Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
scamer az noob panicos, de sajna unfarmed és low lvl, sun spearrel soul + mars volt, vagy soul crittel ^^ hát figy, 60on már 40% absorbot ad a mana shield, az pedig KURVASOK, tul sok. ezt kicsit elbaszta joymax. unbalanced a game innentõl fogva, garmentes speares nukerek kitankolják str-est már... á

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lord Nomak
Na felmegyek szerverre remélem fent vagy ha nem akkor is legalább 1-2 törököt megalázok xD

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

WuFraZselic
hát noob volt mert nem használt tp-t ott állt velem szemben. de ha 2 km-re áll tõlem akkor sem öl meg, pedig 75-77es imbueja volt, meg szép skilljei, és a féregnek ráadásul mindig bejött a stun meg a knock hogy baszná meg, de ez kurvakevés, vagy csak az én 13k hp-m volt sok a srácnak. pedig nem vmi nagy szám a setem, az ice-om meg végképp nem az.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lord Nomak
Pasik_rus tól rám +9 spearrel 10k-t most x) És 69es chest van rajtam lololololol.. Egyedül mana shield a szopás tényleg. Ha azt a 2 percet kihúzom hogy távol maradjon tõllem utána már 2-3 skill és vége. Inteseknek ez vált elõnyükre, nekem meg stunt és knock back. Ma még "pvp-ztem" egyett egy sráccal, fogalmam sincs hogy mi a neve.. vagy scamer vagy valami nemtom mindegy.. 80as +7 bow 7k crt steelel és 9k crt craftal rám.. Én rá steelel 6k és craftal hát azt nemtom, alap dmg 4-5k között volt. De ha bentvagy szerveren valamikor este vagy mittomén dobj pm-t megnézzük mennyit tolok rád. x)

Lord Nomak
Glavies ugyan úgy bugos. Amúgy meg elhal az is. Szintemen levõ glavies 1 crit craftal ha betalál ( 10k+ ) utána devil 6k hit, kombó össz dmg 4k, steel 6k, craft crt nélkül 6-7k.. Nem tudom, érkdes engem soha nem ölt meg glavies amióta 72+ vagyok. Ebbe beletartozik a 74es sun+5 glavies is omg.. Az is 2 crittel kifeküdt aztán panaszkodott hogy neki sun van. És ezek nálam még low dmg mivel 1 nem vagyok farmed, 2. phy balance 101%, mag balance 35%.. Ezek ha felmennének 110% és 45% fölé ahogy régen volt sun bow se kellene nagyon. Amúgy nem értem ezt a dolgot, szóval hogy éred el a bowost ? xDDD Én ma 5 emberrel pvp-ztem és amíg én 6 skillt ellöttem õ 1nek a felét tolta rám kb xDD hack_4_free is ezen akadt ki, hogy nem ér el folyamatosan, elkezd nukeolni rányomom kombót és baxhatja nukeot, elindul felém teleport, kombó megint kezdhet elörõl mindent.. Bár a halálozási ráta akkor nõ meg mikor stuntolok xDDDDD Amíg státuszban van 3 skillt tudok elnyomni rá, csak figyelni kell hogy kombó ne legyen benne mert ha hátravágja kijön státuszból :F

WuFraZselic
és mind2en +7es fegyóval toltuk az még hozzátartozik*
viszont 80as 76ig farmolt hybrid bowos megölt kb 1 perc alatt, a full str-est meg kitankolom jóval de jóval tovább. érdekes :-s

WuFraZselic
há nemtom, én ma 5 percig potwaroztam ~74-75ig farmolt bowossal, max crit 8022 volt, én meg 9es gapben, 70es masterikkel rányomtam a szintén 8-9k körüli critet marssal. és amint tudta, rakosgatta fel a 40%os mana shieldjét, ugyhogy nem nagyon érezte magát erõsnek. és mondom, 300/300 mastery lvl-em van, 70es a max skillem, coldom lvl 20as... szal phy defem az 0 kb. viszont lvl 80as full farmed bowos +7 crit 11 bowal 12.774-et critezett rám. (maradt ~150hp-m). nemtom, bowos elég erõs lett update után, de glavies még mindig jobb. hiába tol quanxi 11k critet Shinzoko-ra, ha az meg a 80as uj soul spearrel 20k-s összdamaget cisnál rajta, ha meg mind2 critezne...

Lord Nomak
Na ennyit a hibrid halhatatlan teóriáról xDD 76os szinten 77es full farmed hibrid armoros swordos 8k critet kap alsó hangon craftal. Ha mana shield fentvan akkor 4-5k critet kap és tovább tart míg megölöm, de amióta van knock back skill 8k alá nem viszik hp-mat. Pasik_rus is 72+9 spearrel addig nagy arc amíg van mana shield, ahogy lemegy róla kapja a 6k critet.. pedig nem 76os. lordeavent és hack_4_free-t kaptam szét ma párszor. Kiváncsi leszek ha 80 megvan mit alakítok 80as hibrid ellen bármilyen szettben. De a mostani eredményeket elnézve esélytelen ha csak nem sun van rajta. 73as glavies 15k critet kapott craftal xDD Szóval az egyetlen idegesítõ karakter számomra a blader, a tököm tele 2-3k hitekkel. Képtelen levinni 8k alá hp-mat az átlag, viszont én meg képtelen vagyok megölni ha csak nincs zerk. Szóval bower hát isteni kari. x)

bodesz
csak clericnek van.és ott van amihez light armor kell.na mostakkor melyik jobb robe vagy light armor wizard,clericesnek? :o

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Super Saiyan
van olyan hely, ahol részletesebben le vannak irva a questek után kapott sxp, exp, gold vagy még valami. elõre is kössz a linket

>:C

LeonSilver
offoff
Jól teszed.Engem is qrvára idegesítenek pedig csak az itthoni címemre jön néhány.Bár mióta néhány szabályt beállítottam a gugli mélbe lényegesen kevesebbet látok.
Tudod mitõl tudok még a falramászni??Mikor csörög a teló és közlik velem, hogy milyen qrva jó nekem mert meghívnak egy vacsira csa kegy szaros elõadást hallgassak meg....Vagy, hogy a tele2 vagy pantel vagy mittomén ki miylen fasza gyerek mert náluk olcsóbban telefonálhatok.

onon

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Lord Nomak
off:

eljött az ideje hogy én írok levelet a bsa-nak omg xDD felidegeltek egy honlap tulajdonosai hogy folyamatosan küldik céges mailre a letöltési linkjeiket naponta 30-40 ilyen retket :F

Maala
wizardnak ruhafüggõ skill? pl?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem, mivel a cleric-nek és a wizard vannak olyan skill-jeik, amik ruha függõek. (Robe)

bodesz
izé lenne még1 kérdésem.ugye wizard meg clerices vagyok.light armorba jó ha vagyok nem?

bodesz
zsír kösz akkor gyûjtök még rá és akkor veszek 1et.most 23as vagyok mégcsak 600.000 goldom van :S

Super Saiyan
most visszavonnám de már késõ 😄

Cactus
Nagyon gondolkozom, hogy veszek egyet. Szóval a kérdésem, hogy xp-t hogy kap? Mert nagy részét én viszem be a sebzést a mobnak (vari lévén), de néha jó volna ha leütné a maradékot. Azt hallottam, hogy sro-ba nem lopja az xpt tõlem. Akkor ugyananyi xpt kap mint én?
Olvastam guideot, de sajna errõl nem nagyon szól a fáma sehol 😞

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Nyah a Hunter védi a tradert az utak során és öli a thifeket.A thief öli a
Huntereket és kirabolja a tradert ut közben de ez csak akkor lehetségess ha a trader 2 vagy több csillaggal viszi az árút.A csillag a mennyiséget jelzi minnél több a trader állaton az áru annál nagyobb a csillag.

Super Saiyan
megkérdezi a chaten kinek kell hunter. a thief meg csak a szerencse dolga (vagy kimész 1 trader utra és vársz)

intesnek jól jön, meg íjásznak is de végülis midnenkienj k 😄
hp ja több mint neked (magas szinten nagyon sok)és phy defe is 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

twityo
skacok valami leirast tudnatok nekem mellékelni, hogy hogyan keres a huner/thief. Tradert azt tudom naggyából 😛 kösz!

athens | twister_ | [warrior 2H sword]

Maala
20 perced van rá? és stronghold konstantinápolyra is? jó vicc volt. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Megéri, változó, változó. Mint te is õ is minden szinten fejlõdik. Bár inkább item mallos madarat kell venni, az stílusos. Én is vennék de mire azt 76ra feltolom hát lol.

Super Saiyan
off: mp4-re vannak játékok?

bodesz
megéri venni wolfot?mennyit sebez kb?mennyi hpja van kb stbstb.

Wan elado 21 es wolf 800 k venicén.
áháhááh egész éjszakás grind =)

nem csak Baragaines helyeken lehet eladni ? mert 1 stronghol-jangan nem nagy cucc, bár igaz csak 20 perced van

HencStein
Ha megfejted 1 éjszakát nyersz wufrával aki bármit megtesz neked 😄

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Lord Nomak
xDDDDD

LeonSilver
Láttam piacon spec job cuccot.Ezt venni lehet, esik valamibõl ?Esetleg kveszt?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

WuFraZselic
kettõt találhatsz. olvasd el a problémáját, és keress összefüggést egy majdani update-tel, ami megoldhatja, hogy Nomak kolléga normálisan tudjon grindelni. melyik lehet ez a majdan bekövetkezõ update? mai játékunk kérdését olvashattátok

arnyek1000
Bargain- os árunál legyen nálad rendesen poti meg ló, de tevével érdemesebb mert nagyon sûrûn és nagyon sok thief spawnol ja és 5 * nél jó ha 2 hunter van veled mert elõfordul a 40 npc-thief is. 1 nagyon nagy baja van annak a cuccnak hogy délután 16 óra az utolsó alkalom amikor árulják 40 felett csak a nagyobbik küldit érdemes csinálni és azt az árut vinni de egésszen konstantinápolyig

milyen update-ra?

botforum.co.cc :p

Lord Nomak
Amúgy 76 mióta meglett meg estére meglett új strong is nincs kedvem játszani se. Képtelenség grindelni, a képen ahol vagyok nincs senki, meg van egy rész még mageknél, viszont ott egymás után spawnolnak 6-8on rám folyamatosan szal az nem gazdaságos.. Lehet kénytelen leszek várni updatere mert ez értelmetlen így, fõleg mióta nem botolok úgy annyit hanem inkább hand grind vagy share pt.

Lord Nomak
Giant után xp xDD

Ez meg tegnapi kommandózás, izgi volt, az elsõt zerkeltem gondoltam jó lesz ám a munkásságom, aztán a jobb oldali és a hátsó elvtálsról kiderült, hogy pt giant xDD Inkább nem bántottam õket x) 150 hp potival grindelek és alap 5k critet kapok pt mobtól, gianttõl ez 8k lenne szerintem =D

KapuBen
Sziasztok!
Végülis sikerült feltelepítenem a Silkroad kliensét!(jeee)
Indítottam egy papot az Athens nevezetû szerveren és megkérdezem hogy bevennétek-e 1 klánba.
Bevennétek?Ja és low lvl még!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Cactus
Tök mind1, így jártunk, tanultunk belõle 😊
Magasabb szinten visszatérünk erre a trade témára 😊

gameplusz
Nah, én most elutazok. Senki se fog figyelni, viszont mindennek nyoma marad. Arra kérek mindenkit, hogy a saját, és a többiek érdekében maradjon a továbbiakban is kultúrált keretek között, a témánál, a szabályzatot betartva. A vasárnapi vagy a hétfõi napon jövök, további szép hetet mindenkinek.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

ok thx a választ Maala
Maala
oh, de hát kérlek, ha 21en nem tudtok elbánni a ghost/devil bugokkal, mi lett volna az earth ghostoknál?

Cactus
Bizony hogy van popping. Valami szaros méheket húzott rám a kedves thief kollega, nekünk ez elég volt haverommal, mindketten lvl21.

Maala
Stronghold északon középen 1 npc, Bandit Den legközepe a lejáratoknál, Niya Remains valahol, még ezzel a 2 npcvel nem találkoztam, csak a Strongholdossal...

szal ezek adnak 1 küldit, ha trader vagy, ezt megcsinálod, és vehecc szépen tõlük a 3 óránként esedékes eventben 20 percen át gyönyörû árukat, amik +100-150% profittal adhatóak el a városokban. 😊 és elsõosztályú célpontok.

u.i.: popping elvileg már nincs, gyakorlatilag a kínai light npc thiefek még bugosak 1 picit, épp annyira, hogy mindenkit sebezzen a lövésük. (lásd még: kSRO botírtó videó...

Sziasztok!

Nekem is ugyanaz lenne a kérdésem!
Vmelyik nap láttam hogy Bargain áruit vehetem. Körberohantam a várost, de nem találtam ilyen embert.
Kérdezgettem mindenkitõl akitõl csak lehetett, de el voltak foglalva a WTS és a WTB dolgaikkal
Ti nem tudtok vmi választ.

Ui.: WTF válaszok mellõzzenek 😉
WuFraZselic
tárt karokkal
ingame nevem látod aláirásban (tökmind1 meiket pm-eled) amikor tudok beveszlek, bár most beteg vok és nem nagyon erõltetem a gép elõtti hosszab ideig történõ ülést, szal pm aztán tudni fogom kivagy és lezsirozzuk a klánt

Cactus
Olvastam a popping szóról a FAQ-ban, erre ma meg is történik velem. Elsõ tarder melóm lett volna 😞

De most már kéne egy guild is 😊 WuFra?

gameplusz
Abszolute jogos.-

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

nekem se szokott csak mostanába :/

botforum.co.cc :p

WuFraZselic
honnan a picsából kéne tudnunk hogy milyen builded van? bocs g+ de már falramászok hogy a napi ~100 hsz-bõl 96 értelmetlen baromság