Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De azért pwned engem és ez a lényeg, vágom én 😊
Mi magyarok tartsunk össze 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Van aki kifarmolt 20 on 80k-t aztán 1 hónap alatt feltolta 70 (v 80)ig a kariját 3 as farmon...
(bot nélkül természetesen)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Így van Zsela, nincs titkom elõtted, belelátsz a vesémbe 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Nem tudom ki ez az állat, de a mi szerverünkön van... De azért megnézném mennyit és hol farmolt...
Én most veszek majd premiumot+sp ticketet, aztán azzal irány a 95... Kééééék zeeeeeeeeerk.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Lord Nomak
Ha lvl100ig számolom és minden skillt addolsz az 2 milka sp x) Tehát azért nem olyan rossz ez =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

WuFraZselic
nem, 9es farmba tervezi azt is...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

1 111 111 rõl lemaradtál ? 😞
1ébként 80 ig powerlvl ben mész nem ?

Jujj ez szép, a te karid ? 😉
Én még csak itt tartok:
És a szintem:

Tudom, gagyi...

Lord Nomak
Ma már leszedtem mert ugye tegnap is szóltál ^^ Gondoltam ennyi belefér azért. Elsõ körben kiírta hogy az anyámat és nem telepíti fel magát, másik hogy a fél7es kelések hétköznaponta nem tolerálják nálam az este 10 után tevékenységeket ^^ Kb 20 percig próbáltam felrakni és folyamatosan error, szóval így meguntam és mindent visszaraktam blacklistre ^^

lol, 80 ra neki is lessz annyi 😄

http://kr.silkroad.yahoo.com/sro_board/scboard/sc_content.asp?bID=SB_uTakePart&sID=1&Page=4&Num=35230&List_Ref=25986

jól gondold meg, ma eddig összesen kb 2 órát töltöttem loginolással, és még 1 másodpercet se voltam gammában...

WuFraZselic
jah, meglesz lvl 4 hunter jöv héten ^^kedd-szerdán pedig a lvl 80, muhahah

helyzetjelentés: 5 óra 8as pty alatt 188 jewel box 😄 ebbõl 150 legalább npc lesz 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rakd fel és gyere, olyan 21-22 felé kezdünk, addig simán lejön 😛
Lesz eus pap, wizard, 2-3 unimerces arc, szal kellemes lesz a party 😊

Lord Nomak
Az ilyen tradek miatt hiányolom sro-t csak..

Itt az Ongoknál elég sok esik shares partyban a 80-as grindernek, csak egy pet kell hozzá amelyik összekaparja.

Atisz
Ja én is azt néztem 😊

Nekem 1 óra alatt kb. 5-10 között dob...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

cement
lol neked hogy dob ennyi jewel boxot?

respect to the man in the ice cream van

Tegnapi trédrõl 1 kép:

Egy pár jewel box az esti grind után:

euban is van élmény, mikor valami csoportos megmozdulás van trade, stb
de a harc abban merül ki, hogy néha kimegyek dh kapuhoz, megölök néhány thiefet 1-2 nukebol, megunom, és bot on
jobb volt kínaival negyed órán át ütni egymást mire valaki megfeküdt, ott számított, hogy mennyire tud az illetõ pvpzni, euban meg ki üt elsõnek kb

gameplusz
Eredetileg az is törölve lett.

Btw, ezt ne itt 😉 Amúgy ja, mennék 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lord Nomak
EU is élvezetes az emberek szerint, bár nekem az 1 nukeból való ölés vagy egy 32k critbõl való ölés ami teljesen irreális.. butaság.
Már nem azért de EU mitõl erõsebb ? Normális magyarázatot simán adhatna valaki, kína még a valóságban is ownolja az összes eu-s országot giga lol.

Lord Nomak
Szerencse hogy azt senki se használja.

OFF:EZ persze maradhat nem ? 😄
Hol melózol PROArt-nál ? 😊

ON: Este megyünk trédelni, ha van kedved csatlakozz.

bocsi

gameplusz
OFFolást az Offtopicba, thx.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

hát ja, eu elõtt jobb volt, kínaival harc sokkal élvezetesebb, eus partyban lenne jó, ha lenne, meg ha lenne értelme

ez a cod4 jónak tûnik...

kössz ogy fölraktad a képet.rájöttem pár dologra

addig oké, de amint feléldenek 1bõl halál 😊
max akkor nem ha azzal a buffosal élesztik

JM ott baxta el, hogy megpróbált wow-ot csinálni sro-ból.
eut is olyan jellegûre kellett volna csinálnia mint kínait, csak más fegyverekkel skillekkel, ennyi
így meg ki-ki alkalmazkodhat a maga módján, vagy felöltözik full sunba akinek telik rá, vagy akinek nem, az indít eus karit és örül, hogy 1-2 ütésbõl öl, azt meg megszokja, hogy meghal egy csúnya nézéstõl is...
bejutás meg, háááát, sztem ma nem silkezek 😛

Terület res lesz a legfontosabb skill 😄

Lord Nomak
Hajnali 1kor a normális emberek már alszanak ha 7 napból egy héten hatot dolgoznak napi 10-12 órát omg :F

dragon11
Jah igen...a joymax mindenre kitalált vlamit pl.:-loginoláshoz vegyél premiumot,eroviszonyokat ahogy jelezted te is nem fair-re tette...mert rászarik a gémre^^csak a pénz érdekli más nem nagyon..

buta, hajnali 1 kor pl simán felférsz 😊

erõviszony tényleg necces, mekkora lessz majd ostromnál, mágusok + rugók lövik az ostromlókat, papok nem gyõznek majd éleszteni

Lord Nomak
Én magát sro-t szeretném, ha nem lenne disconnect event 24/7ben 365 napon keresztül. Plusz ha a mastery limitet másként csinálták volna meg, mert ettõl is a falnak mennék 120on hogy lehet két maxolt masterym meg mellé egy 60as.. És már nem azért de ez így lenne korrekt valamilyen szinten, mivel eu karik erõsek, viszont kínai nem minden esetben tud eu-s karira támaszkodni, plána ha guild warnál az összes eu-st a wizardok szétkapták, mert onnantól a kínai karik 1 nuke és mehetnek aludni. Tehát számomra nincs nagyon kiegyenlítve a játék erõviszonya.
Ez meg már magán probléma.. De én szeretek egyedül játszani pl. Utálom ha valakire támaszkodnom kell a játékban vagy valakinek a seggét védenem mert 20 szintel alacsonyabb és jönne velem mókázni. Meg hát bowerként a legviccesebb a játék, ez az igazán ultimate huncut karakter. Valakit megküldeni 22 méterrõl stuntal aztán elszaladni ^^

dragon11
Én is, csak ez volt kiírva msn-re😛
Nomak:Jah oks,köszi 😄(Am sztem jóltetted nem sro-zol 😄)

Lord Nomak
The Battle for Middle-earth II

Zaylka
<#action><#duhos2>

2-3 hét után felmegyek. Guild fele velem kezd dumálni, uniba is irjak, friend listbõl 20/15 online, perce mind ir, bocsesz, hogy a sok chat között nem vettem észre a pm-ed (szerintem tegnap elég sokan jártak igy), ja és ugye mellette még grindeljek is...kézzel<#mf2>! Mjad ha ma fennt leszel dumálunk.

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Taylorka
nem csak 60ig,az oldalon csak 60ig van kiszámítva, nem 80ig, én már tudok 80ast duplicálni, de csak 70es maskot tudok még csinálni.

www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!

OFF:
LoL ezt kell énekelnunk kedden rofl >.<

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

én örülök ha egy ki-be menés között 2-3 jewel boxom esik....

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Maala
ha már itt tartunk, szerda kocka? addig minden éjjelem foglalt és nem nagyon ihatok. utána meg megyek haza-haza (ez most ugye pest-haza) névnapot ünnepelni. :-)
jah, meg szerdára lesz pénzem is, lol. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

IfjuSkywalker
Jajj, mennyi minden történt...mindig lemaradok mert a real life közbeszol.

G, hiányzol, de kayakra...ma ugyan láttam, hoyg felugortál, de nem irtál vissza a pm-re (bot? <#mf1> )

Zselé, hogy a bivaj nyalogassson tökön te kis puncipöcögtetõ! Hiába regész itt nekem mindenféle fassságrol mikor arra sem vagy hajlandó hogy megmondd mikor jösz le városba, hogy egy sört megigyunk az Ulcisiában vagy bárhol...

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Lord Nomak
lotr2 online általában ha van idõm, de mostanság nincs sok, 3 napja csak msn meg fórum max aztán már itt se vagyok x) holnapra talán torrent leszedi cod4et azt meg lesem és kb ennyi, meg inkább ha van 1-2 órám meg nézek valami filmet, teror planet, death proof, bourne ultimate, day watch, resident 3 stb.. ^^
Karakterek nincsenek eladva, gondoltam hogy el kellene.. Meg akartam is aztán vevõ se nagyon volt ami komolynak számítana így maradnak inkább, ha egyszer normalizálódik a játék bele kezdek ^^

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

dragon11
Látom Nomak, hogy no sro-s aláírás eladtad a karid;-) és már nem tolod ..😄 jól teszed..😊 am mivel játszol most?

Lord Nomak
Én úgy vagyok ezzel, hogy leszedem, tolom 1-2 napot, ha bejön megveszem. =) Befürödtem egy gammával, elég is volt egy életre ^^

Tuti, hogy kulcsos... Aztán felnyomta +5re.
Nekem pont ma jött ki egy 99+1es sapka, javítható 😊 Énis örültem mint állat .D

OFF:

ON: