Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
lvl5-ig? lol aztne mond hogy már lvl5-nél elfáradtál te se fogod eelérni a 80-as szintet soha 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
egyre durvábban növekszik a wiazrd staff-jának értéke, amihez alapul a spear-t vettem.
Lehet ezzel kompenzálják, hogy nem lesz új nuke (legalábbis hely már nincs neki).
A másik meg "Nem müködik a webcamera" mert nincs is hölgyem "Akkor az ott mi" az kérem a biztonsági kamera "Ja értem, elnézést."
-.-"
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
2.Letöltöd keress rá nyugodtan, van valahol olyan opció ahol "felsorolás van" és ott brazil stb van kiválasztod a magyart mindig nyomod a gombot megvan változtatva regelsz.😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Írjak hozzá leírást hogyan kell az oldal címsorába beírni a "www.silkroadonline.net" címet ? 😉
WebProxy FTW
/inaktív/
Ip Hider:Van az IP Hider program, ami megváltoztatja a gépek azonosítására készült IP-t azaz, tudsz regizni több accot.
Dinamikus IP:Változó IP cím, nem tudnak azonosítani.
Ne keverd...
rámegyek a linkedre és engem se enged tovább . nekem dinamikus ipm van szal...
amugymmeg nálam az ID meg az email cím között van gubanc,azt írja hogy nem eggyeznek. PEDIG NAGYONIS EGYEZNEK grrrrrrr. ennyi. többé nem foglalkozok sroval. esetleg ksro-val ha updatelne már végre grrrrrrr
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
ott a lap alján rányomom az agree-ra, és ezt írja ki: Page refresh is not allowed. You will be moved to previous page. Ez mit jelent?
Ha van valami proy progid az által többet is regelhetsz.
lolz
beírom az email címem + az ID-t és azt írja hogy nem illenek össze vagyis nem jó az email cím. de 1000% hogy az vazze grrrrrrrrrr
akinek kell egy lvl 48 as full str nyuszka europai warrior az szóljon.
odaadom az elsõ érdeklõdõnek mivel én már abbahagytam ezt a fos sro-t. szóval akinek kell írjon pm et.
bye
>:C
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
és ha így belegondolsz 3 szint egy nap 40 +on akkor azér a 60 megvan elég hamar, jó mondjuk igazad van biztos nem 2 nap alatt😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.