Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1ébként wizard terület fear/nemmozogsz-ja az mindenkire rászámol 80 % ot vagy mindent/semmit alapon megy ?
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
2 kezes natur chinai npc ben figyelitek 😄
az ugy nézki hogy felhuzatom magam 80 ra magamal emg haverokkal valahogy 😄aztán 80 má 80 as farmal megcsinálom adigra bejöna 22 . degreee 😄
mind1 meg van a 80 aztán meg elsza 90 ugyan így 😄
aztrán ha nem jön be a 10 degre akor csuot szemmel mindet elnyomok xD
jó ötlet nem ?_D<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz> ha megcsinálom akor lõjetek le 😄 (40 esen agyonlövöm magam) xD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Úgy ajánlatos??
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
2 hónap?
A második kérdésem az ugyanez csak Staffosat?
Neked így elsõ nekifutásra egy STR glavis feküdne sztem...
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
de mongyuk vályá ezt ismét öszezavarotam:S
az nukol is vag csak töbet csap?
és mien masteryvel?
azt hallotam hogy a hibrid karik nagyobat sebeznek mint a ful int vagy srt
és én azt gondoltam hogy a bowos elégé jól írt de ha még nukol is (ha elfogy a vesszõ) és nem hal meg olyan könyen mint a nuker mert most van egy full int nukerem de nem nagyon teccik mert a -2 es mobok ha 4 vagy 5 van egyböl meg hal ha lemegy snow shield meg ha pvp zek egy szintes jól megcsinált str es karit kinyírok még van amikor a +2 es is megvan de csak ha blockolok meg ha nincs pill je!:S csak ezért érdeklõdtem de lehet hogy most full str be kezdek legaláb anak nem kel sok sp
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
amugy én bowost szeretem 😊 lvl80-on sos+7-es kis fa nyílal nem olyan rosz 😊
szerk: nincs legerõsebb kari 😊 tudni kell használni
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯