Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
lol 😄 teee 😊))

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
meglep... 😊 a románok. vagyis koreaik. na mind1

DS, ksro-ban partyplay milyen? régi haverok akik most visszajöttek ksro-ból athensra aztmondták, hogy rock mountain a legdurávbb hely 8as eus partyzáshoz, klasszisokkal jobb mint a takla 😊 a kínai (8as) partyk meg hullanak mint a szél cleric nélkül állitólag. ebbõl te mit látsz/tapasztalsz? 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Az alatt esett míg ezt a kommentet írtad ? 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Atisz
És? Silkroad nem béta? 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Bocs, de te ezt most komolyan kérdezed? O_o

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hát nincs az az ember aki darkedent kézzel játssza... Még a diablo I is jobb grafikájú. És ez egy 2007es játék. Szánalom. Joymax. Vagy a kettõ ugyanaz? 😊

p.s. váá 91es earring drop 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

OFF: Hopp ez a darkeden de még mindíg Joymax:

"There is no punishment for using bot or any illegal programs during Closed Beta Test period."

-.-

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

RupertMacy
sztetek megéri az ha én segítek egy haveromnak powerfarmolni?
fölhúzom 16-ig és megcsináljuk a kilences farmot (persze 16-ig is folyamatosan 9-es gap-el toljuk) .. ég kb. így összeszedünk 200-300k spt?
jó megoldás sztetek?

To write love on her arms ..

Bocsi, de a zombigrind tényezõt én már vagy 1 éve meguntam 😊
Belépés, Insert, thats the way it is. 😉

Maala
OFF: roBOT-orvos. :-)

No Taurin, Yes Kids. Teja rulz!

ON: ezért jó az SRO, mert nem kell gondolkozni játék közben, csak elindítod, mellé a zenét is, és mehet az agyatlan zombigrind. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sir, yes, sir!

Kávé/Redbull/Tea megivását javaslom neked, minden postolás elõtt mint kinevezett tábori orvosod.

Órán... örülök ha túlélem, nemhogy még gondolkozzak is alatta 😊

Maala
Még mindig jobb, mintha órán, vagy este szex közben esett volna le. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az a durva, hogy nem kapkodtam... Vagy 10 perc után esett le a dolog 😊

Nomeg a feneketlen útálattal és a kapkodással.

Maala
nem a számvitellel meg a keléssel van a baj, hanem az indulás elõtti internetezéssel. :-)

Maala
mintha egy grind negatívba menne egy intesnek. :-)

honnan van ennyi zséd?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hát igen, ez teljesen kimeríti azt az esetet... Na ezért gyûlölök hétfõ reggel fél hatkor kelni és számvitelre menni... 😊

dragon11

Ha leszólnak azért is, mert megmutatom, hogy nálatok mi lesz késõbb, akkor hülye leszek kihagyni egy d10 shotot, tíz perccel a szintlépés után. Btw a házigazda úr sem kért tõlem engedélyt amikor kellett volna. De csak hogy lásd mennyire adok a véleményedre (irónia FTW):
Ónagy G+, kérlek engedd meg hogy hetente-kéthetente betegyek egy képet ami nagyon-nagyon nem kapcsolódik az iSRO nevû játékhoz! Köszönöm!

Atisz

Inkább priviben, mert egyesek csak a saját OFFjaikat képesek elolvasni, ha más OFFol az már beszólnivaló 😛 És tényleg nem ide tartozik ez már.

Maala
jajj, csupa jó hírek így korán reggel, mmint viccesek. :-)

Atisz
Hát pedig ugyanaz a játék... igaz hogy ott van botszûrés, item mall trade, nomeg hottentotta írásjegyek, de attól még ugyanaz. Abból pedig hogy Darkspell megoszt velünk pár infót, pedig csak okulhatunk hogy milyen is lesz az isro késõbb... (tény hogy ez a kép kicsit felvágós, de hát Istenem az vesse rá az elsõ követ... ;P)

Te meg ne játsz lopott karival, és az események után ne sírj, ha esetleg tiedet törik, gondolj rá, hogy másnak éppoly szar...

dragon11
Örülök megosztod velünk élményedet,de ez nem kSRO-s topic..😊 Sztem kérj engedélyt a tisztelt házigazda úrtol, hogy tehetsz-e be képet!😊 (mert nem az a játék..)

Atisz
Szeva messor! (már ha te vagy az, remélem igen, mert ha nem akkor most nagyot fogok égni... 😄)

Ennyire befutottál ksro-ban? Írj már le légyszíves egy ottani árlistát. Mondjuk hogy mennyi ingame goldba kerül egy 4 hetes gtt...
Greece-es karid már inaktív?

Selfpwned, no comment 😉

Ejj bazmeg de reggel van. Kb. 10 percig tartott rájönni míg rájöttem hogy invrõl van szó. Faszom. Ezer sorry, kérem ezt és az elõzõ Postom törölni. (miért nem tudom törölni a saját postom?) 😊

Sorry Avi még egyszer. p.s. Faszom a hétfõ reggelbe

És mégis az általam írt FAQ van ide lenyúlva. Hopp.
Nem tudom mostanában olvastad-e az itteni hozzászólásokat, mondjuk úgy az elmúlt 4 napban, de szerinted ez színvonal? Pfff.
És megnézem mikor tudsz többet játéktechinkáról sro-ban mint én. Olyan nagyra vagy magaddal, pedig csak egy botter vagy... Ez a véleményem.

Bocsi az erõs szavakért, nem gondoltam hogy ennyire nehezedre esik majd értelmezni õket :/

Maala
jah, nincs sem +1GB ramom, sem normális mûködõ mikrofonom, szal no SRO mostanság. :-)

Majd holnap csekkold, ottleszünk sztem 😊
Bááár Maala-ról nem tudok nyilatkozni, mostanság nagyon komisz 😛

IfjuSkywalker
kayak összes szerver populated már egy orája, én sem értettem.
Jah, körbefutottam ongoknál, de nem volt shol partymob, szoval....

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Én ma pihenek, csak holnap érkezem játékba 😛
Ezért tudtál te loginolni 😊

IfjuSkywalker
Avi, Mala, valaki tolja már ki az arcát DW south-ba:-)

DS: akkor ne használj ilyen erõs szavakat, én sem tettem soha 😉

Amit Maalá-nak írtál azzal teljes mértékben egyetértek!
Dehát nézzük a gyakorlatias oldalát:
Nem nehéz egy phpbb oldalt összehajítani, a sok "ingyé" arc úgyis rácuppan majd, nem sokat járok oda, de amennyit láttam...
Topicok címében is helyesírási hibák vannak, a színvonal a béka feneke alatti, stb stb.
Õ nem tesz mást mint az egyéb ilyen jellegû külföldi oldalakról leecheli a linkeket, és hozzácsap valami finomat.
Egyszerû megoldás, más felhúzza a karikat az "ingyé" cuccal õ meg ha már megéri lenyúlja.
Hozzáteszem, hogy nem lehet több a srác 18 évesnél, inkább alatta.
Szánalmas.hu 2007 ^^
Dehát aki beveszi...

IfjuSkywalker
viszont itt egy Bujka nevû rogue, elég zorall a csávó.
csak hogy tudjátok c25ös (100%) daggere van, ami mellesleg 83% phy attackos.

IfjuSkywalker
egyszer nézek fel Athens-re akkor se találok senkit:S

Elérem 80-at % nem fog nõni, de kapom 3-as farmhoz szükséges sp-t, ugye?

Hi
Ha én 77-tõl 80ig farmolok akkor ugye 80ara 3as farmom lesz és azt vihetem amíg nem jön be 9d nem 3-as farmba ameddig kell sp?

Nah, ne értsük félre egymást 😊 Nem téged szarlak le, hanem hogy botolsz-e. A két dolog elég messze áll egymástól.

Maala

Nemtudom, de én valahogy az ilyenen ledöbbenek... (mint pl. inv) Törjön kunyizó törököket vagy köcsög kuwaitosokat, ha már ennyire törhetnékje van.. Minthogy magyarokat.

Nos engem sem érdekel hogy te a kevés még megmaradt függõ legit közé tartozol kalapácsujjakkal. (Bár hozzáteszem én ettõl függetlenül nem szarlak le)
Have fun ez a lényeg sztem.
Én inkább fordítom az idõmet másra...

RupiMaci: Mint említettem, majd fél év múlva beszélünk errõl, nagyon nem tudod még miujság itt.
Majd rájössz (pénz, pénz, pénz)

Maala
pár oldallal hátrébb látsz egy jó kis screent arról, amit az elõbb említettél. :-)

DS: magyar magyart hekkel, nabumm, nem értem ebben mi a nagyobb szám, minthogy valaki egyáltalán feltöri más accát? (tulajdont ugye nem lehet mondani, mert az egész játék cakkumpakk JM tulajdona, akármennyit ölsz bele)

RupertMacy
na hagyjuk eltettem magam holnapra

RupertMacy
de pl a power farmer botok nem ilyen bénák .. ülnek a lovon az ongoknál .. egy körben, és ha netalán egy champ oda püföl .. odébb rohannak és máris megy a lópoti .. meg a nagy kari is abban a minutumban levágja .. szépen meg van szervezve nem mondom ..

RupertMacy
goldminer? milyen goldminer az aki mindent ott hagy szanaszét heverni, az aranyat is beleértve .. nem hinném

RupertMacy
lehet h megkíméli azt a fáradtságot h ne kelljen minden egyes nap látni amint ez megy folyamatosan, de h beálljon az ember a sok vesztes közé .. én méltóságon alulinak találom

Áh, én magasról leszarom, hogy botolsz-e vagy sem... Ha már hacker magyarok is vannak, akik magyarokat törnek... Egy botter "nem sok vizet zavar".

Maala

Én mindenkirõl elhiszem, hogy nem botol, amíg az ellenkezõje rá nem bizonyosodik... Az már a Te dolgod/téged minõsít, hogy te az ellenkezõjébõl indulsz ki. (Vagy csak túl sokat isro-ztál?)

Ne menjünk már bele ismét a goldminer vs botter kategóriának az összemixelésébe kérlek.
Tájékozódj elõbb 😉

RupertMacy
nagyon zavaró tud sokszor lenni, viszem a tradet DH-ból Janganba, és útközben mindenfelé az út mentén rengeteg kupac arany, tablet, és más drop .. és megállás nélkül folyik a hent .. borzalmas oylanok vannak h már ezen a héten négyszer láttam ott, azóta 6 szintet fejlõdött (lecserélte a felszerelését) és még mindig ugyanazokat a mobokat gyakja csak imbue nélkül most már .. szégyenletes ..

Bizonyos mértékben igazad van, de mivel csak az érem egyik oldalát látod...
Majd fél év múlva beszélgessünk errõl ismét. 😉

RupertMacy
de marad a véleményem, aki egyszer botol, az egy vesztes .. nem képes magától játszani, és csak mások kedvét veszi el vele .. sajnos túl sok ilyen emberke van .. az ilyenek nem is játszanak akkor .. úgysem tudnak maguktól semmit megoldani .. csak csalással .. hát ennyit