Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Saiyan
lesz, de itt (szerintem rajtam meg caton kivûl) mindenki botol, szal... érted XD

>:C

No DC hihhetetlen csodálatos erõkkel bír tudod-e? 😉

Képes olyat csinálni hogy nem rak ki a windowsba ha nem enged be /szemforgató szmájli x)/

Legjobb SRO-s barátom a nodc progi 😉 😄DD Ajánlom neked is

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

WuFraZselic
lehet hogy õ 18 alatt van, mégis tisztábban látja a dolgokat mint te
mit remélsz te joymaxtól a nagy botirtás jelszó alatt? itt spamolod a forumot 3 napja hogy "hu rohadt botoktól nem lehet bejutni" meg "botirtásnál kiraják az összeset hu hu hu" mint 1 izgatott gyerek karácsony elõtt. ki kell hogy ábrándítsalak, a Joymax nagyon sok pénzt szerez a botokból, sõõt, ezek veszik általában a legtöbb SILK-et is, ergo ne reménykedj nagy változásban. lesz pár has7f-szerû goldbot név a banlisten, és sziaheló. egy bot több pénzt hoz mint egy legit mint te, ués mint tudjuk pénz beszél. peace

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

köszi én azt kívánom hogy legyen egy acod tele sosun nal meg mindenel azt 5 évig gürcöjé oszt törjenek fel pkzanak visza mindent mindent pénzedet cucaidat dobályanak ki a földre kb enyi 😄 ,azt majd te is igy fogsz érezni ja meg vegyé vagy 5000 silket azt is kurják el! na oszt maj lehet bocsi
max 10 perc alatt hogyan???
franc vigyen el 😄

én nagyon remélem hogy bannolnak 😄

(bocsi!!!!!!!!!)

Legalább vállalom 😉
BTW: Semmi bajom a botokkal... õ dolguk engem nem zavar mert én max 10 perc alatt bentvagyok... Lag, hát olyat nemtom mikor tapasztaltam utoljára 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

geci én sírni fogok ha banolnak 1 évet a semiért :'(
mellesleg "kicsi mazsi agy"-t nemtudom hogy kinek írtad 😄 (te ugytudom még nem vagy 18 vagy tévedek? )

nem értem a felháborodásod 😄

nem istenítem a wowo-t sõt sztem gagyi, nem is játszottam még vele.

csak leírtam hogy szerintem miért szar az sro világa.
Nem magáát a játékot szidom mert igenis kurva jó játék csakhát gondolom neked sem teccik a sok bot, meg a lagg. vagy tévedek?

Dizson
Hát reménykedjünk, és hogy utána sokáig betudunk majd jutni.

B...a meg már idegbõl hülyeséget irok -.-

Elsõ sor---> ' Nem teccik a game, szabadulj meg tõle...'

Sry de hogy ne legyen olyan vészes egy kérdés---> Vki rájött már hogy van az hogy a lockkal megölök egy gigit, abbol hogy a nuniba jön ki 4 bz petty?😮

Kezdelek unni öcsi 😉 Nem teccik a game szabadulj meg tõled mi meg had szabaduljunk meg az értelmetlen hsz-eidtõl 😮

Ennyire jo a WoW akk menj azt játszá vele és vágd fel az ereidet ha 2 év után azon veszed észre magad hogy IRL egy senki vagy 😉

Botterek... Nem esett le még a kicsi mazsi agyadnak hogy amig sro lesz bot is lesz? Hiába várod a megváltást ugyse fog eljönni...

Várom kedves válaszodat 😉 / priviben ha lehet mert zavarhatja a többieket... /

na de 1 et kérdezek.
pl a wow -ot nemtudom hány millióan!!! játszák, és mégsincsenek teli a szerverek ez hogy mûködik? he?
nemigaz hogy nem lehet megnövelni a szerverek kapacitását?!?!?! faszom
+ a laggot kiküszöbölni mint a WoW ban, mert ott ugy tudom soha sincs lag és mint mondtam nagyon sokan vvannak a szervereken....

miért mégse lesz? lejjeb azt írta valaki.

😄 direkt azért írom hogy nagy hír meg minden 😄

na de ha nem lesz akkor nyomja fel magának gaymax a silkroadot a botterekkel eggyütt.

Te sem gondolod komolyan, hogy ez valaha is bekovetkezik.

Super Saiyan
ezt itt kár volt mondanod haver 😊

>:C

micsoda holnap botírtás? 😄😄😄😄 JUJ de jóóó 😊

remélem mindenkit kibasznak aki botolt valaha is és akkor lesz hely 😄

Jövõ héten begyûjtöm a lóvét akkor 😛

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

én eladom a akarim legaláb nem engem banol nak scak ugy se veszik meg holnapra:SXD
Egy wizarddal megugyse. A cleric skillek sokat szamitanak pvpben.

Valamelyik nap joboltunk, elottem egy 80 koruli 2h/cleric, felbuffolja magat es felezovel, meteorral 600-at sebzek bele. Mig ugyanezzel a meteorral (es felezovel ofc) mezei bladerbe 11-12k.

A 11-12k valojaban eleg keves, de meg csak 73 vagyok, es alig jobb, mint feher szetben vagyok.

valakinek kel egy lasan int hibryd kari 45 ös 45 ös +3as speer sword stb storageban öszesen kb 40kk érõ cucok 7 milája van 5 ezerért?😄
Maala
ahahah xD

de most minek parázol, ha bannolnak, úgysem tudsz ellene semmit sem tenni, ha meg nem, akkor, nem.

az elsõt mindenki végigparázza, a másodikat már mindenki végigbotolja. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

jó van bameg én letöröltem(a srot) a faszomat má bele verem
Maala
engem nem izgat, de neked van legalább izgulnivalód. egy kis pénzveszteség mindig elszomorítja az embert... ugye Maala, az a 10k múlt héten?! :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Szerinted erdekli a joymaxot, hogy fizetos-e a botod? Nagy ivbol tesznek ra. Vettel silket vagy sem, "az itt a kerdes".

hogy mitcsinálok?
Érdekel is engem hogy banolják vagy sem 😊
De miért vagy te annyira belelovallva, hogy banolják? 😄

De azert azzal szamolj, hogy wizard/cleric verzioval agressziv nagy szorenyek koze nemigen mesz be egyedul..😊))))

Maala
úristen, csak ne bannolják messort, mert akkor bukom a manit! xD

Maala
crycry. szegény ember kézzel nõz!

Háhá bírom hogy ilyenkor mindenki atompara 😄

fasz hogy holnap akartam silket veni .......... de fizetõs botom van akor is banolnak😮 30 órát ha btoltam a picsába
hehe oks thx 😊

asd

Valoszinuleg csak azokat a bottereket bannoljak, akik soha eletukben egy darab silket nem vettek. Meg persze nehany goldbotot a latszat kedveert.

Maala
én 50%ot rányomtam egy 66os holy wordre, és nem kellett pill már... persze egy biztonsági 50es pakk azért legyen nálad, az elején jól fog jönni... amikor még elfelejtesz váltogatni, és azon veszed magad észre, hogy hulla vagy zombitól. xD

nem írták, mikor lesz botbanról lista, majd lesz, ha lesz, botban az van, folyamatosan.

nachalokhoz nem akarok pillt vinni

asd

n a figyu most lene egy kérdésem amit má szentem kiveséztetek pasz😄

na szal akor elméletileg holnap botírtás ugye?😞 na szal és most akor kiket is banolnak csak a freeket vagy a fizetõseket is?
Ds a futás skill miatt volt kiakadva xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Maala
hát vazze, mit vársz?

lvl 70re kell 200k, lvl 80ra 450k, lvl 90re 900k, lvl 100ra 1700k... lvl 120, valaki? xD sztem 2500k alatt nem ússzuk meg. xD azt is kínaival és annyiból is csak azért, mert vissza kell majd 60ra húzni egy ágat. xD

Lord Nomak
Tudom mert nézegetem a rám vonatkozó eu-s skilleket csak fel nem foghatom.. szóval ha nem farmolod szarrá magad ongokon akkor utána vagy fél évig grindelsz hogy 10 masterydre legyen sp vagy szimplán befejezed a játékot.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

10-16k sp egy skill 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lord Nomak
Láttam mert miután nehezen de levágta az intest odamentem és egy division után megkínáltam 8k crt-vel.

Más: bard/cleric 90ig 980k sp, 100ig 2.1 mil sp. Kérdem én hogy az annyába lehet így valamit megcsinálni.. 10 szinthez kell fullra 1.1 mil sp ? Vicc meg röhej..

Maala
láttad, h ironwall volt, vagy csak hogy a piros genya megjelenik körülötte? me' mountain/giant shield elég hasznos intes kínaiak ellen. 0.o

Lord Nomak
Ez minden eu-s karira igaz szerintem.. csak úgy mint a kínai karikra, láttam én már bladert feldobni ironwallt mikor intessel pvp-zett vagy bowert nem használni strongot és kombót.

Tökéletesen elegendõ, a wiz/cleric kari jó szettben ownol, legalábbis amennyire én látom a cape/job tapasztalatok alapján. 😊
Persze használni is tudni kell, mert ha nem vagy észnél akkor törik mint az üveg 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Ha engem kerdezel, nem. De mindenkepp tobb, mint a semmi. Koszonom a valaszokat.

Ez ám az érdekes kép 😄DD

Maala
nem eleg?

Ezek szerint, ha jol ertem:

- Holy word/spell
- Bless
- Recovery division
- Healing cycle/orbit

Ennyi es nem tobb?