Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól tolta CoD2ben, klánunkban is volt, aztán valami SRO miatt abbahagyta, és végül inaktivitás miatt ki is lépett. :-) Hihi.
No, lassan folytatom a guide-ot. :-)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
xP
Tradelek azt annyit látok h elfut mellettem berziben és ráront 20 thiefre és beírja unionba MEGÖLTEM XY-t (vmi full farmed lehett akit megölt mert nagyon örült neki)
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Thunderyn tolja még ?
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Tegnapi véletlenszerü találkozó :)

| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
To write love on her arms ..
Remélem valahogy majd megoldódik:)
A skillek lecserélésérõl van szó tulajdonképpen, tehát a te invisible állapotodat lecserélik egy normál látható állapotra.
Nos innentõl kezdve mintha fel se raktad volna az invit/stealthet, igazán kellemes dolog, hogy rohadna le a keze aki ezt elõször kitalálta ;)
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Akkor baszhatom az inv skillemet hát ez kibaszott király......
És hogy müxik ez?
üdv a klubban, én is örültem mikor elõször olvastam...
Milyen újj "skill" jött be ami bárhol detectal.
Kimentem thiefkedni és semmi detect poti semmi skill nélkül bárhonnan látnak, mi a fene ez?
btw ha már a netrõl van szó, inspection óta bent van a farmer karim egyszer se kaptam dc-t xD Rég volt már ilyen. ^^
Jah problémád van old meg lol :S sajna mamár mindenhol ezmegy és kétlem, hogy ezen egyhamar változtatnának.
De rendes dolog az ilyen, gondolom ez is csak ebben az országban fordul elõ. =)
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
Biztos olyan videó volt ami nem sérti a közizlést, gratulálok az ismételten értelmes találatodhoz.
Ez nem politikai hirdetes! Szoval csak az neze meg aki nem piros szegfus nem akarok senkit megserteni!Csak a video es a szoveg osszeillesztes tokeletessegere akarok ramutatni es eme muveszlelek intellektualitasara.<#vigyor2>#vigyor2>
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
>:C
>:C
az Invitel miota T-online?
catnek is ien nete van 1utcára lakik tölem és neki sikerült updatelni
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram