Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
A warlocknál mi a Physcial Raze skill és a Vampire Touch?Thx a helpet.

lol 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hurrá, dc és nem indítottam még prémiumot 😞

Jól látod, 1 bevásárlás (1400 xlarge manapoti) az már kapásból 1 mill
Kicsit alulbecsültem az összeget(10M), mivel a másik felét én állom...
79-es hibrid int powerfarmol, petal, snake sword, lionshoutok, nuke, szal pörög a mana.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

dragon11
Lol^^ nem tudok mozogni,se return elnyomni hátha tudnék utána,sõt még ki se tudok lépni a játékból,de írni a chatre tudok..ez a lol..😊

kevésnek tûnt, annyit 1valaki is simán kifizet

WuFraZselic
hát, szerintem 10 hp poti, 1300-1400 mp poti és had'szóljon. szerintem 1 nap alatt kb elfogy, az ugy 1.5m lehet

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atisz
24/7 grind közben repkednek a spell-ek (persze ha csak 1 primary bárd van a csapatban akkor jelentõsen csökkennek a ktsg-ek, de hát kinek van primary bárdja? O_o)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Így van és az elvek nélküli fogyasztói társadalom 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nem kéne... de ez joynax, ide nem érvényesek a szabályok 😄

nem ok, de sajnos ez van :S profit-orientált világ (de szép szó 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

csak heti 10mill gold a poti? ezt hogy csináljátok? <#ticking>

dragon11
De ha remove akkor se kéne szólni..😄 mind1..😊

Atisz
Halkítsd le...

Atisz
És ez mióta ok? Most akkor a tokaji bor amit Magyarországon árusítanak legyen jó, külföldre meg feláron menjen a szemét? Hibás logika...

nem thiefelésre mondtam, thiefeltem már én is, és élveztem 😄
arra értettem, hogy úgy tûnik ki a szövegbõl, hogy mi mekkora szemetek vagyunk...

dragon11
Lol?Kiveszem a játékba a hangot mondom hallgatok zenét winampba és nem tudok mert a játékba ott a hang mikor remove az összes hangnak lol...^^

"ránk támadó tífekkel," Maala
"ti voltatok a thiefe" Kryon

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hát jah, sokan nem veszik h ez ez gém 😊
te pl gondolom csak azért jobolsz mert fun és pvp sokan meg lehet h azért h megváltsák a világot

WuFraZselic
ez hülyeség. azért mert valaki thief, akkor egy geci? én pénteken váltotatm jobot, megyek thiefnek, nem jön be hogy 30 hunter jut 2 thiefre a szerveren. persze, ahhoz be is kéne majd jutni... no de mind1 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kössz, hogy megemlékeztél róla, de ahogy hallottam ott ti voltatok a thiefek, és nem a mieink provokáltak...

high lvl magyar szennyéhez sorolni minket, azért külön köszönet...

dragon11
Valaki játszik itt marson?Ha igen elkellne kis taxi..😄

mert ksro kóreát szolgálja ki, isro meg egész világot?

ksro is tele van bottal csak ott kevesebb az ember is

THeArrow
trader vok ^.~ ha kö help csak pm rám, mostanába úgyis csak pazarlok mindent 😄 de holnap lejár a prém szal kötve hixem h befogok jutni 😄
btw gz a 80hoz 😊)

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Atisz
Ez mind igaz, nálam az ismerõsök és az angol nyelv mégis az isro felé billenti a mérleg nyelvét. Nem tudom miért nem lehet ezt is megcsinálni ksro mintájára (illetve tudom, csak nem akarok senkit megsérteni, meg okoskodni, hiszen 1 fecske nem csinál nyarat...)

Demila
amúgy karaktereladásnál inkább a technikai rész érdekelne , h hogy csarél gazdát az account és a pénz (kártyaszámokon , ilyesmi ...

X-bow Apollo

Demila
lol ócsárolooom ! lol bocs h aki le cigányoz , zsidóz és még sorol6nám ahhoz nem beszélek emberiül !

Amúgymeg tesóm akkor se köszönne neki ha az utcán a váláratenné a kezét és énsem !!! <#felkialtas><#levele>

X-bow Apollo

Nézd. Lehet, hogy van magyar közösség, de a eddigi tapasztalataim a magyar közösségrõl... Egyik sem bírta fél évnél tovább. Mindig is külföldi klánban/unióban voltunk (kivéve Endlesst, de sajnos ugye annak is vége lett), valahogy ott mindig normálisabb volt a stílus.
Ezen kívül:
1) Nem kell órákat szenvednem a loginnel
2) Nem kell minden nap a körmöm rágni hogy vajon mikor törnek fel
3) Nem kell a rohadt török rinyálás, a kuwaiti hencegést és a német anyázást hallgatni
4) Nem kell HUFot költenem rá
5) Aki a klánban van, jófej, jó haver. Nem vagyunk sokan, de aki van az összetart, és nem áskálódik a másik ellen.

Igen, koreai a játék, nem értjük a szövegek 2/3-át, de nekem ez megéri... És nem mellesleg olyan helyeken harcolok, olyan mobok ellen ami ott még nagggyon sokáig nem lesz.

De ugye kinek a pap, kinek a papné 😊 Nektek az tetszik, nekem ez.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Ha indul "turnus" szólj majd légyszives, mert betolnék én is valami karit. Nem mintha bármi szükségem volna rá, csak poénból. A feltéleleket maradéktalanul tudom teljesíteni. ;-)

powerlvl megy ott is 1000L jégen 😊

Atisz
Tényleg? Az ember azt hinné hogy náluk a /kocka a módi (na hallod ahol a 100 fõre esõ számítógépezés közben bekövetkezett halálesetek száma a legmagasabb, szerintem nem lenne meglepõ...)

amugyse nagyon van használhato server 😄😄

Atisz
Elvileg nem kizárt... ha megnézed elég nyugtalanító a pgtt melletti felirat (Lvl 1). Lehet hogy majd a lvl 2-vel még inspection alatt is lehet játszani O_o

Joymax ot 😊 fasza lenne silkroad szerverek nélkül nem ? xP

Áhá. Egy koreai 9es farmban? 😄 Nincs az az isten hogy 5ös fölé menjenek. Fõleg aki job warozni jár.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

és ez kit érdekel?😄

akkor meg nem lenne pénzük 😊

XD sztem bot irtás amugy könyebb lenne de ezis megoldás😄

át kéne alakítani a génmet ^^
minden mp ben lenne random dc és lennének anti dc cardot 100 silkért ^^ jó sok pénze lenne xD

Igaz még no dc clientel is egy rakat szenvedés:S

Atisz
Ez így van... kb. 2 hete nem lehet bejutni már egészen extrém idõpontokban sem. Joynax-nek úgy tûnik még több pgtt-user kell :/

sir yes sir 😊 cod4 ben akad elég <#violent><#hehe>

Hát akkor állj le a kóstolgatásommal, keress más célpontot 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

akkor semmi, azt hittem AutoIt egy bot név, bocsi de nem vok otthon bot témában 😞 jó tom google meg stb 😊

Namost ez hol bot vagy hackprogram te igen ...
Nyomkod 1 gombot egy script. Tudod mi az a script?
"AutoIt is a freeware Windows automation language. It can be used to script most simple Windows-based tasks (great for PC rollouts or home automation)."
Kérd számon Joymaxon, miért nincs gameguard, tehát miért engedik, hogy tudjad scriptelni az el nem rejtett SRO_Client folyamatot.

Igen külön guildet szoktunk csinálni unimerc miatt.

külön guildet nem szoktaok csinálni a merc miatT?

"Többek között: illegáls tartalmak kiszolgálása és informálása (bot, hackprogram stb.)"

hja, jól jön ha a házigazdát húzza vki 😄

Ne aggódj emiatt, ismerek valakit aki tud ebben segíteni.

Donatus: mondtam, osszál szorozzál, nézd meg mennyibe van gold, stb.

felfogtam hogy össze dobjuk de nem tom hogy tok beleszálni😊

Maala
szövegértés rulz.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU