Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyetlen hibát találtam eddig, hogy nincs benne Bcheonból a 3. könyv. 😞
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
iSRObot-ot meg ugyanúgy 15 perc crackelni annak, aki már 1x megtalálta, hogyan iktassa ki a progi szerverhez csatlakozását, mert ahhoz a programrészhez már nem nagyon nyúlnak...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Egyes helyeken fejlõdni sem lehet:
1) Mindenhol party monster (ez a sok plvles miatt van)
2) Mindenhol goldminer (F-UNIT nevezetû lv5 guild minden tag grand nameja goldigger😊) Én eddig 8-at számoltam.
De abban 100%-ban egyetértek, hogy a joy szándékosan nem szed le minden botert - mert ugye ez lenne a normális.
\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Ostoba lenne a joy ha kimaradna belõle.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én abbahagytam a nukerem 63on...ha megunom a bowert amit most kezdtem akkor talán folytatom...csak már ge*ire ráuntam <#nemtudom>#nemtudom>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
A botokhoz, amíg nincsen valami más pénzbevételi forrás nem fognak nyúlni.
De tudod mit? Nem akartam lerombolni egy világot benned, a joymax szép és jó és a fejlesztõl is a seggünket nyaldossák. Jó reggelt!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
No akkor majd ürülünk picit.
De sajna a goldfarmerek okozzák a legnagyobb gondot, nem az átlag "botter"
de hagyjuk is a témát, szerver valóban crowded, de még azért be lehet jutni 😊
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Nem attól crow a szerver, hogy Gipsz Jakab otthon ül és a szaros gépén futatt egy darab nyomorult klienst.Mert ebben az esetben teljesen lényegtelen, hogy bottal fut vagy anélkül.Így is és úgy is bentlenne tehát töknyóc.
A zavart inkább azok okozzák akik ( teszem azt egy teremben, órabérét ) nyolc gépet felügyelnek amin futnak a goldminerek.
Ez van l2 offon is és más játékban is.Ez egy üzlet méghozzá nem is kicsi.
Amíg van igény a játékbeli pénz valós pénzért való megvételére (márpedig van és lesz is) addig ez így is marad.És a szerverek üze,eltetõi sem fogna kellene tenni semmit. Néha kibanolnak 1-2 accot, hogy lássa a nép, hogy ök milyen fasza gyerekek de igazából nemtörténik semmi és ez sem véletlen. 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -
sebaj, aki még nem látott elég botot eddig, annak mindenképp megéri...
a szerverek egyébként goldminerrel vannak tele, nem közönséges mezei bottal, az volt végig, mégis populated volt minden, de most véget ért a bányász sztrájk...
Most lvl 44crossbowos vagyok ,nemtom hogy átváltsak-e.
Segítsetek dönteni....
37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mennyire jó volt amikor nem voltak botok és a serverek max populated-ek voltak. Amikor csak játszani akartam bejutottam. De most...
Néha ezt csinálja ez a szar... Ez a sSilkroad.
és a taxis a powerseed ? xD
powerleech - taxi
nekem Dreamweaver szokott ilyen prodkálni xD