Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezer hála

kóreai ...itt olvasgass

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

sziasztok!

a kínai srora szeretnék regelni de semmit se látok azoktól a ... kínai írástól. valami helpet nem tudnátok adni? vagy olyan oldalt ahol le van írva

Warlock\cleric Int kariról mi a véleményetek? Találkozott már vki ilyennel magasabb szinten vagy van vkinek ilyenje?

Lvl 54 - 7:3 Hybrid Str Archer - Fire+Cold Lvl 30 - Full Str Glavie - Fire+Light (InAct) Lvl 52 - Full Int Warlock/Wizard

"Lost of account is the users fault." xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Röviden magyarul:

-Le van mindenki kakilva
-Nem segítenek senkinek, aki emiatt bukott bármit is el
-Nem lesz adatvisszaállítás

ennyit ér nekik bárki keke
"Welcome to the 6th revolution Server Statistics
(November 29, 2007) Front page news:

Thank you Joymax for having fixed the Account Exploit on Joymax.com portal.

To everyone who has been hacked and for those that aren't aware of it:
Joymax HQ in Korea: There will be no roll back. This was stated from the manager.
He stated:
1. It is a free game
2. Any item lost due to hacking mentioned in the terms and condition will not be recovered.
3. Lost of account is the users fault.
4. We do not help users with hacking issues.
5. We do not roll back data because of hacking.

I am happy to have helped them blocking the exploit, though disapointed for them not to be able to admit there fault. There is nothing we can do about it. We are on our own. Not only have they decided not to helped hacked account, they are hidding the situation by modifying post on there forum. In other word, spamming there forum is a waste of time too.
As for GM Crayon --> Look at your old account name Crayon, password changed. It was your fault for not protecting your account, this is how ugly it was, sadly he didn't had the GM power.

Does this mean that if we hack a GM account and spawn item and unique monster, joymax will do nothing? Seriously? So I guess we didn't went far enough... So your telling us next time to not inform you about the exploit and to actually exploit it to the maximum? to fully exploit it? I will never forget what happen on Nov 28th 2007.

For those that are interested on how the exploit worked, you will need the following tools:
FireFox:

FireFox Web Developer Addons
FireFox Live HTTP Headers Addons
And play with those tools on pages that have form to complete and submit.
I will make a small tutorial before the new year on every website related exploit encountered. Fell free to come and check about it in the near future.

As for the ladder, some people might realize it not updating anymore, it will be fixed in a week from today.

Support us:"
csimmbi
Köszi szépen a segítséget 😄

Elkurták a barmok megint keke.
Még nagyobb bug-ot csináltak. grat hozzá... 😊)
yesss
oda megy bármelyik város guild npc-jéhez és leave guild majd mindezek után 3 nap múlva tud belépni hozzád pontosan 72 óra múlva

csimmbi
ja igen akkor még 1 kérdés (ma nagyon megbombázlak benneteket kérdésekkel^^) a guildból amibe már 1x benne vok hogy lehet kilépni? haver benne van külföldi guildba és nem tudja h. kell kilépni, én meg guild master vok úgyhogy sosem kerültem még ebbe a szituációba <#vigyor3>Úgyhogy ha valaki tudja pls írjon minnmél ham,arabb! köszi elõre is

yesss
ugy bizony a legjobb ha egy resselõs haverral kimentek hotan elé(persze haver 46+ os legyen😄) és meghalsz õ ressel

Super Saiyan
DELEVEL!!!!!44 szal mittomén eléri a 20at annyiszor meghal hogy teszem azt lv7es legyen.... aztán megint 9es farban 20ig... aztán megint delevel lv7re.... és igy tovább

>:C

csimmbi
De ne ba**zatok már ki velem...9-es farmban voltam nem is 1x low levelen és nem szedtem össze 100k Sp-ket....Áh ezt tényleg nem értem..max farmon toltam én is sokáig...<#szomoru1>

Kezdtem egy wizard+cleric-et tegnap elött, lassan 100k sp lesz, érdekelne DS milyenek a wizard skillek 100-on meg amúgy is milyenek a karik😊
A kék tabik benn vannak stall networkben? Ha igen hol?

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Elég hogy mikor jönnek be, vagy részletes leírás mindenrõl? 8kor nyílik lvl 5, sztem elõtte fél órával már ott leszek. Szóval idõm az lesz 😊

erre való a delvl...

csimmbi
75k? bazd...énj is úgy csináltam..strongholdba farm aztán szintén dh-ban a
"low"-os szörnykenél de halod..75k...ugye strongoldban ugy farmoltam hogy a bow és a fire-n volt 2-õ 2-õ (uyge 7-es volt a max mastery-m) és olyan 4500 sp-t farmoltam össze 1 szint alatt....Nemvágom hogy leeht 75ezer sP-t farmolni strongholdba..biztos hogy lehet ezekszerint de nekem i9-es farmban max olyan 6k sp gyült össze
ha elmagyaráznád kicsit bõvebben megköszönném^^ (ja igen ne gyere az sos bow használatával XD)

Super Saiyan
vagyok*

Super Saiyan
én is igy vagy vele 😊

szintén😊

datango
összes ág összes skillje érdekel!!!

warrior jöhet😄 engem érdekel mind

Le tudom írni akár az összes ág összes új skilljét is, ha van rá igény.

Zaylka
Jaj hát én elég érdekesen nyomtam a farmot. Strong farm 16on olyan 75k sp, aztán 24esen lovaknál még vagy 60k, majd 64-re vettem sos+6 bowot, felnyomtam +7re és azzal farmoltam 9es farmba 64-tõl 69-ig a jóég tudja mennyit. De mindenesetre most ott tartok, hogy kész a karim és már van 9dre 4k spm!<#lookaround> Ami édes kevés de attól még a kari kész...<#miaz>

Látom, már nagyobb vagy pedig a tanácsom az lett volna, inkább farmolj ki mindent 16on, jobb ott mint késõbb, lehet megunod 2hét után hogy idõ lõ egyet oda lõ egyet, de megéri. Bár mostmár van powerlvl szal azzal is mehet, ha van haverod aki botol, vagy van elég ideje lenyomni neked 3h-t.<#email>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

van akinek lvl 40 es kari is sok ... nem kell fikázni a normális playereket 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Épp most változtattam meg egy joymax.com-os passt...
A hiba még fennáll ezek szerint ^^

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

csimmbi
köszönöm^^ Mostmár biztos hogy nem fogok 500k-t kiadni darabjáért <#vigyor>

cement
olyan mint a lo ha leszallsz rola eltunik es ujat kell felhasznalnod.

respect to the man in the ice cream van

Super Saiyan
idézem magam : "...ráhuzza...(!!!)" és nem "...ráhuzod..." én ds-re gondoltam nem rád 😛

Super Saiyan
másolni? lol olyat is lehet? hogyaaaaaaaaaaaaan?! 😄

nem tudod már megváltoztatni a joymax.com-os jelszódat, mert a legutolsó lépésnél dob egy "page not found" hibát, szóval fixálták a srácok, na😊
Én tegnap éjjel még javában segítettem egyik havernak visszaszerezni accát, szal kötve hiszem, h bármit tettek volna.
Nem tudom a kollega honnan szültwe az infót, h megvolt a fix ^^

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

IfjuSkywalker
Rev6-on regéltek róla. Ugyanakkor 0x33-on épp most postolták,h az eset után (értsd: exploit fix) lettek feltörve. Joymax hallgat, mélyen... Hogy valóban csináltak valamit vagy nem? Jóég tudja.

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

csimmbi
ja igen..még 1 kérdéssel/kéréssel megbombázom a nagyérdemüt: Sose volt még és nem is nagyon olvastam róla szval nem tom...A rusholpról lenne szó...Olyan mint a sima ló, hogy 1x idézem és utána már többet nem lehet vagy olyan mint a farkas?

csimmbi
Annyit esetleg még elárnulnál mely szinteken farmoltál és haynas farmban? Hátha ichletet kapok <#vigyor3>amugy thx sokat segítettél ezzel is <#bee1>

Gubberx
jáááj így szedték el a sos glaviem mert noob voltam 😄😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Zaylka
Nekem most wep 80, cold 60, light 70, fire 80...

Weapon: autumn windet kivéve minden max
Cold: -Frost Guard 60ig
-Jégfal 60ig
-passziv
Light: piercing force, futás, phantom, concentration, passziv mind 70ig
Fire: nuke kivételével minden max

Hát ööö ennyi, hogy 90en mi lesz még nem tom. Valszeg megy kicsit vissza a cold (mivel az ugyis csak a def miatt kell, de már most se sok hasznát veszem, hiszen már majdnem mindenhova clericcel mászkálok), és valszeg a lightingot húzom kicsit feljebb, kell a phantom, mert bower nem tankra született. Meg ugye, hogy érjem utol a thiefet ha lassú vagyok!

Igen? hol van a hír róla ?

id-s baszás megoldva.
javították
csimmbi
Szeva Z!
Én is full STR/bow vok...Arra lennék kiváncsi mien skilleket használsz? Mármint a Fore-bõl (mert ugye a weaponból eggyértelmû, akinek meg nem az meg mit keres itt?<#idiota>)
Én Full str/bow és fire vok másodlagos skillág a lighting (sok a farm az Sp-vel nincs problem<#smile>, cuccaim is elég jók (full Sos-ben vok) ja és igen, Protectort hordok...Úgyhogy ebben a skilles dologban tudnál segíteni lev80-as létedre azt elõre is megköszönöm
Üdv: csimbi

Zaylka
Szörnyû, hogy néhányan ennyire zakkantak legyenek. Az ilyen vidik sajnos már tényleg pszichológiai esetek ami azt jelenti, hogy ez már rég nem vicces, nem jópofa inkább elborzasztó, hogy valaki ennyire nem tudjon az életével mit kezdeni...És az, hogy ezt a tényt még nyiltam mutogatja is több milliárd ember elõtt. Valószinûleg a szülei irdatlan büszkék gyermekükre és látják benne a jövõt mily sokra viheti az életben.<#szomoru2>

Darkspell: Elújságoltam bowos társaimnak mikor is jön be a strong, elõször mély csönd, aztán káromkodások és következõ kérdésekkel bombáztak, hogy lesz e új devil arrow, milyen lesz új madár stb. Kérlek ha nem gond járj nekem utánna. Elõre is köszik!<#papakacsint>

Ja, sorry, akkor lehet csak nekem volt újdonság.. ( és mellesleg lövésem sincs hányadika van 😄)

7, 29, 51, 73, 94.

A 94es combo:
1782 mana
647-876 (43%)
valami 30% (gondolom knockback)
shoots 6 times.
8373 sp

Zaylka
Azért nem gondolod ugye, hogy van egy lvl 80 full farmed bowerem és ennyire retardált lennék, hogy nem tudnám, hogy kell megnézni milyen szint kell egy skillhez. Szóval elõször illene elolvasnod az aláirásomat és utánna beszólogatni. Ha olvastad volna az elõzõ kommentjeim láthattad volna, hogy 80+ skillekrõl van szó és jéééé az még nincs sroban!!! Szóval ha lehet ne kóstolgass köff, mert a végén az derül ki, hogy 2nk közül nem én vagyok a hülye!<#ejnye1>

Maala
ez már kint van pár napja, nem?
vagy az vmi elõhír volt csak? xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hello. This is Silkroad Online.

We would like to warn our users of a deception via use of stall.

To prevent our users from getting deceived, we strongly recommand that you do not follow those who tell you to open the stall outside of the town.

Please be aware of those who are saying that they can make COPIES OF ITEMS.

LOL?

Maala
csak vigyázz, nehogy ólom legyen az a metál, mert az biza mérgezõ. :-) (az biza, south park 109 hundub. ^^)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU