Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
jajj, de kurvára megmondtam egy hete, JAJJ, de megmondtam. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

datango
13:00-18:00 ig inspekcijo! az mikor is van ? 😊

Lord Nomak
Hát igen végre valami értelmes dolog. De a jelenlegi kombinációval ami a magyar guildeket illeti.. 50 emberbõl 7-8 aktív nem tudom ki mikor fogja használni ha lesz. =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

chemotox000000
woot! Qva jo lesz 😊 pontmost szervezzüka warguild létrehozását ere jön a legend2 az ostrom update.. naon kira! Csak kitudja hogy mikorteszi be a gaymax.. (sztem karácsony) de lehet hogy a 2008-as karácsonra gondolnak... 😊

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

Jagi
Nah hát ezt várom én is mióta 😊

mikor lezs végr ennek az updatenek?
mert 13:00~18:00-at ír az õrán meg 6:45 van dr már nekem mos sem müxik...

gameplusz
http://www.silkroadonline.net/teaser/fortress_update/intro.asp

Ehhehe, jeeee!!!!!!!!!!!!444

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

ismerõs..., már kb eljutottam én is oda, hogy a "játékélmény" abból áll, hogy látom fejlõdni a botot, pvp/job érdekes mód nem is érdekel már (azt se tom mikor pvpztem utoljára), csak jó látni a haladást 😄

Jagi
nyelvtan karó 😊

Jagi
legalább a köcsög "www.vegyélbazzegoldot.com" botokat baszhatnák ki mert agyonbaszták az allchatet :S

Az SRO azért jó mert:
Ha kicsit is érdekel a keleti kultúra megfog...
bár a skillek sok más MMoban látványosabbak azért az eu mágusok homorítanak így is szvsz...
az hogy az égtelen hentelésen kívül csinálhatsz mást is (job), ha nem jön be a pvp
de én csak a 2 éve ismert emberek miatt (sajna kurva kevesen vagyunk már...), tehát a társaság miatt kínzom magam a laggal, a dc,vel meg a sok dfgsdfjh-hoz hasonló nevû szeretni való "playerekkel"...
DA4ever 😊

Lord Nomak
Aha fõleg hogy botból van a legtöbb bevétel. =DD Amúgy ha minden botter ban listára kerülne szerinted ki ülne le játszani a játékkal és vinné végig 80ig full farmednek meg szedne össze 2-3 mil sp-t ? A jelenlegi játékosok 5% ? Több pénzt bukna vele Joy..

Lord Nomak
Nem is 😊 Gép és sro 24/7 😛

"azóta is használgatom de normálisabb formában" :

Felkelek, gép be, sro be, partyba be, N, monitor off, én el 😄
de gaymax miért nem csinál vmi programot ami figyelné hogy ki lép be bottal meg bot nélkül?! faszom. beg az a botcard vagy mi na annak nagyon tudnak örülni a botolók. ha több esze lenne gaymaxnak minden botolót kivágna és lenne egy igazán jó,szép és TISZTA játéka. de igy áh...

Lord Nomak
Jah kb mint intesemmel.. Az volt egy szép bot korszak jóég.. Felkelek, gép be, sro be, bot be, insert, monitor off, én el. Ez ment 2 hónapig, mikor elõször kattintottam kovácsra a játékban lvl68 voltam. Na akkor voltam úgy vele, hogy ez beteges, kezdek átmenni a hüdejókarimvanésnagyapofám formába, azóta is használgatom de normálisabb formában. 😊

WuFraZselic
igy van 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Super Saiyan
Super Saiyan
nem... ez

>:C

Maala
új bot 3 nap volt... :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
szerintem meg szarjuk le, és nyomjunk insertet.

fuj, undorito.

és mellik a ksro topic? . az offtopic?

Super Saiyan
nem cska azt mondják, azért van mert t-onlines a neted... amugy ez isro topic nem ksro 😊

az lesz de kicsit gáz hogy 1 játékért rinyálok nekik :S nemtudom mit mondjak nekik
"na csá all! figyumá izé kínába miért nem tudok csatizni?" LOL xD

yesss
akkor meny be szépena t-onlie-hoz és bazd meg a a pici szájukat😊

még1 : kóreai sro ba t-onlines nettel semmi féleképp nem lehet belépni? most nagyon felidegesített az egész sro törlöm is a franca . a ksro meg nem frissíti magát (azt mondják hogy a tonline miatt) <#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

Super Saiyan
nincs ennyi 😄... ember 😄 nemsokan vannak, low lv-en sok bot sincs...

van még 1 kérdésem. a kóreai sroban is ennyire kurv@ sok bot van?

yesss
nem mikor jött az eu update akkor teljesen új botot kellett csinálni az meg eltartott pár hétig ennyia titka meg asziszem bot irtás is volt akkor😊

van 1 kérdésem!
én akkor kezdtem el játszani az sro-val mikor kijött az EU-s update. akkor minden nap mindíg fel lehetett jutni a szerverekre. mindíg volt hely. elõtte szünet volt? vagy mi hogy akkor elfelejtették az sro-t akik már régóta játszanak érted? akkor üres volt teljesen most meg fel se lehet jutni. 😞

Super Saiyan
akkor mind olyan lenne mint a sro, és akkor elmennének 😊

yesss
ez igy igaz. De pl ilyen job rendszert egyáltalán jobbolást egyik mmo ba se láttam annyi ott ajobolás hogy fegyvereket meg ruhákat tunningolnak(alkemi) namost ugye sro alapja a trade ez ugye egyértelmû(Silkroad=selyemút kereskedelmi útvonal volt kina-eu között) nemtudom sok mmo jó lenne ha picit ránéznének a készitõk az sro-ra....

WuFraZselic
hidd el, ha joymax észheztérne (pl teszem azt 1 hónapig nem venne senki silket meg aranyat meg botcardot stb) rájönnének TALÁÁÁN hogy azért a krvasok USD-ért tenni is kéne vmit a játékosokért, lehet kialakulna egy igazán fasza costumer service mint teszem azt WoW-ban, és az ilyen pw changes dolgokat nem 2 hónapig "javitanák", hanem 20 perc alatt kész lenne pl. meg több event, több ujitás, monotonitás megszüntetése érdekében, stb... de ezek -amig- csak pénzt látnak a játékosokban, semmit sem fognak tenni értünk. ezért nem fog felnõni ez a játék és nem lesz akkora kultusz-gamma mint a WoW

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

sztem teljesen a vizuális dolgok, grafika, harc megjelenítése stb adják a sikert.
mert jobrendszer pl nem olyan bonyolult, hogy hasonlót vagy jobbat ki ne találnának könnyen.
idõvel monotonná válik, és már télleg csak megszokott vizuális környezet és társaság tartja itt embereket
így van, hogy rágebbiek már unalmukban azt se tudják mit találjanak ki, amivel elszórakozhatnak valameddig.
eleinte még érdekes volt a bot, aztán most jöttek sp/xp partyk mint "nagy közösségi élmény"
de, épp ezért, ha egy mmo hasonló vagy jobb vizuális környezettel kijönne, és játékmenet elég érdekes lenne, hogy sokan kipróbálják (aztán ottragadjanak), akkor isro kb ksro népszerûségére esne vissza, ami egyben a köré épült legális/illegális üzletnek is rendesen betenne...

yesss
jaja de pl dc-m uttoljára asszem akkor volt mikor 5 percenként baszott le augusztus uttolsó hetébe.

Maala
hát akkor errõl van szó asszem.

yesss
én sem lagolok csak nagy ritkán mint pl most:S

Maala
a szerverek nem mindenkinek lagzanak, lol.

yesss
szerintem is. mert lássuk be a PVPrendszer a Skill rendszer a farmtól kezdve a masterykig ja és ne feledjük a JOBrendszert se most már ez is jó az új 2.1 es verzióba(7 nap bünti váltásnál stb.) egyszerûen verhetetlen én még ennél jobb megoldást nem láttam mmo-ba. csak ezért a legjobb mmo az sro(hmm ez rimelt is😊 és pont ezért mert tudják hogy õk a királyak pont ezért nem küzdenek azért hogy normális szerverek legyenek no botter no lag

szoval merem állitani hogy akár milyen kis dög ez a dzsójmax az SRO a Király!!!

elég, ha jönne valamikor egy új mmo srohoz hasonló grafikával és pvp rendszerrel, csak épp rendesen üzemeltetve, sronak sztem azzal off...

nincs más dolguk...

yesss
óó marson is van annyi kuwaiti mint égen a csillag ezek hogy vannak ennyien??😊

Atisz
Háát ha nem lenne a sok kuwaiti (közülük most mondjuk lehet hogy sokan fel fogják adni) és német, akkor talán lehetne egy silk bojkottott szervezni és akkor talán joynax is elgondolkozna...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maala
botfingerre nevelik a népet..

datango
ennyi😊)) 56 os str es glavies ba 4700 kritek repülnek , igaz rajta jobb cumok voltak meg eroseb fegyo is , rajtam alap fegyo alap cuccok , azt mondta jo kari vagyok , megkoszontem 😊) jippíí

Super Saiyan
én is nagyba mászkálok a 27es rogue karimmal (😄) látom 35ös wizard pk-zik... mondom an*ad bum 1 crit xD 2400crit 😄

datango
pure str xbow aláírom, 2 éves karim tettem félre emiatt a kaszt miatt. amit nyújt az nem semmi, 42+ osan verem az 52 + spear os inteseket 😊 volt hogy 62 eset is kinyirtam 3 lovesre 😊)) egyszóval verhetetlen, igaz nála erõsebb a wizzard , de az mivel intes igy oda vissza 1 loves vagyunk egymásnak .😊

Atisz
2. ???-es error...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Super Saiyan
😄 az nem ???-es... nekem fent van a koreai betûkészlet, és mást ir ki... szal a hibaüzenet koreai xD ezt már nem tudták leforditani?!

Atisz
Lol, elõtte 2 hónapig nem volt... szal nem sok köze van a driverekhez. Én szerintem ez egy újabb joynax féle kamu-hibaüzenet.

Super Saiyan
akkor pont itt volt az ideje 😄

Atisz
Kezdõképernyõrõl ???-es error... már hetek óra nem volt, lol. No comment.