Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezen behaltam

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

kérj meg egy warrior-t h rakja rád és akkor kiderül =)

1ébként wizard terület fear/nemmozogsz-ja az mindenkire rászámol 80 % ot vagy mindent/semmit alapon megy ?

chemotox000000
csuot=csukot ? Nem csukott? Oo

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

engem inább az érdekel hogy nem hal meg ha jól látom 2k dmg-ket kap....
Lord Nomak
Nomak van, csak nomak éhezett, nomak lesz reggel 9-10tõl kb. Nomak idegbeteg mert egyik karija sem kap dc-t csak az amit saját magának akar farmoltatni, sõt nomak mérges mert nem tudja, hogy a késleltett idejû lock átkoknál a mag attack amit produkál a skill annak van-e köze a mag attackhoz és mag balancehoz vagy sincs. Ez csak azért jutott eszembe mert ugye olyan mint a stun vagy bármelyik másik státusz mert nem sebzek vele csak 20mp múlva.. szóval.. nem tudom érthetõ-e.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Maala
jaja, élesztett 1000el, sajnos most elkerültük 1mást, majd holnap reggel talán összeröffenünk. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

De Nomak bácsi élesztett azért ? 😊

Nem feltétlenül. Én is warlock volnék, még olyan 38-as koromban igen pörgõsen öltem a kokorukat berzivel, mire végeztem egy híja volt ismét. Leöltem egy kokorut és ismét tele lett. Gyakorlatilag ha odafigyeltem, folyamatosan berzivel öltem õket. Mikor ismerõsöknek meséltem, nem hitték el. Velük egy partyban, aki aktív (nekem is attól függ mennyire "pörgök") annak lényegesen gyorsabban tele lesz. Viszont nagy hátránya is van, kb. fél óra ilyen játék után a durability=0 .... Míg a többieknek az alig fogyott.

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

javitókulcs: emg=meg,-elsza csuot=csukot sry lasan meg elsz a hibátlan helyesírás 1-2 év 😄
na ez a kari szentem a leg egyszerûb elsz a világon XD

2 kezes natur chinai npc ben figyelitek 😄
az ugy nézki hogy felhuzatom magam 80 ra magamal emg haverokkal valahogy 😄aztán 80 má 80 as farmal megcsinálom adigra bejöna 22 . degreee 😄
mind1 meg van a 80 aztán meg elsza 90 ugyan így 😄
aztrán ha nem jön be a 10 degre akor csuot szemmel mindet elnyomok xD

jó ötlet nem ?_D<#banplz><#banplz> ha megcsinálom akor lõjetek le 😄 (40 esen agyonlövöm magam) xD
SrAta
oks megfogadom a tanácsodat tehát csak gyilkolni kõ ez jó😄😄😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Hát én ugy tolom/toltam 😊 Persze háj lvl-en kellenek már 😛

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

nem az elsõ kb a 15 volta nuker sajna :S de még nincs meg az ideális kari mert edig amit tecet az elég õrült volt bow+blade+cold+armor mert ahoz egyáatlán nem kel hp csak mp meg arrow
SrAta
Quest nélkül toljam???
Úgy ajánlatos??

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Quest nélkül sztem farmolj peppet strongholdba (tudom türelem játék 😄) aztán 0-s farmban végig 42ig hát nemtom, nekem ugy 40ig a napi másfél szint átlag megvolt😊 (és nemvagyok atomkocka😄) olyan napi 1 lvl sztem megoldható 😉

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

SrAta
Mennyi az a sok???
2 hónap?

Super Saiyan
sok

>:C

SrAta
Lehet hülye kérdés de questezéssel húzás nélkül napi 1 óra játékkal mennyi idõ alatt lehet egy STR meg egy kicsi INT ez azt jeleni nálam h 2:1 arányban felhúzni 42ig egy Spear vagy Glavies Karaktert???????
A második kérdésem az ugyanez csak Staffosat?

Fullra gyúrj, többit felejtsd el, hibrid karik skillesek.
Neked így elsõ nekifutásra egy STR glavis feküdne sztem...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Super Saiyan
tudod mit? csinálj full str blader nuker coldal-forceal és örülj... str nuker omg

aham és az menyi nukol _D
de mongyuk vályá ezt ismét öszezavarotam:S
az nukol is vag csak töbet csap?
és mien masteryvel?
yesss
igen csak abow még mindig str fegyó akkor már 7:1 int hybrid spear fegyóskillekkel

jó akkor elmondom mit szeretnék:
azt hallotam hogy a hibrid karik nagyobat sebeznek mint a ful int vagy srt
és én azt gondoltam hogy a bowos elégé jól írt de ha még nukol is (ha elfogy a vesszõ) és nem hal meg olyan könyen mint a nuker mert most van egy full int nukerem de nem nagyon teccik mert a -2 es mobok ha 4 vagy 5 van egyböl meg hal ha lemegy snow shield meg ha pvp zek egy szintes jól megcsinált str es karit kinyírok még van amikor a +2 es is megvan de csak ha blockolok meg ha nincs pill je!:S csak ezért érdeklõdtem de lehet hogy most full str be kezdek legaláb anak nem kel sok sp
Maala
off: jah, sok10ezren

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

tpisti24
off:

vki hirdetett már ebay-en?:/

Maala
van ám :-)

yesss
van már 68 as staffod?😊

yesss
nuker bowos-.-" olyat csak goldminer botnál láttam.....

Maala
mwahahaha lvl 70 wizard és lvl 67 force str bowos ownolja pty nachalokat. igaz a wizard 3x halt. xD

Dragooons
ez gz bejutok a szerora 😄 laggol a gépem és dc 😄

Super Saiyan
de az nem kinai

vagy a wizard ...

Áhá, Shaytan 2. alkalommal is begyalázva 😊

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Super Saiyan
ha nuker akarsz lenni, ott a sword, vagy a spear

str bower

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

azt megtugyátok nekem mondani hogy az str vagy az int hibrid bowos jobb ugy hogy a nuke erõségét is figyelembe veszük
byzhouse
fontos 2szer leírni?? 12perc idõ különbséggel??
amugy én bowost szeretem 😊 lvl80-on sos+7-es kis fa nyílal nem olyan rosz 😊

szerk: nincs legerõsebb kari 😊 tudni kell használni

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Super Saiyan
glavie

Dragooons
sztetek mi a jobb full str bow vagy full str glavie?hmmm?

Super Saiyan
tudom

100 % os xp-t kapsz ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dragooons
sztetek mi a jobb full str bow vagy full str glavie?

Super Saiyan
nemtom mirõl beszélsz, de azok alap rate-kal vannak, tehát 1x exp-sek kb

SrAta
Az alap szerverek tehát nem privátok mind 1*esek?????

Dragooons
nem tom akkor 😄

Super Saiyan
nem, látszik, hogy mobokból 1enként szedi össze (pls ne ólts le ha nem igy van xD)

Dragooons
azér van olyan sûrûn berzije mert van srcollja 😄 haveromank is van ugy verte be urut

Lord Nomak
Warlock szoló :S lolz. Rosszabb szolós grindert nem is választhatott volna eu-s részrõl. Még ha kézzel tolja akkor van értelme mert tud átkozni de ha nem csak funolás végett csinálja akkor gratz.

Lord Nomak
Hátõ.. teleport, felezõ, nuke, halott. Felesleges a warlock kb. Csak az idõt húzza vele.

doxadmin

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"