Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Saiyan
a poseidonon játszik vki? rajtam kivûl

>:C

IfjuSkywalker
na de ha kapnál mégis egy critet vele a hátadba akkor csak pilláznál hogy ez mi volt

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Maala
én senkit sem buzítok sohasem. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Pfuj tetete mire buzdítod az embereket 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

chemotox000000
én is eztpróbáltam belikelni 3xis de nem jött össze 😊

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

Maala
10 3:05 am PDT, Apr 20 Gavran Van

hehe, a mi kis Gavranunk vajon?

Véleményem szerint, és elnézve az aláírók komolyságát, szart sem ér az egész, csak kapsz 1 adag spamet az e-mail címedre. Gyorsabb, ha újrakezded. Silk nélkül, bottal karácsonyra meg is lepheted magad egy 80as fully farmed karival, startra készen a hajszára 90ig.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
smajli lemaradt. mert utalom. se keze, se laba, megis vigyorog?!?!?!

Maala
hülye, elõször úgyis a plusz a lényeg.

DAcafat
komolyabb mint a +9es 😊

Írtam egy kis levelet a fórumra, biztosan van benne nyelvtani hiba, ha lehet kérni, ne arra koncentráljatok. Kíváncsi vagyok mit válaszolnka, HA egyaltalán válaszolnak rá.

Dear morningdew,

I started playing this game when it was released first time with only a few servers.
So many things have happened so far, events updates and sometimes the player could that the Joymax team is really up for the job to satisfy us and help us where we need it.
I told myself a lot of times, improving is only a matter of time, soon there will be more options for us to help the game developers for all of our good. I dont want to talk about bots, or gold-spammer sties here. Its something i got "over" by now, coz i learned elimination of their presence will never be done. Joymax need some profit, bots and gold selling may be one of them.

But back to the reason i started this topic. Since im playing ive never thought of making a topic, you can just say i was one of those people who just sit on hes butt and watch whats happening. Im sure, my letter to you wont gather all the things that went wrong with Silkroad. Don't get my wrong, i do like this game. Coming home from work or having a rest with it after a long day in the university. But i've spent over 1000-2000 silk on this game since im playing it. And now when, for the first time in my gaming history i get my account stolen wiith additional 300 Silk on it, you don't answer my emails nor my forum messages. I haven't found any telephone numbers i could contact Joymax about this matter. I've found myself in a situation where i assume a lot of people who played Silkroad were once before. Your company don't honour us customers. You just take the money and give us no support when we could really use it. Have you ever thought about the situation that someones account actually got stolen by not of hes/her fault? I have evidence that a lot of accounts got hacked by "Brute Force" applications, programs. You've done nothing so far to compensate us for our loss that maybe were caused by Joymax's security holes. Me and thousands of others payed for something, we want Joymax to take responsibility for it's mistakes. Do something for its "product" or it give us no other options then sue them.

I consider myself a correct, responsible person. I never gave out my information to anyone, nor i got keylogged. I payed for something, i want my service for it.

I have my ID, they cannot change it. I give you any information about what password and email i had, even i can handle you my payments i made by paypal.
Someone changed my email, password and First-Last Name probably anything he could change when taking my account. I want to know when did it happen and how can i have my account back.

Please do something in these issues, not just in mine, but help others too, cause Joymax is not going to the right way.

Regards,
A Customer

A kezdeményezés komoly, a petíció-t itt találhatjátok meg.

xar a critje 😊

IfjuSkywalker

OMG? (amugy Babelen van ez)

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

byzhouse
a Babelre lehetetlen bejutni oda a legnehezebb mert elsö szerverek közé tartozik és van ott is santa set troy-on is persia.. persia jo hely csak erösek az eu-s karik 😄 befoglaltál DW-t az eu-sok mindekit leölnek pvp-ben nekem Troy tetszet a legjobban de Persia se rosz sok magyar nem tom meik hülye irta hogy nincs magyar az nagyon téved mindenhol maygart látok. igaz engem feltörtek és abbahagytam a játékot és scammernek néznek (helyesírást ne figyeljétek)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

dragon11
Nemtudom😊 ezért most gondolkodom,szerintem én Poseidonra megyek..😊 de nem biztos ez...

sztem meglévõk közül válogass, mert ha újra mész, semmi garancia, hogy pont az nem lesz annyira népszerû, hogy elárasztják, és megtelik 80asokkal...

Super Saiyan
és honnan tudod hogy lessz több? és ha lessz, honnan tudod, hogy nem fél év (vagy késõbb) mulva születik meg?

dragon11
Jajj persze hogy mondd....régi a server...elsõ három server volt és ugyebár ha már elkezdtek egy karit nem zúznak onnan maradnak ott és...sok SUN dropp..-.- nem jó ez..valami újabb kell...mercury?1hét alatt 67es lett...mars?má van több 80as...-.- nemtom..:S odin lehet..poseidon..áá nehéz választás ez..lehet megkéne várni a kövi servert ami lehet a kövi dimenzióba lesz...-.-

RupertMacy
Én Poseidont ajánlanám neked, sok magyar klán (és játékos is ebbõl kifolyólag), akik fõleg európai karikat tolnak, de a régebbiek kínaik, ha a megfelelõ emberkékkel ismerkedsz meg, akkor még húzás is benne lehet, bejutni, csak hétvégén nehéz, máskor baármelyik órába elsõre följutsz.
Persze van jó pár 80-as kari, meg rengeteg botter a népszerû helyeken, de a unique monsták nem halnak szédítõ gyorsan, talán csak TG. Ennyit röviden

To write love on her arms ..

Super Saiyan
alap 3as? akkor ezen vannak olyan télapó feelingû cuccok?

gameplusz
Hát, ha mondd valamit, akkor az alap hármas egyik szervere... Tehát milliónyi sunos... ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

dragon11
Õ lécci beszélj kicsit Babel-rõl nekem...(Unique hogy hal mennyi idõ,sok-e a high lv?,a magyarok kedvesek-e+vannak-e,a bejutás?😊 ) nagyon köszi!😊

"Húzást is vállalok"

kimondtad a varázsigét 😊

Super Saiyan
huhuhuzás? 😄 ezt a szót szeretem. készülj Dragon, megyünk a Babelre x)

chemotox000000
babel szintén az aabel most kicsit jol áll mert a magyarok 80%-a áthuzott a perzsiára.... igy ha van kedvetek babelre is johettek... Huzást is válalok 😊

Athens, de ide nehéz bejutni, uniq monszták 1s alatt halnak, és ha nem vagy 72+, legalább közepes cuccokban, akkor nem sok jóra számíthatsz...

úgyhogy tökéletes választás nincs

Morphin
Én Persiárol mentem át Mars-ra...nem mondom h nem bántam meg mert 63as kari meg rengeteg item,pénz...de elegünk lett az ottani emberekkel, és a lvl 4 guildunkat sajnos olyan embereknek "adtuk" akik nem érdemlik meg...Mars-on mi várunk embereket szívesen...most lett lvl 3as a guild...pm Madden vagy nekem -> KelemenAnna 😄
Jah és a guild neve GhostRaiders(nagyrészünk EUs kari)...de rajtunk kivül is van sok magyar guild/ember
A bejutás meghát...sztem mindenhol xar, ez van.Sok a goldminer ezt lekell szögezni,és nagy ember meg abszolut nincs....max 75ösök kb...de azokat is ritkán látni gondolom Taklában verik a ...
na csöcs

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Super Saiyan
lmao, vmi más jó szerver esetleg xD

kb...

Super Saiyan
tehát, jó szerver, csak éppen magyarok nincsennek rajta? x)

örülnek ha megy valaki, mert elég döglött a hely, úgy hallottam..., én speciel Athenson vok...

Super Saiyan
és kedvesek az emberek?

menjetek Persia-ra, oda valamiért mindíg könnyû bejutni...

dragon11
De régen valami olyat mondtál még te hogy nagyon nehéz a bejutás fõleg athens-re TALÁN azért mert régi server és unique is hamar döglik mert sok a 80as és csak hülyéskednek pvp+guil war+unique ölés nem?régen valaki mondta..emlékszem..:S

Super Saiyan
"...nem lehetetlen a beloginolás..."

gameplusz
Aténsz.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

dragon11
Tõlem..😊csak a hozzáértõk válaszát várom..😊

Super Saiyan
és én megyek veled ^^

dragon11
Mert úgy döntöttem újra kezdem..😊

dragon11
Melyik a mostani legjobb server választás?😊 Ahol jó a közösség nem lehetetlen a beloginolás+azé unique nem 1s alatt döglik le....nagyon thx a választ.😊

Super Saiyan
az athensen kivül hol játszatok még?

Lord Nomak
Nincs kedvezmény, ingyen vásárolok xDDD A cég fizet mindent dolog elõnyös lépés az életemben. Igaz nem határtalan a fizetési limit, de megéri.. =)

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Maala
gondolom nem merte megnyitni a stallt ^^ hehe

Maala
és az ingyenreklámért mennyit kedvezményt kapsz? 😊

Maala
lol! xD

gameplusz
Lol ^^

Lord Nomak
Ha nem nagykerbõl szerzem be amit kell, mistralba járok. Már úgy 6 éve. =)

Super Saiyan
nekem behozza

chemotox000000
http://img146.imageshack.us/my.php?image=sro2007101316395570hj4.jpg

inkább igy ...

Tudod ki menjen a mistralba alkatrészért... 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Lord Nomak
ddr van enyémben is, 10k huf 😊 kingston 😊 mistralba ez 12k pénz