Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
mikor lezs végr ennek az updatenek?
mert 13:00~18:00-at ír az õrán meg 6:45 van dr már nekem mos sem müxik...
Ehhehe, jeeee!!!!!!!!!!!!444
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Az SRO azért jó mert:
Ha kicsit is érdekel a keleti kultúra megfog...
bár a skillek sok más MMoban látványosabbak azért az eu mágusok homorítanak így is szvsz...
az hogy az égtelen hentelésen kívül csinálhatsz mást is (job), ha nem jön be a pvp
de én csak a 2 éve ismert emberek miatt (sajna kurva kevesen vagyunk már...), tehát a társaság miatt kínzom magam a laggal, a dc,vel meg a sok dfgsdfjh-hoz hasonló nevû szeretni való "playerekkel"...
DA4ever 😊
Felkelek, gép be, sro be, partyba be, N, monitor off, én el 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
>:C
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
fuj, undorito.
"na csá all! figyumá izé kínába miért nem tudok csatizni?" LOL xD
én akkor kezdtem el játszani az sro-val mikor kijött az EU-s update. akkor minden nap mindíg fel lehetett jutni a szerverekre. mindíg volt hely. elõtte szünet volt? vagy mi hogy akkor elfelejtették az sro-t akik már régóta játszanak érted? akkor üres volt teljesen most meg fel se lehet jutni. 😞
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
mert jobrendszer pl nem olyan bonyolult, hogy hasonlót vagy jobbat ki ne találnának könnyen.
idõvel monotonná válik, és már télleg csak megszokott vizuális környezet és társaság tartja itt embereket
így van, hogy rágebbiek már unalmukban azt se tudják mit találjanak ki, amivel elszórakozhatnak valameddig.
eleinte még érdekes volt a bot, aztán most jöttek sp/xp partyk mint "nagy közösségi élmény"
de, épp ezért, ha egy mmo hasonló vagy jobb vizuális környezettel kijönne, és játékmenet elég érdekes lenne, hogy sokan kipróbálják (aztán ottragadjanak), akkor isro kb ksro népszerûségére esne vissza, ami egyben a köré épült legális/illegális üzletnek is rendesen betenne...
szoval merem állitani hogy akár milyen kis dög ez a dzsójmax az SRO a Király!!!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.