Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
undorító! fúj, nem eredeti kliensed van fent! xD
nekem mind3 gépen most eredeti. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
ts? =D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
ha viszi coldot, akkor spear, hanm viszi, bicheon...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
hmm, nézzük csak a jeget, ott van penon fighter+sonar rész, tele van 80asokkal. nézzük csak meg a bal oldalát, és az alját (penon warriors+planar), CSONT ÜRES... whoa... megszoksz, vagy megszöksz, nekem is van lvl 54 kínai kis nukerem...

WuFraZselic
jaja, sp-m van bõven, de 300/300 masterym van. sniff

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

off:
azért van xD bár néztem azt a gitárt amivel játszani kell hááát 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

túl sok ágat húztál??? 😄

Atti12
OFF

Hát remélem hogy azt tudod hogy ennek a játéknak nem sok köze van az igazi gitározáshoz 😊. (tapasztalatból mondom)

ON

WuFraZselic
te román, tudtam hogy ezzel fogod telespammelni sg-t 😄 😊 majd õõõ. hát szeptember 1-e körülre meglesz a bicheon lvl 0, szóval ha nekem is lesz 76os masterym és skilled, mint Neked, akkor visszatérünk rá 😊

Super Saiyan
haverom holnap kezdi nuker lessz 😄 akkor õ is elverheti? 😄

>:C

OFF
eleje kemény 😄DD (sztem az igazi gitáros se tudná ezen letolni)

DAcafat
lenne egy buta kis kérdésem 😊
guild warba ugyan úgy mûxik a merc mint job warnál?

Zselát még egy level 1-es nuker is elpáholná, elég gagyi cuccai vannak 😛

Villanthatok én is ? 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Thx <3
Cat: te direkt szivozol velem mostanaban?>.< jovan az a logo ott ahol van lusta diszno vagyok lecserelni nembaj XD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Super Saiyan
azmi?

THeArrow
xDD pk2.editor pwn ^^

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

A játékban még nincsen d9. pk2

Super Saiyan
tudtam hogy nem d8

d9 es bow al könnyû ... 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Super Saiyan
hanyadik degree a fegyvered?

Lord Nomak
Kb van egy 4*4 centis kocka amibe itemek vannak screenelve, ennyi. Ezért én se lennék az biztos =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Aszitte hogy ja aztán rájött hogy mégse 4:1re gyõzedelmeskedtem a Mester felett.

Az utolsó a legédesebb, azt mondta go, én mondom na go, és eltelt 15 másodperc.. utána ez volt az eredmény =D De amint feltette mana shieldet egyébként nem tudtam leszedni, az volt az a bizonyos 1 gyõzelem amikor lenyomott.. Azért 5-8k dmg-t egyelõre nem viselek el +7 speares 79estõl 😄

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Super Saiyan
bocs nem látom

heuksal-biehcon-fire 69
lightning 61

botforum.co.cc :p

ezé nemvok armorba 😊
http://img201.imageshack.us/img201/9869/cumoooalpsay9.th.png

off

jobb esetben húzzák 😊

Super Saiyan
Az a vicces, hogy szinte ingyen húznak bizonyos emberek, csak menj az Academy-jébe. Ak ivágjaa témát, tudja miért húzzák a kicsiket.

MILYEN leírásT? mit kell azon leírni ? 😄
btw nem kell rendes logo ? mert ez elég "nyomodott"

Vki adna egy pöpec ijasz kari leirast?😛 De oat hogy sp-lesz boven csak popec kis kari legyen =)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

doxadmin
Ez nem csak a Romon meg az Athenson van így. Zeusz jegén nem tudok leütni 1 penont anélkül hogy 65+os be ne ks-elne, és mögötte meg van 6-7 eu-s kari. Egy idõ után megunják, és abbahadják (remélem). Ha nem tudok a jégen fejlõdni, megyek taklára, meg cavébe a botokhoz. Ma partyban voltam 65-66-68as botosokkal a cavében. 4es farmban fejlõdtem 20%ot, úgy hogy 1 mobot nem öltem le. Taxizásra nicns pénzem, ha lenne akkor sem csinálnám mert sokakat átvertek már. Ingyen powerlevel, nekem ez tetszik. Ja és még valamely botter fan leordibálná a fejemet hogy milyen dolog ez. Van a bot beállításánál egy olyan hogy milyen partikat fogadjon el és miket nem. Nos aki nem tud olvasni vessen magára.

Remélem holnap is találok pár ilyen embert ki ingyen 20%-kal megajándékoz. xD
Ha eltünnek a taxisok a jégrõl, akkor majd megyek oda fejlõdni, bár mire ez meglesz szerintem lesz pár + levelem.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Super Saiyan
engem nem kell sajnálni

WuFraZselic
jaj, hallod, Te is kezded? kurvára sajnálom akinek nincs 2 gépe, v multikliense, de nekem igen, és ki is használom a lehetõséget. és tudod akik másokra ráhuzzák a mobot azok csak kis féltékeny gecik, hogy se barátja sincs aki huzná, se nagykarija, se multikliense, és hogy pár hét alatt ott tartok ahõl õ fél év alatt. és ugyanezek miután rámhuzzák a mobot, kérnek partyt. és nem fogok 5 szinttel kisebb mobot ölni a wizarddal csak azért hogy élvezhessem a játékot, élveztem én már eleget, többet mint kellett volna. "a kis köcsög kisebbség" - na nehogy aztmond hogy Rome-on a 80% szerver nem taxiztatja magát. ha meg mégis, az már nem kisebbség

Super Saiyan
#45408?

Szerintem veled van a baj.
Bár remélem te is rájöttél arra, hogy nem mindenki tudja magát orrba-szájba húzatni powerlevel-el. Azt hitte mindenki, hogy mekkora ász lesz ez az europa, mert hogy majd party meg tököm, de nézd meg mi lett belõle. Party nélkül hogyan tudsz te 45-52 alatt normálisan fejlõdni eus karival? A kis köcsög kissebbség, meg fogja megkéri a haverját hogy húzza fel egy hét alatt 42+ra. És ezek után még nekik áll feljebb? 80asok kselnek a jégen, a caveben és taklában, csak hogy a kis kibaszott karijuk magas legyen. Hát hallod ha erre indulsz be te is, akkor magadat írod le.

KapuBen
de ilyen küldibõl még asszem van 1-2 szóval azért mert a quest csak +10-et ad!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Super Saiyan
nem is fogja ^^ lesznek még ilyen küldik (2) de azok csak kevés (2) helyet adnak...

Cactus
Igen, csináltam valami hasonlót, de ez kb negyedét nyitotta meg az "Expand" fülön. Azóta meg azért eltelt pár szint...és nem is akarja odaadni a küldit a mocsok többet.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Super Saiyan
meik éri meg 1 nukernek a spear, vagy a kard-pajzs?

Bazd én azt nem is figyeltem. 😄

Super Saiyan
lv5-tõl van 1 quest Konstantinápolyaban és janganban a grocery tradernél. felveszed és Janganba Mangyangot kell ölnöd 10 strong straws ért, Konstatinápolyaban meg lv2-es mobokat 10 grassért

ez van ha sokan tudják id-d 😄DD

majd megmutatom nemsoká a cuccaimat 😉 😄

KapuBen
questtel😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

WuFraZselic
mivan, b+? 😄

Cactus
Hogyan tudom az invertorymat bõvíteni?

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Ez mot jáó ? 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD