek 8adánál tart kábé és nekem 800kb/s es a netem szóval HAHAHA 1ébként valaki WarRockozik néha?😊 tök jóóó fps géém

LeonSilver
Mert semki sem ugrott ki úgy a mamiból, hogy SRO pr0 volt.És még Te is voltál kezdõ.
Kilehetne egészíteni a fakkot ilyenekkel és akkor lehetne mondani, hogy "olvass fakkot kispajtás".
Egyébként meg egy fórum azért (is) van, hogy a kezdõk instrukciókat kapjanak a tapasztaltabb játékosoktól.Szerintem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Lord Nomak
Minek válaszolni az ilyenre.