Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
😊
a keresõ xar de nem baj, napi 100 hozzászólás mellett lazán vsiszalehet keresni
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
sry sosem vágtam.télleg nagyon köszi sokat segítettél.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
updatebe volt valami Wing elvileg de én azóta se találkoztam vele.
esetleg valaki látott már olyat ? 😊
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
botforum.co.cc :p
Just the reggae,ska,dreadlock!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
skill pont
Namármost minél nagyobb a külömbség a mastery leveled és a szinted között annál több sp-t kapsz és annál kevesebb xp-t....Általában úgy szoktak az emberek alacsony szinten farmolni hogy 2 skillágat fejlesztenek fel 7 es szintig (mondjuk a Pacheonnál az anti devil bow-ot és a Fire-nél a Tûzkardot
Összegezve: A farmolást nem lehet kezelõpanelon állítani...azt te döntöd el hányas farmban akarsz lenni..A farmolás szintét úgy tudod állítani hogy alacsonyabban tartod a mastery leveled-et mint a level-edet (Tehát ha vagy level 20 éás neked a mastery-d 16 akor 4-es farmban vagy<20-16 4="4">20-16>)
Remélem valamit megértesz ebbõl a sok marhaságból 😄😄😄😄😄😄
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Más:
Múltkor partyztam vazsi haverral (én is az vagyok) és nem értettem, hogy miért van, hogy a root nem müxik rendesen. Szóval ha egyedül vagyok, akkor símán lerootolom, semmi gáz. Ha partyba voltam haverral lerootolom és egyszer csak elmúlik a root egy másik támadás hatására. Errõl tud valaki valamit?
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Nézz körül a piacon és ahoz igazítsd az árat.Ha túl magas úgysem fogják elvinni.
Az az igazság, hogy ilyen, viszonylag alacsony cuccot már csak gyüjtõnek lehet eladni szerintem.Amikor indult az EU akkor minden szart ellehetett adni szinte.Mára már a hasonló cuccokkal napokat stalloznak egyesek de a kutya sem veszi meg.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"