Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://www.youtube.com/watch?v=GfSeXdez_cU&mode=related&search=
botforum.co.cc :p
ok.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ui.: írj már rám játékon belül 😊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lol egyik nap egy ember hirdetett hogy huzat 150 k / óra, ám kimegyünk, leteli kfél óra semmi, nem kéri pénzt, utána dobja dumát hogy fizetsz?Jó fizetek, 2 fél óra letelik semmi, gyerek csak úgy otthagy, és kérdem mért?Elkezdi haha nem akarsz fizetnI,Ekkora majmot, simán kifzetek nek i150 k-t, 1 hét alatt 28 millát összeszedtem tök lazán azhiszi h ne mtudok neki fizetni, szal nekem kellett volna rá echangézn i:|
kifizetek 2 óráért 600k-t, erre fél óra múlva eltûnik a taxi, és nem jön vissza....
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ardamax keylogger, könnyen detektálható próbálkozás volt.
Más téma
Egy csúnya fórumon találtam a következõ érdekes dolgot, állítólag mûködik, vigyázzatok vele !!!
"if you make a stall out of town the stall registration system wont work. But if you select to use it it will give you an error. once you have got this error you wont be able to add any items to your stall. but that is only client side and only on the client of people who are curently in your stall. if you drag an item to your stall and set the price yo wont see anything happen but it will be there. only people who have entered your stall once the item was added can see it. they can also buy it. you will get no confirmation of the sale whatsoever and will ave a dummy of the item still in your inventory. the item will be unequipable and will desapear after you refresh (scroll ,restart,ferrty...etc).they of course will have your item.
to scam some1 else you can do it without them ever seing thier item put into the stall just tell them:
"to dupe you item, make a stall press open with no item and register it then add your item for 1 gold but dont open the stall but if your item wont add press open w8 5 seckonds and it will add"
then you enter thier stall durring those 5 seckonds and buy thier w/e for 1 gold while on their screen their item has never left their inventory"
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
btw, tesztkarakter != (nem egyenlõ) GM karival, pl. Eus update vagy Taklás update-nél is volt Silkroad1 nevû kari és tsai.
sztem inkább a GNGWChez hasonló klienst képzeljetek el külön szerveren futtatva, csak rugalmasan, kliensrõl módosítható beállításokkal. 😊
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
lol
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
alapból ennyi embert nemláttam ennyi helyen 😄
panasz nem lehet....
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!

nah most ez 1 skill, +mastery,+ ugye több is van xD
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
nem, ksroban nincsenek botok
és lol , új uniqueés lol nem 1edül van 😄
közben luppolt párat ^^ez meg baxot várni inlább elment "tekizni"
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Maala ownol kardossal, wu és avi 2:1 el, Nomak íjásszal ^^
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Nekem azt mondták más forumokon, meg más játékosok hogy bladernek ugye ott a shield ami ad + védelmet ad ha blokkol, meg ott a fellökés + leszúrás ami ugye kivédhetetlen. A glaviesnek meg ott a lecsapás, ami hogyha bejön akkor pár mp szünet van. Blader gyors de kicsiket sebez, míg a glavis lassú de nagyokat üt ( a bugok miatt még nagyobbakat ^^). Valamikor még engem is meglep hogy mekkora critet adok. xD