Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

parancsolj
De mielõtt még sokan rápattannának: FAKE !! ne keressetek ilyen cuccot nem létezik.

Sztem kavics-úr is kezd rájönni, hogy elõbb kell gondolkozni és csak utána postolni, egész kifogyott a szuszból.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

gondolom ez

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

1ébként skilleket el kell olvasni
warriornak sajna csak anti-stealth je van (elvileg) szal wizardot nem tud felfedni, bár kitduja :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Valaki belinkelné azt a videot pls?😊) Már felkeltette érdeklõdésem 😄<#rolleyes>

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

yesss
jah egy videó?? lol minap unaloból én is csináltam magamnak egy +255 ös sun bowot egész jól feszitett😄 persze 64 es😄

Warrior nemtud láthatatlanná válni tudtommal 😊
(Az kéne még csak 😮 még tankosabb kari lehetne 😄)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

yesss
én nem tudok róla

pk2-vel kicserélni a crowded és az easy feliratot, márha az ott tárolódik

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ugyan az egy megvágott videó, illetve egy moddolt pk2 egyéni háttérrel, semmi egyéb.
Minden szerver easy? nagyon nehéz ilyen vidit csinálni egy inspi után...
Ha kliens oldalról meg lehetne ezt az easy dolgot oldani nyilván már mindenki ezt tolná és a srác betegre kereste volna magát.
De a szomorú valóság: nincs ilyen, ez szerveroldali dolog, hogy mennyien vannak benn.
Bár a srác biztos jobban tudja, akkora a mellénye 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

warriornak van láthatatlanság ?

LoL Vigyázni kell a kavicsok jogaival mert új törvényt iktatnak be 17.én miszerint a kavics ugyanolyan jogokkal bír mint egy ember, csak emberölés (kavicsölés) esetén enyhített eljárásben részesítendõ 😉 Ezt most láttam szal nem vicc 😄DD

Nemsokáig volt 3500 a limit =)

botforum.co.cc :p

QuickHUN
Skacok ,a wizardnak van láthatatlansága,de detecktel látja a warriort ha ácázza magát,vissza fele mükszik ez? a warrior látja a wizardot?

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

yesss
jah sorry ez lemaradt: a válasz gombot pedig nem ismered😊

"Regisztráció idõpontja: 2007. 12. 23."

=(

yesss
mivan dark mode-.- minden szerver easy 10xexp más a belépõmenü= privát szerver (bár akkoris sántit a minden szerver easy az inkább ksro) mióta is sro-zol??????????

csakl addig akarok kérdezni amig ki nem törlitek a hozzászólásait XDXD

dragon11
gergog fogd be plz, mert g+ vadul ír a modiknak és beköp😄

Super Saiyan
most miért sértegeted a kavicsokat? 😄

>:C

Egy büntipont sem ártana a srácnak, hamár ennyire ostoba mint egy kavics 😊

g+, egy takarítás rendel =)

most benn vok
vagyetek fel Msn:[email protected]
vagy 20 mill a pacific serveren Acre-nak ... ja és Olympus-on van
Van egy 64-es full int nukker kari sword nagyon erõs eladó kb 10.000ft
nézd meg a youtube-n ott bisztos találsz választ ok?
QuickHUN
Azért hozzádobnék egy két szót a Rugo/warlock-hoz😊

Ez a párosítás sajna nagyon nem jó,miért is ?
azért mert egy rugónak nincs ideje feldobálni a cuccokat az ellenfélre ,mert örül <#nevetes1>ha nem hal meg 5 másodperc alatt.
Kimész és nem szursz a prickel egy critet + az 5 combo -s müvelet sem jön be akkor kalap kabát😊 meghalt 😊
Mert pvp ben tök szuper,de ha thiefkedsz és egy ember viszi a trédet akkor is jó,de ha kettõ akkor neked anyi,pl lvl 80-ok.
Nagyon kell érteni egy rugohóz,mikor jelenhetsz meg, ha benyomtad a potit akkor mehet azonnal utánna a vigor cumó, mert nyekk,!
De ha a rugot egy clerickel együtt nyomod ,még a társaidnak is segíthetsz rendesen,a buffokról és az élesztésrõl ne is beszéljek,warban kegyetlen jó.
+ felteszed a 45 másodperces védelmet,amit az egyik clerick skill ad (nem jut eszembe a neve)addig aztán szétalázhatsz 4 emberkét is !

Feltoltam én is a warlockot 60 ig de rá kellett jönnöm,nem jó együtt,nincs idõ a stunra és az altatásra,1 vs 1 kiváló !

Warrior/warlock kegyetlen ,ott van idõ az átkokra !

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

OOOOh lol az egy progi amivel minden server easy és 10×annyi %-ot kapsz és más a belépési menü ugyhogy befoghatod !!<#mf2><#mf1><#levele>
Vidit lehet küldeni msn-en<#idiota>

Darkmode? az egy video...
Nem szoftver...
Nincs ilyen...

Tuti keyloggerrel akar elárasztani minket<#eplus2>

ez nem chat. köszbye.
vegyetek fel [email protected]
kéne a dark mode
haa?<#kerdes>
oda adja az az msn-ét aki sro-ik meg aki nem is pls !
Akkor legalább valaki tudna egy teamspeaket?
<#mf1>
Lord Nomak
Én leszarom szóval ne nekem kommentezd, amúgy is hála 1-2 fórumnak látok elég ksro-t.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

<#gun><#eplus2><#violent><#nemtudom><#banplz>
PLZ Valaki priviben elmagyarázná pontrol pontra mit kell csinálni?
Mert nem értem ezt a szar írást. PLZ<#help><#help><#help>
yesss
OFF:
valaki megszánna egy iwiw meghívóval??😊
ON:

Ha regelni akarok ugyebár ez jelenik meg:
<#gun><#gun><#gun><#violent><#violent><#violent><#banplz><#banplz><#banplz>
aki most itt van az msn-ét pls adja meg!!!!!
de most mit akarsz érteni ?
questeket 70-80 ig tudod, afelett meg google translateor
max a skillek gázosak, de azok is csak 80 ig vannak (eu-sok), vagyis azokat lehet húzni

Lord Nomak
Ja és presze ksro-t is lehet érteni, már ha angolról van szó az érthetõség alatt. D10 itemes pk2 modifikációt is lehet már tolni isroban csak kell ksro pk2 pakk, ez visszaverz érvényes a nyelvtanra.

Lord Nomak
Divat. Olyan mint a Hello Kitty.

mit kell érteni ?
Krempi: itt
avatar: én másra emlékszem akkor, sima auto login cucc volt, belõtted, elindította sro-t belépett, logintolt, dc, megint elindította és csinálta addig amíg be nem léptél, sacc/kb január elején lehetett (jan végén volt a 2 hetes leállás)

Super Saiyan
mindenki ksro? miért jó az? nem is érted

>:C

Valaki nemtudná hol tudok regelni a KSRO-ra és Hol lehet leszedni?