Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Hát igen...szerencstlen biztos szmrú a 70+6 sosunja miatt...csak +6... xDD
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
UI:Jó 2.reged van😉
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
mivel alapból csak stat lett volna, mint régen
bár lehet hogy nem azmiatt tudnak most annyi accot hackolni de valószínû
egyébként bárki megtudja csinállni, mozzila+addon-al^^ meg jópár próbállkozás
botforum.co.cc :p
lolll meg van minden de hülyék:S
de nem jo még 60 as cleric ojajj
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Extra block related Chargeback
Block Period : 11/29/2007 18:47 ~ 11/29/2107 18:47
Ok nélkül ezt hogy lehet megcsinálni?
Azt hittem ottmaradsz a gagyi fórumodon végre 😊
Megkönnyítették amúgy ^^
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
joymax bácsi
----
szerintem is jo hogy megkönyítették a tudjátok miket^^
botforum.co.cc :p
Vágod ugye ez mit jelent?
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Google: játék neve + bot
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
bár volt MagyarHun nevû is -.-'
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mondjuk én nem értek ksrohoz annyira h pont miért is bannolnak talán a knn szám miatt mert azt venni kell vagy nemtom, de én nem kockáztatnék
u.i.: ja és a koreai betûk miatt sem, úgyhogy sajna marad eza bétaverziójú isro xD (sajnos igen jól megvan csinálva igy nehéz abbahagyni, meghát mérne?)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
>:C
érdekes lépek be a játékba és mit ír ki? 2107ig bannolva vok, meg vmi olyasmit h áltoztassam meg a jelszavamat..megváltoztattam megy újra.. de persze a többi accountomon nincs ilyen probléma..
amugy most próbálom ki a kóreai sro-t aszt mondják jobb mint az "internacionalos" xD