Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
A WoW végképp nem ide tartozik... van mmo meg van WoW.
a 9D-ban sok jó ötlet van, de ugyanolyan unalmas és társaság nélkül szart sem ér.
Akiknek itt vannak a több éve ismert arcok, azok nem fognak elmenni sehová, hacsak nem megy mindenki...
sõt nem is kell játékot, eélg ha szervert váltassz, már nem ugyanaz...
én is CSAK azért játszom vele mert vannak olyan emberek akik röpke 2 évalatt anagyonaszivemhez nõttek (a szerveren mindenhol)

usd is csökken most per pill már egy ideje

asd

btw srácok nyílnak a szerverek... legtöbb már open

asd

Nem erre gondolt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dragon11
Egyetértek...a magyar forint értéke mindig zuhan le, s mit hallunk?Az USD megy fel mint állat -.-

9Dragons 😊

asd

Lord Nomak
Milyen minõséget ? Evet kivévve mondj olyat ami minõségi mindent ennyire átölelve. A szerver terhelést és botokat leszámítva nézzük meg jobban a játékot a történetet a felépítést.. Wow a közelében nincs.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Sajna semmi se arra :s azért sok a warez

Lord Nomak
Hát, nem magyar pénztárcára lett tervezve a játék..

Jagi
szóval havi tobb mint 350 silkbõl nagyjából elvagy... számoljatok, megéri-e így...

Jagi
hozzátenném még az xp-scrollt is... mert aki nem akar vért izzadva farmolni azt is vesz.

dragon11
Minõség alatt azt kéne érteni, silkért árulja a goldot...a goldminereket kibannolná...nem unná meg mindig lebannolná, s megunnák...

Atisz
Bár szerintem már ma is ott tartunk, lol. Fõleg ha botot is belszámoljuk...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Viszont akkor már ott fogunk állni hogy ticket + majom óra + rev. ret scrollok > mint bármely más fizetõs mmo... szóval ennyi pénzért már minõséget is lehetne nyomni akkor már 😉

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

a, veszel item mall os petet
b, veszel rev ret scroll-t

nem olyan hülye a Joymax ^^

Lord Nomak
Hát ezaz, és ahogy ds mondta nem olyan régen 1 óra mire beér barlangba.. Még nagyobb terület lol.. mire kiér lóval a bot egyik helyrõl a másikra.. megvacsorázom, eltolok egy cigit, lezuhanyzom és még asszonyt is lerendezem.. ránézek mapra "á még csak a felénél jár, gyere asszony mégeccer" ehh..

Cápafogxy
<#wink> Igaz! 😄

Jó csak tudod itt a területet ki is kell valamivel tölteni ürbe nem egy nagyszám minden fekete azt kész sok fehér pontal nem egy nagyügy itt viszont épületeket kell meg mindent eve is jó de ez teljesen más majd lesznek ujabb és újabb pálya részek azt kész de ûrbe tök más minden sokkal egyszerûbb oda csak pár épület kell meg pár bolygot berakni dizájnnak azt vége ...

Így is belehalok mire kiérek grindelni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Cápafogxy
Ergo nagyobb terület kellene.

Eve online - ûrhajós
Silkroad - földes
namármost az ûrben elfér 28k ember, de a Silkraodban hovan menjen ? Így sincs már hely. Cave tele van, új cave nem lesz tele max...

Áh utálom inspiket iylenkor mindig bukok pókeren :/

asd

Cápafogxy
Az is mmorpg, és nem a játékmenetet hasonlítottam mert annak tényleg semmi köz egymáshoz, hanem a grafikát és a szerverkapacitást.

NE hasonlítsad már össze a srot egy ilyen hiper galaktikus fantörpikus izével :S semmi köze a kettõnek egymáshoz és teljesen más kategoria ...

Cápafogxy
Szóval még van bõven hova fejlõdni a silkroadnak, de ettõl függetlenül jó kis játék.

kb 😄

mivel 3000 fõs a szerver és ebbõl 2000-2500 bot, ritkán ^^
ezt most vezették be

Cápafogxy
Nézzétek meg az eve online-t spec. azzal játszom silkroad mellett.
dx9-es grafika, hdr. Mellette hétvégén, estefele 28 ezren vannak 1 serveren, és emellett 500 vs 500-as harcok vannak. Ilyen mikor lesz itt?

Kincs ami nincs ^^

Lényegtelen az a fontos hogy jó legyen a játék élmény 😄 izgi dolgokat lehessen csinálni stb

nem lenne nagyobb a lag ^^ max akinek gyenge gépe van
off: ha állok 1 helyben cod4-ben akkor milyen challenget kaphattam?(mire vissza alt+taboltam eltûnt S😊

LOl minek még 6 x ekkora legyen a lagg aztán még nagyobb szenvedés a játék elég lenne ha megoldanák mindig belehessen lépni és akkor máris jó 😄

te beteg vagy o.O
legszebb grafikájú mmo

Cápafogxy
Én is maxon játszom de nem az az übergrafikájú játék. (nem is ezért játszom vele)
De azért ráférne egy grafikai motor upgrade.

akkor bakker 😞
Nomak: nekem régi gépes is szép votl meg most is az 😄
btw Effe nek is ez volt a grant neve sro-ban ^^

Nekem a sron ez a trader hunti thief rendszer tetszett meg a legjobban teljesen egyedi ötlet és ezért is verseny képesnek tartom a többi játékkal szemben 😊JA meg itt van mit kezdene magas szinten bõven így mert többi játékba csak gw meg várostrom de az meg már baromi unalmas -_-

Lord Nomak
Hát most hm, aki sro fanatikus annak nincs más játék ami szebb, én kipróbáltam az összes létezõ retket és sro a legszebb számomra. Fõleg mióta high grafikán is elbírja a gépem plusz radeon max beállításokkal.

Maala
OFF: http://www.imdb.com/title/tt0412253/episodes#season-3

<3

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

OFF:
Te például ezeket a nick képeket mivel csinálod vagy hogy kell hogy ilyen normálisan nézzen ki ?😄 milyen programmal ?

Lord Nomak
Nem ismerlek (szerencsére) de azt látom hogy panaszkodni tudsz.

Cápafogxy
Látom nagyon ismersz amúgy amúgy eve online-ozok most is meg silkezés közbe is az aknakeresõhöz meg nincs update.

Lord Nomak
Mit stresszeled magad ? Aknakeresõzz addig vagy éld azt az életet amit az sro függõséged miatt amúgy nem élsz.

"pár goldbot" néz körül majd hotan után a spartan 😄😄 van "pár goldbot"
pont annyi hogy partyba se lehet jáccani 😄

THeArrow
-.-

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Cápafogxy
ENGEDJEN MÁR BE!!! <#boxer><#boxer>

annak én is :o
pár goldbot, bár jobb lett volna tegnapelõtt mikor virágos questet csináltam 😊
off: Veronica Mars 3. évada hány részes ? vki nem tudja

Mekkora lol lenne kiirnák bot irtás volt 😄 de örülnék csak ilyen soha nem lesz 😄

Nekem se ^^
"Hello. This is Silkroad Online.

All servers are currently undergoing extra server inspection.

We apologize for the delay in our inspection. We will open service of all servers as soon as"

THeArrow
de nektek 1talán bejön a start? o0 mert nálam se kép se hang...

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Joymax os srácok pvp-znek