Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... Újdonságot nem kaptunk de helyette kárpótol maga a játék. Reggel 7:00 után kb 15 perccel már le is állították a szervert mert túl soakan voltunk de 8:00 visszaállították és azóta lankadatlan (bár egyszer közben volt pár disconect).
Raktak be nProtector-t ami hackerek ellen lesz jó (bár már most kínálják a hackeket ).
És a Lagokat megcsinálták (be akad a game meg ienek) bár a városokban ugyanaz marad a helyzet.
ViktorVector
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ejj pialeárazás a világ közepén ? 😄 (Bogdány ^^)
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Ja hogy nem is használsz ? -.-
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
uristen szerencse h holnap inspeksön mert megölrülnék ha nemjavulna meg de az 5leteket várom továbbra is köszi
OFF: 23.15 Cool Tv South park megkezdõdik a 9.évad magyarul...
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
én nem találtam pedig gugli volt elsõ...
ott pont nincs ahol találtam --> rossz tipp volt 😞
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kínain is sokan vannak, sokan gondolom elkezdték azt megunták és visszamentek 😊
van a szerveren vagy 30 eus kari akik már 50+osak, a többi meg már nagyrészt feladta, és visszament kíni karijára...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
bleed lvl8 = -200 phy def -300 magdef...
division lvl8 = hasonló (még nem láttam magamon)
ez a kettõ együtt= halál minden intesre. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az klenne a kérdésem hogy olyan varázslatot amiben ilyen kavicsok repkednek körülöttem , és amiben ilyen villámok vannak melyikkel kell csinálni ciedric rod vagy warlock rod??
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
de nálatok sem, mivel amikor 10mp van még a mana shieldbõl a skillsorban, addigra a mana shield már sehol.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
LOL?
botforum.co.cc :p
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
http://youtube.com/watch?v=NNoZd7a9a4Q
botforum.co.cc :p