Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Ha még nem mondtam volna szeretlek. :* =DD

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

beatz

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

arnyek1000
Mért kell már megint ujjra leszedni a klienst ??? Az ember fiának esze megáll . Tudja valaki mekkora?? nagyobb mint a korábbi?

Lord Nomak
off ezt a zenét ha valaki megszerezné nekem vagy linkelné vagy valami megköszönném. Nem nem torrentezek, és dc sincs. Nem használok ilyen dolgokat. Elítélem az illegalitást =D

Lord Nomak
Ki mondta hogy így lehet jó karit csinálni, fõleg csak így ? Egy szóval sem említettem, de ez a kulcsa hogy gyorsan legyen valakinek magas karija.
Meg 2 év után már lassan senki se akarja nekem elmagyarázni hogyan lehet jó karit csinálni =D

Látod, ez a szánalmas... Hogy szerintetek csak így lehet jó karit csinálni... Áááá..

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Lord Nomak
Most nézem:

Please note that after the server inspection on September 11th, users must download the new torrent file in order to download the Silkroad Online client.

Hogyne hogyne.. Miket ki nem találnak Joymaxék.

Lord Nomak
Menj olyan szerverre ahol farmoltatnak, vagy maradj ott de farmoltassanak. 1 hét után lesz 100k sp-d, utána powerlevel 24/7 bottal, 1 hónap alatt meglesz egy 70es karid. Goldot meg neten vásárolj. =DD
De egyébként részvétem.. szar dolog az ilyen. :F

Lord Nomak
De azért maradjunk a halandó dologknál, szóval +7 szettel engem se ölne meg senki akár pure str akár hibrid a kari. Másik, hogy egy bowernek jó esetben 77en mint nekem van 17k hp max. Amikor glavies osztja az észt 9k critekkel akkor nem igazán szerencsés számomra a 13-14k hp. Lõtt már meg engem pvp-be egyébként olyan 8-9k körül volt devilel. De ha nekem is +7 fullos garm szettem lett volna akkor ez csökkent volna 6k-ra max. És ha már fullos a garm szettem phy balance nem 101% hanem 110%+, onnantól meg nem 7k critet nyomok rá hanem 9k critet.. Tehát bower semmi féle képpen nem hibrid, eleget játszottam vele hogy megtapasztaljam =D Az hogy meg ha felbuffolják kiskarik tank lesz belõle n1. Amikor megkaptam én is azt a szar 55%os buffot engem se nyomott le senki a majdnem 40k hp-val =D

LeonSilver
Semmi gond.Elõferdül ez néha az emberrel.
Igazán örülök, hogy nem nálam van a gond.NAgyon remélem, hogy most az inspi alatt csinálnak valamit mert ez így nemhogy nem élvezhetõ hanem egyenesen játszhatatlan...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

QuickHUN
Bocsi Leon elírtam a neved 😊

Bocsi már elnyomtam ,nem tom szerkeszteni !

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

QuickHUN
Curbi szégyeld magad,hogy nem az Aege-re jöttél 😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

QuickHUN
Leaon

Ne,hogy szét bazd az egészet mert nálam is kegyetlen a helyzet!
Ugyan ez van !
10 mp lag pfff

Maala
No jah, még a 20 évestõl is elkérték a passport-ot (mi is az... megvan, útlevél!), mert vett 2 üveg whiskeyt. 😞 Bezzeg tõlem a sörér' szartak elkérni. 😊

A Kockában a sült kulbi a fasza, sörrel. 😊 Mondjuk a sör hol nem jó? 😊 Tescokörte FTW!!!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

IfjuSkywalker
Hehe, Viktor, mindig is mondtam, hogy alkesz vagy!

Egyébként, kicsit gondolkodj! Szerintem a hazai helyzet még mindig sokkal barátságosabb...hiszen okés, hogy a hivatalos korhatár 18, viszont simán kiadják 14 évesnek is a piát, ha elég magabiztosan kéri; ellenben odakint totál szigoruan veszik az ilyesmit. Válassz!

Ja és Maala, Kockában még mindig nagyon finom a sör!!! <#pias><#pias>

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Miért nem jössz Athensre? oszthatnád az ingyencumót 😛

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

partynál, Set-nél beállítod, hogy exp autoshare pt legyen, és akkor mindenki kap xp-t

Hali olvastam FAQ fot és sikerult is partizni már a haverral csak nem kapunk közösen tp pedig elotte aki huzott srác olt és én nem csináltam semmit még sis tp kaptam....hogyan kell megcsinálni h én is kapjak?Csak 2 en vagyunk....?
Hát ja. Elõfordul ez a sörökkel 😊
Láttam stallban 94+5 glévit... Uhh. phy dmg 1500-1800...

1km ? az sok :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Maala
hát nemtom, mi németben sok sört elpusztítottunk a német srácokkal...
volt, hogy az 1km-re levõ boltban vettem 2 karton sört, aztán mire visszaértem a szállásra, nem maradt, csak 1. 😞

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

yesss
van már klán a Mars szerveren? ha van szívesen csatlakoznék lvl 17 cleric...😊

igen, ds ott 81 körül van 😛 más meg inaktív , Tündi még 70 es de õ meg külföldön van (lol pont németben xD)

Super Saiyan
télleg? =(

>:C

Maala
az egyházhoz, majd ajánlanak valamien jó kis iskolát. javaslom a reformátusokat, mert nekik nincs cölibátus.

Uhh... Akkor, a karakterednek tényleg vége... 😞

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

ksroban tolják ...

Maala
bb.

Gõzöm sincs a titkos kérdésrõl..sztem vaktában lenyomtam pár gombot...

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Maala
hány SPje van? xD

Super Saiyan
jó hát akkor ide irom 😄... én lennék pap, mondj szervert, és nevet kihez forduljak

Sajnálom. Nekem még annyit se ér a karim, mégis féltem, mint a bal szemem.

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

Szivás - titkos kérdésre tudják a választ? Vagy te tudod?

szted? Arba-t....lv64....1 év munkája...50-60 millát minimum ért cuccokkal:p Tudom hogy nem olyan sok a 400 millás karikhoz képest...de...

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Super Saiyan
amugy ez 1 kicsit szánalmas... miért kell feltörni másik ember accját? részvétem 😞

Öszinte részvétem😞

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Super Saiyan
meik karid?

!!!GAME OVER!!!

Feltörtek...a qrva anyjukat....

Super Saiyan
privát ment

csak 25?, akkor mostmár szedjétek össze magatokat xD

húztad mi ? 😛
én odaadom a karim neki ha kell 😄 40 es pap és mage

Még mindig szívesen várunk játékosokat 😊 Leginkább papot, de bárki jöhet! (A szombaton kezdett papunk már 25ös 😊)

Valaki ismer régebbrõl egy ijen nevû fickót RedSea-n : Vakvok_HUN?
Super Saiyan
bocs nem nézem meg... az van irva hogy 5perc alatt, a videó 31mp-es és nincs kedvem megijedni 😉

lvl 80 5p erc alatt... hogy erre nem gondoltam...
LINK

LeonSilver
<#fejvakaras><#conf>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hát én már vagy másfék-két órája kiléptem, fogja a faszom megkockáztatni a halált farmolás ide vagy oda.

Tibet-en valami klánt keresek
írj üzenetet
kössz

botforum.co.cc :p

WuFraZselic
lehet hogy bower jobb full str-be, de szerintem hybrid spearesnél jobb a hybrid bower. csak critje jobb a full str-nek, minden más attackja erõsebb a hybridnek full str-eshez képest. mondom menj ki dh elé, sokat van ott I_love_U, és nagyon csunyán darálj a népet. ha meg felbuffolja magát a kiskarijával kitankolja a sun usereket is (ráadásul bicheonja is 63as asszem). nekem bejött, bár tudod hogy én hybrid párti vagyok alapból 😊))) pvp-zz egyet vele, és hidd el hogy nagyobbat sebez rád mint én, és nem tudod megölni(bár ez inkább a +6/+7 setje miatt van)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hát nemtom, _I_loVe_U_ megveri hitman420-t, uqur_tr-t, Payn-t és pe4ce-t és szerintem bármelyik mûsik nukert. ugyhogy nem tudom hogy te milyen hybrid bowost ownoltált, de õt nem fogod 😊 ráadásul sun szintû setje is van.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio