Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

90 re saccperkb 600-700k

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nem rossz 😊 És mennyi kell ahhoz, hogy full farmed legyél x szinten? (gondolom 80..) Egyszer már mondtad, de azért nem vagyok adatbázis 😊

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

Hi de lol h nem lehet 9 óra 20 perc 17 másodperckor bejutni:@

QuickHUN
Létszi küldj át belõle 100k-t 😊
Pff de jó volna, sose lesz meg mindegy mit ölök 80-nál már 😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Lord Nomak
Ez igen csak lol, nekem 5 nap alatt ha összeadom az órákat nincs több 72k sp-nél..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Jelentem jól állok 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Lord Nomak
5nél visszaszedtem, 21%ot vesztettem kb, ahhoz képest nem is olyan sok..

azért követem eseményeket bár leszokóban vok fórumról, úgyhogy lehet örülni xD

hanyas pk lvlnél tartassz? 😊

Lord Nomak
Stunt hallod.. minden 15. lövés stunt sokat érek vele.. Ha nem sikerül leszedni gyorsan utána vagy potwar vagy halott vagyok. Átlagban minden skill kétszer megy el és halott az ellen. Persze ha nem így van akkor kezd unalmas lenni =D

Bejött, de még most se tudom, mi volt a baja ^^

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

Milnye recover? Mire gondoltál?

hm ctrl+f5 el hozdd be az oldalt hátha

Nekem egy extra.hu s karbantartás árválkodik már egy hete. Ezért aztán én se csináltam semmit, mert azt hittem, minden extra.hu domain ilyen 😊

jah, stunt az lószart se ér 😄

Lord Nomak
Aha, bower is csak lök még se öli meg 80as full farmed, azért ezt is számold bele. Lehet csak kb az effekt nála, de életet ment, fõleg eu-snak ilyen poti töltési rátával.

hol? csak nincs hír mert sulim van 😛
de most h mondod beszart a görgõm xD

Na sp téren hogy állsz?

Mivan a Silkroad Magyar honlappal? Karbantartás már napok óta...

Skillekben? Nemtom', nem vagyok bower, de amit látsz most skill táblán, ott glavaj soul spear series 4ik könyve 700+, nem sokkal marad le tõle csak a bow. (maradjunk annyiban, hogy a nuke visz mindent, ha idesorolhatjuk😊..)

bow erõsebb ^^ skillek alapján,de pvp ben más tészta

daggeresnek combo skill es 360 % körül van

Nomak: daggernek sok effectjke van (bleed,stunt) cb meg csak lök

Elméletileg a glévi a legerõsebb (csak nézd meg a skilleket) de ezt gyakorlatba beültetni nehéz. Mikor látsz pvp videókat, fene tudja, ki mit hord, milyen bow van nála, stb. Szvsz. glavie jobb, ez szubjektív, csak én azzal tolom már jó ideje, az elfogultság korrekt..

shinewalk
Én úgy gondolkozok ,hogy 40es szinten a dagger sebez nagyobbat mert akkor neki 375%os skillje van ,az xbowosnak meg 320%os ,de ha ezt mindketten kimaxolják ,akkor a daggeresnek nem lesz több nagy %os skillje ,az xbowosnak meg 70es-en is lesz egy 320%os ,ezért szerintem az xbow 70felett nagyobbat sebez. (nembiztos hogy ez így van)

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

Lord Nomak
Ez kb olyan, hogy glavies vagy bower.. =D Mind kettõ erõs de mind a kettõnek elõnyei vannak, EU-s karit nem vágom szinte egyáltalán. De nálam cbow szimpatikusabb távolság, skillek, és státuszok miatt.

mind2 erõs _xD

shinewalk
Valaki segítsen!
Mi sebez a nagyobbat magas szinten: dagger cbow??

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

Lord Nomak
Én így is úgy is kipróbáltam és gagyinak tartom még mindig. Élvezhetetlen számomra az egész. Akármilyen karival toltam akkor se jött be. Persze vannak benne mókás részek meg dolgok, de annyit nem ér mint amennyiért árulják. Akkor már inkább sro-ra költöm a havi 3-4k-t és elvagyok benne ahogy illik. Az viszont tény, hogy nyugodtan átvehetné Joymax azt a jó szokás hogy nincs dc =D

Maala
jah, ugyanolyan minden, kivéve a játékospopuláció... az egyetlen dolog, amiért érdemes 1 MMOval játszani?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem annyira rossz de akkoris sztem sro jobb😄

oh jeee holnap Bosznia Magyar és Ignite konci xD meccset túlélem akkor már jó xD

helyette ott van insta, utazás, kasztrendszer, munkak (vááá nem jut eszembe nevek , suliba se jutott eszembe recover pedig sroban benne vna 😄), battlegrounds, városostrom stb

én 80k val és volt 13 millem 1 hét múlva, több nem is kell 😄
sos ra meg nem volt idõm vadászni pedig az jó üzlet

Van olyan tört sero is ami ugyan olyan mint eredeti
ugyan olyan lassu ugyan annyit ad a szörny fejlödés minden ugyan olyan és tort serora is bármikor beenged 😊 DE akkoris ami nem teccet tul nagyok a távolságok gyakorlatilag skillek fele ugyan olyan és ugye hunter trader thief részleg ami silkroadba nagyon megfogott és verhetetlen,hiányzik belölle 😄

Bocsánat eu inditása utána...

Az soknak számít?XD
Én 0 goldal kezdtem eus karival, és játék iditása után 3 héttel már volt 60 millem, ez nem dicsekvés, csak tradbõl nem lehet meggazdagodni, inkább az elején lehetett a sok lámából akik kuva olcsón adták a sos cuccokat, azt kitetted 6-szoros áron, elején még nagy szám volt, és vitték ja meg a stonékat is 4d 3-d stonékat 500k-ba, senki nem csinált csak én és vitték mint a cukrotXD

Yeah lvl 20 rugo 260k-val 2 nap alatt ^^ Ennél már csak jobb lesz 😉 Tréd tréd hátán áááá ez az igazi játék ^^

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Super Saiyan
oké köszönöm... akkor a kis öszsekuporgatott SP-mbõl kifejlesztem a heuksalt meg a fire-t, + veszek speart 😄
amugy az ingém nevem Great_Spirit az Athensen

>:C

Nem halsz annyit 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Super Saiyan
felöllem, ha azt mondod, akkor az biztos okosság... de pls elmondanád hogy 52-tõl miért jobb a sword és a jég?

Super Saiyan
6 😄

gameplusz
Rendkívül okos és ügyes vagy. Ha nem fogadod meg, hát ne, szerintem:

lvl52-ig heuksal ->light->fire
lvl52-tõl sword ->light->cold

De ha nem nem, nekem 8, úgy cseszitek el a karitok, ahogy akarjátok... Bár persze a legtöbb ifjú titán még 52-ig sem jut a nagy lendületben...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Super Saiyan
irta és vissza nem olvasta : Super Saiyan

yesss
haynas is vagy?? hogy így variálsz😊

Super Saiyan
persze xD... amugy lehet ugy csinálom hogy 30tól bicheon vissza, nem lessz fegyver masterym és a jeget is visszaveszem (akkor most minek is huzom?) és kifejlesztem a lightningot és a firet és spearra váltok

yesss
lehet hogy 30-ig gyenge de utánna már egybõl mehet hotanba ölni....

Zaylka
Oké oké, bocsi, csak annyira hihetetlen volt számomra, hogy ilyen sokat össze lehet szedni...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

LeonSilver
off ??

A manna

Kitûnõ nyelvészünk, Ballagi Mór (1815-1891) 1867-ben kiadott könyvében a következõk olvashatók: általában különféle növényfajú termény; különlegesen édes gyantaféle termény, amely a növények ágából, kérgébõl vagy leveleibõl szivárog; továbbá némely keleti tartományokban tenyészõ tölgyfák levelein képzõdõ lisztforma termény, sárga színû darához hasonló magocska, amely az elõbbi is eledelül szolgál; bizonyos perzsiai növény tövébõl kiszivárgó mézga, esetleg daraforma fehér test, amelyet a Biblia szerint az Isten eledelül hullatott a pusztán átvonuló zsidóknak. Majd átvitt értelemben: testi eledel, Isten igéje! A manna definíciója tehát számos értelmezésre adott okot. Ballagi Mór óta ha a lényeg nem is változott, de zoológiai ismereteink sokat bõvültek. A mannával kapcsolatos további ismereteink szerint különféle növénybõl magától, sebzés vagy rovarszúrás következtében kiszivárgó édeskés anyag. Legismertebb a kõris-manna, amely a virágzó kõrisfától ered, leginkább Szicíliából, Dél-Olaszországból és Dél-Franciaországból jut kereskedelmi forgalomba. Ez a kõris-manna 30-60 százalékos mannacukrot, vagyis mannitot tartalmaz.

A mana

Polinéz eredetû szó, a mágikus energia elnevezésetöbb játékban. Az a különleges erõ, mely mindent áthat, s amely felhasználásával képesek a mágiahasználók varázsolni.

on ??

<#integet2><#beka2>

Mielõtt felfortyanna valaki még véletlenül sem kiopktatásnak szántam eme szösszenetet.
Anno egy másik fórumra írtam mert ott is sokan használták a manna szót a mana helyett.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

gameplusz
Lion shout/Heuksal?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Super Saiyan
oké, de a nukeok 30tól jönnek... namármost addig mivel harcoljak?? xD csak a fire inbue-el? az nagyon gyér lenne