Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekünk spartan van full magyar unionunk nagyrészt full magyar klánokkal nincs mind teli de jó csapatok vannak😊

tarti19
ez nyílvánvaló... de valahová "tartoznom" kell.
Ez pedig mots egy sor problémát vet fel s igencsak érdekessé teszi a döntés helyességét.
Asszem itt elválik a könnyû út a s a helyes út egymástól

rosszkor, rossz helyen...
amúgy mindkét oldalon jó arcok vannak, csak néha egyik-másik fél kissé túllõ a célon, és kis mosolyszünet, most pont egy ilyen pillanatban érkeztél

tarti19
ez már megint más problémát vet fel😊 de könnyebb megoldani mint egy "idegen" kultúrát elõbb megérteni ha egyáltalán ez lehetséges számunkra...

Maala
ebben tévedsz, a Harcosok ugyanúgy magyar klán maradt, ahogy eddig is volt. sajnálom, ha elszomorítottalak.

ha valaki jönni akar, átjön, ezt nem tilthatod meg senkinek, asszem. maximum ti fogtok haragudni, mi nem tettük a múltkori gyûjtögetõ életmódgyakorlásnál és most sem. de ha egyszer tényleg nem csináltok semmit, legalább engedhetnétek, hogy az emberek maguk döntsék el, mit akarnak. :-) de úgy látszik, ha mi szó akarunk valamit, az már nektek károkozás.
és már megbocsáss, de a múltkor mi voltunk passzívak, és ti szívtátok el az aktív tagokat, most ti nem csináltok semmit, és mi tesszük ezt fordítva. kéretik ugyanúgy tûrni, ahogy mi tettük.

tarti: néha ugyanolyan rossz, ha magyarokkal vagy körülvéve, mert egy törökre legalább mondhatod azt, hogy biztos más kúltúra, és azért olyan, amilyen, egy magyarra ezt nem mondhatod.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

tarti19
a, eza verzió abszolute kilõve😊 ugye Nomak master😊
b, nem hinném hogy 14 évesek lepnék el a szervereket
c, talán ez a legközelebbi verzió ami most rám igaz lehet😊

végül 1 közhely minek veszekedni ah verekedni is lehet tgb

/inaktív/

Kryon a kém: beolvad, megsemmisít, eltûnik

/inaktív/

háhá jó vicc😄 a legtöbb esetben
a, rosszul tanítanak meg játszani
b, 14 évesek, azoktól aztán jön a lelki+ 😛
c, mázlista vagy és midníg belecsöppensz a tutiba

/inaktív/

tarti19
Kiindulva magamból én sokkal szívesebben játszom magyarokkal , mert ez olyan lelki pluszt , fílinget ad a játékhoz ami nagyon sokáig elkíséri az embert.

ja még valami
magyar unio nincs, nem tom mirõl beszéltek, magyar klán van, a mienk, immár egyetlen Athenson...
haragot nem akarunk, személy szerint én se, de a toborzási kísérletet nem nézhettem tétlenül.

tarti19
Na f@@@@@@szt kell már veszekedni...
<#rinya>
Legyetek inkább barátságosak egymással<#love12>
De hamár itt tartunk akkor elnézést ,hogy feltettem ezt a kérdést mert így én lettem eme probléma okozója.
Elnézést mindekitõl akiben így "sebeket" szaggattam fel

minket egyáltalán nem zavar, hogyha jól érzitek magatokat, örülünk neki, egészen addig, míg nekünk nem próbáltok kárt okozni, és amint említettétek, az egyesítés megtörtént míg ti inaktívak voltatok, ezért vicces, hogy most nekünk kéne csatlakozni, de minn1...
terepszemlét megtartottam, akkoriban beolvadás volt a valós cél, már elárulhatom, aztán törölve lett...
GG, bb

Mert mindig csak a széthúzás, és a más szemében a szálkát is...
Jah és a dögöljön meg a szomszéd tehene... Korlátoltság rulz.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
unióról letettünk már rég. :-)
mind1, a lényeg az, hogy amíg a guildünk inaktív volt (sp farm), összegyûjtötték az embereket, mi meg megkérdeztük, hogy nem-e akar vki visszajönni most, hogy újra aktívak vagyunk. azt nem említem, hogy 2 év alatt a harcosokból soha senki nem akart magyar guildegyesítõ szarságot csinálni, de ha egyszer régi-új uni miatt megkérdezzük, hogy nem-e akar vki "jobb lehetõségeket", mi vagyunk a rosszak. :-)

off: 7végén pesten maradok, nem megyek a talitokra. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
külföldiekben még lehet pozitivan csalódni 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

datango
ugylatom a magyar guild/unió nem csak a troy serveren problémás 😊
i love hungary <#banplz><#bohoc>

Maala
ejnye no, hát ha olyan sokan vagytok, miért hívtok állandóan magatokhoz? xD

WuFraZselic
azért "toborzunk" magyarokat, mert a guildünknek a, van neve a szerveren b, elég régóta jelen van athenson, s nem valami 6.számú guild c, magyar, és gondoltuk magyarokat szeretnénk, fõleg hogy más is átérezze milyen amikor bennevan a tutiban. nem élt vele a magyarság, hát nem, nem omlunk össze, van elég külföldi haver akivel feltölthetjük. ennyi.
és most mondjam azt, hogy a colosseum próbálta szétszedni a guildünket azzal, hogy átment oda 3-4 member? ugyanmár 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Súlyos emberhiány mellesleg nincs, van kb 5-6 hely szabadon, ha ti nem jöttök hát jött más, csak mi magyarokat akartunk, de mind1 már nem kell 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Nem szédszedni próbáltuk te nagyon ostoba, hanem egyesíteni az eleve szétszedettet.
A saját guildmembereitek szerint is hullaszag van nálatok, ezért próbáltunk valamit közösen összehozni, hamár mi egy erõs uniba mentünk és jobolunk orrba-szájba.
De hát nyilván nem kötelezõ, nyomassátok a Colosseumot, lássuk hova juttok vele, eddig ugye ami van nem sok :/
Mellesleg nagy ész kell hozzá, hogy áthozz egy karit, otthagyj másikat és ha nem tetszik a szag errefelé akkor léc vissza Colóba.
De nem, ti aztán annyira de annyira gizdák vagytok... mire is? a gagyi unira ? 😊
Hát sok sikert, verheted rá 😉

yesss
OFF:
asztak***a ez nagyon ottvan😄

"az úton az aszfalt, én vagyok az..."

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

tarti19
értelek

az a halott guild nagyon is él, csak épp vannak akik súLyos emberhiánnyal küszködnek, és úgy tûnik, már semmi sem szent nekik...
ha egy szinte tisztán külföldi guildre vágysz, akkor menj Maala-ék után...
Szerinted miért toborozzák a magyarokat ilyen elkeseredetten? talán mert magyar guildként, õk már rég halottak?

Ejnye no, kéremszépen...

ennyire gyenge a csapat, hogy már a mi guildünket is megkívánjátok?!
minek próbáljátok szétszedni a guildet?
a pofátlanságnak is vannak határai...<#ejnye1>

Maala
nem mintha nehéz lenne elolvasni az aláírásomban a karineveket, a 4 aktívnak jelzettbõl 3 online 24/7

Maala
válaszoltam 2x is. O.o

tarti19
hmm😊 jó Maala te még azóta sem válaszoltál a PÜ-re😊
pedig az máér 3-4 napos 😊
Mondjuk ha azt mondod "halott" akkor monsj nekem egy aktív guildot is? elérhetõséggel és játékbeli pozíciújukkal együtt?😄

Maala
pm Zeusz00 😊 have fun a halott guildjükben. ^^ hehe

tarti19
Colosseum klánnak valaki tudja az elérhetõségi lehetõségeit?😄
honlap vagy más esetleg athens szerveren merre tartózkodnak általában...
Köszi elõre is

yesss
hát eu után most ez, ha nem 1 játékba, 1 harctéren lenne mind3 karakterfajta akkor jó is lenne😄

Lord Nomak
Na, kiváncsi leszek mennyire tudják még elbaszni a játékot.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

yesss
hát kb😊 amugy mikorra várható ez az új "update" és lesz külön kezdõvárosuk vagy vmi infót nem lehet tudni?

Super Saiyan
jah, és akkor megvan a bower az iszlámoknál 😊 ha nem más...

>:C

Bovebben http://images.google.hu/images?hl=hu&q=chakram&gbv=2

Azt hiszem az chakram akar lenni, es ha emlekeim nem csalnak valoban kor alaku penget takar, amit el lehet hajitani. Aki abszolut nincs kepben nezzen meg egy (es nem tobb) Xena epizodot.

Super Saiyan
szerintem az a kör penge, olyan mint 1 karika, csak van éle 😊

>:C

yesss
ezt amugy hol találtad az engem is érdekelne xD

yesss
lol röviden arról szól hogy ezek vmilyen elementalista karakterek lesznek afféle Dzsíneket idéznek meg hogy harcoljanak helyettük. kardot, pengét, karmot használnak majd fegyver gyanánt és egy vmiféle "Chakoram"-ot (ezt nemt udom mi) ugye aDzsineknek lesz 4 fajtája, a 4 element képviselõi (Tûz Víz Föld Levegõ)

u.i.: ígéretesnek hangzik xD<#vigyor2><#vigyor4><#violent><#circling>

Ezt hol láttad?

byzhouse
magyarul? 😊

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

"
The Arabians (Islamic characters) will have the ability to summon genies. The summoned genies will be able to battle and, through intensive training perform other feats of spirit magic. Islamic characters will be able to use the sword, blade, claw and the chakoram as their weapons. The genies will be able to train in the 4 attributes of Earth, Wind, Fire, and Water."

hmhm

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Elég csúnya egereik vannak >.<

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Maala
nem, az XFire-t kapcsold ki

tarti19
a fenébe hát persze ,hogy a legdurvább helyen fagy meg ez a gennyes szerver😞de legalább oltári mákom volt , hogy a niya-k nem kaszáltak szét 😊

a x firernél ki lehet kapcsolni hogy ne baszon ki az srobol??????
Yosimicu
JOYMAX....JOYMAX....Joymaxx...

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Maala
szerda? :-)

Yosimicu
FAXOM -2%

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)