Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
pont teged kerestelek, du 1ig sztem megy a delevel abba sem halok bele. ^^

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
aucs, faradtsag. :-(

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Igen, ez egy szomorú történet, "gyere sírj a vállamon..."

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

mama2
De játszottam én volna még tovább, de kb. 11 óra volt mikor sikerült belépnem, és vagy éjfél volt mire abbahagytam. Értitek? Most meg nem akar beengedni a troy szerverre😞.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

byzhouse
OFF:

lvl5-ig? lol aztne mond hogy már lvl5-nél elfáradtál te se fogod eelérni a 80-as szintet soha 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

<#nyes>

mama2
tegnap már elakartam jutni lvl 5-ig, csak már szédûltem a fáradságtól😄. Íjász karakterem van.😊

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Lord Nomak

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

mama2
Sikerült😊. Troy szerveren ki van?

angol abc kisbetûi + számok

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

mama2
Amikor csinálom a akrim, meg leokézném, akkor ezt írja ki: Invalid character name, és invalid letter is use. Miért nem engedi?😞.

Néztem az új staff-okat.
egyre durvábban növekszik a wiazrd staff-jának értéke, amihez alapul a spear-t vettem.
Lehet ezzel kompenzálják, hogy nem lesz új nuke (legalábbis hely már nincs neki).
mama2
Na sikerült😊. Ki melyik szerón van?

Lord Nomak
Ez olyan mint netcafeban a nõ "Magukhoz nem jövök többet" kérdezem miért is.. "Mert megnéztem minden honlapot". Aha. Ok.
A másik meg "Nem müködik a webcamera" mert nincs is hölgyem "Akkor az ott mi" az kérem a biztonsági kamera "Ja értem, elnézést."

-.-"

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Maala
egy nap alatti 40k SPre is azt mondták lehetetlen. whoa, mégis volt már eu update másnapján (mikor aludni mentünk másnap) lvl ~60as eus kari.

dragon11
1.Dragon 😊 a 11csak azért kellett mert volt a többi reg -.-"
2.Letöltöd keress rá nyugodtan, van valahol olyan opció ahol "felsorolás van" és ott brazil stb van kiválasztod a magyart mindig nyomod a gombot megvan változtatva regelsz.😊

mama2
De nem arra vagyok kiváncsi, hogy amit te belinkeltél, az hogy mûködik, hanem amit Dragon11 linkelt be az hogy mûködik.

how to open the browser =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Amit írtam az tényleg rendkívül bonyolult.
Írjak hozzá leírást hogyan kell az oldal címsorába beírni a "www.silkroadonline.net" címet ? 😉

mama2
Ás amúgy hogy kell használni ezt a IP cím megváltoztatós progit? Mert az én paraszt gyerek eszemhez magas.😄:S.

dragon11
Egyetértek.
SS:Igyekezz mindig a legkönnyebb/legegyszerûbb megoldást mondani 😊

John Cena
végre 1 ROME-s😛😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Super Saiyan
kérlek ne okoskodj :\ én 1 másik megoldást mondtam

>:C

Igaz, de felesleges bármilyen program.
WebProxy FTW

11-7 ig húztad és aztán felébredtél és rájöttél hogy csak álom volt <#lama>

/inaktív/

dragon11
Nem vagy tisztában a fogalmakkal,amivel nem vagy tisztába abba ne okoskodj kérlek.

Ip Hider:Van az IP Hider program, ami megváltoztatja a gépek azonosítására készült IP-t azaz, tudsz regizni több accot.

Dinamikus IP:Változó IP cím, nem tudnak azonosítani.

Ne keverd...

Húzzál te a bûzös francba a keyloggeres szarságaiddal.

de tényleg vmi nem kóser gaymaxéknál. én sem tudom a jelszavamat megváltoztatni sro ba te meg készíteni nem tudsz acc-ot.

rámegyek a linkedre és engem se enged tovább . nekem dinamikus ipm van szal...

amugymmeg nálam az ID meg az email cím között van gubanc,azt írja hogy nem eggyeznek. PEDIG NAGYONIS EGYEZNEK grrrrrrr. ennyi. többé nem foglalkozok sroval. esetleg ksro-val ha updatelne már végre grrrrrrr

Super Saiyan
dinamikus ip 😄

Kérlek hadd írjak egy hatalmas LOL-t erre. Kérlek.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

mama2
Hát de ez lenne a második még:S. Mi lehet a gond? Ugye bejön az oldala az SRO-nak, rányomom hogy crate account, kiadja ezt az oldalt: http://www.joymax.com/portal/Joymax_Front.jmx?workURL=http://portalcp.joymax.com/member/memberJoin.jmx&CPValue=SRO
ott a lap alján rányomom az agree-ra, és ezt írja ki: Page refresh is not allowed. You will be moved to previous page. Ez mit jelent?

dragon11
Ip hider...aztán mindig megváltoztatod ip-d és regelsz 10 000 accot 😊

Egy ip-hez csak 5 account tartozhat.
Ha van valami proy progid az által többet is regelhetsz.

mama2
Nem tudok új accuntot regizni:S. Mér?😞

32+ 8 óra alatt 9es farmban, mi?
lolz

hát ez hülye vazze

beírom az email címem + az ID-t és azt írja hogy nem illenek össze vagyis nem jó az email cím. de 1000% hogy az vazze grrrrrrrrrr

aha de az oldalon nem találok olyan sehol se hogy forgot password vagy mit wááááááááááá. ha loginolok azt írja hogy incorrect pw és kész semmi hogy: " talán elfelejtettem a jelszavamat?" . francbaaaa

Super Saiyan
ha megvan a jelszó váltó akkor lehet, kell az email cim, meg a váltó

szia igen megkaptam de vazze nemtudom a jelszavamatt ááááá hogyan tudok uj jelszót csinálni? a felhasználónév megvan

Super Saiyan
irtam pm-e is de ide is pls nekem 😊

heló!
akinek kell egy lvl 48 as full str nyuszka europai warrior az szóljon.
odaadom az elsõ érdeklõdõnek mivel én már abbahagytam ezt a fos sro-t. szóval akinek kell írjon pm et.
bye

Super Saiyan
inkább neked kell siker... pontosabban szerencse, nehogy véletlen <#felkialtas>-t kapj

Atisz
Hát igen, lehet hogy felcserélte a napot a héttel, mert úgy már kb. rendben van.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Azert ez vicces volt, delelott nem jott fel a start gomb, akarhany prpbara... Delutan meg nem tudtam bejutni, annyira tulterhelt a server.. Kiraly....

tpisti24
hát figy én csináltam már olyat hogy 2 db 5ös karit betettem mgamhoz partiba és este 11tõl reggel 7ig pwrlvleltem és reggelre 32+ volt mindkettõ, és végig 9+ os farm.. 24 óra alatt a 42 megvan sztem ha aktivan hozom (jó persze 30+on már nem 9es farmban)
és ha így belegondolsz 3 szint egy nap 40 +on akkor azér a 60 megvan elég hamar, jó mondjuk igazad van biztos nem 2 nap alatt😊

Atisz
Nem gond, van egy német srác aki már 4. kariját húzta 80-ra én is onnan vagyok okos. Azt tuti hogy 2 nap alatt ~lvl 40-et lehet elérni (erõltetett menetben) és onnan lassul le ugyebár érezhetõen a fejlõdés.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Super Saiyan
akkor sry, okoskodni akartam 😄

Atisz
Még a kuwaitiaknak is több hét, mire a kari eléri a lvl 60-at.

Atisz
Tudom, még úgy sem.

Super Saiyan
prem+sok-sok olyan izé teki ami ad +exp %ot