Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
tudták = tudtam*

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
de megnyugtatlak, nincs a kezem a dologban, azt sem tudták hogy feltörték, cask csnor-ról hallottam ilyet utobbi idõben. szóval mondhat bárki bármit, jólenne engem megkérdezni elõtte. semmi közöm bármilyen kari eladásához, feltöréséhez, innentõl téma lezárva részemrõl.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

mert ugye sleep effecten és stunon kívül (amik varlocknál lemennek, ha megütik célpontot) minden megvan forceban is, ráadásul glaviés és bower stunnolni is tud

akármi+warlocknál, ha nem warlockot szánja elsõdlegesnek, akkor sztem jobb inkább valamilyek kínai kari force/force ággal ott nem kell fegyót váltogatni, és átok után 1 nuke vagy crit, háááát...

Nagy szerencsétek van, h Atheson kialakult 1 jólszervezett bagázs, így egyszerû a fejlõdés a farm(nem kell sok mobot ölnetek)😄 semmit nem kell csinálotok szinte, csak kiélvezni majd nagy lvl-t<#smile><#smile>Írigykedek<#nyes>

KapuBen
a 80-as earth nuke is mindenelpusztulakörnyéken😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

ki lehet hozni 1 karit minimum spbõl is, ekkor csak egyfélére képes, pl rogue xbow kb ilyen, ahhoz nem kell sok farm, de ha több harcmodort, 2. kasztot stb akarsz úgy növekszik sp, ezért kell annyi neki mert õ változatos karit akar

dragon11
Igen!Azt mondta, hogy ha valamikor kiderül, hogy a te kezed van benne csak akkor lesz baj nem mondott semmit még!!

Atisz
Ez teljesen világos de a kérdésre nem adtál választ: miért kell eu-s karinak annyi sp, ha a 2 mastery-bõl csak 2-3 (esetleg 4-5) skillt érdemes húzni? És itt vissza is jutottunk a "szánalmas a gt+spt kombó 1mill xp miatt" témához...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

WuFraZselic
a clericet 2 ok miatt huzom: 1, pvp-re kurva hasznos a bless spell, rec div, healing cycle/orbit, holy spell/holy word, nomeg a _mindenelpusztulakörnyéken_ cleric nuke. a másik ok pedig a partyplay (mivel én az utobbi 1 hónapban eus karikkal grindelek royal guardoknál, és clericbõl van a legkekvesebb, igy ha a helyzet igyhozza, nekem kell healelnem és buffolnam. szintén klán/unió miatt, mivel sokan abbahagyták és elkezdték a farmer karit, igy én tudok segiteni hunter/tradelés közben etc.

Atisz
Az nem. De azzal vigyázz, mert lassú a cooldown-ja.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Na igen nekem is van egy 50-es papom (igaz én full-time vagyok, szóval passzívok is jönnek).
Ne haragudj, de egy aktív wizard miért heal-el? Úgy értem amikor party-ban ölitek a mobokat, te nem a wizard-dal lövöldözöl, hanem heal-elsz és buffolsz? Mert oda bõven elég lenne a bless, division (esetleg cycle), res, meg még max str és int buffok...

Bless spelk is?

Atisz
Sajnos semmit mert mind leesik ha fegyót váltassz 😞
A division-re érdemes még pakolni, öngyógyítás miatt.

Gubberx
ott rontottam el hogy soha nem farmoltam, és épphogy a warlock skillekre megvan az sp :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

WuFraZselic
warlock magában nem igazi. mindenkébb szerezz mellé egy igazi támadó (sub)masteryt, ami intes létedre a wizard.

Nos én wizard + bard vagyok, már wizard fullos 61-en, a bardból noise + speed, érdemes visszafejelszteni h Cleriket nyomjam inkább?Bless aznagyon jó, azon belül még mit érdemes ami védelmet ad?

WuFraZselic
de kamu az aláirásom, mert már 75 vagyok (kb 1 óra és 76) 😊
de hidd el, hogy a healing, group healing, heal cycle, recovery division, res, group res, hp növelõs res, buffokhoz is épp elég sp kell, ráadásul a masteryt is kell növelni ami a legtöbb sp. btw pvp-ben 45 sec bless, healing orbit, rec division fel. hameg csak külsõ szemlélõ vagy, int str buffok mindig jól jönnek

Gubberx
maradok true warlock^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Atisz
Világos a crossbow és a dagger esetében így van ahogy leírtad. Viszont a pap... nos remélem tisztában vagytok vele (te mindenképp már ha az a lvl 70 wiz/cle nem kamu ott az aláírásodban) hogy a cleric skilljei igencsak haszontalanok, hacsak nem fõállásban vagy cleric. Tény hogy a 45 sec-es bless igencsak jó (bár a wizard absorbtion növelõje enyhén szólva jobb) csakúgy mint a division, ez megincsak kérdéses hogy mitõl kerül olyan sok sp-be.

Az str-es aktív pap max buffer-nek jó, mert a heal mértéke is függ a balance-tól...

WuFraZselic
igen
max mp-be lehet hiány, a lvl 80as healing orbit 5822 mp, a 80as rogue-cleric full str haver erre panaszkodik csak, hogy a majdnem 6k mp az nem tul elõnyös full str létére

Gubberx
Szóval a buffok+egyéb cleric skillek nem is igényelnek intet? csak az a 2-3 támadó skill?

WuFraZselic
egyébként ksro-ba a legtöbb kari (illetve nagyrészük) full str rogue - wizard. minden ágnak megvan a maga hasznos kis skillje, már ezért is megéri fejleszti

WuFraZselic
mivel egy full str healer jobb mint egy pure intes? és miért is intes kari a cleric? mert van 4, azaz 4db nukeja? a többihez semmi int based kari nem szükséges

btw 1h sword / warlock karinál nincs jobb, 2 héten belül megvan lvl 80, és kezdek egy olyat az tuti 😊

Gubberx
rogue str-es a cleric int-es :S hogy lesz ebbõl normális kari?

WuFraZselic
de õ rogue-cleric akar lenni (mint azt már emlitette jópárszor), abból meg minden kell (hisz xbow pve, dagger pvp-re tökéletes), clericbõl meg az Offering nukejain kivül mind1ik igencsak hasznos.
de egy wizardnak alapból 500k sp kell 90ig, az viszont fullra kell tényleg. amellé egy submastery (ha csak a bard, amibõl a speed és a noise-ot huzná csak) az is legalább 100k már csak a mastery lvl-ek miatt

Atisz
Igen, feltéve ha mindent ki akar fejleszteni a 2. mastery-bõl. Szerinted ha vki harcos ki fogja fejleszteni az egykezes kard, kétkezes kard és dupla balta skill ágakat, amikor csak egyet tud belõle használni (logikusan mert ez nem kínai kari, a legtöbb buff/enchantment leesik fegyverváltásnál)? Vagy pl. a bárd, ahol ha vki nem fõállásban foglalkozik vele mindössze 2 skillt érdemes kifejlesztésre (amibõl az egyik csaa pve-ben használható - tehát megkérdõjelezhetõ a hasznossága).

Na én ezt nem értem... 😊

WuFraZselic
bocs, de ezt most nem értem. adott 1 72+ kari, meg kiskarik. alacsony szinten gyorsabb a farm, mivel nagykari gyorsan öl, ergo jobban kapod xp-t vagy épp sp-t. na most ha alapból gyorsan kapja az sp-t, és az a célja a fiatalembernek, hogy lvl 90ig egy másodpercet se kelljen farmolással (azaz szarakodással) eltöltenie, akkor sp tickettel ezt felgyorsítja, és a 4 hónap helyett teszem azt 2 hónap alatt szedi össze a kivánt sp-t. ne mondd hogy te nem használnád - btw "fõleg eu-s karinál"???!!! eus kari több sp-t igényel 2 skilllágra, mint bármelyik chinese kari 90es capre, 3x90es masteryvel.

Atisz
Dehogy. Szerintem az aki mindezt arra használja hogy 1 mill sp-t összeszedjen vele... fõleg eu-s karinál.

WuFraZselic
hm. érdekes, Harcosokba valakinek 540k sp-je van, ingyen. és csak lvl 23 asszem, max lvl 27. szóval? és egyébként szerinted mire van az SP ticket, ha nem arra, hogy használja? aki gt-t és sp ticketet vesz, tehát szánalmas. akkor csupán a játékosok 95%-a

Atisz
Per pill a 24-es karimnak 50 k... ja és ingyen 😛

WuFraZselic
ha "fel" (inkább "meg", nem?!) sem emlitetted a nevem, akkor hogy lehet hogy elvileg én adtam el neked? valaki csak ezt terjeszti... és mivel most te használod... khm

avi nem mondott semmit, hogy milyen alakokkal vagyok, azt mondta, hogy nem velük - szövegértelmezés ftw. és 1 szóval sem mondta hogy az én kezem van a dologban

dragon11
Nekem [email protected] parancs^^ behívtak beszéllgetésbe ahol volt egy ember aztmondta a kari,,gazdija"->és 2torrentes regért nekem adta...ennyi..a másik msn-jét nem tudom mert csak behívtak^^..

KapuBen

LAMBORGHINI THE BEST CAR

De most akkor ki adta neked a karit, tisztázzuk már kinek a keze piszkos.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

dragon11
Grat,így tovább.

dragon11
1.Olvassál figyelmesen ember mert én a te neved fel sem említettem nézzél magadba..aztán dumálj...
2.Avatar mondta neked hogy milyen alakokkal vagy, hogy lehet te kezed van benne stb...
3.Destnyi vagy ki kérdezte....
4.Én csak meg említettem, hogy ezt a karit nekem adták, de ha nem lehet csendben maradok.

Nem, nem eredeti, pk2 mod.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Super Saiyan
hidd el, jobban jártál ^^

>:C

KapuBen
csak a meztelenségbõl és a jeltõl jobblent gondoltam😛(gondolom akkor nem eredeti kliens)

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Super Saiyan
grat <#idiota>

>:C

Nem használok ilyen szarságokat 😉

KapuBen
egyébként ha marsra jössz akkor beléphetsz a klánunkba😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
sro modifier?😄

LAMBORGHINI THE BEST CAR

yesss

Kösz, hogy szánalmasnak tartasz, te biztosan jobbat tudsz virítani^^
Mennyi sp-d van? 10K ? <#eplus2>

yesss
Hi
Légyszi nézze meg nekem valaki tud e accountot csinálni mert nekem nem müködik
kössz hello

80 ig el is van vele az ember de utána ...
100 körül egy mastery szint 13k sp

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

még tolja?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;