Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ver.2" needs FullVersion installation
Process is stopping
Hogyan kell feltenni azt a patchet???
Mit kell beírni Verzióhoz és az Exe filehez??
100% h regeltem kiírta h Match REGIstration has been cancelled !!
nekem is ez voltabaj ...
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
4 órási eventre nem lehtett regisztrálni az összes nép ott ált, és nem volt semmi..
Mostanira regisztráltam, ki is írta h jó, 10 perckor, 5 nél 1 percnél is direkt h megse történjen az h hotanba maradok..
Erre mi történtik?Mindenki eltünik, pár ember marad ott, õk is regisztáltak, szal mért maradtam ott?Nem voltam pt-be meg semmi=(
Cabal Online -OBtampon Blader Mercury
botforum.co.cc :p
most nyilt meg egy uj szeró ( vagyis a mai nap folyamán) és az is csurig van mint a többi szeró. az a 2k emberbõl mondjátok hány normális player? sztem csak 1k vagy még annyi se....
😞 miért nem lehet bejutni ebbe a nagyon király játékba ingyen? 😞
amivel be lehetne jutni az havonta mennyibe kerülne?
/inaktív/
asd
volt vmi gs-ben ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Jah lol guild úgyis kéne vissza 😄 vagyis storage csak ^^
asd
1ébként nem úgy van h rossz a rendszer ?
asd
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
a, nem tudok bejutni
b, nem jó
c, lagol
d, 50 es ellen 35 ös nukerrel micsináljak ?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
3an már tudjátok rotálni a bless spellt, ami ha sikerül, halhatatlan a ptytok. gg. :-)
Cabal Online -OBtampon Blader Mercury
Bekerülök egy oan pt-be ahol van 6 60-s wizard +2 bowos 😊)
mobokat 2perc alatt szétvertük aztán az ajtóba leraktunk mindenki trapot 😊 ésstealth 😊 jön az ellen és sorra halnak be a sapdák miatt xD gondolom nah ezt mámi nyertük... látom h van egy 64 es glavis isnáluk -.-' bejön 3-assával leszed mindenkit... utána mire bespawnolunk mwgölnk... tudjátokmenyi kell egy wizardnak ... szal bukltunk elég nagyot....demajd legközlebb 😛
2-3 napja csak a marakodás megy szal peace for life<#puszi>#puszi>
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
"Low lvl fajgyülölet ? Majd kapsz a pofádra. Ha már egy 77es full bowert szétbasztál fél nap alatt ennyi kijár neked."
1.Kezdjük a "low lvl fajgyülöletnél" hát igen néha a valoság fájdalmas ez van.Szerintem finoman kultúráltan fogalmaztam és nem voltam sértõ.
2."Majd kapsz a pofádra" Ehhez inkább semmit nem mondok^^
3."Ha már egy 77es full bowert szétbasztál fél nap alatt ennyi kijár neked."
Na szóval én kifizetem a karit nem voltam lehúzós te is korrekt voltál megkaptam a karit.Én azért vettem meg hogy továbbadjam. Ezért is adtam el a garmentet(mondjuk nekem armor jobban teccik)mert a karit üresen árultam ennyi.De 10év múlva is ezzen fogsz sírni megáll az eszem komolyan.<#wow3>#wow3>De végülis nekem megérte 7k ba vettem a karit 10k ért eladtam plussz 150m gold(Garment set^^) meg az intemeket 8k ért vagyis 18k ment el az egész 11k kerestem ez fáj neked?
Szerintem jó volna már túllépni rajta ennyi.<#wave>#wave> thx bye