Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
😄DD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hát nem tudom, ez olyan mintha a jézuska januárban visszarabolná a karácsonyi ajándékokat^^
Azé annyi ideig szivesen járnál te is ien fegyoval xP

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

available number of repair 5 times... kenje a hajára😊
Cuki énis ilyet kérek karácsonyra xP

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Ha bejön a béka, akkor jobb klikk,tulajdonságok, URL-t másold be a böngészõdbe, és elméletileg menni fog😊)

Hát igen...szerencstlen biztos szmrú a 70+6 sosunja miatt...csak +6... xDD

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

béka 😞

Lord Nomak
Szerencsétlennek mennyire gáz fegyvere van..

kép

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Vajon a szkinhedek tudták, hogy egy török kém van a soraikban ? -.-

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Ugytünik elment egy 60 as clericje a haveromnak ez szánalmas már komolyan mondom mert hogy õk nem kapták meg a silkért a lovét de mondtam neki sokkal jobb ha botol mert akkor legalább van miért bannolni...-_-

A hét képe:

Ömm 1 kérdés, hogy moderálhatnék egy fórumot OFF-al?? Esetleg szét OFF-oltam oda nem íllõ dolgokkal de nem MODERÁLTAM... <#wave>

Super Saiyan
te is itt vagy? 😄 tek

>:C

dragon11
Igazad van,mondanám folytassuk darkam 2.regével a "veszekedést" dehát...õ nem mer csak közösség elõtt veszekedni..^^😊 ha akarod még verni a nyálad darkan várom prividet,köszi.

UI:Jó 2.reged van😉

gameplusz
Személyeskedést lehet a továbbiakban az offtopicban, vagy privátban folytatni... Úgy érzem erre itt semmi szükség. Köszi.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Hát szerintem minden full sosoun settes 80as fullfarmed féljen =)
mivel alapból csak stat lett volna, mint régen
bár lehet hogy nem azmiatt tudnak most annyi accot hackolni de valószínû
egyébként bárki megtudja csinállni, mozzila+addon-al^^ meg jópár próbállkozás

botforum.co.cc :p

Azt mondják hogy amikor silket vettem nem kapták meg a pénzt
lolll meg van minden de hülyék:S

Most váltottam 10 perce
de nem jo még 60 as cleric ojajj

WuFraZselic
aki mostanában email verificationt tol annak 100 év ban lesz kiirva mind addig amig nem változtat PW-t... no de ha már váltottál akkor... passz :S

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

game + te se tudsz erröl a blockos dologrol??

Super Saiyan
hááát 😞 részvétem =(

jelszo csere volt de nem értem miért és akkor most többet nem gamelhetek?

Your account has currently been blocked from the game and from posting any messages on the homepage.
Extra block related Chargeback
Block Period : 11/29/2007 18:47 ~ 11/29/2107 18:47

Ok nélkül ezt hogy lehet megcsinálni?

Jajj már megint te ? 😄
Azt hittem ottmaradsz a gagyi fórumodon végre 😊
Megkönnyítették amúgy ^^

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

http://www.dynamicitkorea.net/company_info/company_info_1.jsp?industry=114
joymax bácsi

----

szerintem is jo hogy megkönyítették a tudjátok miket^^

botforum.co.cc :p

Lord Nomak
Hétvégét ? =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Kedves barátom... péntek van...
Vágod ugye ez mit jelent?

Haver kulturáld magad!Különben nem csak Joymaxnál söpörnek hanem a te hozzászólásaidat ebben a Topicban...Ez nem chat, hogy magaddal meg beszéld a dolgodat.Közre mûködésed köszönöm!

Jagi
még jó hogy szóltak, hogy updatet kapok... visszamegyek és crowded minden szerver... ez már support privát update lol

Jagi
elõször Joymaxéknál keéne söpörni... Õk szarják le az EULA-t magasról

Igen, többek között. Ne az isro-s szarból indulj ki.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

dragon11
A jSRO-ba régen voltam és volt pár hun nevû..ráírtam pm-ben hogy szia,erre õ meg globalba ír magyarul...s kibannoltak engem + õt is pff noob..😊 nem baj úgyse játszottam volna vele^^

Atisz
dettó

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Super Saiyan
jaaah ott GM-ek is vannak? 😮

Azért fizetni kell és nem itt kellene kitárgyalni.
Google: játék neve + bot

Tilos bármilyen törvénybe ütközõ tevékenységet folytatni! Többek között: illegáls tartalmak kiszolgálása és informálása (bot, hackprogram stb.)

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

nmetud valki adni egy linket egy biztonságos botról?
2-3 om gyereket bannoltak, 1ik a vársoban járt és vmi KrashHun volt a neve és pont ott volt a GM is 😄
bár volt MagyarHun nevû is -.-'

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tpisti24
ksron azis zavaró hogyha kiderül h nem vagy koreai akkor bb..szóval képzeld el van egy 90-100as karid, szenvedtél vele 2 éven át és csinálnak egy ip utána ellenõrzést vagy nemtudommit és hoppá..
mondjuk én nem értek ksrohoz annyira h pont miért is bannolnak talán a knn szám miatt mert azt venni kell vagy nemtom, de én nem kockáztatnék

u.i.: ja és a koreai betûk miatt sem, úgyhogy sajna marad eza bétaverziójú isro xD (sajnos igen jól megvan csinálva igy nehéz abbahagyni, meghát mérne?)

nem tom kinek tudja a fél harcosok az id ját és a passát 😄 ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Super Saiyan
elhiheted én is mennék ksro-ra errõl a szarról (szar de azé nem tom abbahagyni XD) de nem értek semmit, és ez engem nagyon zavar

tpisti24
saturnos kari..kicsitsem ijedtem meg mikor látom h banned vagy nemtom mi..de aztán csak a jelszót kellett átírnom..

Super Saiyan
és meiken van? azaz meik kari van rajta..:F

tpisti24
amatõr balfaszok ezek..
érdekes lépek be a játékba és mit ír ki? 2107ig bannolva vok, meg vmi olyasmit h áltoztassam meg a jelszavamat..megváltoztattam megy újra.. de persze a többi accountomon nincs ilyen probléma..

ISRO ra meg feljutni lehetetlen szal . én oda többet vissza nem megyek..

Super Saiyan
nem a skillekre gondoltam 😛 a partykra, chat-re, stall network-re ... meg ilyesmikre

ksroval még nem gameltem, abban nemtok segíteni

az nem számít h nem értek semmit se. 50 es karim van a sima ISRO-n szal addig tudom mi a pálya 😊

Super Saiyan
valóban jobb... ha elbirod hogy alig vannak a szervereken, + nem értessz semmi 😉

légyszi segítsetek az offtopicban pls.

amugy most próbálom ki a kóreai sro-t aszt mondják jobb mint az "internacionalos" xD