Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helper? CSAK Prémiumhoz jár elsõre bejutás...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Nooooooo DC ;)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

byzhouse
a türelem rózsát terem :D probálkoz csak 100ból 1szer csak beenged 10percre :D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

meg vetem silket gondoltam helpert veszek me azal is ugy tom beenged elsõre de abol h mi igaz pf de meg se tom veni me nem enged be:S
drágaaaaaaaa
Prééééémium :D

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

azt a jó édes ....................................................... azt :S egész nap nem bírtatm bejutni gondoltam szerzek ticketet de nem bameg :'( :'(
9 nap bot 2000 ft, gondolom 500-600 al olcsobb, ha magad tudod megvenni, és nem vagy rákényerülve magyar honlapokrol venni jóval drágábban.

G+-t elnyelte a való világ ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lord Nomak
Ebben igazad van viszont nem internesönel szilkród van kiírva plusz sehol se találni azt hogy nem lehet ksro, psro, jsroról beszélni. Attól függetlenül tényleg távozhatnának azok akiket az imént említett 3 dolog érdekel.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Kattintottál már a bannerben lévõ "Silkroad" feliratra ?
Segítek: NEM a ksro, psro, csro... oldala jön be.

Rolly
akkor mit érek azzal hogyha segít az a pali =márhogyha fellép msnre) hogyha nincs regem és nemtok belépni?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Super Saiyan
privát szerver, meghatározott számú emberekkel :| majd megnyitják... vagynem

>:C

Rolly
uhh visszanéztem amit offtopicban írtál télleg nemlehet már regelni? mert akkor ezt beszoptam :S

Rolly
thx ha már ittvagy megmondhatnád hogy regelni attól mértnem tok?

Super Saiyan
irtam pm-et abba van 1 MSN cím, vedd fel õ elmagyarázza -.-

Rolly
kössz de ha már Super S. elõbb írt akkor vehetné a fáradtságot és leírhatná hogy hol vagy mit kell letölteni nem azt mondom hogy most hanem majd ha ráér :P:)

Probáljáátok inkább az offtopicba:) ott biztos segítenek

Rolly
milyen progi? mert nekem csak aztmondják töltsem le regeljek az oldalon és kész igaz még az oldal se jön be ... hálás lennék ha adnál 1 kis infót :P

Super Saiyan
mindig jó most mondom :CCC csak ez nem isro, 1 progival lehet belépni

Rolly
valaki megmondaná hogy mikor lessz újra psro? (mert szeretném kipróbálni és nemjön be se az oldal se a start gomb)(és igen tudom hogy ezt nem ide kéne írni csak gondoltam hátha van olyan aki már játtszott/játszik vele és tudna segíteni)

Jó én úgy számoltam nekem 3 card az 6k ez kb. 1 hónap vagy 1 héttel több, meg premium + pet óra olyan 3.5k... így 10k majdnem

asd

Lord Nomak
4 hét bot, 1 silver premium és 1 pet óra havi 6k-ból megvan szóval a 10k eléggé hm, sõt ha nem botol akkor még kevesebb. Vagy ha olyan bot van amihez pl nem létszükséglet silver vagy gold premium akkor havi 3k..

KÍNAI KARI.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Elõször nem húzott ki semmilyen skillágat, aztán kihúzta rugót ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

byzhouse
bocs csak már nemtom nem figyelem csak arra emlészek még kis szinten hogy kaptam lvl5ön üzit hogy tudok partyt csinálni és onnan jött :D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Super Saiyan
lv3on is be lehet lépni -.-

No most akkor ki nem bírja a kritákát? ;)
Nem zavarod a köreinket, csak nem kell csípõból osztani azokat, akik esetleg segíteni tudnának ;)

musha
pff..
no comment, jó szórakozást mindenkinek, nem zavarom a köreiteket többet.

byzhouse
party nem 5ös szintõl van? :D

Hmmm, most en vagyok hulye, vagy ez valami uj trukk..?! Egy 3. szintu kinai karival voltam partyban.. Eloszor nem volt class-a, aztan egyszercsak rouge ikon jelent meg a kepe alatt..... Ez mi..?

Lord Nomak
Ezért mondtam én másoknak is akik rákérdeztek vagy téma volt, hogy nem kell másik accra kimenteni a cuccokat mivel a bannolásokat nem egy inspection alatt fogják ctrl+c ctrl+v dologgal megoldalni szerveren.. gm-ek meg sunyulnak, rádírnak, nem válaszolsz ban, de eddig csak cl botokat reptettek

Sztem az lenne a legjobb, ha g+ csinálna egy gombot vagy ilyesmit...

donatus

Engem aztán nem zavar :)

:D
Hát jó ha nekem is SM menne én 1k ból megúsznám :D bár akkor lehet elkölteném silkre maradékot o_O

asd

THeArrow
akkor képzeld oda xD

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Cápafogxy
Nincs kiírva ...

Na már te is kezded?
Privizd Darkspellt, vagy nézegesd ppsdes fórumot EZ ITT ISRO TOPIC.
Jóreggelt.

Cápafogxy
Vistara hogy lehet felrakni a koreai betûkészletet?
(ksro)

OFF: Bezony, reggel 8-ig dumcsiztunk Eagle-el utána elmentem még szavazni szunya elõtt :)

De igy igaz :S ezert nem veszekszem ... nem is akartam :)sry

Nem a kor, hanem a viselkedés minõsít, nemigaz? :)

Maala

Végre rájöttél, nemtudom mi mással tudtalak volna még rávezetni :D

Mellesleg nincsenek "isro-s karijaim". Csak messor nr.2 van, messor nr.1-et már vagy 2 éve feltörték.

Maala
értem*

no megyek szavazni, remélem a nagy loginolások, meg kockulások közepette ti is szavaztatok azért, aztán go pest, majd este rejsz. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
ah, szal ingyen van a botod, érted én... freebot plýzzzzzzzz :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Megvan adva:D csak nem tul pontos:D de eleg az oda tul sokat amugysem szamit ... ebbol a csapatbol senkinek a korat nem tudom plane nem is erdekel mit erek vele? nem nezek le senkit csak ideges lesz amikor 1 nap 6-7 elmondja valaki hogy tele van a szerver ... es ilyenkor nem figyelek mit irok csak irok:S:S:S

Maala
velkám tu dö vándörfúl vörld of eseró

Hát, silket sosem vettem :) De botot sem...
Még bár hétig ne törjenek fel õket, aztán messor végleg el lezs passzolva amcsi spannak.. Onnantól isro már tényleg over. Nem mintha az elmúlt lassan 1,5 évben bármennyit is játszottam volna vele.

Na megyek goldot gyártani, a 100+5 chest most totál lenullázott :)

ejjha,az elöbb sikerült belépnem de azonal DC-zett...F***a mondhatom...haverjaim mondták hogy hú de kész ez a játék meg sztároljákk mint állat.Aha télleg.Fizetni mindenesetre nemfogok..na pá

Maala
de, minden normális ember gondolja, hogy egy másik normális ember kiírja a korát. ezexerint te nem vagy normális. újdonság? /sarcasm.

Maala
félted az iSROs karijaidat?

de amúgy gondolhatod, hogy mennyire érdemes válaszolnom a kérdésedre. :-) szíved legalsó sötét bugyraiban úgyis tudod a választ te magad is.

Avin és Zselán kívül senkit sem fognak bannolni high lvlen. xD

Ehh lol a kor az csak kivan irva nem gondolod kiirom az igazit ?:S sehol nem adom meg adataimat igen hasznalod googlet eleg sokat segithet pl van egy olyasmi no-dc client ez segit valamennyit ezt is googlen talaltam es azota is onnet szedem tele van a net isros forumokkal csak keresni kell :S:S en is wowoztam nem is keveset csak egyszeruen untam nagyon es azert hagytam ott mert mindenki azzal pampog mennyivel gyorsabb mint a sro azt sztem meg lasabb mint ez de lenyegtelen mar reg nem srozom:S (kispajtas) amugy nincs semmi gondom csak ideges lettem mert mindenki mindennap beirja tele vannak a szerverek de mi is tudjuk nem kell elmondani azt is tudjuk hogy semmit nem tesznek ellene es mostani bot irtas is eleg lesz 1-2 hetre es tele lesz megint minden es ez igy is marad eleg sokaig...