Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Camouflage írd már le légyszi az msn címed a csro-ról beszélnék veled!
farmolás azt ugy tudod megcsinálni hogy az eredeti szinted tedgyuk fel 32lv és a mastery szinted vagyis a skill fa ami mongyuk 30, a kettõ közötti külömbség 2 vagyis 2es farmban vagy. ez a farm és ez arra jó hogy ha a skill fában van olyan skilled aminek meg kellene lenni-e 30on azt farmmal megoldhatod de farmolni nagyobb mértékben is lehet.
kb ennyit tudok elmondani róla és ha valamit roszul írtam bocsi srácok
Cápafogxy
Elolvastam már a faq-t de most újra megtettem az elementezés tényleg benne van, de a farmolás nincs.

yesss
hát nem tudom azért nem nézik jó szemmel csak arra várnak hogy high lvl ek legyeket és akkor bannolnak XD vigyázz velük ezek kinaiak

Nem tudok arrol, hogy cSRO-rol valaha is bannoltak volna barkit, mert kulfoldi. Tudnak rola a GM-ek, hogy a szerveren vagyunk, mivel a legelso kulfoldi guildekbol nehanyan globalban beszelgettek veluk.

Lord Nomak
Aranyosak vagytok ahogy próbáljátok eröltetni a többi nemzetiségû sro-t. Fõleg azért mert isro a "miénk" ksro-ra lehet még regisztrálni "gond" nélkül. A többiért meg bannolnak mindenkit aki nem oda tartozik.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Super Saiyan
sok kinainak

>:C

És oda kinek sikerült be regisztrálni?
yesss
faq ba asziszem benne van mindegyik válasz

all: hmm vmi noname guild vitte el a Fortress-t ma de msot midneki meglepõdött mert asse tudjuk ki vannak ebbe a guildba😄

Super Saiyan
de azt hiszem az

A csro veletlenül nem kinai?
Super Saiyan
a C miatt 😊 cSRO

Cápafogxy
Akkor most jönnek a noob kérdéseim:
Elementezésrõl valaki valami infot adjon pls
És még annyit hogy amikor farmolásról beszéltek akkor azt hogy értitek?
(már kb 2 hete olvasom a fórumon ezt a topcicot, 33-as full str blader(sos+3) vagyok eldoradon)

Nyilvan nem vagyok rahangolva, de fogalmam sincs, hogy jon ez ide. Es az sem teljesen vilagos, hogy miert kell ciganyozni, de biztos csak nekem nem esett le.

Lord Nomak
Ha jól megnézed akkor nem, mert utána õ is írta hogy cleric a másodlagos. ^^ Szóval 😛

Super Saiyan
isro = international sro, ksro= korean sro, csro =
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
cigány sro xD
és nm az értelmes hsz-ért

Szo sincs rola, iSRO forumon vagy egy topic a regisztralasrol

Már sokadszor próbálom, de semmi.. 😞

WuFraZselic
ugy, hogy elinditod a játékot, beirod az accodat, az image kódot, és próbálkozol

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Hogyan és mikor enged be??

Super Saiyan
ez a szett, fegyóval, shieldel, kb mennyibe került?

Gondolom event nélkül már meg is halna a szeró azért tolják neki ezerrel.
Mi önfenntartóak vagyunk és mazochisták.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
de rossz ömbörnök. :-(

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Természetesen nem, de farmolásra azért egy low level szet összerakása nem annyira megterhelõ anyagilag, és vissza is hozza pár héten belül.
A jelenlegi punisheres farmolós szett:
Kard
Pajzs
*
Sapka
Csuklóvédõ
Cipõ
Talizmán
Kosztüm
Szoknya
Nyaklánc
Fülbevaló
Gyûrû1
Gyûrû2

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Super Saiyan
kissebbségnek van fenttartva az a sro 😄 megkért vkit 😄

Csro?
Hogyan tudtál beregizni oda?
Super Saiyan
lool

Zarjelben jegyzem meg, hogy cSRO-ben event van, a herbalista SOS-okat osztogat. Gondolom iSRO-ban semmi ilyesmi nincs most.

Lord Nomak
Én meg nem az elírásra reagáltam.

"2 millt hoz össze 1 nap alatt + elementek ára (5M)."

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Super Saiyan
neked minden fegyvered minimum som +5?

Azokat, halomra még vagy 1 hétig, aztán jön kokoru 😛
Azokat úgyis "imádom" mert még anno mikor mentem ki farmos helyre kiskarimmal, mindig leverték a lv10-es lovamat és 1 ütéssel küldtek a halálba utána, nos akkor megfogadtam, hogy ezek még bûnhõdni fognak egyszer.
Jelentem az idõ közeleg, 32+5 sommal élvezet lesz, legalább 1 hónapot maradok ott a szemét csernobili csirkéknél o😊

Super Saiyan
jah, fõleg ha punishereket õl 😊

Full int bicheon/light/fire/cold.
Sos szettben som sworddel 2 millt hoz össze 1 nap alatt + elementek ára (5M).
Mindezt level 30-on, szerintem ennél jobb nincs...

http://www.nivlam.com/sp/

http://www.nivlam.com/char/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Super Saiyan
3, ha van elég sp-d mindenre, ha elfogy lemész 5ösbe 😊

mondjuk 3 al kijön mindenre ?😊 mert én ugy akarom hogy legyen mindig sp mindenre 😊 vagy akkor már nagyobb kell 😊

Super Saiyan
2-3

Hi ha folyamatos farmal megyek egy cleric / warlock nál akkor mekkorával mennyek ?

cement
vááááááááááá

respect to the man in the ice cream van

Hát, nem vagy valami tanulékony...
Ha most leírná neked valaki, hogy melyik jobb, akkor lehet azt is elfelejtenéd, mire odaérsz a játékban, hogy dönteni kell.

Egyébként szerintem wizard. <#eplus2>

SRO - TROY - Evil_Soul - lvl 67 FULL STR BOWER inaktív SRO - TROY - APOCALYPTO - lvl 34 ROUGE/CLERIC XBOW inaktív

ja😄 de most akor meik a jobb a 2handed sword+warlock wagy 2 handed sword+crelick?
Maala
az elíráson nevetett..

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Warrior tank karakter lock azért jobb hozzá mert úgy is nagyokat üt a warrior de ha átkozod a támadás elött még nagyobbakat fog ütni. Pap meg nem jó erre a célra. EU arról szól számomra, hogy minnél gyorsabban, egyszerûbben lemészárolni valakit. Ha warriort meg lockot összeteszem akkor ez fog történni kb.

cement
nekem is warrior clericem van, de azon rohogtem hogy az nem crelick hanem CLERIC ^^

biztos😄?
cement
a crelick
lol😄

csak átkozásra de akor inkáb lehet hogy warior+crelick lesz meik a jobb?
Lord Nomak
Mire akarod használni lockot ? Mert hogy ölni nem fogsz vele az biztos, viszont több manád lesz amikor valakit átkozol mi elött neki mész lockal, ennyi az értelme szerintem.

hali ujab kérdés😄
wariort akarok kezdeni 2hand swordert
de ugy hogy 2:1 eset és a másik ágként warlockot de nem a támadások miatt
értelme van?