Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb ennyit tudok elmondani róla és ha valamit roszul írtam bocsi srácok
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
all: hmm vmi noname guild vitte el a Fortress-t ma de msot midneki meglepõdött mert asse tudjuk ki vannak ebbe a guildba😄
Elementezésrõl valaki valami infot adjon pls
És még annyit hogy amikor farmolásról beszéltek akkor azt hogy értitek?
(már kb 2 hete olvasom a fórumon ezt a topcicot, 33-as full str blader(sos+3) vagyok eldoradon)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
>:C
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Mi önfenntartóak vagyunk és mazochisták.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A jelenlegi punisheres farmolós szett:
Kard
Pajzs
*
Sapka
Csuklóvédõ
Cipõ
Talizmán
Kosztüm
Szoknya
Nyaklánc
Fülbevaló
Gyûrû1
Gyûrû2
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Hogyan tudtál beregizni oda?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Azokat úgyis "imádom" mert még anno mikor mentem ki farmos helyre kiskarimmal, mindig leverték a lv10-es lovamat és 1 ütéssel küldtek a halálba utána, nos akkor megfogadtam, hogy ezek még bûnhõdni fognak egyszer.
Jelentem az idõ közeleg, 32+5 sommal élvezet lesz, legalább 1 hónapot maradok ott a szemét csernobili csirkéknél o😊
Sos szettben som sworddel 2 millt hoz össze 1 nap alatt + elementek ára (5M).
Mindezt level 30-on, szerintem ennél jobb nincs...
http://www.nivlam.com/char/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha most leírná neked valaki, hogy melyik jobb, akkor lehet azt is elfelejtenéd, mire odaérsz a játékban, hogy dönteni kell.
Egyébként szerintem wizard. <#eplus2>#eplus2>
SRO - TROY - Evil_Soul - lvl 67 FULL STR BOWER inaktív SRO - TROY - APOCALYPTO - lvl 34 ROUGE/CLERIC XBOW inaktív
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
respect to the man in the ice cream van
wariort akarok kezdeni 2hand swordert
de ugy hogy 2:1 eset és a másik ágként warlockot de nem a támadások miatt
értelme van?