Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi magyarok tartsunk össze 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
(bot nélkül természetesen)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Én most veszek majd premiumot+sp ticketet, aztán azzal irány a 95... Kééééék zeeeeeeeeerk.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
1ébként 80 ig powerlvl ben mész nem ?
Én még csak itt tartok:
És a szintem:
Tudom, gagyi...
helyzetjelentés: 5 óra 8as pty alatt 188 jewel box 😄 ebbõl 150 legalább npc lesz 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Lesz eus pap, wizard, 2-3 unimerces arc, szal kellemes lesz a party 😊

Nekem 1 óra alatt kb. 5-10 között dob...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egy pár jewel box az esti grind után:

de a harc abban merül ki, hogy néha kimegyek dh kapuhoz, megölök néhány thiefet 1-2 nukebol, megunom, és bot on
jobb volt kínaival negyed órán át ütni egymást mire valaki megfeküdt, ott számított, hogy mennyire tud az illetõ pvpzni, euban meg ki üt elsõnek kb
Btw, ezt ne itt 😉 Amúgy ja, mennék 😊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Már nem azért de EU mitõl erõsebb ? Normális magyarázatot simán adhatna valaki, kína még a valóságban is ownolja az összes eu-s országot giga lol.
Hol melózol PROArt-nál ? 😊
ON: Este megyünk trédelni, ha van kedved csatlakozz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ez a cod4 jónak tûnik...
max akkor nem ha azzal a buffosal élesztik
eut is olyan jellegûre kellett volna csinálnia mint kínait, csak más fegyverekkel skillekkel, ennyi
így meg ki-ki alkalmazkodhat a maga módján, vagy felöltözik full sunba akinek telik rá, vagy akinek nem, az indít eus karit és örül, hogy 1-2 ütésbõl öl, azt meg megszokja, hogy meghal egy csúnya nézéstõl is...
bejutás meg, háááát, sztem ma nem silkezek 😛
erõviszony tényleg necces, mekkora lessz majd ostromnál, mágusok + rugók lövik az ostromlókat, papok nem gyõznek majd éleszteni
Ez meg már magán probléma.. De én szeretek egyedül játszani pl. Utálom ha valakire támaszkodnom kell a játékban vagy valakinek a seggét védenem mert 20 szintel alacsonyabb és jönne velem mókázni. Meg hát bowerként a legviccesebb a játék, ez az igazán ultimate huncut karakter. Valakit megküldeni 22 méterrõl stuntal aztán elszaladni ^^
2-3 hét után felmegyek. Guild fele velem kezd dumálni, uniba is irjak, friend listbõl 20/15 online, perce mind ir, bocsesz, hogy a sok chat között nem vettem észre a pm-ed (szerintem tegnap elég sokan jártak igy), ja és ugye mellette még grindeljek is...kézzel<#mf2>#mf2>! Mjad ha ma fennt leszel dumálunk.
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
LoL ezt kell énekelnunk kedden rofl >.<
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
jah, meg szerdára lesz pénzem is, lol. :-)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
G, hiányzol, de kayakra...ma ugyan láttam, hoyg felugortál, de nem irtál vissza a pm-re (bot? <#mf1>#mf1> )
Zselé, hogy a bivaj nyalogassson tökön te kis puncipöcögtetõ! Hiába regész itt nekem mindenféle fassságrol mikor arra sem vagy hajlandó hogy megmondd mikor jösz le városba, hogy egy sört megigyunk az Ulcisiában vagy bárhol...
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Karakterek nincsenek eladva, gondoltam hogy el kellene.. Meg akartam is aztán vevõ se nagyon volt ami komolynak számítana így maradnak inkább, ha egyszer normalizálódik a játék bele kezdek ^^

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Nekem pont ma jött ki egy 99+1es sapka, javítható 😊 Énis örültem mint állat .D