Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
hmm, hamarosan lesz Hera nevû szeró. xD

mi mindent megtud az ember, ha 4hónapos lemaradását éjszakai fórumozással tölti. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
grr, 400k SP, még egyszer ennyi, aztán 90ig meg is van minden :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
télleg csüt. de. 11tõl van Fortress War? xD

Maala
hát a tõrös mellé vedd fel másodlagosnak a crossbowot pl...

Maala
ezen nagyot nevettem :-)

yesss
lolci ez szépXD

Super Saiyan
EZ MEG MI A PCSA

>:C

sztem nem tud olvasni 😮
azt hiszi a türk ok a rosszak xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

az az idõ sosem jön el, mert jól tudják, hogy már rászokott a nép a botolásra, tehát aki régebben még kézzel tolta, már az is kellõképp elszokott tõle ahhoz, hogy hosszabb távon hanyagolja a gammát, ha nincs bot, így szerverek rögtön olyan szinten ürülnének ki, hogy jm csõdöt is jelenthetne...

török pwrlvl: eddig 3 an kérték tõlem a pénzt 😄

doxadmin
jah, nost azt kellene havonta megcsinálni amit akkor, és egybõl mindenki happy lenne, nincs bot, nincs gold csak boldog játékosok, kik nem azért játszanak hogy hú de full karim legyen 1 hónapon belül max lvl, hanem mert jó, összetett játék, ahol össze lehet dolgozni, magyarul szórakozás miatt.

Nemsokára lesznek úgyis saját szerverek (remélhetõleg), és akkor talán megszûnik ez az állpot. Gondolom nem csak 1 játékosnak van elege bár a kselõ botokból.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

2 hónap ha jól emlékszem, akkor volt az a legenda h Babelen van cap 😊

ksro ? kevés bot ?
eléggé "elhallottad" . Tele van bottal, csak kevés a player (nagyon kevés) ezért nem tûnik fel, illetve aki player az se botol, ott más a felfogás, ott azért játszanak mert élvezik, nyugaton azért játszanak (botolnak, valjuk be), h legyen mivel felvágni

doxadmin
igen volt, mennyi 2 hét kb, hosszab nem. Furcsak 2 éve december elején volt bot írtás, és február közepe végéig populated volt minden szerver.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
ismeretem szerint ez az egyetlen olyan online játék aminek szép a grafikája, jó a kezelhetõsége, a karaterek igen is jól vannak megcsinálva. most néztem pár online mmorpg-rõl videót, hát össze sem lehet hasonlítani egyikkel sem. Erre ez az ami a legjobban el van cseszve mivel a készítõk szarnak magasról az egészre. Lehet csak én vagyok így vele de rohattúl útálom a mások pénzéhes köcsögöket mint jm. Ha igaz az mint Nomak belinkelt, hogy 19mill USD-t kaszál évente, és meg többet akar.

Ekkora egy rohatt szerencséje legyen valakinek hogy kitalál egy online játékot amiért a sok bírka, köztük én is, fizet havonta/2havonta, közben szenved, mert igazából széjjel idegesíti magát a bejutástól, botoktól, török nyomottaktól és egyébb dolgoktól. Ilyen ember is csak billiárd emberbõl 1.

Na mindegy ez van, változni nem fog, csak reménykedni lehet benne hogy egyszer eljutunk talán ksro szintjére, már amit hallok róla hogy kevés bot van benne.

január után a 2 hetes update után voltak, mikor mindeki sírt h jajj tele a szerver és MINDENKIT BÁRMIKOR beengedett, ja, h 15 mp -s lag ? hát baze legalább bennt vagy... bár reggel 8tól délig lehetett játszani

doxadmin
az volt a szép idõ, elsõre beengedett. Na jó csak másodikra. Emlékszem hogy mikor elõször leszedtem és beléptem. Másnap szombat volt akkor volt egy pár perces próbálkozás, most meg örülök hogyha 30perc alatt be tudok lépni, és nem dc-zik egész nap.

circa
Hali, kérnék egy kis segítséget, nemrég indítottam egy rogue karit (tõröst) és nem tudom milyen másodlagos kasztot vegyek fel mellé, nem nagyon vok otthon még EU-s skillekben, szal valaki mondhatna pár tippet<#confused>

2 éve azt se tudták mi fán terem az sro 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

doxadmin
sehogy! Régen sem volt gold 2 éve, és nem halt bele senki hogy nem volt 500-1000 millája. Legalább nem lennének 100-200millás árak minden szerveren. (bár ez lenne mert 100mill csak összejön innen onnan)

így legalább lesz egy kis küzdelem a játékban hogy igen is menjünk tradelni meg jobolni hogy legyen pénzünk, nem az hogy amerikaiak alapból vesznek 1milliárd goldot, mert ugye mi nekik az a 200-300$, mi meg itt vagyunk mert preiumra is sajnáljuk a pénzt (már aki).

és akkor h vesz az ember goldot?

doxadmin
Lehet ksro-zni kellene? igaz kivágnak ha észreveszik hogy nem vok ferdeszemû, de legalább nincsenek botok, legalábbis ennyi bot.

doxadmin
Bár maradt is volna annyira nem népszerû. Akkor legalább nem lenne enyni nyomott a szerveren, tisztelet a kívételnek.

Egy nap úgyis azt fogjuk látni hogy valaki széthackelte a jm nagy játékát, mivel elege lett a "cant connect due the traffic server!" feliratból, meg a goldminer szarokból.
Vagy véletlenül megbukik jm, mert gondolom csak silk bevétele után adózik, és van pár extra jövedelme is ugyebár. Nem hiszem hogy azt mondja hogy tilos a bot és azután meg bevallja hogy a pénz a bot eladásból származik.

Evvel az erõvel azt is megtehetné hogyhamár ennyire pénzéhes, hogy legyen havidíjas a játék( már az ha úgy nézzük), de akkor dobja ki a goldminer botokat a p*csába, csak a sajátját hagyja bent, egybõl megoldódna a dolog. Úgyanúgy megkapná a pénzét a silk+bot+havidíj után.

De akkor nem is volt ennyi szerver 😊

asd

hja, én 2,5 éve kezdtem, akkor se volt sok, mert nem volt népszerû a game ^^ bár akkor is tele voltak a szerverek

hát jah. csak egy nagy BOTTER game lesz igy ebbõl a fantasztikus játékból. én sajnálom 😞 pedig nyár elején mikor elkezdtem nagyon jó volt nem volt 1 szál bot se

botok azért vesznek silket h ne banolják õket
most ha van 3000 bot aki 100 % h vesz silket ... Joymaxnak megéri

nem értelek

különben nem lenne szerveR 😄

mert ez már egyszerüen felháborító hogy minden szwerveren megy 3000 bot és 500 sima normális játékos van és kész teli is van a szeró 😞(((((((((

mikor lesz már normális ez a Silkroad? mikor lehet majd simán feljutni a játékba? mert kezdenék egy uj karaktert mert a másikat elcseszted . de igy nem kezdek semmi értelme. ha nem tudok még feljutni se :S

Maala
Pluto után egyenlõre nem terveztek 1-2 hét távolságban új szerót...

sziasztok. nemtudjátok hogy mikor jön ki egy új szeró?

THeArrow
+7 😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Maala
jah nyert. reggelt. :-)

copy paste ? 😊

Maala
Weapon
72+7 Bootes Wind'sVane

mindenki rajta van 😮

Super Saiyan

Super Saiyan
ugy értem a fegyverén hány + van =)

69+
silkroad.extra.hu, itt vannak a ruhák
csak eu-nál necces pontosan, meg 69 felett nem nagyon lehet
rev6 mondjuk sokat segít

Super Saiyan

ez kb?

sacc/kb igen

Ha jül emlékszem abból sem 1 milla lett (joval több 😄)
De vki nyugtasson meg pls hogy jól emlékszek xD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Super Saiyan
képrõl tudjátok valami + hanyas?

draxler12345
még mindig eladó 74 es blader aegen , minden cuccal 😊

yesss
hát nem 1milla mint neked szerintem😄

Hajrá, hajrá, mennyi a cél ? 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Mindegy Soxnak néz ki azt csumi 😛
frzoz:grt😊)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Lord Nomak
Bug is lehet, nem kell sok minden ha oda pakolássza az ember, csak 1 sos, és csinálhatsz sos potikat is. Legalábbis régen lehetett, nem tudom lehet-e még most is.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.