Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Saiyan
persze, persze... a Daggeres is legalább ilyen erõs 😉

>:C

yesss
szerencséje volt.....😊

Super Saiyan
yesss
eus karik gyengék a kinásokkal szemben szentem....

Super Saiyan
jaja, csak túl nagy az erõsülönbség a kinai és az EUs között... pl 1 74-es Rogue-nak csak 1 lövés a lv80as kinai glavies....

John Cena
ez okés amit le írtál alá íro ma legjobb free MMORPG a SILK nem vitás!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

yesss
hihihi

LeonSilver
Nálam az utolsó pecccsss óta ven ez néha, hogy nincs start gomb..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zaylka
Ja másik meg, rengetegszer van, hogy nem jön elõ a start gomb a silkroad inditásakor, illetve ha sikerül belépnem, akkor mindig ki kell választanom a szervert, nem jegyzi meg azt amelyikre mindig belépek. Ezek a problémák mitõl vannak?

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Zaylka
Találkozott már vki olyan problémával, hogy a játék képe egy bizonyos idõpontban megfagy, azonban a játék megy tovább, ugyanugy tudok mászkálni a városban mert magát a hangot hallom, de csak egy megfagyasztott képet látok. Ha ige, sztetek mit lehet ellene tenni?

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

hat igen. volt, hogy en is ezt hittem. volt ugye 10 nap ingyen jatek.
ossze sem lehet hasonlitani a kettot. wow elonyei:
- rengeteg mindent lehet benne csinalni,
- sokkal nagyobb a terkep
- a taktika is szamit, nemcsak az hany szaz dollart dobtal ki a sun setre
- van benne community, ami lassuk SRO-ban meg hirbol sincs.
- tomeges kuldetesek, kulonleges questek

lehetne sorolni.

ellenben SRO-ban 1000* jobban van megoldva a harc, sokkal latvanyosabb, es nem utolso sorban max felbontason fut a gepemen hiba nelkul, mig ha ezt wow-val probalom osszeszarja magat.

tpisti24
AVATTTAAAAAR! plz privibe mondj már egy msn címet nekem (a tiedet), csak akarok kérdezni vmit...

dragon11
Mióta van Mars server?😮

Cabal sztem is szinten alul van, 2moons-t nem probaltam de érdekel, archlord nemjo,Hero Online (No comment...) a Perfect World-ot nem ismerem, sro télleg egyik legjobb game 😉

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Super Saiyan
hát, igen, de én csak free MMORPG-ket próbáltam

John Cena
még a wow azért figyelmere méltó!!! csak pízes aza fos!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Super Saiyan
adna vki vmi jó linket ahol gyorsan szed? minden linket megpróbáltam a hivatalos oldaon, de alig jön

Gubberx
akkor én kérek elnézést^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Super Saiyan
semmi értelme... szerintem minden MMORPG-t ver a sro xD

Gubberx
OFF: Archlordot próbáltad? az elég jó sztem

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Super Saiyan
lol... xD
4 MMORPG-t próbáltam ki, a Silkroadon kivül... mit mondjak a silkroad mindnél jobb mininum 50%al xDDD
ezeknél jobb (sztem)
Cabal Online
2Moons
Perfect World
és végül Hero Online

Gubberx
nekem az uj kedvencem a Bloody trap, ami egy robanó töltetet rak az ellenfélre aki ebbõl semmit nem vesz észre, aztán pár másodperc múlva 2-3k damage szakad a nyakába😊 vicces ha ráteszed pvp közben, megöl téged, és mikor kezdene örülni felrobban és veled hal xD

Gubberx
Mindkettõ hasznos, ha az egyik nem jön be tudod nyomni a másikat,sleep megszakad ha megtámadod, daze ami stunol marad ha átkokat szórsz rá. Sleep jó mert 20 sec-ig tart és van idõd felkészülni a következõ támadásra😊 Daze meg inkább harc közben ha szorult helyzetbe kerülsz.

Warlock szakértõk figyelem!
16. szint masterynél bejön két skill ág, az egyik stunnol a másik altat.
Technikailag mi a különbség? Mit érdemes és lehet csinálni az egyik és másik állapot alatt? Mindkettõ csak addig tart amíg oda nem somok egyet?
Átkozni lehet-e alatta? Alapvetõen melyik ágat fejlesszem tovább?
Egyelõre ennyi....😊
Lord Nomak

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

yesss
de ugye megtarthatom az esküvõi rucit egy nõ életében nagy mérföldkõ egy essküvõ.....<#vigyor2>

Maala
az én zombiciciámmal is, plz ^^

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

yesss
nekemmis osztogatja dc-ket de ez van, ha ad egy dc-t akkor cabal most adott egyet..😊

Hihi 😄 Nekem perfektül fut a sro, csak sajna persian nemsok magyarral találkoztam :'( de megvan az elõnye is, egesz nap elsõre bentvagyok 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

yesss
jah jó akkor ki akar házasodni a karimmal csini csajszi..😄

dragon11
Mi az istenért fagy ki csutkára a silkroad a gépemen?se dc se semmi csak megáll és kifagy nem lag...mibaja van?help

doxadmin
lol jm már megint elszart valamit. Nem jön be a startgomb xD újra leszetem a játékot, föltettem vagy 4x és semmi, se nem upol se nem indul el. Másfél hétig nem vagyok és erre elcseszik xD Még jó hogy nincs havidíja. . .

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Ez sehány d-s.
Esküvõi ruha, ha eddig nem esett volna le 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

yesss
ez hány d-s rucik??

QuickHUN
Szia

Megvan minden még ,mert feljárok, pont ezért ne tünjön el a cumó 😊
Nem tom vissza megyek-e ,de lehet mert az ideg szétõl ettõl a silkroadtól !!!!!!!!!
Nem jelenik meg a tetû start gomb
Ha meg is jelenik akkor elindítod belép beírod a id-t pw-öt
vagy C9 et kapsz
vagy tele van !
ha bejutsz dc!
vagy ? jellel kidob!
Grrrrr <#gunyos1>

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jelentem a hely azóta is üres, a karik kapják rendesen SP-t 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Lord Nomak
Mai elmeháborodott tettem is megvolt ha már másfél napig nem tudtam farmolni, és arra lépek be, hogy ellepték grind telepet. 77es bowert behoztam lezerkeltem egész TRIO guild partyt 80as hibriddel kezdve a listát, így most senki se szándékozik visszajönni, félnek, bár nem csoda, lvl5 pk-t rátenni 2 perc alatt egy karira nem normális dolog. De ez van, ilyen az ember ha csesztetik. =D De a haszna megvolt, hát nem jött vissza senki se eddig, bowerem meg pk kari lesz, így mindig nyugtunk lesz ott ha csak nem 80as sun szettes vagy full farmed pofátlankodik oda.

Maala
lol. 😊
ezzel én vitatkoznék. 😊

eu pedig szépen el lett b*****, nem igazán van kiegyensúlyozva, rogue látványoan erõsebb a többi kasztnál, intes pl. inkább csak buffer karinak jó másra nem nagyon....

a szerver meg azért crowded, hogy vegye a nép a prémium tekit, ami egyik legnagyobb bevételi forrásuk, épp a helyzet miatt, érdekük tehát, hogy ne tegyenek semmit 😛

olcsóbb venni +1 gépet, aztán gyártani havonta 1 ilyet, új iparág születõben...

Lord Nomak
perszepersze.. másfél napig nincs net.. upc suxx

yesss
ohh az baj...😄

Közel sem olyan jo 😛

yesss
Kal?? az miféle játék olyan mint a silk?

nekem is csak egy accvan de fogadás az fogadás😄

Kalozni mikor fogsz ujra?😊 (egyaltalan megvannak-e még a cuccaid😄)

Ha végig huzzák akkor ja ^^

Maala
sztem meg lehet oldani, hogy ne legyen rajta 1 stat pont sem elosztva. 😊