Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
viszont 80as 76ig farmolt hybrid bowos megölt kb 1 perc alatt, a full str-est meg kitankolom jóval de jóval tovább. érdekes :-s
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
>:C
Jól teszed.Engem is qrvára idegesítenek pedig csak az itthoni címemre jön néhány.Bár mióta néhány szabályt beállítottam a gugli mélbe lényegesen kevesebbet látok.
Tudod mitõl tudok még a falramászni??Mikor csörög a teló és közlik velem, hogy milyen qrva jó nekem mert meghívnak egy vacsira csa kegy szaros elõadást hallgassak meg....Vagy, hogy a tele2 vagy pantel vagy mittomén ki miylen fasza gyerek mert náluk olcsóbban telefonálhatok.
onon
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
eljött az ideje hogy én írok levelet a bsa-nak omg xDD felidegeltek egy honlap tulajdonosai hogy folyamatosan küldik céges mailre a letöltési linkjeiket naponta 30-40 ilyen retket :F
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Olvastam guideot, de sajna errõl nem nagyon szól a fáma sehol 😞
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Huntereket és kirabolja a tradert ut közben de ez csak akkor lehetségess ha a trader 2 vagy több csillaggal viszi az árút.A csillag a mennyiséget jelzi minnél több a trader állaton az áru annál nagyobb a csillag.
>:C
hp ja több mint neked (magas szinten nagyon sok)és phy defe is 😛
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
athens | twister_ | [warrior 2H sword]
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
botforum.co.cc :p
Ez meg tegnapi kommandózás, izgi volt, az elsõt zerkeltem gondoltam jó lesz ám a munkásságom, aztán a jobb oldali és a hátsó elvtálsról kiderült, hogy pt giant xDD Inkább nem bántottam õket x) 150 hp potival grindelek és alap 5k critet kapok pt mobtól, gianttõl ez 8k lenne szerintem =D

Végülis sikerült feltelepítenem a Silkroad kliensét!(jeee)
Indítottam egy papot
Bevennétek?Ja és low lvl még!
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Magasabb szinten visszatérünk erre a trade témára 😊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
szal ezek adnak 1 küldit, ha trader vagy, ezt megcsinálod, és vehecc szépen tõlük a 3 óránként esedékes eventben 20 percen át gyönyörû árukat, amik +100-150% profittal adhatóak el a városokban. 😊 és elsõosztályú célpontok.
u.i.: popping elvileg már nincs, gyakorlatilag a kínai light npc thiefek még bugosak 1 picit, épp annyira, hogy mindenkit sebezzen a lövésük. (lásd még: kSRO botírtó videó...
Nekem is ugyanaz lenne a kérdésem!
Vmelyik nap láttam hogy Bargain áruit vehetem. Körberohantam a várost, de nem találtam ilyen embert.
Kérdezgettem mindenkitõl akitõl csak lehetett, de el voltak foglalva a WTS és a WTB dolgaikkal
Ti nem tudtok vmi választ.
Ui.: WTF válaszok mellõzzenek 😉
ingame nevem látod aláirásban (tökmind1 meiket pm-eled) amikor tudok beveszlek, bár most beteg vok és nem nagyon erõltetem a gép elõtti hosszab ideig történõ ülést, szal pm aztán tudni fogom kivagy és lezsirozzuk a klánt
De most már kéne egy guild is 😊 WuFra?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
botforum.co.cc :p