Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
LOL behalás lv43on ölöm szépen a bunwangokat erre meghalok csak crittel halok meg^^ crit..mondom lol...másodszorra is..mitõl kapok critet?!!?!?!

Persze, Harcosoknak 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Kemény.. Legalább adagolod valamelyik guildnek? 😊

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

doxadmin
Akit érdekel itt egy vidó a szárnyakról. Asszem nem rég volt téma.

http://youtube.com/watch?v=UMSsEwoNGZ4

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

jégen is fenntvoltál mindig 😮

btw Zselé majd fellépek és adok zsét szal ne rúgj ki xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

KapuBen
na ma megjelent másodszor is a rejtélyes ???????😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Nem botolt egyik kiskarim se 😮

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
wtf, még csak azt sem mondhatod, hogy a kiskarakterek botoltak. 1grammot sem... 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
ha 72es intest elküldöd Magekhez, megéri a grind. ha 72es strest elküldöd a generalokhoz, megéri a grind. (general nem agro. 😊 <3)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Super Saiyan
jah

>:C

KapuBen
mostanában fönnvagy nuker?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Zaylka
Sokmindenre jó a bot mi...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

bocsássz meg XD btw ez a te képed ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zaylka
Hiszed vagy sem igaz, mert tudom mennyi spm volt elõtte és nem vett le belõle...<#wilting> És ne szurkáld be a rólam készült képeket teee teee!<#duhos2>

Felkeltem <#vigyor1>

majd csinálok neked xD
csak most filmnézés 😞

KapuBen
cép😊

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Orulje tetszik?😄DD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Még mindig ezen lovagolsz?>.<

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

KÉt kezes kardal axest meg s+s is simán lelehet gyürni😊Szerintem azok közül az a legjobb...😊

A 30%os snow shieldet is elfelejtheted. Hidd el nem lesz olyan jó neked full tr-ként...

Talán még a 20%os ha nagyon akarod, bár szerintem ne.

logo csere nem kéne ? 😛

Hulyeség, énmár skilleztem laggban es ugyanugy levonta, sõt, egyszer volt hogy kicsit tobbet is mint kellett volna mert lagg vot, es peppet tobbX kattoltam ra mint kellett volna 😛 (tom hogy énvok a lém de na😄)

ez igaz ? XD
off: 40 es sd kemény lehet 😊

van egy 80 as nukere és 60 + máguas? mind2 húzza kemény lehet xD

utállak, 3 hete vok 39 es xD

tpisti24

LeonSilver
Az S+S sem egy utolsó kari.Próbáltuk haverral,
Õ volt S+S-el én meg a darabolós gyilkosos kétbaltásos karival.
10-bõl 8-9* a kardos volt a nyerõ.
Amikor a shieldel pofánvágott és bejött (márpedig soxxor bejött) a dull (vagy mi a rák) nagyon-nagyon lelassultam.Onnantól már csak kivégzés volt...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zaylka
Én ahogy láttam vidiket az eus stresek közül sztem a crossbowos birja legjobban és jól is sebez, de nem tom, hogy az warrior class-e mivel nem vagyok tisztába az eus dolgokkal!<#vigyor0>

Más: Amugy ne higyjétk, hogy ennyire okos vagyok, hogy mindenbe beleszólok, csak Hétfõn vizsgázok, nincs idõm játszani és 2 tétel között néha ránézek a stallra meg a fórumra!<#lookaround><#lookaround>

shinewalk
A Warrior karik közül magas szinten melyik a legjobb pVp-ben??

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

Ha jobban megnézed, már napok óta ez van 😞 És egy ideig ez is lesz. rémkoppantók

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

Oké😊 Megértettem, sokan mondták itt, hogy glavisnek feles, mivel megeszi az összes manát, grindben végképp, mert nem akarok én 5 percenként tp-ozni htba.

Zaylka
Magas szintû snow shieldet akkor érdemes ha tele vagy intel és +1200 mpvel, ugyanis ismerek olyan glévist aki kihuzta 70-ig a jeget és ameddig tudta a shieldet is és egyszerûen akkora gáz lesz pvpben ha benyomja hogy csak na. Lehet nem ölik meg, de ha bekap vmi nagyobb damot, elszáll a mana és habár belekezdesz 1 skillbe kiver belõle, mert nincs elég manád. Én azt mondonám max olyan 30-40ig huzd ki, aminek tul sok értelme nem lesz, igy jobb ha ki se huzod!<#lookaround> Egy glévist ugyse ez fog megmenteni...

Kérdés: full str glévisnek érdemes kifejleszteni magasabb lvlen (60-70) a snow shieldet? Legalább az elsõ könyvét...

LeonSilver
Hát ez marhajó ...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zaylka
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Most mindösszesen azért tudtál belémkötni, mert mivel én mindig szintemnél nagyobb mobokat ölök, azt hiszem mindenki igy csinálja. 64-tõl devil eyekot ölök (68-70). Ha igy nézed akkor nem éri meg. 72-es intes kari... na bumm csákányosok meg 64 körüliek...7-8 szint különbséggel jó hogy megéri pt mobokat ölni lol. Aztán meg nachal szoba...Hát 72es intesnek illik gyorsan ölni azokat a kevés hpval rendelkezõ mobokat. De ha azt nézed, hogy mondjuk 72es karit elküldtök generálokhoz grindelni, hát nehogy megérje már! ^^

És már megint igazam van.....<#nezze><#nezze><#nezze>

9k exp és 200 valahány skillpoint nem passzol. (ha valaki már írta ezt, még VV után sry, 1-2 hszt olvastam eddig el)

gameplusz
Wtf az az elsõ generációs eus kari? 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Jómagam is warlockot fejlesztgetek a Poseidonon.
Te 42-es ként mire gyúrtál? Mire figyeljek a skilleknél? Miket érdemes tolni? Elõre is kösz...
Maala
hmm, non-agro mob ptymob változata szintén non-agro, agro ha agro moboknál grindelsz, akkor meg nem mind1, hogy 3-4 mob jön rád, vagy 1-2 pty mob?

Maala
hát, ez azért nem teljesen így van. 😊
lvl 72es intes karival indultunk Cave-ben, powerlevel elsõ generációs eus kariknak... fellépett 73ra Earth Ghost Soldiereken, aztán váltás Garmentre, mentünk Nachal-ra, azóta lassan 76os (még mindig 70es masterykkel), egyedül grindelt 8as ptyban nagykariként, elsõ nachal szobában +1m/grind droppok nélkül (csak goldból!), második nachal szobában (therapy script, wtf?!?!?!) már halódik, ha elkallódik, de még így is +ban van XPügyileg, dropot/aranyat nézve meg nagyon plusszban van... 😊

de ez az elsõ generációs eus karikkal volt így csak... 😊

Maala
nem, azt jelenti, hogy az elsõ helyen álló mind1, hogy pure vagy ~2:1 hybrid, ha van bicheon-ja és lightningja, ami gyorsan öl...

LeonSilver
Ebben teljesen igazad van csak va negy icipici probléma ebben a pt mobos dologban.
Nevezetesen az, hogy az ember kénytelen nekiesni mert a hülye pt mob nem nézi, hogy egyedül van éppen az ember és hogy eszében se lenne pt mobot ölni.A pt mobnak vagy nemkellene agronak lenni vagy csak partyt kellene támadni.Így ahogy most van szar.

KapuBen
lol ma volt az 1. ??????-s disconnectem😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Zaylka
Hacsak nincs sosun fegyód akkor én azt mondom egyik se jó party mob ölésre! Hogy miért nem? Azért, mert benne van a PARTY szó, ami azt jelenti több embernek érdemes ölni, mert mire egyedül megölsz 1-et, simából megölnél 5-t is. A party mob arra való, hogy gyakorolhassátok a csapatmunkát, nem arra hogy egyedül grindelj rajta (szvsz). Ha 8an összeáltok és nekiláttok pt mobokat ölni, akkor lehet, hogy 8 felé osztja az expt, de sokan ölitek õket gyorsan. Most az ijjászommal farmolok, és lehet, hogy a pt mobot még igy nagy farmals is leküldöm pár skillbõl, de nem gazdaságos és ráadásul nem is kapok annyival többet, hogy megérje. De hát kinek mi éri meg ugyebár...

Egy példa arra mikor éri pt mobot ölni: 80as haverok ölni akarnak generált, 1-2-nek sosunja is van és hivtak, hogy menjek ha akarok majd vigyáznak rám, na ilyenkore megéri azokat ölni!<#nyes>

LeonSilver
Ez miez "-pure" ?
Akkor az elsõ helyen akit mondasz az fire+light?

**--**

Azért az már katasztrófa, hogy délelõtt 10:45-kor nemlehet bemenni ... 😞

Maala
izé, az elsõ helyen állónál egy "-pure" 😊

Maala
1.) sword+shield pure int aminek van lightningja is... (lion shout+sword dance series RULEZ!)
2.) pure str bow, pillangóval, robbanó bogyóval, meg egyéb területre ható gyors skillel...
3.) egyéb kínai pure intek / high lvl hybridek sosun fegyókkal. 😊
4.) pure str glavie
+1 pure str blader alacsony szinten jó, ott felkúszik a 2. helyre. 😊

yesss
str íjász szentem az jó erõseket odavág és sok élete van...

twityo
Sracok nagyobb szinten Giant + Party mob ölésre mi a "legjobb" kinai blades ? Olyan kari kéne ami azert jol ol de nem hal meg 😛

athens | twister_ | [warrior 2H sword]