Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tpisti24
jó én nem nézegetem a fórum minden hozzászólását, annyira nem érek rá, és mivel nemtudom pontosan mirõl van szó (de nemis nagyon érdekel 😊) így nem szólok bele, pártatlan maradok...habár most engem fogtok szidni de a mai napot elolvastam és így atisznak adhatnék igazad bár ezcsak a mai nap szóval engem hagyjatok ki thx 😛
love and peace

Atisz
A pincsi kutya képében tetszelgõ alakokról mindig megvolt a véleményem (igen ez most rólad szól, és igen személyeskedem). Az hogy kinek mi a véleménye, szerintem mindenkinek a saját dolga, ne akarj te szócsõ lenni. Elmenni nem fogok, esetleg ha nem tetszik ne olvasd a hsz-aimat (tudod: /skip), én pl. marhára unom már a te "na ezt a karimat is feltörték, buzi gaymax,adjon vki egy karit plz" jellegû hsz-aidat, persze bennem van annyi empátia hogy ezt ne tegyem szóvá... na de tessék most megtettem.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

dragon11
Ez szerinted vita?Szerintem meg nem vita,hanem ez már kötöszködés Atisz részérõl ahogy olvasgatom az utóbbi hsz-jeit az utsó 1hónapot visszanézve ebbe a totyikba sok mindenkibe belekötött...

tpisti24
sztem meg jó az ha veszekednek, (mondjuk nem annyira durván), de egy dologról mérne szólhatna vita? legalább amire egyik aztmondja, h ok jólvan igazad van akkor az biztos úgyvan ha végre egyetértenek😊

dragon11
Ne szálljál már el magadtól már unom, hogy mindenkibe belekötsz,már mindenki unja...változz meg,vagy menj el nem tetszik az arcod szerintem majdnem mindenki egyetért vele...azt is unom,hogy majdnem minden hsz-edbe,mint a tisztelt Game+ is említette a 2hónap bõven megvan csak kötöszködsz... azért kellett kiemelnem mivel nem tudom hangsúlyozni már...

Tudom OFF Volt és elnézést is kérek érte,csak már elegem belõle.

Avi, és még én vagyok kötözködõ? 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

gameplusz
Mindenesetre szerintem vagy pacsi a dologra, vagy nézzétek át a másik kommentjét, sok esetben jó hatással van mindenkire nézve ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Atisz
Vmit félreérthettél, mert nincs bennem irígység. Meg van az a rossz tulajdonságom hogy szoktam kritizálni dolgokat és kifejtem a saját nézeteimet, esetleg ha értelmes dologról van szó, vitatkozom. Vannak akik ezt elfogadják, vannak akik nem.

Egyébként pedig én úgy emlékszem hogy a vita onnan ered hogy annyit mondtam: eu-s karinak elég az 1 mastery, mert equip váltáskor a legtöbb buff leesik. Ezután kezdõdött egy - úgy tûnik - sokak számára véget nem érõ vitasorozat.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Szerintem is annyi, de mivel nem próbáltam és többen mást mondanak lehet hogy 300. Az elvetemült-ért bocs, "" lemaradt 😄

gameplusz
Folyamatosan olvasok, a fórumon pártatlanként mûködök. De ez az egész ingyenélõség is csak az irigykedésedbõl és a személyeskedésedbõl származik, avagy: ki mint vet, úgy arat.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

tpisti24
mondtam már hogy 400.. nemvagyok annyira elvetemült de én kipróbáltam és akármit mondtok az akkor is 400..

Atisz
Olvass már vissza légyszíves hogy kinek a visszatérõ dumája az "ingyenélõ". Ha megtetted, válaszolok. Köszi.

Atisz
Inkább úgy fogalmaznék hogy azért nem lehet venni ingame gold-ért item mall-os cuccot (mint ksro-ban), mert isro-n vannak olyan személyek akik elvtelen módon vásárolják nagy mennyiségben a silket... 😊

gameplusz
Atisz szerintem felesleges ez az állandó kötözködés és személyeskedés... Persze, egy bizonyos kereten belül még elfér, de hogy már bõ 3 hónapja azt csinálod, hogy mindenbe belekötsz kipécézve egy, esetleg több embert... Hát, szerintem elgondolkodtató. Valahogy nem így kell ezt.

Egyébként meg 300%.

Atisz
Lol most már valamelyik elvetemült próbálja ki hogy akkor most tulajdonképp 300% vagy 400%? Ugye-ugye, mondtam én hogy nem egyértelmû...

Biztos az, hiszen te azt mondod...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Atisz
Szövegértésbõl (is) elégtelen.

Aki joyanx jelenlegi "szolgáltatása" mellett hajlandó a 2 ticket együttes árát leperkálni nekik... na az az elvetemült.

tpisti24
tök mind1 miaz még nem lehet használni ahogy néztem😊
de most vettem csak észre h a Gift gombot eltûntették... pedig vmikor remémykedtm h azzal lehet silket ajándékozni majd valamikor..dehát ez a gaymax😊

Karik közötti csere nincs silkbõl isroban legalábbis.
Ha 1 accon van a 2 akkor persze más a helyzet, de gondolom nem erre céloztál.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

doxadmin
Örólj neki. Én megvárom inkább azt hogy bejelentsék hogy mûködik minthogy lenyúlják 2 napi bérem.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

yesss
lenne egy láma kérdésem:
lehet egyik acc róla másikra silket átadni láttam hogy a buy silk meletti gomb az vmi kupon az mit takar??(kupont csinál asilkbõl és exchange-vel át lehet adni??) gyors válasz pls

tpisti24
ajj nemondmá... amikor simán nyomtam 200 sxp aztán gt-vel lett 400, rányomtam az sp ticketet és 800 lett, akkor az 300%?
jó részemrõl téma lezárva, nem 1 karim vittem végig a 2 ticketet, deha nem hiszed próbáld ki, nem érdekel, hogy ki mit hisz el...

Az tartja el a többi naplopót, pontosan 😊

Super Saiyan
hát aki ennyit...<#wow3>

>:C

akkor ezt elnézted, csak 300%

tpisti24
már bocs de épp hogy te gondolod rosszul mert 400%, ugyanis a duplázott spt megduplázza az sp ticket, és az 400 akárhogyis számolod, jó ok lehet h sokan azt mondják h az alapot duplázza pedig nem így van! én mikor a kiskarimat húztam arra tettem sp ticketet is és gt-t is és megnéztem, és 400 % volt hidd el...

Tehát egy utolsó alak mert már vett silket 😉

Atisz
Hát szerintem nem olyan egyértelmû hogy az alaphoz járul a +100%, megtriplázva azt a pgtt és spt együttes használata esetén, avagy a már módosított értéket duplázza meg, ezáltal 4x-es eredményt produkálva.

Ez csak annak egyértelmû aki olyan elvetemült hogy már használta a 2-t együtt 😛

dragon11
Matekból is talán egy cseppnyi logika,ez csak számítás volt 😄 de én nem számoltam lusta vagyok 😛 elég az órán számolni 😄

Maala
hat ha el is gondolkoznal azokon, amiket mondasz, akkor nem cseszted volna el. :-) EZ matek.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Atisz
Annyira nem nagy "own", mert a kérdés az volt hogy pgtt duplázza-e az xp-t és az sp-t is. Én pedig tovább logikáztam (rosszul), a bónusz kérdést meg elcsesztem 50-50 alapon...

Maala
dame latom mar ownoltak elozo HSZekben, talan ha nem ittam volna 5 jäger helyett csak 4et, akkor idejeben reagaltam volna. lol xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
200% és 300%...

Atisz
Ok, ebben nem voltam biztos. Akkor 200% xp és 300% sp helyesen.

Atisz
Ennyire erõvel leírhattad volna hogy: "a tiédet". Mert körülbelül ugyanennyire értelmes és idevágó, valamint sokkal rövidebb...

Azért remélem segítettem Gubberx.

Super Saiyan
skill (inviseible(wizard) stealth (rogue))

>:C

hali all , az EU-s karik hogy tudnak "láthatatlanok" lenni ??
dragon11
Kibeszél?😊

A 400 % sxp-t hogy sikerült kikalkulálni? <#wow1>
Tudniillik ez tévedés.

Alapeset ticketek nélkül:
100 % xp és 100 % sxp ( farm nélkül természetesen )

Prémium vagy Gold Tickettel:
100+100 % xp és 100+100 % sxp => Dupla mennyiségû sxp mobonként, de szintlépésig semmivel nem lesz több sp-d, mert fele annyi grindeléssel jutsz oda.

Préium vagy Gold Ticket ÉS Skill Ticket:
100+100 % xp és 100+100+100 % sxp => háromszor annyi sxp mobonként, mint ticketek nélkül, de szintlépésig csak másfélszer annyi, mint skill ticket nélkül.

Ha gondolod, levezethetem számokkal is. <#vigyor1>
A te tévedésed abban rejlik, hogy azt gondolod, hogy a skill ticket duplázza a prémium vagy gold ticket által adott + sxp-t is, pedig nem. A ticketek nélkül kapott sxp-t duplázza csak.
Egyébként vígasztaljon az a tudat, hogy nem te vagy az egyetlen, aki ezt így, azaz rosszul tudja.

SRO - TROY - Evil_Soul - lvl 67 FULL STR BOWER inaktív SRO - TROY - APOCALYPTO - lvl 34 ROUGE/CLERIC XBOW inaktív

tpisti24
nemtudom, de olyat is hallottam, hogy a vietnámi már elõrébb van mint a koreai...de ezt ismétlem csak hallottam vagy olvastam vhol nembiztos h igaz...

Ezt akk minek irtad le lol ha vegyuk ugy hogy meg se szolaltal? IQ hiany a a szeren má bocs...

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

dragon11
Értem,de minek vietnámi server?😊

tpisti24
azok a vietnámi szerverek<#banplz>
de amúgy tényleg..úgytudom, és azok nem privátok

privát szeró?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gubberx
én ma vettem melóbol de nem tudtam megnézni még hogy megkaptam-e^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
asszony is tegnap vett és nm volt gond

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ÕÕÕ én vettem az elmúlt 3 napban is, nem volt semmi gondom.

doxadmin
Balázs2: Minek vettél silket ha láttad hogy ki van írva hogy nem mûködik??!! Már 3 napja lejárt a disznóm, kellene neki óra, de amíg ki lesz írva nem fogok silket venni. Képesek és benyelik a pénzem.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

dragon11
Apuci anyuci mindent megveszi neki-> szánalom..😊