Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THeArrow
nem a tevékenységröl beszéltem, hanem a szellemi szintröl ^^

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Super Saiyan
sajnos nem :-( neki több 80as karija van mint nekem

>:C

THeArrow
kb 1szinten vagytok, mégha csak poénnak is szántad ;-)

doxadmin
60 millbõl astral nélkül összejönne egy +7es fegyó,csak elixir és goldért kapható luck izé segítségével? Vagy kár vele foglalkozni?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

azért nem jeleníti meg szerintem,mert frissítik az oldalt vagy valami!!!!
OFF:
okés😄 az jó remélem itt is jó lesz,elindulni elindul csak image ver...😄

Hát nekem új gépen nem lehetett
Régin meg már sro annyira össze-vissza volt le- és feltelepítve, h lehetett

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Super Saiyan
aki akar regelni privát szeróra az most tegye

Super Saiyan
nem

Ha sikerül belépnem egy szerverre, de nem arra, ahol létrehoztam a karimat, akkor is tudok játszani a karakteremmel? Eddig még nem próbáltam, csak azért kérdezem, hogy érdemes-e próbálgatni a belépést más szerverekre.

Super Saiyan
inv találtam valamit neked xDD Ardamax Keylogger v2.9, ha kell, irj pm-et XD

byzhouse
van amikor elsõre beenged pl Troy-ra délután 4kor

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

HA ksrot felszeretném tenni simát törölnöm kell?:S

WuFraZselic
sajnos ez az álomvilág. ugyanis az amcsi vagy az európai belép, és amikor csicsikál a bot ugyanugy fut, a goldminer kari ugyanugy fut, a stallkari ugyanugy fut. ergo semmivel sem könnyebb bejutni. inspection után 3-4 órával pedig ujra ottvannak. ennyi

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Alps is 24/7 crowded,kivéve inspection után kb. negyed órát amikor populated 😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

doxadmin
azért írtam hogy "majdnem mindegyik"! Belépésnél csak ritkán nézem végig melyik milyen, azt nézem hogy piros e vagy sárga ^^

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

THeArrow
" akkor populated majdnem mindegyik szerver" háttt 😛 aege /babel/xian 24/7 crowded xD a többit nemnon néztem még de az tuti h nem mind1ik,esetleg csak "pár"

doxadmin
Reggel kb 7:45 ig be lehet jutni elsõre, akkor populated majdnem mindegyik szerver. 8:00 után már 3. 4.re enged csak be. 9 után meg min 20 perc mire bejut az ember, kívéve ha szerencsélye van és beengedi.

Az nem számít mikor csicsikálnak az amcsik, mert a goldminer bot dolgozik helyettük és foglalja a helyeket.

Super Saiyan
az ázsiaiak ksroznak 😄

A szervereken a világ minden tájáról vannak játékosok? Pl. az általam használt MARS szerveren nem tudjátok, hogy kik vannak többségben, európaiak vagy ázsiaiak, amcsik ...? Mert talán ki lehet használni, hogy ha pl. amcsik, akkor délben érdemes próbálkozni a belépéssel meg a játékkal, mert õk akkor csicsikálnak, vagy ázsiaiak, mert õk mikor nálunk déután, este van, akkor csicsikálnak...
Vagy tudtok olyan idõpontot, amikor kevesebben vannak fent és könnyebb a belépés?

Nono, a krikszkraszban van logika, míg a ????-ben nem igazán 😊

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

byzhouse
nem neked való az sro 😊)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Super Saiyan
van, de nem lehet még mindig regizni 😞... hálistennek... igy is több ember van, mint férõhely

A hasznak nincs álla -.-
Mellesleg az általad javasolt megoldás NEM oldja meg a server trafficot, amiért a kedves sorstársunk írta ezt a szösszenetet.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

vagy nodc-t használlnak 😄

botforum.co.cc :p

draxler12345
van már vmi hír private serverekrõl ? mert isro val tuti nem fogok játszani , viszont várom a high rate-s private szerókat :p

Super Saiyan
nem, õk vesznek prémiumot, és 1bõl bent vannak... amugy igen, mindenkinél ez megy (aki free user)

Csõ!
Már 1 órája próbálok belépni a MARS szerverre, de mindig csak azt írja, hogy CANNOT CONNECT DUE TO SERVER TRAFFIC. Nekem ebbõl kezd elegem lenni.
Ez egyszerûen elveszi a kedvenmet a játéktól, hogy minden belépés elõtt ennyit kell próbálkozni.
Nálatok is így megy ez? Vagy lehet ennek más oka, hogy nálam ez történik?

Super Saiyan
még annak idején küldtem neked pm-ben 1et, azt használd

Szar a pk2-õm, lekéne töltenebb 1 jobbat
ez is angol valamennyire, de mobok meg cuccok neve helyett ???? van

Neked nem lehet újdonság a sok krikszkraksz 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

doxadmin

Mester, okítsd a népet 😄DD

inv

Az a sok ???? nevû szörny valami egyedi mob, vagy csak a fejlesztõk még nem jöttek rá mi a neve? 😄

a Városból indultam és kb 10percel a spawn után értem oda 2/3ad hpnál 😄

tudom hogy urut már rég elkéne felejtenem de még sose öltem meg itt 😛
meg akkora lagok vannak hogy isyn behalok

Nos, ha angol lenne akkor nem ksro-nak hívnák nem?
Mellesleg go darkspell fóruma, ott lehet finomságokat találni nem itt.

Maala
nem gondolod, hogyha lehetne angolosítani, akkor DS és Cat képein angolul látnád a dolgokat, és nem koreaiul?
hmm, hmm...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Gubberx
Üdv, valaki tudna linkelni nekem egy leírást ksro angolosításával kapcsolatban? thx elõre is

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Maala
istenem, 5 hónap... sírok.

ennyi kellett ahhoz, hogy végre egy gépen meg legyen oldva a delvl és a reselés, ráadásul közben a gépet is lehet használni... nagy fejlõdés szeptember óta, vazze. T_T

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

yesss
nem képek kellenek vmikor linkeltetek ide egy oldalt kb 1000 kép volt rajta mind 16x16 os amugy tudom hogy kell berakni.....

jah hogy az egy glavi volt😄

ilyesmit ?
btw glaive 😊

yesss
nemtudna adni vki egy linket guildlogókról hol találom?

yesss
de milyen fegyó az?? csak annyit látok hogy sox meg hogy 90 es és hogy eu-s koreaiu még nem tudokXD

Az hát 😄 500k-t megért, amúgy meg kurva jól néz ki 😊

400 % dura ? 😊
xP

WuFraZselic
d10 sos glavie? ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nyehe mim van 😊

yesss
jah én is azt néztem vagy 10 hsz en kerszetül offoltok😊
(amugy dual proci 2 giga ram ati3800 vidi)

Lord Nomak
Lehetne alakítani ezen, fõleg a 256 ami kicsit húzos. cs:s meg hl2 fele annyira sem igényes mint cod4 szóval ha veszel gépet ne azokhoz viszonyítsd. 😊 na off vége mostmáraztán. :F

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Régen 256al toltam kb 2-3 teleport után gép restart volt mindig 😄

asd

Cápafogxy
Silkroad spec laptomonon izomból szaggat már a loginnál. 1.7ghz celeron 256mb ram, persze az asztali gépen megy fullon. cs: source-be meg hl2 ep2-be meg 60-70 fps maxon 16Xos élsimítás full hdr
De ez már off...