Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
nekem sincs semmi ötletem, "muszlim motivum kivéve" - eddig volt vagy mi? segiccsé' maala 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LeonSilver
Persze hogy érdekel.Elsem tudom képzelni, hogy mi a franc lehetett az.

*--*

Ez már megint ápdétel ....
Ha jól számolom ma ez már a harmadik.Asszem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Atisz
Erre mondtam hogy gratulálok annak aki egy bétás játékért fizet, de néhány "okos" leordibált ;D

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Lehet hogy adatátviteli hiba, de az is lehet hogy pl. megemelték véletlenül a kezdõképernyõ vmelyik grafikai elemének a részletességét (esetleg megdobták az anti-aliasing szintet). Ez utóbbit esetleg vki letesztelhetné (aki vmi brutális viedokarival rendelkezik). Igaz hogy a cpu terhelést is feldobja 100%-ra szóval ez nem valószínû.

Wufrazselic: nem feltételezek rosszat a haverjaidról, de szerintem csak kábítanak téged, mert ha minden igaz akkor SENKI nem jutott még be a játékba néhány GM-en vagy rambón kívül. Azt sem hiszem hogy ezen limitált számú szárnyak mennyisége néhány db-ra rúgna csak...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maala
ha komolyan tudni akarod, megmutathatom...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

byzhouse
hm nekem újra (inspizik) elvileg már vége nem?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

na meg van 130 silk XD
ÖÖ lehet hülye vok de a wing az gold ba kerül vagy item mall?
Ja akinek van rá pénze hogy vegyen De akor is b+ hogy regel 8 tol kb nem megy és most elindul de A ahojonál beál az egész enyi a joymax egy nagy rakás kakiXD
gameplusz
Lehet még venni, legalábbis Athens-on még van... Kár, hogy szegény vagyok, mint a templom egere :/

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

ÉN nekem csak a szimpla teljesen hülye kérésem van hogy tudjunk játszani , nem kellenek oylan extra dolgok mint wing szárny és START gomb 😄

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

kicsit durva, 99cpu a sro_clientél fasza

botforum.co.cc :p

chemotox000000
Nekem van Start-om de Befagy a hajonal.... MÁR A FASZOM KIVAN EZZEL A FOSSAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 oram van huztam gyorsan hazafele h vegyek winget es ez a szar tobb mint 10 oraja nem jo qva anyját a jomaxos szarnak............

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

Még szerencse h engem nem izgat a wring szárny, habár csini lenne benne a szöszi eus nõi karim😛

WuFraZselic
egyébként szerintem is faszság, de ezt terjesztik nekem, német, thaiföldi, román, ausztál játékostársaim 😄 remélem hogy nem igy lesz! szóval nem kell készpénznek venni amit irtam ->nem vagyok ingame MÉG, nem tudom alátámsztani, csak remélem hogy kamu az egész és lehet venni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Super Saiyan
nekem jó :\

>:C

WuFraZselic
igen, csak ideiglenesen árulták a wing szárnyakat, x ideig vagy x darab volt belõlük, most kaptam meg a 7. embertõl is a felvilágositást 😄 érted, azért nem lehet wingem mert suliba járok? hát elmennek a ...

😄DD ezen már nem tok mit csodálkozni !! 😄D ennyi sro majd 2 nap mulva elindul TALÁN 😄

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

LeonSilver
- Muslim pattern deleted
We apologize for this, please understand that some game content regarding specific religion??s had been applied that we didn't intend.
From now on, at the development steps of our game, we will make sure to thoroughly ensure that these kinds of accidents will not occur.

Mi volt ez az izé amit kiszedtek?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

de nekem ott van de amikor elindul látom a szép tájat a hlyokat és enyi mer nem mozdul semi és rei kell :@
Gubberx
Akkor megint nagyot alkotott joymax 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Atisz
Rofl, nem semmi ahogy szaggat a kezdõképernyõ. Ahogy elnézem lesz még itt fix bõven 😉

Nyugi, nekem sincs az a nyomorult START,másnak ott van, nekem nincs O.o

elinditom és meghal az egész :@
kicsit megjött az fps-lagom lol -_-
restartolni kellet bker

Atisz
Szerintem ez butaság, mert a hallottak alapján senki (legalábbis nem sokan) nem tudott bejutni, így még tuti van a cuccból.

Gubberx
szuper........

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

WuFraZselic
hm, na re suliból. beléptem msn-re és 3an rámirtak hogy milyen geci a joymax mivel az összes angel wing sold out, ideiglenesen lehetett venni v mi a fakk, vehettél x darabot és csoki, nincs többé. hát kurvajó, gg joymax. (egyébként teszem azt, ez diszkrimináció lehet pölö USA beliekkel, megnyilik a szerver teszem azt délben, az amerikában 4-5-6 óra reggel, érted valaki nem kel fel idõben nem lesz angel wingje, lol) szóval nemtom hogy igaz e amit irtak nekem de ha 2en egymástól függetlenül az komolyság 😄 egyébként start gombom még mindig nincs, hiába irják hogy próbáljam elinditani time to time, baszik ez bejönni 😊

Ja, igen, aki megteheti h ilyen szarokra még költ zsét, meg fognadi mernék h bekerülnek az új petek minden noob magyar, meg az összes noob van 5 petje, majom, mókus, disznó, stb mind2 színben..de fog venni mellé eus petet is..😄 mindenki magánügye h mennyit költ a játékra😊

Gubberx
devil szárnyat akarok<#idiota>

LeonSilver
Azért arra marha kíváncsi lennék, hogy mit sikerült elbarmolni a fereszemüeknek már megint <#taps>

LeonSilver
Nem.Karbantartás 😉 Nem mindegy... 😛
Egyébként ~ellenõrzés.

gameplusz
Lehet majd házasodni, devil wings meg kb. olyan mint az angel wings...
Ui.: mennek a szerverek.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

John Cena
wedding és dewil wings mit takar? pontosan?😊 nem értem új cuccok lesznek??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

gameplusz
Kis érdekesség: ezzel az update-tel bekerült a devil wings, és a wedding itemek is, bár ezek még nem elérhetõek most, de ebbõl valami azért sejthetõ ^^

Azt nem értem, hogy ha egy fizikai gépen 3 serverkliens fut, akkor hogy a rákba lehet csak 1 server online? 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

chemotox000000
nekem bejott check minden sero de a video kozbe megint beakadt -.-

ma vlgre upddateol

John Cena
1db gépet már sikerült a konnektorba bedugni😊

John Cena
nem tudom fiúk nekem már nem akad be ami elején megy videó mert be szokott néha!!!

John Cena
check az mit jelez? karban tartás?

chemotox000000
NAh nekemmár jó is Start otkiadta... uj kliens van megint ami a javitott.

Super Saiyan
lol, minden szerver csekk... kivéve a Xian, az persze easy

John Cena
hoppá 4 múlt kicsivel lehet most teáznak...

Super Saiyan
nekem van

John Cena
eltudom képzelni EU-s szervergépekl össze vannak tolva van 1 kocka szemüveges az szerelget mindent és kávéznak a többiek meg röhögcsélnek<#banplz><#eplus2>

Maala
lol, 1 órán belül lesz SRO, azt írják, szal nyugi. azalatt az óra alatt meg lejön PB. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ja biztos... egy kis terembe vannak, fehér professzori ruhába szemüvegesek és a tökük tele van hogy már 8 órája baxakodnak...<#idiota>

Az ezt megelozo update ota vagy van start gomb, vagy nincs... Ez nem ujdonsag...

De, 3-4 órát tököltek mire jó lett, most elinditom és START gomb nincs..