Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mielõtt még sokan rápattannának: FAKE !! ne keressetek ilyen cuccot nem létezik.
Sztem kavics-úr is kezd rájönni, hogy elõbb kell gondolkozni és csak utána postolni, egész kifogyott a szuszból.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
warriornak sajna csak anti-stealth je van (elvileg) szal wizardot nem tud felfedni, bár kitduja :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
(Az kéne még csak 😮 még tankosabb kari lehetne 😄)
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Minden szerver easy? nagyon nehéz ilyen vidit csinálni egy inspi után...
Ha kliens oldalról meg lehetne ezt az easy dolgot oldani nyilván már mindenki ezt tolná és a srác betegre kereste volna magát.
De a szomorú valóság: nincs ilyen, ez szerveroldali dolog, hogy mennyien vannak benn.
Bár a srác biztos jobban tudja, akkora a mellénye 😄
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
botforum.co.cc :p
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
=(
csakl addig akarok kérdezni amig ki nem törlitek a hozzászólásait XDXD
Ez a párosítás sajna nagyon nem jó,miért is ?
azért mert egy rugónak nincs ideje feldobálni a cuccokat az ellenfélre ,mert örül <#nevetes1>#nevetes1>ha nem hal meg 5 másodperc alatt.
Kimész és nem szursz a prickel egy critet + az 5 combo -s müvelet sem jön be akkor kalap kabát😊 meghalt 😊
Mert pvp ben tök szuper,de ha thiefkedsz és egy ember viszi a trédet akkor is jó,de ha kettõ akkor neked anyi,pl lvl 80-ok.
Nagyon kell érteni egy rugohóz,mikor jelenhetsz meg, ha benyomtad a potit akkor mehet azonnal utánna a vigor cumó, mert nyekk,!
De ha a rugot egy clerickel együtt nyomod ,még a társaidnak is segíthetsz rendesen,a buffokról és az élesztésrõl ne is beszéljek,warban kegyetlen jó.
+ felteszed a 45 másodperces védelmet,amit az egyik clerick skill ad (nem jut eszembe a neve)addig aztán szétalázhatsz 4 emberkét is !
Feltoltam én is a warlockot 60 ig de rá kellett jönnöm,nem jó együtt,nincs idõ a stunra és az altatásra,1 vs 1 kiváló !
Warrior/warlock kegyetlen ,ott van idõ az átkokra !
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Nem szoftver...
Nincs ilyen...
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Mert nem értem ezt a szar írást. PLZ<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
questeket 70-80 ig tudod, afelett meg google translateor
max a skillek gázosak, de azok is csak 80 ig vannak (eu-sok), vagyis azokat lehet húzni
Krempi: itt
avatar: én másra emlékszem akkor, sima auto login cucc volt, belõtted, elindította sro-t belépett, logintolt, dc, megint elindította és csinálta addig amíg be nem léptél, sacc/kb január elején lehetett (jan végén volt a 2 hetes leállás)