Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
valaki nem akar csinalni nekem 1 20- rogue karit ?! 😄 adok helyette 1 kinait ami 33-as mert akarok szorakozni a maszkokal

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

wait for Nomak, 74 es pure str bowere és 70 es pure int je van xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

oupsz, izé, megkapod 😊
btw sztem 1szerûbb lenne ha a low lvl ekek elkísérnétek egy 5 csilis tradre, pénz is lenne meg fun is meg job exp is ^^

twityo
na skacok, segitseg kene. full str bow vagy full int spear ? aki nem tud kulturaltan valaszolni alapbol ne olvassa tovabb 😊 nem azt akarom, hogy bárki is eldontse helyettem, nincs ijen szandekom. DE. nem vagyok valami nagy sro mágus ezert kerdezem a nalam "okosabb" emberkek tol. szoval alapjabaveve nem szeretek partyzni csak ha muszaj, pvp be ne legyen szar, pve be ZSIR legyen. es gondolom eleinte pve a lenyeg, szoval nem akarok tokolni sokat egy egy mob leolesevel. igazabol meg eggyik karit se lattam akcio kozbe csak ugy ezek tetszenenek 😛 na kösz!

athens | twister_ | [warrior 2H sword]

hova farmol már ? 😊

botforum.co.cc :p

WuFraZselic
te féreg... még a lvl 4be se adtál pénzt, pedig vagy 3 hete annak 😊 és akkor még engem huzol le más elõtt. te utolsó

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

van vagy 15 hely 😄 de várjatok mert most lesz guild up azt kell fizettni 😄 bár sztem tõletek nem kérik el (bár amilyen WuFra ... )

Cleric

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

bodesz
lenne 1 kérdésem.wizard vagyok és elakarom döntni hogy lennék szivesen.nemtudom hogy clerices vagy bardos legyek.ti mit ajánlotok?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

LOL azt a sok botot 😄
Még szerencse h ksroba nincsenek is ^^

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Cactus
És kell ember? Mert egyik haverommal guildet keresünk...mondjuk legfõképp én 😊

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Ezek inkabbn nyulkenguruk..😊

Maala
anyám kegyelmezz...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
ezek a hires mókusfarkasok, a himalája alacsonyabb pontjairól, ahol a sherpák élnek

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

vki link plz mikor rogue berziben critel

2 angolul beszélõ van de nem szoktak dumálni szal magyarul megy a cset

2 kezes skilleket esetleG?

Cactus
És akkor nálatok ez hogy mûködik? Közös chat angol? Van benne más magyar is?

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Te bazd meg pont most jutott eszembe...
Ez nem a kicsiknek lesz dungeon, hanem itt lesz majd a 105-ös unique. lol 😄

Ennek igazán örülök. 😊

Császtok aki megcsinálta a második és harmadik Tradés Questet azt kérem hogy pmbe mondja el hogy mit kell csinálni eddig egyébként így állok a tradés questtel

Just the reggae,ska,dreadlock!

Hello
Én is két kezessel nyomom mint te,de én csak a hozzávalo skilleket nyomom semmi mást és szerintem jo is igy partyba jáccál minnél többet fölleg olyanba amibe van pap mert az sokat segít az életpumpálással .

DE AJÁNLOM NEKED FÖNT A FAQ OLVASD EL MERT SOK MINDEN BENNE VAN.

gameplusz
További idióta, témához nem illõ, vagy "közöd sincs" kommentek törlésre kerülnek.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

WuFraZselic
tehát NEM? te tényleg láma vagy 😊 közöd sincs a dolgokhoz ahogy látom

Brutal
Baromi nagy kétkezes karddal kezd a srác és a skillek is ilyenek h two-handed lord stb.

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Brutal
Srácok én most kezdtem a Silket. Kétkezes europai harcosnál milyen skilleket éri meg fejleszteni?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

WuFraZselic
láma 😊 ha kinai kariknak a város general shop-osa adja, akkor az eusoknak vaj' mi adjhatja? gondolkodni luxus, mi

dragon11
Le esett már 2.x-ra 😄

Gubberx
Hát ez de lol.... azé thx^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

twityo
pappal az a bajom hogy a legtöbb buffja magára nem jo viszont a res az hasznos. de heal megint csak nem jo szerintem mivel mire atvaltok elnyomom mar reg keso 😛

én bard vok de csak futást használom 😞
így másodszorra pap jobb lett volna =\

twityo
köszönöm. a bardnak vannak jo buffjai crassbowos rogue számára, vagy cask a gyors futás van ami ér is valamit ? most warrior masteryt huztam heavy armor miatt de nem nagyon éri meg

LeonSilver
Fasza basszus.
Õszinte részvétem <#szomoru1>
Én csak annyit tennék hozzá, hogy nõjjön köröm a pöcsére. <#bdead>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Minden városban a potisnál tudod ezt megtenni.

twityo
eu ban hol lehet felvenni a küldit amivel masteryt lehet vissza nyoni ?

Basszus most valkit nagyon meg fogok verni az biztos. valki feltörte a karimat és mindent kipakolt tök nulla vok pedig senkinek nem adtam ki a jelszot meg a felhasználo nevet
ááááááááááááááááááááááááá:@:@:@
Az hogy valaki bennvan a kariddal.

The user is alread connected. In a case that the user was firced to exit due to error, it can be checked as still connected. Please try again 5 minutes later.

Ezt irja ki és hiába probálom 5 perc utána akkor is ezt irja ki szerintetek milehet a problem?????
elvileg most már fel lehet menni nem ? mert engem nem enged be
be írom a felhasználó nevet meg a jelszot és utána alulra kiir valmit de nem vágom miaz és utána DC és kilép
sztem nem baromság ^^
így nem olyan a thiefkedés jééé ott egy cucc felvesze hanem, nah megyek thiefkedni vissza city azt lets rock

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kamu, ha nem jött volna le a videóból eddig...

LeonSilver
Válogasd meg, hogy ki kísér.Vannak barátok és guild társak.
Minden esetre szerintem baromság.

(milyen jó is az amnesia fórum, ott legalább van word censor ....)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

dragon11
Igen én arra gondolok,de szerintem ilyen nincs!Azért kérdeztem meg!

BB7
MI? Csalsz a teleportnál és hipphopp lv.80 vagy? XD
BB7
WTF, Fuck, Bitch update!! NEEEHH!!!!
Most mit fogok a törököknek írni???

:'( XD
dragon11
Mostsem értem,hogy lehet csalni a teleportnál hogy lv80legyél...ti értitek?:S

BB7
BAROMSÁG? Naon baromság mikor tradelsz! Jön veled egy Hunter azt mkior féluton vagytok magára dobja a Thief rucit és annyi! Szal sztem naon is jóh h. ezt a JM kiküszöbölte!!! :S

Szvsz nem baromság!!
BB7
HÁT IEN NONCS!

Jövök haza (JG! XD) Traderõl és egy KS-es csaj (Csaj kari piros névvel) Elkezdi gyakni a trade lovam!! XDXD De ez még semmi mert lepöccintettem volna csak a csajszi56-os volt! :S Én meg N00B! X( Szal futottam, futottam.... És az meg nukezott utánnam 10mp-enként! Ha messze lettem vola JG kapujától a lovam behalt volna! X/
LeonSilver
Elsõ nekifutásra kikell lépni a tréder guildból.
Sajnso (vagy nem sajnos, döntse el mindenki) véget érte ka régi, szép idõk amkor az ember csak dobálta magára a job cuccot ... 😞
És csak városban lehet felvenn ia ruhát Ez is baromság.
szvsz

ahha akkor valszeg nem fogok használni
és lene még egy kérdésem
lvl2 46% os trader vok és ma reggel fel akartam venni egy hunter zászlot hogy öljek pár thiefet
elmentem a hunter npc hez és vettem töle hunter zászlót de nem engedi fel vnni nemtom mért proáltam kersni olyat mint amit a trade nél kellet csinálni hogy join merchant guild meg aliast kelen szerintem csinálni de nem találtam olyan npc t aminél ezeket meg lehet csinálni