Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tény és való h amibõl a legtöbb van az wizard rouge ( crossbow,dagger) többibõl is van, csak nem oylan sok..
Szinteblei stresek kínaik veszélyessebbek ott már hp-t kell h felez h 1.re kinyírd..
>:C
Eus nukerek, swordosok spearesek, hibrydek is simán halnak 2-3 szintel kisebb wizárdtól h nem lövi be hp felezõt..Eus nuk gyorsabb mint kínai ez 100% szal jobban járnál egy wizardal, kis szinte 1dül sokszor döglik nagy szinten már elvagy vele mint a befött..
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
Segítsetek légyszives. Megvolt nekem anno egy oldal címe, ahol fennvoltak magyarul az eu-skillek. Bár nem mind, de így is elég jó kis leírás volt.
Elveszett a link, így nem tudom hol keressem. Nem ismeri valaki?
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
(aki még nem látta)
8-10 degree kinai illetve europai ruhák
8-10 degree europai fegyverek
8-10 degree kinai fegyverek
>:C
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Winner List ( EST 1st Nov 9:00 am - 2nd Nov 9:00 am)
Do you win the prize? If you win, please write down your info on the forum: (http://forum.mmosite.com/topics/214/200710/31/129,1.html)
MMOsite username(Your login account)😞Account only. No password!!!)
Your Game and prize;
Your Game server;
Your Game account: (Account only. No password!!!)
Your In Game Name (Some of official need in game ID to check out the character)
Ezt komolyan gondolják? Ha nyerek adjam meg az SRO-s felhasználónevem, karakterem nevét, és hogy melyik szerveren vagyok! És mindezt egy nyilvános forumban.
lol jelszó innen már gyerekjáték egy hackernek
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
OFF:Valaki már tölti a NFS Pro Street-et?😄 (Akinek kell egy jó eldugott link ahonnan jön szépen..nem EA mirror..itt nézzen körül..😊 )
ON:
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
botforum.co.cc :p
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"