Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
G+, kínai SP calc linkjét Bannerben nem módosítod erre?
egyetlen hibát találtam eddig, hogy nincs benne Bcheonból a 3. könyv. 😞

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
már megbocsáss, de az, hogy pár órával update után kijön az új crack, annak semmi köze semmihez... egyszerûen ha megvan az új fájl, és az elõzõ, akkor összevetik a 2-t, és az újdonságoktól függ, hogy mennyi idõ alatt törik meg a clienst, mennyi idõ alatt lehet kiiktatni a _már bevett sémával_ a GameGuardot.
iSRObot-ot meg ugyanúgy 15 perc crackelni annak, aki már 1x megtalálta, hogyan iktassa ki a progi szerverhez csatlakozását, mert ahhoz a programrészhez már nem nagyon nyúlnak...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
egy full új goldminer egy full új szerveren 24 óra alatt kitermel 1 milla goldot... gondold el, ha rászabadítanak az új szeróra vagy 20at, és új szerveren 1milla gold kerül ~5$-ba, nem 10!

gameplusz
Igen, csak az a gold nem terem azért a semmibõl...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Hát be kell vallani, a Powerlevel service-nek jobban megy az üzlet, mint joynak. Gondolj bele: amit te látsz a városokban, 100 mill 50$, azért az nem rossz pénz, durván ennyi a silk is. De mennyi játéknál, mennyi szerveren üemel ez a powerlevel? Ha csak naponta 4-5 ember vesz minden játékban pénzt, vagy bármit... huh...
Egyes helyeken fejlõdni sem lehet:
1) Mindenhol party monster (ez a sok plvles miatt van)
2) Mindenhol goldminer (F-UNIT nevezetû lv5 guild minden tag grand nameja goldigger😊) Én eddig 8-at számoltam.
De abban 100%-ban egyetértek, hogy a joy szándékosan nem szed le minden botert - mert ugye ez lenne a normális.

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

gameplusz
Hát, azért a mall az tiszta pénz 😊 Meg szerintem többen vesznek silket, mint goldot...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

LeonSilver
A goldminer botok által farmolt majd eladott stex legalább akkora bót mint ami a mallból csordogál ... szvsz
Ostoba lenne a joy ha kimaradna belõle.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Morphin
Hi Mizu veled? Másfél hónapja nem játszottam ugy igazán...mi van a Persián vagy már abszolut nem jársz oda??RoBoT karid sem nagyon láttam...ban v abbahagytad?
Én abbahagytam a nukerem 63on...ha megunom a bowert amit most kezdtem akkor talán folytatom...csak már ge*ire ráuntam <#nemtudom>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Haha, ti tényleg azt hiszitek, higy a Joymax.nak nincs köze a botokhoz és ahhoz, hogy minden frissítéskor pár órára rá, már kint van a crackelt kliens hozzá? Nagyon naivak lehettek...

A botokhoz, amíg nincsen valami más pénzbevételi forrás nem fognak nyúlni.
De tudod mit? Nem akartam lerombolni egy világot benned, a joymax szép és jó és a fejlesztõl is a seggünket nyaldossák. Jó reggelt!

byzhouse
nah jó kimentem thief ruhában (lvl65) nézzem a semmiböl jön 1 crit 11k damage ott volt 1 eu-s rogue láthahtlan volt és ezt megcsinalta 2szer is lvl60-as volt xD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

A sok láma meg a *-bot "crack", hamarosan rájönnek majd a fejlesztõk és pápá.
No akkor majd ürülünk picit.
De sajna a goldfarmerek okozzák a legnagyobb gondot, nem az átlag "botter"
de hagyjuk is a témát, szerver valóban crowded, de még azért be lehet jutni 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

LeonSilver
Csak egy kicsit gondold végig ezt a dolgot.
Nem attól crow a szerver, hogy Gipsz Jakab otthon ül és a szaros gépén futatt egy darab nyomorult klienst.Mert ebben az esetben teljesen lényegtelen, hogy bottal fut vagy anélkül.Így is és úgy is bentlenne tehát töknyóc.
A zavart inkább azok okozzák akik ( teszem azt egy teremben, órabérét ) nyolc gépet felügyelnek amin futnak a goldminerek.
Ez van l2 offon is és más játékban is.Ez egy üzlet méghozzá nem is kicsi.
Amíg van igény a játékbeli pénz valós pénzért való megvételére (márpedig van és lesz is) addig ez így is marad.És a szerverek üze,eltetõi sem fogna kellene tenni semmit. Néha kibanolnak 1-2 accot, hogy lássa a nép, hogy ök milyen fasza gyerekek de igazából nemtörténik semmi és ez sem véletlen. 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Maala
és SoftMod még qrvára nincs, és mégis Crowdeded a szerverek... minõ meglepetés... amíg csak iSRObot volt mégis populated volt minden szerver. akkor most hogy is van ez?!

shinewalk
A crossbowosnak lesz majd területsebzõ skillje??

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

minek váltanál át?, 1 martery mindkettõ, lehetsz dagger+crossbow eccerre 😊

Zaylka
Az a jobb ami illik a játékstilusodhoz...Ennyi...Nincs ilyen, hogy jajj ez a fajta karakter jobb, vagy az a másik, kinek mi tetszik és mennyire ért hozzá...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Hát amit láttam.. Meggyõzõtt a videó..

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

lol, mindenki Athensra jön XD

sebaj, aki még nem látott elég botot eddig, annak mindenképp megéri...

a szerverek egyébként goldminerrel vannak tele, nem közönséges mezei bottal, az volt végig, mégis populated volt minden, de most véget ért a bányász sztrájk...

gameplusz
Dagger sztem jobb.

váltanék😄 oopss

Én semmi képp nem váltanák át én crossbowot mondom a jobbnak😊

shinewalk
Szerintetek magas szinten a daggeres vagy a crossbowos a jobb PvP-ben??
Most lvl 44crossbowos vagyok ,nemtom hogy átváltsak-e.
Segítsetek dönteni....

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

Átmenek athensra es csinalok rugot ugye felhuzol? >.< (just kidding) am mi a helyzet? nemjott be a logom?XD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Super Saiyan
nincs mit

>:C

dragon11
Köszi gameplusz és te is super😊))))

30 as stealth

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Super Saiyan
meik az a skill amivel 1 rogue láthatatlan lessz?

yesss
csak 1 az is elég😄😄😄 nekem semmi bajom ezzel csak dc-k vannak ugyhogy szüneteltetema játékot😄

Nekem elõször akad egyet, kb nem mozdul a kép, se semmi, aztán elöjönnek ilyen furcsa képek 😛

1 ember votl csak olyan xP

Az mind1, emberek, vagy a táj... 😊 Csak ugye pl. nem rakhatom a kamerát úgy, hogy mondjuk szembõl lássam a karit. <#nemtudom>

nekem régen volt, bár akkor csak emberek estek szét 😊

Megjegyzem, eddig nem volt, de keresek driver fresst.

XDDd vége mekkora mikor ülnek a földön 😊))

Ez egy jó nagy driver hiba... Rakd fel legujabbat és akkor jobb lesz ha sikerül😊DE lehet mástól is.

b+ visszajöttek a BOTok a halandók akik csak max pár órát szeretnének játszani naponta azok meg csak annyit láthatnak a játékból hogy Disconnected grrrrrrrrrr.
Mennyire jó volt amikor nem voltak botok és a serverek max populated-ek voltak. Amikor csak játszani akartam bejutottam. De most...
yesss
húúú ez hol van😄😄D😄 csakmert nem jöttem rá😊

Néha ezt csinálja ez a szar... Ez a sSilkroad.

yesss
"Dreamweaver" mi ez??😄😄

g+ : akkor mégis jol tudtam😄😄

keveredés van 😊
és a taxis a powerseed ? xD

Öhhöm... Akkor értem már =) thy

gameplusz
powerlvl - 0gap
powerleech - taxi

úristen meglátjuk mien mappában van 😮
nekem Dreamweaver szokott ilyen prodkálni xD

Runtime errornak tûnik, már rég kaptam ilyet, bár ?-ben, és restartban tobzódom mostanság...

Super Saiyan

emmi?

pontosan, nagykari öl, kicsik partyban rátracelve, ez a taxizás konkrétan 😄

yesss
jah jó😄

Az a plevel.

yesss
nem akar nekem adni vki egy 40+ os karit😄 csak ugy ingyenbe vagy használatra??😄