Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Ekkor bejön a Silkroad homepage, majd ezután próbáld meg a játékot újraindítani.
Vmi netprobléma lehet, mert nekem is szokta ezt csináni, és néha még a Silkroad Online homepage-e sem akar bejönni, csak többszöri reload után.
Érdekes issue, de sztem már annyi bugreportjuk van, hogy ez már nem oszt, nem szoroz 😊
szóval arra értettem 😊
botforum.co.cc :p
glavie 1:
http://images.netbag.hu/20080121/1200945640765.jpg
glavie 2:
http://images.netbag.hu/20080121/1200945689875.jpg
botforum.co.cc :p
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
80+3 staff 4 mill xD
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ruhákon lévõ reinforce is ugyan az mint a fegyveren , csak ott a phy def és mag def et befolyásolja, a képlet sztem ugyan az! maga az elve is!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
1ébként azért parás neked mert sok a passzívod
Amúgy nem vagyok fully farmed, warrior mastery 78-as.
Akkor ha jó sejtem eu-s karikra nem jó a ez a képlet. :-/
Fogalmam sincs, hogy maga a mastery szintje módosítja-e a dmg-t, majd megnézem, ha feljebb nyomom a mastery-t (ez 1,5-2 hét mulva esedékes)