Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://i30.tinypic.com/1zec8pt.jpg
http://i32.tinypic.com/nn450y.jpg
http://i30.tinypic.com/21c5r12.jpg
Ezért mondtam a 120 force, pacheon és 60 lightot, mert ugye ha 120 a max és remélem az lesz.. akkor bowerként még mindig van 19 méteres teleportom meg 53%os futásom, és parry buff, tehát az még jobban segíti a túlélésemet. Én is ezért gondoltam erre a forcera mindig is szerettem azt a skill ágat csak soha nem mertem felhúzni mert láttam hogy senki se használja (szinte). De amikor annó 77es karival pvp-ztem egy 72es glavies ellen akinek megvoltak a force skillek, és lezúzott velük, aztán meg összeverte a fejemet 10k critekkel akkor döbbentem rá, hogy lehet nem is rossz skill ág. Ergó én a mellett vagyok hogy force, pacheon durva, mert ha még nem is mennek rá státuszok akkor is van pacheonnál stun és knock-back skill ami szintén segít a túlélésben plusz csapatmunkában. Forcenál meg ugye vital, res, harmony, cure státusz, self heal és team heal is..
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
ON:
persze bladernek is vannak ilyen skilljei a combóba beleépitve nem szarok azt kell mondjam😄
mert: a force-ba vannak ugye azok a "támadások" amik leveszik a parryt meg hasonló
ha valaki végiggondolja ez a legjobb build 150 re 300 mastery limittel
!!!szerintem!!!
Elgondolásom és ami egyáltalán értelmes magyarázat az az lenne, hogy mivel force lecsapolja phy és mag deffet, ráadásul lecsapolja parry és hit ratiot, grátiszban még phy és mag attackot akkor ott tartok mint ha imbuet és buffokat használnék vagyis teszem azt fire skilleket.
Ha ez az elgondolás helyes lehet, hogy nem is haszontalan a force ág ? Mert ha többen igazolják elméletben hogy a force vitalokkal lezúzni valakit aztán bowerként nekimenni jó dolog akkor lehet én leszek az elsõ tiszta force bower.
Na tessék csámcsogni és várom az ötleteket.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
asd
ötlet by Yesss (megálmodtam miközbe néztem hogy öl a bot)
>:C
sztem elég hülyén tolja
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
/inaktív/
/inaktív/
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Tudna valaki segíteni? Bejelentkezésnél folyton kidob "due to server traffic"
Hogyan tudnék biztosabban belépni?
de akár egy lvl 60as rogue is lehetett a Duplicate skilljével...
1ébként ha van egy warrior akkor már powás az eu-s kari, de önmagában gyakrabban hal (low lvl en)
Bár ha a másiknak lenne 150 phy def plusszba és folyamatos hp töltés =)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
De tényleg, ezek elõtt írtam, és utána jelent a közösben. xD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
asd
õ nem használ Blesst, kíváncsi vagyok most mi miatt lesz szar a videó. :-)
és ha igen akkor plusz egy fekete pont a joymax nak merthogy ( nem tom a többit játszák) de az tuti hogy iSro-t qrva sokan ... nevébe is benne van INTERNATIONAL... szal gondolom innen folyik be a legtöbb lé a zsebükbe és pont ezt van a legjobban lemaradva ergo ezt szarják le a legjobban???
lefagyni nem fagynának hidd el 80 % így is úgyis botter 😄
Én is ismerek ilyen ember, csak neki az a gáz h a guildje most is Fortress War nyertes 😄
Ui.: bocs a spam-ért 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
2. 😊 sulee miatt lekésem a war-t mindig ugy hogy beszoptam 😊
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

barfoll? 😮 az meik ? 😄 az nem a 12-es szintü? ami a ciclops fölöt vannak lila színûek
Hol találok Barfollt-t v. Barpoll-t?