Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
To write love on her arms ..
ui: több mint 3 éve tolom ... ,nekm már halál uncsi az sro ^^ , ettõl függetlenül ,ha a karimat nem veszik meg zúzok föl énis 90-re 😛
X-bow Apollo
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
scream mask-ot passzolom hirtelem, de azt is erdemes tradekre...
megy a full str cleric, ratolod a scream maskot, a cleric spawnnal elnyomja group recoveryt, ramegy az npc-k 90%a, es a scream masktol... :-)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amúgy most komolyan miért is hagyod abba? Tesód is megy?
Maala:Amugy most komolyan, életbe nem jutott volna eszembe, hogy elnyomjam a reflectet és megnézzem mûködik-e más fegyoval. Komolyan délután kimegyek azt 70ig végig nyomkodok minden skillt, mert ezek szerint mocskosul nem vagyok tisztába a dolgokkal. De miért is lennék ugyebár, powerlvl curse...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
sry, nem értem, miért gondoltam én karicserére. xD
csinálj egy accot, lvl1 karival, add át neki a goldot, a többit már leírtam.
😊
..amúgy ,h van -e idõm ? - Hát van ,de nem erre ... ,de úgyérzem már eleget szídtam az sro-t 😛
X-bow Apollo
mondjuk az elõzõ mondat feléig én sem értettem, hogy szokott néha lekerülni rólam a fire wall néha, manám van, más nem ütött belém, de mostmár vágom, hogy magamról szedem le. xD
pure str force-pacheon-(fire) egyre brutálisabb karinak tûnik. lassan minden build ellen eszembe jut vele valami oltári nagy szopatás.
és igen, az illetõ csak rajtad keresztül tud majd késõbb PWt váltani (kivéve ha nem egy olyan e-mail címet használsz, ami át van irányítva a VALÓDI e-mail címre - ezt az e-mailt így késõbb megváltoztathatod-, nemtom, ennek mi a neve, de én így csinálom egy ismerõsömmel), ha nem kell neki így az account, akkor IJ.
jah, az e-mail verifikéjsün elõnye, hogy az sem gáz, ha tudja más a secret passod, csak keyloggerre kell vigyázni, hogy ne lopják el a mailed. :-) de arra is biztonságos módszer a fentebb említett átirányítás. bár ehhez általában saját weblap kell, amiért fizecc. biztos van, aki jobban ért hozzá, én csak haszonélvezõ vagyok.
Nomak: Hát igy nézve én nem nagy hasznát fogom akkor ezeknek venni, mert gondolom ha elnyomom és fegyot váltok akkor mind2 eltûnik...Ejj de spórolok az spvel! 😊
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
pls ha már vki csinált ilyet mondja el , vagy ha valaki tud javaslatokat , vagy vmi ... és most nem arra a verzióra gondolok ,h az illetõ magyar és jóarc és ha mégse elmegyek hozzá személyesen és kitaposom a belét .... , hanem a külföldivel és számlaszámra ...stb stb ..
mert nekem jó lenne ha elöbb látnám a pénzt számlámon aztán odadnám neki a goldot , de persze õ pont fordítva szeretné <#confused>#confused> ... ,sza l ha valaki tud valami aranyközéputat , azt megköszönném <#worship>#worship>
X-bow Apollo
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
no, estére full bargain bepakolva, 14 hunter rendel :-)
no csinálom a guide-ot egy kicsit. :-)
és mivel ezeknek a skilleknek elég kicsi a cooldownjuk, akár ha végigtolod a sok debuffot, nyomhatod is el a következõt. bár akár említhetném még a kisebb manahasználatot is az elsõ könyvek mellett.
medical raze/ravage amúgy pure str warriornak alapesetben nem nagyon kell pvp során, mert csak phy attackja van, a weaken meg mag defet csökkent. szal ebbõl tényleg inkább a ravage-t (3 emberre hatót) érdemes, mivel egyedül úgy sem fogod sosem használni.
bár régen mintha úgy emlékeztem volna, hogy 2 különbözõ szintû statussal is meg lehet áldani a jó embert, ha elõbb a nagyobb szintût (pl division lvl 8) nyomod rá, aztán a kisebbet (division lvl 7), és akkor mind2 fent marad. ugyanúgy, mint a bless spellek v earth barrier esetén. bár lehet hogy ez csak egy hallucináció volt. xD
u.i.: az egész warrior/warlock build keményen beszopja egy pl. lvl 1 fire wall elnyomása esetén, 1v1ben. sem debuffok nem jönnek be, sem knockback, sem knockdown... *sajnálógomb*
A phantasma meg a mobok agresszivitását csökkenti körülötted, eléggé hasznos fõleg mikor generalok bespawnolnak öten hatan wizard köré..
Legalábbis én így értelmezem ezeket.. egyikhez se volt szerencsém használni.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=5&t=77293&hilit=1H+Warrior+%2F+Warlock+%5BGuide%5D
A legcelszerubb skillek itt is le vannak irva.
Például:
-A Dark Mentalistnál a Medical Razet huzni fölösleges, mert az uccso könyvhöz nem kell, ugyanigy a Physical raze.
-Soul Pressure-nél sem kell a Daze (max 1 pont), a Wrath Dazenek nem elõfeltétele.
-Dim Haze-nél a Slumber
Igy sp-t sporolsz meg olyantól amit valszeg késõbb nem igazán fogsz használni és nem kell majd a viszahuzásával bajlódni. Én 72ig powerlvlzem magam, 72-tõl bot, igy lock skilleket nem igazán fogom használni, igy pl igaz hogy a Weaken uccso könyve csak 76-on jön be, de mivel kibirom nélküle hát nem huzom a Medical Razet. De mint mondottam ez mind attól függ TE személy szerint mennyire érzed szükségesnek ezeket.
Ui: Ha bõvelkedsz sp-ben akkor érdemes a Dark Mentalistból a Dark Decayedet kihúzni. Ha már átkozol akkor legyen a célzott személyen minden és sztem a bleed nem is rossz.
Kérdés: Valaki elmondaná mit is csinál a Dusk Armor valamint a Phantasma?
hidden trap, passzívval,stbstb...
Dark Mentalist:
- Physical raze ( Decay )
- Medical raze ( Weaken )
- Combat raze ( Impotent )
- Courage raze ( Division )
- Physical ravage ( Decay )
- Magical ravage ( Weaken )
Soul Pressure:
- Daze ( Stun )
- Fog Sight ( Sort-sight )
- Illusion ( Csak a fun kedvéért =D )
- Wrath daze ( Stun )
- Shade Illusion ( Szintén fun ^^ )
Dim Haze:
- Slumber ( Sleep )
- Wheel Blind ( Panic )
- Deep Slumber ( Sleep )
Ezek azok amiket érdemes, akik ilyen buildet csináltak azoknál ezeket látom. Meg ezek ütõsek is eléggé akármilyen build mellé teszik be, ritka jól lehet vele sun szetteseket ölni.
Persze Cruel Spell sorból lehet még húzni a shadow armor, scream mask, reflect, dusk armor, advanced reflect skilleket de ezek már csak hab a tortán..
A warlock mastery-böl mely skilleket huzzam? valaki legyen olyan jó sorolja fel ..ha pl egy soron belül több skill is van lécci név szerint soroljatok fel.
Elöre is köszi
grat a 100 hoz. szép kerek szám 😊
nomak: a farmolós karidnak megvan már a 2mill sp ?<#wow1>#wow1>
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
A számotokra fontos rész:
81 158227752
82 169572387
83 181455292
84 193898546
85 206925087
86 220558723
87 234824141
88 249746989
89 265353867
90 281672373
Lvl 100on 1,406,035,568 xp kell, lvl 110en 2,665,087,076 xp kell, lvl 120on 5,214,172,680 xp kell, lvl 130on 10,674,731,122 xp kell, lvl 140en 40,598,223,991 xp kell a következõ szinthez.
Szóval a játék kb. 120tól totál játszhatatlan lesz.
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
servelistet(jót) honnan tudnék letölteni?
Jah és majd kifelejtettem, azért mert vannak helyek ahol nem szeretnek engem nem az én gondom. =) Aki ismer az tudja milyen vagyok aki meg nem és ítélkezik felettem annak <#taps>#taps>
71.8636 22 SilkWarriors 3/15/2008
de az egész egy nagy kamu, a csomó kari nincs városban hetek, hónapok óta. :-)
24/7-ben nyilván nem tudsz olyan minõségû partyt adni, de tegyük fel, h egy nap azért 6-7 órát letol az ember odafigyelve partyban, majd mikor mennek aludni, nos akkor insert megnyom.
A botkonfig fontosabb paramétereit említettem már, tegyük fel 3-4 nuker, vagy 3-4 wizard dolgozik egyazon helyen és mennek kselni egymást.
Nos szerintem nem sokat fognak halni, pláne ha bedugunk még 1-2 bardot is ücsörögni.
No akkor máris megy az a 0-24, neked menni fog ? 😉
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫