Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez pedig mots egy sor problémát vet fel s igencsak érdekessé teszi a döntés helyességét.
Asszem itt elválik a könnyû út a s a helyes út egymástól
amúgy mindkét oldalon jó arcok vannak, csak néha egyik-másik fél kissé túllõ a célon, és kis mosolyszünet, most pont egy ilyen pillanatban érkeztél
ha valaki jönni akar, átjön, ezt nem tilthatod meg senkinek, asszem. maximum ti fogtok haragudni, mi nem tettük a múltkori gyûjtögetõ életmódgyakorlásnál és most sem. de ha egyszer tényleg nem csináltok semmit, legalább engedhetnétek, hogy az emberek maguk döntsék el, mit akarnak. :-) de úgy látszik, ha mi szó akarunk valamit, az már nektek károkozás.
és már megbocsáss, de a múltkor mi voltunk passzívak, és ti szívtátok el az aktív tagokat, most ti nem csináltok semmit, és mi tesszük ezt fordítva. kéretik ugyanúgy tûrni, ahogy mi tettük.
tarti: néha ugyanolyan rossz, ha magyarokkal vagy körülvéve, mert egy törökre legalább mondhatod azt, hogy biztos más kúltúra, és azért olyan, amilyen, egy magyarra ezt nem mondhatod.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
b, nem hinném hogy 14 évesek lepnék el a szervereket
c, talán ez a legközelebbi verzió ami most rám igaz lehet😊
/inaktív/
/inaktív/
a, rosszul tanítanak meg játszani
b, 14 évesek, azoktól aztán jön a lelki+ 😛
c, mázlista vagy és midníg belecsöppensz a tutiba
/inaktív/
magyar unio nincs, nem tom mirõl beszéltek, magyar klán van, a mienk, immár egyetlen Athenson...
haragot nem akarunk, személy szerint én se, de a toborzási kísérletet nem nézhettem tétlenül.
<#rinya>#rinya>
Legyetek inkább barátságosak egymással<#love12>#love12>
De hamár itt tartunk akkor elnézést ,hogy feltettem ezt a kérdést mert így én lettem eme probléma okozója.
Elnézést mindekitõl akiben így "sebeket" szaggattam fel
terepszemlét megtartottam, akkoriban beolvadás volt a valós cél, már elárulhatom, aztán törölve lett...
GG, bb
Jah és a dögöljön meg a szomszéd tehene... Korlátoltság rulz.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
mind1, a lényeg az, hogy amíg a guildünk inaktív volt (sp farm), összegyûjtötték az embereket, mi meg megkérdeztük, hogy nem-e akar vki visszajönni most, hogy újra aktívak vagyunk. azt nem említem, hogy 2 év alatt a harcosokból soha senki nem akart magyar guildegyesítõ szarságot csinálni, de ha egyszer régi-új uni miatt megkérdezzük, hogy nem-e akar vki "jobb lehetõségeket", mi vagyunk a rosszak. :-)
off: 7végén pesten maradok, nem megyek a talitokra. :-)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
i love hungary <#banplz>#banplz><#bohoc>#bohoc>
és most mondjam azt, hogy a colosseum próbálta szétszedni a guildünket azzal, hogy átment oda 3-4 member? ugyanmár 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
A saját guildmembereitek szerint is hullaszag van nálatok, ezért próbáltunk valamit közösen összehozni, hamár mi egy erõs uniba mentünk és jobolunk orrba-szájba.
De hát nyilván nem kötelezõ, nyomassátok a Colosseumot, lássuk hova juttok vele, eddig ugye ami van nem sok :/
Mellesleg nagy ész kell hozzá, hogy áthozz egy karit, otthagyj másikat és ha nem tetszik a szag errefelé akkor léc vissza Colóba.
De nem, ti aztán annyira de annyira gizdák vagytok... mire is? a gagyi unira ? 😊
Hát sok sikert, verheted rá 😉
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
ha egy szinte tisztán külföldi guildre vágysz, akkor menj Maala-ék után...
Szerinted miért toborozzák a magyarokat ilyen elkeseredetten? talán mert magyar guildként, õk már rég halottak?
ennyire gyenge a csapat, hogy már a mi guildünket is megkívánjátok?!
minek próbáljátok szétszedni a guildet?
a pofátlanságnak is vannak határai...<#ejnye1>#ejnye1>
pedig az máér 3-4 napos 😊
Mondjuk ha azt mondod "halott" akkor monsj nekem egy aktív guildot is? elérhetõséggel és játékbeli pozíciújukkal együtt?😄
honlap vagy más esetleg athens szerveren merre tartózkodnak általában...
Köszi elõre is
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
u.i.: ígéretesnek hangzik xD<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor4>#vigyor4><#violent>#violent><#circling>#circling>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
The Arabians (Islamic characters) will have the ability to summon genies. The summoned genies will be able to battle and, through intensive training perform other feats of spirit magic. Islamic characters will be able to use the sword, blade, claw and the chakoram as their weapons. The genies will be able to train in the 4 attributes of Earth, Wind, Fire, and Water."
hmhm
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)