Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
kínába meg goldfarmer nukerek garmentba szaladgálnak az tény 😄 Felvehetsz garmentet és akkor másik int kari ellen több esélyed lesz viszont str karik legyaláznak... ha viszont ki van egyenlítve akkor mindkettõ ellen esélyes vagy.
asd
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Túl jó az a tündér 😞
asd
Ahogy telik az idõ úgy változik ez is. 😊
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
off: mikor leszel fennt ?
asd
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Hello. This is Silkroad Online.
Your precious friends who will journey with you on Silkroad's adventure, we introduce 4 new pets which will be updated on our next weekly inspection."
Jó, 90es update meg sehol, leterhelni letudják sok szeméttel a játékot de más nem.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Nekem eddig csak hybridem volt én mindig armorba kezdtem és 42-õn mondjuk váltottam protectorra, most mondjuk lehet csak 52õn fogok...
Szal ha mindenképpen garmnetet akarsz akkor csak str-re rakj, és sztem mastery-k pedig fire (magic védelem és erõs imbue miatt) és light (futás miatt)no meg bicheon ha blade+shieldel tolod.
asd
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
hiv oldalrol szed le a silkroad online officer vagy mit abbol a v1.38-at
és lesz 2 update mert már 1.40 van
ha garmentes vagy és blade/glavie/bow akkor rakjál STR-re
de ha INT-es akarsz lenni sztem vállaszd a protectort akkor használhatsz spear-t és sword-ot is.
STR=élet
INT=mana
gondolom így jobban megérted
és ha str-es vagy akkor érdemes a tûz-et és a weapon mastery-ket fejlesztenni
ha INT-es akkor a lighting mert jó nuke
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
asd
Minap láttam 73 és 75 ös wizardot pvp közben. 1v1-ben 2hitbõl ölték a full farmed 80as blades karit akin minden buff rajta volt, kívéve ha blockot kaptak a metorra. 5-10k alatt alig sebeztek valamit. Igaz ha block volt akkor azt az 5k hp-t gyorsan leverte róluk a blades.
asd
lvl3-on 15millát összeszedtünk 1nap alatt trade trade trade
fortress-et bejártam szívesen harcolnék ott 😄 teleport kõnél ölöm a lvl5-ös mob-okat közbe mások ölik egymást
kenny: és ha azt mondom fire+garment+bow ? 😮
cold+armor+blade vagy cod+armor+bow a jobb?
kicsit megdöbbentem rajtad, amikor komolyan szánalmasnak tartasz egy 13 évest a viselkedése-felfogása miatt, ahelyett, hogy TheArrow "cimbi-koma-fasztuggyami" (nekemugyanegyikse) 18-25 év közöttihez képest eléggé szánalmas viselkedésén-felfogásán akadnál fent.
de hát evvan. röhögni persze lehet.
vicces ez a fortress, épp most fedezgetem fel.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Újratelepítés megoldja a gondokat!
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
asd
windows update, feltelepiti magát -> restart pc, azóta nem indul a gép... most ez igy mi a picsa? se csökkentet mód, se semmi, win be se tölt... mindez a hivatalos updatetõl... vmi idea? kthx
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
forrás HVG;2008 szám01.
u.i.: erre csak ennyit tudok mondani
fav példa:
Mária Terézia megparancsolta h ültessenek a jobbágyok burgonyát->senki se ültet-> Teréziua MEGTILTOTTA-> magyarok 1bõl ültettek
Megy virágokhoz suicide-ra, erre jön a török és leüti a virágot. Szépen megkértem andalogjon arrébb, erre csak ott marad. Átmegyek másik virághoz jön utánnam.. Na jó teleport be, másik kapu, virág kinéz, megfekszik, erre jön egy másik török és irja hogy ne addodjak "aka", majd õ megvéd. Wááááá, az arcom kaparom az ilyen emberektõl, mondom neki kopj már le öreg, hát csak jön utánnam...Az ishadekig jutott....<#miaz>#miaz>
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erõsebb karakteremmel szeretnék húzni egy másik sajátot, ugyanazon a gépen. Hogyan tudom elindítani kétszer a klienst, nem tudja valaki?
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Ne hogy azt hidd hogy bárki is van Janganban. Senki nincs ott. A barlangban egyszerûen akkora távolságok vannak, hogy csak reverse returnnel lehet közlekedni (sajnos nekem is fogy rendesen). És mivel Hotan a központ mindenhez, illetve ott árulnak mindenféle hozzávalót, ezért mindenki oda jár vissza.
Az adó mértékét lehet állítani -20%tól 20%ig. De még senkit nem láttam aki ne nyomta volna fel maxra, mivel:
1) A bevétel mindenképpen azé akié
2) Senki nem tud semmit sem tenni ha túl drága a cucc, amit venni kell azt venni kell.
A helyedben inkább attól félnék, hogy mennyi lesz az item mallos kiadásod 90 felett.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Akhi-t se látjuk 1 darabig
1. ez silkroad fórum
2. ez reklámozás
3. olyan nincs 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio