Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
omg =DD

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

asszem ez a lotto

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hát eu az más tészta sztem, bár annyira nem ismerem.
kínába meg goldfarmer nukerek garmentba szaladgálnak az tény 😄 Felvehetsz garmentet és akkor másik int kari ellen több esélyed lesz viszont str karik legyaláznak... ha viszont ki van egyenlítve akkor mindkettõ ellen esélyes vagy.

asd

Hmm az egy dávidcsillag, szal biztos több goldot/dropot szórnak a mobok 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

doxadmin
(bocs dupláért) Ez tuti nem kóreai, olyanra hasonlít mikor a windóz nem ismeri fel a karaktertípust 😊 Láttam más ilyet pár esetben, akor röhögtem mikor a saját oldalmra dobta ki ezt xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Most felmegyek ^^
Túl jó az a tündér 😞

asd

doxadmin
Igen ez így van, de akkor a nuker karik miért szaladgálnak garment settben? Az már más téma hogy pvpben 3hit szintemen lévõ nuker garmentben. A másik hogy wizzardra nem tudok rápakolni armor szettet (nem is szeretnék), nem is lenne értelme 73-75 fölött úgyis 1 hit mindenki 😊 vagy 2 xD, pedíg neki is az kellene, mivel kicsi a phy védelme 😊

Ahogy telik az idõ úgy változik ez is. 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

byzhouse

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

bazze hova lett a stílus ? 😄
off: mikor leszel fennt ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jaja... nyulat elfelejthetem akkor 😄

asd

Zaylka
Hogy mostanában behozzák a 90-et én már rég letettem róla, de annak a tündikének örülök<#nyes>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Lord Nomak
"4 New Pets Coming Soon! 1/11/2008
Hello. This is Silkroad Online.

Your precious friends who will journey with you on Silkroad's adventure, we introduce 4 new pets which will be updated on our next weekly inspection."

Jó, 90es update meg sehol, leterhelni letudják sok szeméttel a játékot de más nem.

Azér fura amit írsz mert általában legtöbben elõször kiválasztják, h milyen karit szeretnének pure str, pure int vagy hybrid, aztán ahoz választják a ruhát, nem pedig ruhához a buildet 😊)
Nekem eddig csak hybridem volt én mindig armorba kezdtem és 42-õn mondjuk váltottam protectorra, most mondjuk lehet csak 52õn fogok...

Szal ha mindenképpen garmnetet akarsz akkor csak str-re rakj, és sztem mastery-k pedig fire (magic védelem és erõs imbue miatt) és light (futás miatt)no meg bicheon ha blade+shieldel tolod.

asd

Maala
oh én vagy 2-3k hsz-t el sem olvastam már hogy legyen valami ami nekem is ujdonsag mire azt a qrva ramot beszerzem... xD de mar nem sok van elvileg.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Néha érdemes nem feljárni ide amikor ilyen kérdéseket látni.

mama2
Garmentes vagyok, és kardom van. A Tûz,fagy skilleket fejlesztem. Akkor jól csinálom?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

byzhouse
még nem is tudtad updatelni az sro-t inkább azzal kezdjed 😄

hiv oldalrol szed le a silkroad online officer vagy mit abbol a v1.38-at

és lesz 2 update mert már 1.40 van

ha garmentes vagy és blade/glavie/bow akkor rakjál STR-re
de ha INT-es akarsz lenni sztem vállaszd a protectort akkor használhatsz spear-t és sword-ot is.
STR=élet
INT=mana
gondolom így jobban megérted
és ha str-es vagy akkor érdemes a tûz-et és a weapon mastery-ket fejlesztenni
ha INT-es akkor a lighting mert jó nuke

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

mama2
Aha, csak ebbõl semmit nem értettem:XD. Leírnád, úgy hogy én is értsem?

Str karinak kell garment mivel neki nagy phy def viszont gyenge mag def, garmentnek pedig nagy mag def kis phy def szal kiegyensúlyozza együtt a két értéket.

asd

mama2
Ha Garmentes vagyok, akkor hova kell a pontjaimat elosztani? A Manára, vagy az életre? Mert a faqban úgy van, hogy erõ alapú karaktereknek ajánlott, de én úgy tudtam, hogy inkább az inteligencia alapú karaktereknek. Most akkor ez hogy is van?<#nemtudom><#nemtudom><#help>

doxadmin
Látom megint ölitek egymás szokás szerint, de visszatérve az SRO témához, a wizzard sp-jére nekem kijött 289k sp.

Minap láttam 73 és 75 ös wizardot pvp közben. 1v1-ben 2hitbõl ölték a full farmed 80as blades karit akin minden buff rajta volt, kívéve ha blockot kaptak a metorra. 5-10k alatt alig sebeztek valamit. Igaz ha block volt akkor azt az 5k hp-t gyorsan leverte róluk a blades.

mama2
Már igazábol én se tudom mit írt ki, de most gond nélkül frissítette, és már játszok is. Lehet hogy csak egy gépújraindítás kellett neki😊. Ki játszik Spártán?

Zaylka
Mivel nem irod le konkrétan mit ir ki, elég nehéz lesz bárkinek is segiteni. Nekem még soha ilyen nem volt, talán rossz a telepitõfájl és a rossz fájlokat az update se tudja kiküszöbölni....De ez csak tipp hiszen nem tom mit ir ki neked...

Zaylka
Hjajj mikor az Athenson a Harcosok lvl 2-esét és 3-asát kellett kifizetni. Game+ megmondta: "Napi 1-2 tréd emberek és amikorra kell meglesz a zsé mindenkinek" Persze mi bactunk 1 db trédet is menni csak grind grind és uccsó nap na akkor trédeljünk párat. TE JÓÓÓÓ ÉG, rohadt sok tréd lesz ebbõl. Végén már, mint a zombik úgy járkáltunk 1 csilikkel jangan-dh-jangan. Soha nem felejtem el, milyen rohadt unalmas volt<#nyes> És ugyebár véletlenül se jött össze annyi amennyi kellett volna és könyörögtünk léci léci fizessük késõbb.<#crazya>

mama2
Az 56481-re valaki pls.

Délutánra 100% gp 😄

asd

jó de Rabbit 1edül van a klánban 😄 vagyis nemsokára ketten leszünk

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

byzhouse
3milla guild lup az 1-2szóbol összejön

lvl3-on 15millát összeszedtünk 1nap alatt trade trade trade

fortress-et bejártam szívesen harcolnék ott 😄 teleport kõnél ölöm a lvl5-ös mob-okat közbe mások ölik egymást

kenny: és ha azt mondom fire+garment+bow ? 😮

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

csak 1 kérdés nem ke felháborodni hogy má vót ijen meg minden szal gyugi

cold+armor+blade vagy cod+armor+bow a jobb?
Maala
"Kiröhöghetni csak kiröhöghetlek, ha már ilyen szánalmasan viselkedsz 😉"
kicsit megdöbbentem rajtad, amikor komolyan szánalmasnak tartasz egy 13 évest a viselkedése-felfogása miatt, ahelyett, hogy TheArrow "cimbi-koma-fasztuggyami" (nekemugyanegyikse) 18-25 év közöttihez képest eléggé szánalmas viselkedésén-felfogásán akadnál fent.
de hát evvan. röhögni persze lehet.

vicces ez a fortress, épp most fedezgetem fel.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ejj a tört winfos 😄
Újratelepítés megoldja a gondokat!

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

3 milla guild lup :S

asd

ha eredeti nem tom ha nem eredeti akkor sikerült leszednek auto updattel a windoz eredetiség ellenõrzõt ami kiderítni h vajon eredeti-e és ha nem akkpor segít beszerezni 1et

microsoft style sztem rendszer rakás lesz 😞 nekem az kellett bár volt akinek elég volt telepítõ cd berakása és feltámadt ...

WuFraZselic
OFF:
windows update, feltelepiti magát -> restart pc, azóta nem indul a gép... most ez igy mi a picsa? se csökkentet mód, se semmi, win be se tölt... mindez a hivatalos updatetõl... vmi idea? kthx

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lord Nomak
Utálom ezt.. Ha dinamikus akkor is ki lehet szórni.. De nincs kedvem elkezdeni litániát irni errõl.

yesss
õõõvalami afganisztáni tudós szerint: " Az idegenek köztünk élnek csak épp Magyaroknak hívjuk õket.."

forrás HVG;2008 szám01.

u.i.: erre csak ennyit tudok mondani

fura 1 nép a magyar
fav példa:
Mária Terézia megparancsolta h ültessenek a jobbágyok burgonyát->senki se ültet-> Teréziua MEGTILTOTTA-> magyarok 1bõl ültettek

byzhouse
velem is ugyanez volt chakjiknál eu-s wizard direkt követet és leölte elölem a szörnyeket amiket megtámadtam megkérdeztem mi a baja mondta a magyarok végén mikor már pk-ni akartam 😄 eszembe jutott valami és mondtam neki én is utálom a magyarokat és elment -.- és mondta bocs akkor mondom kösz utána barátnak nevezet -.-

Zaylka
Tévedés, én<#pias><#pias> és nem alszok. Bár ahogy kinéz elõbb utóbb az is jön, innen átborulva az ágyra...<#rolleyes>

Megy virágokhoz suicide-ra, erre jön a török és leüti a virágot. Szépen megkértem andalogjon arrébb, erre csak ott marad. Átmegyek másik virághoz jön utánnam.. Na jó teleport be, másik kapu, virág kinéz, megfekszik, erre jön egy másik török és irja hogy ne addodjak "aka", majd õ megvéd. Wááááá, az arcom kaparom az ilyen emberektõl, mondom neki kopj már le öreg, hát csak jön utánnam...Az ishadekig jutott....<#miaz>

Köszönöm

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

mama2
Van egy NAAAAAGY problémám. Elindítottam az sro-t, erre elkezdi frissíteni. kb. 25-30%-nál, tart a update, és valami hibát ír ki:error, meg update error4, vagy mittomén mi😛. Újraraktam, kétszer is, de semmi😛. Tipp?

yesss
óóó az tilos mi nem csinálunk olyat amugy meg

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Multi-client de vigyázz mert sokban van keylogger

Helló!
Erõsebb karakteremmel szeretnék húzni egy másik sajátot, ugyanazon a gépen. Hogyan tudom elindítani kétszer a klienst, nem tudja valaki?

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

Kiröhöghetni csak kiröhöghetlek, ha már ilyen szánalmasan viselkedsz 😉

Ne hogy azt hidd hogy bárki is van Janganban. Senki nincs ott. A barlangban egyszerûen akkora távolságok vannak, hogy csak reverse returnnel lehet közlekedni (sajnos nekem is fogy rendesen). És mivel Hotan a központ mindenhez, illetve ott árulnak mindenféle hozzávalót, ezért mindenki oda jár vissza.

Az adó mértékét lehet állítani -20%tól 20%ig. De még senkit nem láttam aki ne nyomta volna fel maxra, mivel:
1) A bevétel mindenképpen azé akié
2) Senki nem tud semmit sem tenni ha túl drága a cucc, amit venni kell azt venni kell.

A helyedben inkább attól félnék, hogy mennyi lesz az item mallos kiadásod 90 felett.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

és a 90 % a Hotanban vásárol

Akhi-t se látjuk 1 darabig

byzhouse
téged ilyenkor kellene kitiltani a fórumról -.-

1. ez silkroad fórum
2. ez reklámozás
3. olyan nincs 😄

WuFraZselic
egy nyilvános forumon hogy lehet valaki (egy másik forum user) háta mögött irni?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

yesss
jó de ott már a szerver fele jg be van 100+ ha jól tudom

datango
igen ettol felek, hogy netalan bejon majd,majd a hotan var , ott is jon majd a tax aztan meg vehetjuk az amugyse olcso potikat meg dragabban...