Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
EG sapi alapból gay, akkora feje lesz tõle hogy omg

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Nekem mindegyik van =D halo azért jobb mert attack rate 5% is van rajta seprû végett, az meg nem használható wings mellé.. :\

biztos delvl ezett kari volt és voltak háj lvl skilljei xD

btw devil wing + earth ghost sapi, váváá , 1 cseppet gay

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Super Saiyan
sztem is ronda... ha jobb lenne, vennék 😄

>:C

THeArrow
hát most fakk, erre nemtok mitmondani :x am elvböl nemvennék devil winget, ronda mint a bûn 😄 /angel w vagy halo set powah/ 😄

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Lord Nomak
Ez olyan mikor urura mentem rá 8as partyban, 32es voltam, partyban 45-50esek, rajtunk kívül 60asok is voltak ott erre a partyban egy 37es vitte a fraget. Na most bumm.. Amúgy meg nekem is van devil wingsen és lófaszt sem ér 😊

THeArrow
hát azt nemtom

nomak : nehidd... nálunk egy glavis srác (nagy unik vadász ) nemis egyx kselte be yarkant a sun nukerek elöl egy +9es glavival 😄 szal nem 99ütés kell azé bele

yesss
na mi a f.sz van kapom a c9 -eket itt sorjába az amugy mi??

1ébként mindenkinek vagy csak neked csökkenti ?

Lord Nomak
Jah, csak tolja bele 99 skillt elötte, mivel az 1%-al kitörölheti az ember a.. kb.

akkor nem szóltam.

THeArrow
öö én az ignoros dolgot másh hallotam, szal h 1% az esély arra h leveszi a mob defensét 0ra és kb 10x nagyobbat csapsz bele (uniquezásnál hasznos)

Hmm az monster defence?.. nem dmg? mert én végig úgy olvastam meg arra gondoltam, h 1% esély van arra, h nem kapsz dmg-t mobtól... de akkor lehet én néztem el.

asd

1 % al kisebb a szörny védelme (ergo nagyobbat ütsz bele)
25 % hp recovery: 25 % al gyorsabban töltõdik az életed

Hali
Dewil wrign dressen a Ignore monster defence 1% az mit takar?
25% hp recoverynél mi lesz?
Wizár vok szal az rátettem, Ingore monster?

Pedig van ^^ régen Bloodscalpre volt, mert minden magyar oda akart menni, de mostanában nincs, vagyis én csak 2 hétig toltam 😊

En nem tudok varolistarol. Mikor meg elofozettem mindig elsore bejutottam, es sosem kaptam DCt. A grafikaja ... hm, SRO-hoz kepest nagyon, de nagyon gyenge. Momentan egy PII-rol irok, de ha megvan az uj vas elso dolgom lesz elofizetni.

Hivataloson nemigazán van várólista, grafikája nemolyan rossz 😊 szvsz
nézd meg full grafikán, meg a driveren is mindent maxra 😊

ott is vannak goldbotok ^^

botforum.co.cc :p

Nem az, ez csak a régi sroemu 😊

botforum.co.cc :p

az

Kicsikiraly
a graf nem ronda, csak irreális.

DFTBA ಠ_ಠ

az a röhely (vagy j ? ) h a wow-ban is van olyan h tele a szerver, de ott simán megcsinálták sorbanállós módszerrel

1ébként mozgásban szép

Az meg nem is lenne baj. A gond az, hogy osszehasonlitva peldaul egy WoW-val nagyon draga. Igaz, hogy a WoW-nak rettenetesen ronda grafikaja van, de ott legalabb dolgoznak a GM-ek, es nem kapsz agyverzest mar a logon kozben.

THeArrow
háhá cseles 😊)

Gubberx
kb 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Nincs senkinek semmi baja, veled együtt mindenki tudja hogy ez a játék egy nagy kalap szar, ezért nem szeretik hogy állandoan errõl beszélnek mert õk is tudják hogy szar a vicces az egészbe hogy játszunk vele csak azért is XDD

próbáldgasd 😄

Kicsikiraly
nem hiszem el 😄 lassan minden nap újra kell tegyem az sro-t?? megint nem jelenik meg a start gomb... :S

DFTBA ಠ_ಠ

az lesz a legjob ha a gépem miat fagy le de mé pont most edig mé nem? nem értem mind 1 hagyuk nem írok lordnak elege van😄
da gonosz

kenny: preniummal is kibax csak elsõre enged be

oldalankéntXD alig írok de igazad van és hogy vegyek ha nem enged be😄?
Lord Nomak
Inkább most vegyél prémiumot mert oldalanként 6 kommentet olvasok tõled, hogy mekkora szar ez az egész hogy nem enged téged játszani.

Lord Nomak
Végülis az a phy def amit ad cold buff és phy deff semmit se ér.. Van kb két lehetõség, armor = fire, light, bicheon ; garment = cold, light, bicheon, az eredmény ugyan az. Akkor már inkább legyen a 20%os akció garmentel nem ?

ezt valami vírus csinálja vagy mi a bûbánat ? me edig ment mindig rendesen be is engeder 5-6.ra
há valószínû most má az lesz felkelek 5 kor (veszek botot)
beloginolok ha ki basz ako veszek prémiumot is😄

há ez nem igaz megint fel enged ere megint ki fagy de még bele tutam nézni a sstall networkba
Sztem normális idegi állapotban akarsz maradni akkor ezt a játékot hagyd 😄

de hogy lehet valami enyire ááááá felenged nagy nehezen ere kifagy a gép ami 2 éve most az elsõ jó van bazkíííííí
melyik gombokat nyomtam a leggyakrabban 😊
és a G elõkelõ helyen van, bár az imbue vezet 😄

Avinak igaza van skype msn stb ezek kibirnak néha 4-5 mp laggot is viszont sro nem mert sokkal nagyobb az adatcsere 😊

THeArrow
hát emmeg mi? O.o

Hát ahogy idõd engedi...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

THeArrow
elég azon a partición megcsinálni amin az sro van? vagy a többi partición is megcsináljam?

A TS néha túlél pár másodperces netszakadást.
Ugyanígy az IRC, de SRO nemigazán.
Azért próbálj meg egy töredezettségmentesítést, néha csodákra képes 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

THeArrow
nekem is "radiós" (mikrohullám-ú)netem van... de ha eltûnik a net 1-2mpre akkor az tsen is jelzi nem? jameg a másik h tok beszélni és a pingem se megy 15fölé :S
és nemis oan dcket kapok h megál vár fél órát és kidobja, hanem kapásból dc.. mint amikor egy premes akar felmenni és pont a te helyedre jön be és egyböl kivágja a dct.. na oan.. és váá nemtom miért de lehet tényleg reinstall lex belöle, mondjuk még azon gondolkoztam h a bot miatt vág ki, de senki másnak szinte nincs ez a baj szal nemhiszem 😞

Nekem volt 😊 radios netem volt 1 -2 mp re eltünt a net és vissza jött ez pont elég volt hogy kidobjon elég sûrûn dc ztem lehetséges okok rossz idõ router hiba stb de valószinüleg egy reinstall megoldhatja én is ez tettem 😊 és megjavult na meg no dc clientet használok azota nem dczek hála égnek 😊

én meg ha fellépek ellenálhatatlan ingert érzek h le pk-zam a sok faszfejt és az a gáz h meg is ölöm õket utána meg szopok

THeArrow
kezdek ideges lenni, tegnap este óta kb 1-2óránként dct kapok vmikor 15perc múlva, fogalmam sincsen miért... és kezdek kétségbe esni... netemnek semmi baja szal fogalmam nincs miért van, esetleg valakinek van ien problémája? vagy csak nálam van?:S

manashield nélkül, ha pure int vagy akkor minn1 mit holdassz, vagy glévisnek vagy 1 ütés, vagy nukernek 1 nuke