Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
minek húzod ki úgyis abbahagyod 45 elõtt. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

LeonSilver
Na ezt qrvára utálom.L2-ben legalább simán pofánlehet verni az ilyen f@szrágcsáló kselõket és még a karmát is könnyebb ledolgozni mit itt.
Én már most, mióta megint játszok sro-val pkztam. <#whatever>
Nemtehetek róla, nagyon rühellem az ilyen kselõket.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nnna.
Lv24 vagyok.A 24-es Dark Wolfba a Turn Risingel 5 - 600-at ütök.
Ha a mob megfekszik akkor a Bash nyom rá ~1000 damaget.
Ha nem akkor ez is 6-700-at.
A charged meg még többet.Sima még csak nem is kék, 24-es fegyóval.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Atti12
hát igen, csak eléggé lehangoló hogy ilyen gyenge a karim valamiért és nem tudom hogy miért 😞. Meg ölöm a giantet, alig van már hp ja, jön a wizard benyomja a lángszórót és szevassz övé a kill :/

tõrõs se rossz, érdekes sokan tõrrle tolják pedig az pvp re jó inkább ^^ én jelenkleg 40 ig kihúzom mind2-t azt lesz ami lesz XD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hát jah, de wizard kap 2 ütést azt meghal , giant ellen meg pap sub nélkül esélytelen

LeonSilver
Majd megnézem, hogy mennyit ütök.WizÁrdhoz meg ne hasonlíts egy harcimarcit.

Atti12
meg az is vicces hogy wizard barátom simán sebez 1000 eket a mobokon, én meg örülök az 500 nak. kicsit érdekes és nem tudom mivan :/.

Ui: sry a dupla postért

Atti12
te hanyas vagy? és mennyit sebzel kb veled egyszintü mobon?

LeonSilver
Én is kétkezes mutatványossal nyomom az ipart és hát nem gyenge a kari.
Velem egyszintü vagy kicsit magasabb mobokat is tud csépelni igaz a giantokkal már óvatosabban kell bánni de azért általában az is megy.
Viszont bármennyire meglepõ vagy a nevébõl az ember nem várná a tõrös rugo nagyon álladék egy kari.Láttam egy-két ilyent és mennek mint a gép.

Atti12
two handed sword skilleket fejlesztem meg azokat amik +okat adnak. magyarul igen megfelelõket 😄. És persze hogy rakok str-re 😄

megfelelõekeT?
szinteként raktálé str-re ? (ezek noob kérdések de kitudja 😄)

Atti12
lvl18+1 es fegyóm van, skilleket ahogy csak tudom fejlesztem igen.

szintedhez való fegyó van?
skilleket fejleszted?

Lord Nomak
Látatlanban azt mondom valamit te rontottál el 😄

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

jó 1 kezes is , tankernak az kell ^^ meg ha farmolni szeretsz kihúzhatsz több ágat is

Atti12
Sziasztok! Régen már játszottam a játékkal aztán amikor megtudtam hogy kiadtak egy kiegészítõt ujra felraktam 😊. Inditottam egy EU csaj full str-es karit, two-handed swordel. Azért inditottam ezt mert ugy gondoltam hogy mivel egy 20 kg-os kardal csapkod össze vissza, nagyon erõs lesz 😄. Na szóval az elején minden jó volt, simán kinyirtam a szörnyeket egy csapással de amint egyre nagyobb lettem egyre gyengébb is :S. Most ott tartok hogy a lvl 21 en lvl18 as mobokon a legerõsebb támadásommal is csak 300 at sebzek :S. Kérdésem az lenne hogy miért lehet ez? ilyen gyenge ez a kaszt, vagy én szartam el valamit? Válaszokat elõre is köszi!.

THX

twityo
nem is akartam senkit követni, csak ti azert tapasztaltabbak vagytok, a rogue biztos és ezért kérek tippeket mellé. Jo rogue+wizard meg hasnolokra nem is gondoltam 😊 De rogue + warrior ( heavy armor ) miatt lenne érdekes csak nem tudom, hogy ez miatt megéri-e. Vagy pl rogue + bard/cleric bard azert ad egy ket jo buffot de azt se nagyon ismerem. Szoval erted mia problemam 😊

athens | twister_ | [warrior 2H sword]

Hát azt mondják, magasabb szinteken erõs karakter lesz a warrior...
De neked is azt mondhatom, hogy azzal a mastery párossal játszál, ami a legmegfelelõbb a számodra. Én például már vagy ötödszörre statolom újra magam, voltam Rouge-Bard, Rouge-Warrior, Wizard-Cleric (ez fasza build), Wizard-Warlock, meg még valami.

Magadnak játsz, ne másoknak. Ha olyan szeretnél lenni, mint valaki más, tutira elbaszol majd valami statot, vagy az életben nem lesz mondjuk full sun szetted. Ha az alapján játszol, tervezel karit, ahogy neked megfelel, nem fogod elrontani a karit. Természetesen kell hozzá egy kis játéktapasztalat.

John Cena
JEE level 13 warlock valaki nem tud egy jó elado Warlock Rod-ot??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

twityo
Kösz! és megéri rugónak warrior masteryt tanulni vagy inkább valami mással lehet keményebbé tenni ?

Igen, a Heavy Armor követelménye a Warrior Mastery.
40-es szinten pedig kapsz egy uj skillt, amivel 60ig bezáróan átalakulhatsz bármilyen játékossá.

@donatus13
Az egykezes kardot felejtsd el, hacsak nem tankolni szeretnél egész silkes pályafutásod alatt. Várj, rosszul mondtam. Az egykezes kard olyan szar, hogy nem találom a szar kifejezés szebbik formáját.
Hamár warrior, go 2Handed.

Elég a mastery is, de hamár azt húzod akkor skilleket miért ne ? 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

SchG
Én is megnéztem a videót és azt szeretném kérdezni hogy mivel alakult át más playerekké?

Szerintetek skillre meg mindenre mi a jobb 1 vagy 2 kezes kard???

twityo
hali
láttam ezt a videót és azt szeretném kérdezni, hogy a tökin hogyan van heavy armor ? Warrior skilleket is huzta, vagy csak masteryt ? kösz

LeonSilver
Fájerfokszal megy.

nekem megy...
firefox alatt is

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

silkroadonline.net XD

nállam pöpec^^
(1ébkén honnat loptad? 😄)

botforum.co.cc :p

nálam müködik, a zsela meg egy feketekontinensszülötte szóval neki ez már túl fejlett technológia😊
XD
semmit se hoz be?

WuFraZselic
nem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
mivel a nád csak nõ, és nõ...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

mindenkinek mûxik ?
mert akkor berakom élesbe 😊

h h nem játszol? (le vagy maradva ^^)

nah én nem😊
viszont az elõbb megnéztem csökkentett módban nálam pöcre elindul a játék, hát én ilyet még nem láttam...
AVG Free Edition

nálam egy másik game csinálja dettó ugyanezt... milyen antivirus progit használsz?
Maala
hát nemtom nekem ilyet progikkal csak egy-egy bekapott vírus esetén szokott csinálni... eredeti kliens?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
de ha a valódi ok érdekel, akkor: wikiiiiiiiiiiiii

ha bezárom a tûzfalat akkor is ugyanezt csinálja 😞

Maala
tûzfallal nincs probléma?

Hi Maala
Feladatkezelõben annyi hogy elindítom egy pillanatra megjelenik a Silkroad.exe és el is tûnik. Ennyi 😊

Maala
nézjed feladatkezelõben, hogy mit csinál a kis drága...

Maala
hát részben...

mivel a fekete sereg nagy része zsoldosokból állt, és mégis kellett valami egységes szín, ami összetartotta õket, no meg Mátyáska címere amúgy is a fekete holló volt... kellemes a hasznossal?

Hi all
Segítségre lenne szükségem. Régóta silkroadozom, de ilyet még nem láttam. Elindítanám a gamet a silkroad.exe-vel és nem történik semmi, és ugyanezt csinálja ahányszor elakarom indítani. 3x újraraktam, nemrég volt win install, kipróbáltam a host fájlba írást is, de nem történt semmi és nemtom hogy mitévõ legyek. Remélem tudtok segíteni.

nem ^^ rem. csak vicceltek xD

Hát tegnap, amikor haverom megküldte egy 10k-val a szintje környékén csapkodó glavist, nekem nem tûnt "support-class"-nak. 😄 (42+)