Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képes olyat csinálni hogy nem rak ki a windowsba ha nem enged be /szemforgató szmájli x)/
Legjobb SRO-s barátom a nodc progi 😉 😄DD Ajánlom neked is
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
mit remélsz te joymaxtól a nagy botirtás jelszó alatt? itt spamolod a forumot 3 napja hogy "hu rohadt botoktól nem lehet bejutni" meg "botirtásnál kiraják az összeset hu hu hu" mint 1 izgatott gyerek karácsony elõtt. ki kell hogy ábrándítsalak, a Joymax nagyon sok pénzt szerez a botokból, sõõt, ezek veszik általában a legtöbb SILK-et is, ergo ne reménykedj nagy változásban. lesz pár has7f-szerû goldbot név a banlisten, és sziaheló. egy bot több pénzt hoz mint egy legit mint te, ués mint tudjuk pénz beszél. peace
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
franc vigyen el 😄
(bocsi!!!!!!!!!)
BTW: Semmi bajom a botokkal... õ dolguk engem nem zavar mert én max 10 perc alatt bentvagyok... Lag, hát olyat nemtom mikor tapasztaltam utoljára 😊
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
nem istenítem a wowo-t sõt sztem gagyi, nem is játszottam még vele.
csak leírtam hogy szerintem miért szar az sro világa.
Nem magáát a játékot szidom mert igenis kurva jó játék csakhát gondolom neked sem teccik a sok bot, meg a lagg. vagy tévedek?
Elsõ sor---> ' Nem teccik a game, szabadulj meg tõle...'
Sry de hogy ne legyen olyan vészes egy kérdés---> Vki rájött már hogy van az hogy a lockkal megölök egy gigit, abbol hogy a nuniba jön ki 4 bz petty?😮
Ennyire jo a WoW akk menj azt játszá vele és vágd fel az ereidet ha 2 év után azon veszed észre magad hogy IRL egy senki vagy 😉
Botterek... Nem esett le még a kicsi mazsi agyadnak hogy amig sro lesz bot is lesz? Hiába várod a megváltást ugyse fog eljönni...
Várom kedves válaszodat 😉 / priviben ha lehet mert zavarhatja a többieket... /
pl a wow -ot nemtudom hány millióan!!! játszák, és mégsincsenek teli a szerverek ez hogy mûködik? he?
nemigaz hogy nem lehet megnövelni a szerverek kapacitását?!?!?! faszom
+ a laggot kiküszöbölni mint a WoW ban, mert ott ugy tudom soha sincs lag és mint mondtam nagyon sokan vvannak a szervereken....
😄 direkt azért írom hogy nagy hír meg minden 😄
na de ha nem lesz akkor nyomja fel magának gaymax a silkroadot a botterekkel eggyütt.
remélem mindenkit kibasznak aki botolt valaha is és akkor lesz hely 😄
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Valamelyik nap joboltunk, elottem egy 80 koruli 2h/cleric, felbuffolja magat es felezovel, meteorral 600-at sebzek bele. Mig ugyanezzel a meteorral (es felezovel ofc) mezei bladerbe 11-12k.
A 11-12k valojaban eleg keves, de meg csak 73 vagyok, es alig jobb, mint feher szetben vagyok.
de most minek parázol, ha bannolnak, úgysem tudsz ellene semmit sem tenni, ha meg nem, akkor, nem.
az elsõt mindenki végigparázza, a másodikat már mindenki végigbotolja. :-)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De miért vagy te annyira belelovallva, hogy banolják? 😄
asd
nem írták, mikor lesz botbanról lista, majd lesz, ha lesz, botban az van, folyamatosan.
asd
na szal akor elméletileg holnap botírtás ugye?😞 na szal és most akor kiket is banolnak csak a freeket vagy a fizetõseket is?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
lvl 70re kell 200k, lvl 80ra 450k, lvl 90re 900k, lvl 100ra 1700k... lvl 120, valaki? xD sztem 2500k alatt nem ússzuk meg. xD azt is kínaival és annyiból is csak azért, mert vissza kell majd 60ra húzni egy ágat. xD
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Más: bard/cleric 90ig 980k sp, 100ig 2.1 mil sp. Kérdem én hogy az annyába lehet így valamit megcsinálni.. 10 szinthez kell fullra 1.1 mil sp ? Vicc meg röhej..
Persze használni is tudni kell, mert ha nem vagy észnél akkor törik mint az üveg 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
- Holy word/spell
- Bless
- Recovery division
- Healing cycle/orbit
Ennyi es nem tobb?