Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
btw sztem 1szerûbb lenne ha a low lvl ekek elkísérnétek egy 5 csilis tradre, pénz is lenne meg fun is meg job exp is ^^
athens | twister_ | [warrior 2H sword]
botforum.co.cc :p
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Még szerencse h ksroba nincsenek is ^^
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Ez nem a kicsiknek lesz dungeon, hanem itt lesz majd a 105-ös unique. lol 😄
Ennek igazán örülök. 😊
Just the reggae,ska,dreadlock!
Én is két kezessel nyomom mint te,de én csak a hozzávalo skilleket nyomom semmi mást és szerintem jo is igy partyba jáccál minnél többet fölleg olyanba amibe van pap mert az sokat segít az életpumpálással .
DE AJÁNLOM NEKED FÖNT A FAQ OLVASD EL MERT SOK MINDEN BENNE VAN.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
így másodszorra pap jobb lett volna =\
Õszinte részvétem <#szomoru1>#szomoru1>
Én csak annyit tennék hozzá, hogy nõjjön köröm a pöcsére. <#bdead>#bdead>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ááááááááááááááááááááááááá:@:@:@
Ezt irja ki és hiába probálom 5 perc utána akkor is ezt irja ki szerintetek milehet a problem?????
be írom a felhasználó nevet meg a jelszot és utána alulra kiir valmit de nem vágom miaz és utána DC és kilép
így nem olyan a thiefkedés jééé ott egy cucc felvesze hanem, nah megyek thiefkedni vissza city azt lets rock
Minden esetre szerintem baromság.
(milyen jó is az amnesia fórum, ott legalább van word censor ....)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szvsz nem baromság!!
Jövök haza (JG! XD) Traderõl és egy KS-es csaj (Csaj kari piros névvel) Elkezdi gyakni a trade lovam!! XDXD De ez még semmi mert lepöccintettem volna csak a csajszi56-os volt! :S Én meg N00B! X( Szal futottam, futottam.... És az meg nukezott utánnam 10mp-enként! Ha messze lettem vola JG kapujától a lovam behalt volna! X/
Sajnso (vagy nem sajnos, döntse el mindenki) véget érte ka régi, szép idõk amkor az ember csak dobálta magára a job cuccot ... 😞
És csak városban lehet felvenn ia ruhát Ez is baromság.
szvsz
és lene még egy kérdésem
lvl2 46% os trader vok és ma reggel fel akartam venni egy hunter zászlot hogy öljek pár thiefet
elmentem a hunter npc hez és vettem töle hunter zászlót de nem engedi fel vnni nemtom mért proáltam kersni olyat mint amit a trade nél kellet csinálni hogy join merchant guild meg aliast kelen szerintem csinálni de nem találtam olyan npc t aminél ezeket meg lehet csinálni