Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Saiyan
odin? hmmm nem jönnél fel 1x azzal? xD

>:C

Lord Nomak
Pereskedni max akkor lehetne, ha nem botolna, megvenné prémiumot, petet, stb.. és bannolnák szerverrõl bot hivatkozásal. De akkor is bizonyítsa be.. Még ha el is jutna odáig aki foglalkozik ezzel Joymax delete log azt kész =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
hmhm, az egyik karakteremet amirõl tud egy ember.. rajtam kívül =D 66os szintig feltornáztam Odinon silk nélkül, 24/7 bottal, 4es farmban.. 😊 Szóval ez sem annyira igaz dolog, hogy ha nincs silk jön a ban. 😊

Atisz
Nem azért kéne õket beperelni, hanem azért mert akik silkkel botolnak maradhatnak, akik meg csak a botot használnak, silkfeltöltés nélkül, repülnek 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

dragon11
1.Nincs joga beperelni a Joymax-ot =) mivel nem csinált semmi illegálist,mivel a botnak semmi köze a játékhoz ahogy te is mondtad!😊
2.Egyetértek,visszaperelné a joymax az biztos.

Lord Nomak
Illegális a bot mivel nem a játék tartozéka, azért mert valaki kifejlesztette és azóta frissül meg használják az emberek még mindig illegális amíg a Joymax honlapjáról van Silkroad honlapjáról nem lehet letölteni. Amúgy felhasználói nyilatkozatban van egy szép kis fogalmazás amit el kellene olvasni ha regisztrálsz. De rövidítve a verzió: Nem saját kézzel játszol hanem program által az illegálisnak minõsül.
Topicba meg azért lett kiírva mert elméletben nem lehet használni. Törvény nem tudom mennyire vonatkozik az ilyen dolgokra, pereld be Joymaxot hogy náluk olyan törvénytelen ami számodra nem az aztán az eredményrõl értesíts minket. Utána meg vissza perelnek téged rágalmazásért. =)

jah, nem illegális ... de mind1 nem kéne belemenni h mit gondol róla ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Atisz
Hát részben ingyenes és szabad botolni (de csak úgy ha van silk töltve, különben /ban)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maala
nemtom, saját tapasztalat, mióta nincs nõm, egyáltalán nem SROzom. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

"Chakjinak nincs champ-giant változata, nem úgy, mint a Crabnek/Megalopanak. (mármint a chakju workernek, ami el különél a sima chakjitól, a másik mixelve van...)"<--- Ez az amiért itt ölök 😊 + 5ösével spawnolnak korulottem szal nincs mobhiány 😛

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

cement
"Tilos bármilyen törvénybe ütközõ tevékenységet folytatni! Többek között: illegáls tartalmak kiszolgálása és informálása... (bot, hackprogram, stb.)" most nezegetem a topikszabalyzatot es ezt olvasom benne 😊 hmm, a bot amugy miota illegalis dolog, ugyertem torvenybe utkozo? az mas ha a joymax ezt nem toleralja, de nincs ra torveny sztem semelyik orszagban sem, raadasul a silkroad egy ingyenes jatek

respect to the man in the ice cream van

Lord Nomak
Az egész élet ilyen, vagy te mindenkit ismersz tudat alatt ? Ide is úgy jöttél meg bárhova hogy nem ismerted az embereket aztán meg ismerted õket. Én sem Athenson kezdtem még is rá találtam zselére, avira, malára meg a többiekre x) Aztán ennyi. Amúgy meg veszel prémiumot és nincs gond a be lépéssel többet.

igen muzsáj mert idegesítõ hogy van 20 szerver és csak 1-re tudok belépni, és azon a szerón nincs is ismerõs.

Gubberx
Vki nem tudja mi az alchemy game linkje?^^ thx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

IfjuSkywalker
G, kár, hogy mostanság nem látunk azért...Szerintem DjV is hiányol már, eléggé aktivak lettek jobolás terén. Na meg utol kell érjél minket, mert már Geri is 80as, nekem meg pár nap....De nem erõszak a diszkótor, csak néha ugorj fel TS-re is, ha birod Alexka fasságait.

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

IfjuSkywalker
Ott a pont...végre valamiben egyetértünk<#nyes><#nyes>

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Lord Nomak
Ha valaki le akar szokni miért dobja ki a nõjét ? =D Éppen ez motiválja az embert szerintem, hogy a nõ meg minden más többet ér mint egy alapból szar játék =D

Maala
höh, 1 hónap alatt 10 percet volt elindítva a game... bizony mondom néktek, ha le akartok szokni, dobjátok ki a barátnõtöket. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
És mi van ha mondjuk nem is játszol sro-val csak akkor amikor kedved és idõd is van ? =D Erre még nem gondoltál ? =)
A legtöbben itt már létszükségletnek tartják a játékot ahogy olvasom, ez már nem szenvedély vagy hobbi hanem csúnya függõség x)

Zaylka
Nem tom, nállam ez a 77 olyan mágikus szám. A másik karimat 77-en untam meg olyan szinten, hogy ááh. Most meg semmi bajom a karival, de elõjött a tekiundor szindroma, análkül meg ugye van a halálnak kedve játszani. Ráadásul tanulni kéne, de a 80-t is kell kéne érni karácsonyra... Hát nem tom, lehet elnyomok egy amolyan pazarlós tekit, mert ha nincs idõm lenyomni a 3 órát hát nincs. Na mindi, majd lesz vhogy, most megyek belépek azt ha megjön a kedvem akkor elnyomok egyet, ha nem akkor nem láttok januárig.<#rinya>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Lord Nomak
Hivatalos honlapot esetleg megnézni ? 😊 Lehet írnak ott valamit ezzel kapcsolatban. x)

Zaylka
Grat a 80-hoz!<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

chemotox000000
... Megintnemjo a sro Login problémákvannak dekülönös most 1.re belépek sikül.. aztán dcés check az all server...

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

byzhouse
Hitoktató

de jó foglalkozás 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Maala
fújj, cica. :-s MaraJade sokkaljobb. nem baj, majd lesz egy Szibillám is. :-)

Oks, ezt benéztem. Jogos az 1 pont.
Ettõl még a nézetem nem változik Mr. Fika 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Atisz
Omg, már 95 felé vagy? Ez szép. Milyen eu-s karit indítottál végülis?

Atisz
Aham, szóval benézel vmit és mást okolsz ezért... érdekes ember lehetsz.

Atisz
Tudod van aki megveszi a télalló burgonya kilóját 100 Ft-ért és van aki ugyanezt megteszi 300-ért. Ez nem gond. A gond ott van, amikor büszke a 300 Ft-os krumplira 😛

Egyébként el kell hogy keserítselek: a chakjik soha nem fognak neked eu-s droppot dobni és így van eu-s területen csak eu-s drop, kínai területen csak kínai drops esik. A droppok csak lvl 40-es mobok felett esnek univerzálisan. Ha nem szóltál volna...

Azért remélem nem gond ha adok pár tippet másnak és az adott illetõ döni el hogy megfogadja-e vagy sem. Dehát tudom, te "ingyenélõ" és "must reply" függõ vagy... (ahogy korábban már mondtam a gödör -ordítás kombó csodákat tesz)

Maala kaptál 100 silket a Jézuskától cicusra 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Áh.. túl gyorsan halnak 😊 Már megvagyok 30, most már penonok jók. De sztem most kicsit hanyagolom. Kell a 95 és a kék zerk 😊

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
nálunk is, nyugi, csak kakaskodnak a kiscsibék. :-)

hogy tetszenek a koordináták?

Miért, lvl 40 alatt eus területen csak eus, kínai területen csak kínai cuccot ad, nem?
Nálunk legalábbis így van...

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Ékes példái az általad említett dolognak 😛
De legalább van mit olvasni nem ?

Maala
Maala
Ideiglenesen alkalmatlan az életre

AHAHAHA :-)

wow, ez a 2. nap, amikor 10 perc után szabadulok a melóból, 2órányi bérrel a tarsolyomban... legalább kipihenem a tegnapi bulit. :-)

ON: Kínai moboknak kisebb a védelmük, mint az eusoknak, cserébe több HPjuk van. és a Chakjinak nincs champ-giant változata, nem úgy, mint a Crabnek/Megalopanak. (mármint a chakju workernek, ami el különél a sima chakjitól, a másik mixelve van...)

Lord Nomak
Majd jön gém+ aztán töröl 15 hozzászólást x)

dragon11
Hm...ha hozzám szólsz tanulj meg írni/olvasni/beszélni 😉

Jujj ezt benézted, biztos a "must reply" cucc miatt vágod...
Szted eu-ban csak eus dropok esnek?
Illetve kínai területeken csak kínaiak?
Hopp...
Tudom te tudod és izé, da akkor mirõl is szól ez a kommented?
Jahogy... vágom õ is szarul nyomja, de szerencsére itt vagy te és majd jól megmondod a frankót.
Dismissed

Must reply-t nem én kezdtem kiscsávó 😉
Végül is mind1 én mennyire néztem be a lényegen nem változtat: fika fika hátán és az ingyenélés ennyit tudsz 😛

Atisz
Gratula. 1 tipp: én a crabeknél csináltam ugyanezt (lassabbak és eu-s droppot kapsz).

Atisz
Te is leülhetsz, 1-es.

WuFraZselic
ilyen kérdéseket muszáj feltenni?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atisz
A felületes olvasás és az ideges "must reply" hajlam eredménye: a #51261-esre válaszoltam, de semmi gond.

mért nem tudok az athens szerverre fölmenni????

8k sp vel ? v mennyi jön még össze?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Márcsak 3lvlig fog igy menni utána 40ig 0-s farm azt hogyan tovább majd elválik ^^

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Super Saiyan

>:C

Csak így tovább 😉

a 6000. 😊)) (2 kicsi kacsommal😛 semmi huzás semmi bot only handgrind 😊)