Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem mind3 gépen most eredeti. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
azért van xD bár néztem azt a gitárt amivel játszani kell hááát 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hát remélem hogy azt tudod hogy ennek a játéknak nem sok köze van az igazi gitározáshoz 😊. (tapasztalatból mondom)
ON
eleje kemény 😄DD (sztem az igazi gitáros se tudná ezen letolni)
Villanthatok én is ? 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Cat: te direkt szivozol velem mostanaban?>.< jovan az a logo ott ahol van lusta diszno vagyok lecserelni nembaj XD
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Az utolsó a legédesebb, azt mondta go, én mondom na go, és eltelt 15 másodperc.. utána ez volt az eredmény =D De amint feltette mana shieldet egyébként nem tudtam leszedni, az volt az a bizonyos 1 gyõzelem amikor lenyomott.. Azért 5-8k dmg-t egyelõre nem viselek el +7 speares 79estõl 😄
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
lightning 61
botforum.co.cc :p
http://img201.imageshack.us/img201/9869/cumoooalpsay9.th.png
btw nem kell rendes logo ? mert ez elég "nyomodott"
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Remélem holnap is találok pár ilyen embert ki ingyen 20%-kal megajándékoz. xD
Ha eltünnek a taxisok a jégrõl, akkor majd megyek oda fejlõdni, bár mire ez meglesz szerintem lesz pár + levelem.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Bár remélem te is rájöttél arra, hogy nem mindenki tudja magát orrba-szájba húzatni powerlevel-el. Azt hitte mindenki, hogy mekkora ász lesz ez az europa, mert hogy majd party meg tököm, de nézd meg mi lett belõle. Party nélkül hogyan tudsz te 45-52 alatt normálisan fejlõdni eus karival? A kis köcsög kissebbség, meg fogja megkéri a haverját hogy húzza fel egy hét alatt 42+ra. És ezek után még nekik áll feljebb? 80asok kselnek a jégen, a caveben és taklában, csak hogy a kis kibaszott karijuk magas legyen. Hát hallod ha erre indulsz be te is, akkor magadat írod le.
LAMBORGHINI THE BEST CAR
\"There is no respawn or load game in real life!\"
<#wilting>#wilting>
>:C