Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Én már most, mióta megint játszok sro-val pkztam. <#whatever>#whatever>
Nemtehetek róla, nagyon rühellem az ilyen kselõket.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Lv24 vagyok.A 24-es Dark Wolfba a Turn Risingel 5 - 600-at ütök.
Ha a mob megfekszik akkor a Bash nyom rá ~1000 damaget.
Ha nem akkor ez is 6-700-at.
A charged meg még többet.Sima még csak nem is kék, 24-es fegyóval.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ui: sry a dupla postért
Velem egyszintü vagy kicsit magasabb mobokat is tud csépelni igaz a giantokkal már óvatosabban kell bánni de azért általában az is megy.
Viszont bármennyire meglepõ vagy a nevébõl az ember nem várná a tõrös rugo nagyon álladék egy kari.Láttam egy-két ilyent és mennek mint a gép.
szinteként raktálé str-re ? (ezek noob kérdések de kitudja 😄)
skilleket fejleszted?
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
athens | twister_ | [warrior 2H sword]
De neked is azt mondhatom, hogy azzal a mastery párossal játszál, ami a legmegfelelõbb a számodra. Én például már vagy ötödszörre statolom újra magam, voltam Rouge-Bard, Rouge-Warrior, Wizard-Cleric (ez fasza build), Wizard-Warlock, meg még valami.
Magadnak játsz, ne másoknak. Ha olyan szeretnél lenni, mint valaki más, tutira elbaszol majd valami statot, vagy az életben nem lesz mondjuk full sun szetted. Ha az alapján játszol, tervezel karit, ahogy neked megfelel, nem fogod elrontani a karit. Természetesen kell hozzá egy kis játéktapasztalat.
40-es szinten pedig kapsz egy uj skillt, amivel 60ig bezáróan átalakulhatsz bármilyen játékossá.
@donatus13
Az egykezes kardot felejtsd el, hacsak nem tankolni szeretnél egész silkes pályafutásod alatt. Várj, rosszul mondtam. Az egykezes kard olyan szar, hogy nem találom a szar kifejezés szebbik formáját.
Hamár warrior, go 2Handed.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
láttam ezt a videót és azt szeretném kérdezni, hogy a tökin hogyan van heavy armor ? Warrior skilleket is huzta, vagy csak masteryt ? kösz
firefox alatt is
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
(1ébkén honnat loptad? 😄)
botforum.co.cc :p
semmit se hoz be?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
mert akkor berakom élesbe 😊
viszont az elõbb megnéztem csökkentett módban nálam pöcre elindul a játék, hát én ilyet még nem láttam...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Feladatkezelõben annyi hogy elindítom egy pillanatra megjelenik a Silkroad.exe és el is tûnik. Ennyi 😊
mivel a fekete sereg nagy része zsoldosokból állt, és mégis kellett valami egységes szín, ami összetartotta õket, no meg Mátyáska címere amúgy is a fekete holló volt... kellemes a hasznossal?
Segítségre lenne szükségem. Régóta silkroadozom, de ilyet még nem láttam. Elindítanám a gamet a silkroad.exe-vel és nem történik semmi, és ugyanezt csinálja ahányszor elakarom indítani. 3x újraraktam, nemrég volt win install, kipróbáltam a host fájlba írást is, de nem történt semmi és nemtom hogy mitévõ legyek. Remélem tudtok segíteni.