Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RupertMacy
Látom kezdik az emberkék újraértékelni a warlockok képasségeit, örülök is neki ^^

To write love on her arms ..

Demila
100 misi / 5ezer ?

ui: több mint 3 éve tolom ... ,nekm már halál uncsi az sro ^^ , ettõl függetlenül ,ha a karimat nem veszik meg zúzok föl énis 90-re 😛

X-bow Apollo

Maala
Vajon a vital increase megmarad ha valt a warrior clericre? Mitto?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
reflect nem megy. advanced megy, mert az ptyra hat. :-)

scream mask-ot passzolom hirtelem, de azt is erdemes tradekre...

megy a full str cleric, ratolod a scream maskot, a cleric spawnnal elnyomja group recoveryt, ramegy az npc-k 90%a, es a scream masktol... :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Zaylka
Szegény vagyok én mint a templom egere! xD

Amúgy most komolyan miért is hagyod abba? Tesód is megy?

Maala:Amugy most komolyan, életbe nem jutott volna eszembe, hogy elnyomjam a reflectet és megnézzem mûködik-e más fegyoval. Komolyan délután kimegyek azt 70ig végig nyomkodok minden skillt, mert ezek szerint mocskosul nem vagyok tisztába a dolgokkal. De miért is lennék ugyebár, powerlvl curse...<#fejvakaras>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Maala
jééé, te goldra gondoltál. XD ahahahaha

sry, nem értem, miért gondoltam én karicserére. xD

csinálj egy accot, lvl1 karival, add át neki a goldot, a többit már leírtam.

Demila
Gili nem kell 600 mill ??? neked 30 ezerért beszámítom ^^ , benned megbízom ^^

😊

..amúgy ,h van -e idõm ? - Hát van ,de nem erre ... ,de úgyérzem már eleget szídtam az sro-t 😛

X-bow Apollo

Maala
ezért jó az advanced reflect, mert az fegyverváltáskor nem tûnik el, és az említett fire wallt is leszedheted egy kínai kariról.

mondjuk az elõzõ mondat feléig én sem értettem, hogy szokott néha lekerülni rólam a fire wall néha, manám van, más nem ütött belém, de mostmár vágom, hogy magamról szedem le. xD

pure str force-pacheon-(fire) egyre brutálisabb karinak tûnik. lassan minden build ellen eszembe jut vele valami oltári nagy szopatás.

Maala
nyomass egy e-mail verification-t, legyél bent a játékban a tranzakció idején, így nem veszíted el az accountot semmiképpen sem, maximum a cuccait, ha balga módon nem váltasz logoff elõtt PWt.

és igen, az illetõ csak rajtad keresztül tud majd késõbb PWt váltani (kivéve ha nem egy olyan e-mail címet használsz, ami át van irányítva a VALÓDI e-mail címre - ezt az e-mailt így késõbb megváltoztathatod-, nemtom, ennek mi a neve, de én így csinálom egy ismerõsömmel), ha nem kell neki így az account, akkor IJ.

jah, az e-mail verifikéjsün elõnye, hogy az sem gáz, ha tudja más a secret passod, csak keyloggerre kell vigyázni, hogy ne lopják el a mailed. :-) de arra is biztonságos módszer a fentebb említett átirányítás. bár ehhez általában saját weblap kell, amiért fizecc. biztos van, aki jobban ért hozzá, én csak haszonélvezõ vagyok.

Zaylka
Mivan Demi, a sok psycho film forgatása mellett nem jut idõ sro-ra? Vagy visszaütött az ingyenbot?<#banplz><#nyes>

Zaylka
Hmmm én alapból úgy voltam vele, hogy mivel ugyanazt a dolgot csinálja a 2 skill akkor ha egyiket nyomom másikra is megy a cooldown, de akkor rosszul tudtam! 😊 FireWall ja szopatós, de majd hülye leszek ott ácsorogni elõtte, odébb megyek, majd csak kinyomja...^^ De hát ez ugye mind elmélet majd gyakorlatban 1 hónapon belül elválik! 😛

Nomak: Hát igy nézve én nem nagy hasznát fogom akkor ezeknek venni, mert gondolom ha elnyomom és fegyot váltok akkor mind2 eltûnik...Ejj de spórolok az spvel! 😊

Nincs középút, sajnos ez bizalom kérdése, ami ennyi scammer között... hááát necces.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Demila
hogy tud gazdát csrélni biztonságosan a gold és a pénz a cybertérben ?
pls ha már vki csinált ilyet mondja el , vagy ha valaki tud javaslatokat , vagy vmi ... és most nem arra a verzióra gondolok ,h az illetõ magyar és jóarc és ha mégse elmegyek hozzá személyesen és kitaposom a belét .... , hanem a külföldivel és számlaszámra ...stb stb ..

mert nekem jó lenne ha elöbb látnám a pénzt számlámon aztán odadnám neki a goldot , de persze õ pont fordítva szeretné <#confused> ... ,sza l ha valaki tud valami aranyközéputat , azt megköszönném <#worship>

X-bow Apollo

Mmmm kellemes 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
bleed.^^

no, estére full bargain bepakolva, 14 hunter rendel :-)

<#nyes>

Holy spellrõl már nem is beszélve, arra aztán lehet próbálkozni debuffot pakolni.

Maala
kedves gyerekek, ne felejtsétek el a trade után benyomni a back town when die opciót éjjelre. xD ugye avi/tomasz/maala?

no csinálom a guide-ot egy kicsit. :-)

Maala
azért jó, hogy nem elõfeltétele a másik skill, mert akkor ugyanúgy lehet húzni tovább, a 2-t egyszerre, és ha az egyik nem jön be, akkor még mindig ott a másik... 1v1-ben pl. az egyemberessel kezdesz, de ha nem jön be, akkor nyomod a 3 emberre hatót... utóbbi inkább akkor jön jól, ha tényleg sok az ellenfél.
és mivel ezeknek a skilleknek elég kicsi a cooldownjuk, akár ha végigtolod a sok debuffot, nyomhatod is el a következõt. bár akár említhetném még a kisebb manahasználatot is az elsõ könyvek mellett.

medical raze/ravage amúgy pure str warriornak alapesetben nem nagyon kell pvp során, mert csak phy attackja van, a weaken meg mag defet csökkent. szal ebbõl tényleg inkább a ravage-t (3 emberre hatót) érdemes, mivel egyedül úgy sem fogod sosem használni.

bár régen mintha úgy emlékeztem volna, hogy 2 különbözõ szintû statussal is meg lehet áldani a jó embert, ha elõbb a nagyobb szintût (pl division lvl 8) nyomod rá, aztán a kisebbet (division lvl 7), és akkor mind2 fent marad. ugyanúgy, mint a bless spellek v earth barrier esetén. bár lehet hogy ez csak egy hallucináció volt. xD

u.i.: az egész warrior/warlock build keményen beszopja egy pl. lvl 1 fire wall elnyomása esetén, 1v1ben. sem debuffok nem jönnek be, sem knockback, sem knockdown... *sajnálógomb*

Lord Nomak
Dusk Armor az ahogy a leírásban is benne van abszólut sebzést csinál.. tök8 hanyas a mob vagy a player elvileg mindenkire ugyan akkorát ver.
A phantasma meg a mobok agresszivitását csökkenti körülötted, eléggé hasznos fõleg mikor generalok bespawnolnak öten hatan wizard köré..
Legalábbis én így értelmezem ezeket.. egyikhez se volt szerencsém használni.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

datango
az szép, én egy kicsit rosszabb hatásfokkal dolgozom 😊 de nemsoká vége és mehet a pwlvl ke 😊

Alternativ 1h/warlock guide

http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=5&t=77293&hilit=1H+Warrior+%2F+Warlock+%5BGuide%5D

A legcelszerubb skillek itt is le vannak irva.

Lord Nomak
Jó persze ebben az a para, hogy amíg ellövi az összes skillt szétütik az arcát.. debuff a lényeg mert ha felmennek rá utána úgy is 1 vagy 2 skillbõl lecsavarja.

Zaylka
Nomak és Maala teljesen leirták mi kell hozzá, én mindössze annyit szeretnék hozzátenni (hátha nem egyértelmû), hogy a build attól függ, hogy powerlvlel haladsz-e, vagy saját magadnak ölsz. A 2 között mindössze annyi a különbség, ha powerlvl-el haladsz akkor egyértelmû, hogy skilljeidet elég sokáig nem fogod használni, igy néz meg minek mi az elõfeltétele.
Például:
-A Dark Mentalistnál a Medical Razet huzni fölösleges, mert az uccso könyvhöz nem kell, ugyanigy a Physical raze.
-Soul Pressure-nél sem kell a Daze (max 1 pont), a Wrath Dazenek nem elõfeltétele.
-Dim Haze-nél a Slumber

Igy sp-t sporolsz meg olyantól amit valszeg késõbb nem igazán fogsz használni és nem kell majd a viszahuzásával bajlódni. Én 72ig powerlvlzem magam, 72-tõl bot, igy lock skilleket nem igazán fogom használni, igy pl igaz hogy a Weaken uccso könyve csak 76-on jön be, de mivel kibirom nélküle hát nem huzom a Medical Razet. De mint mondottam ez mind attól függ TE személy szerint mennyire érzed szükségesnek ezeket.

Ui: Ha bõvelkedsz sp-ben akkor érdemes a Dark Mentalistból a Dark Decayedet kihúzni. Ha már átkozol akkor legyen a célzott személyen minden és sztem a bleed nem is rossz.

Kérdés: Valaki elmondaná mit is csinál a Dusk Armor valamint a Phantasma?

Maala
reflect, advanced reflect, vampire touch, meg a passzív hozzá 1el felette. :-)

hidden trap, passzívval,stbstb...

Lord Nomak
Szerintem:

Dark Mentalist:

- Physical raze ( Decay )
- Medical raze ( Weaken )
- Combat raze ( Impotent )
- Courage raze ( Division )
- Physical ravage ( Decay )
- Magical ravage ( Weaken )

Soul Pressure:

- Daze ( Stun )
- Fog Sight ( Sort-sight )
- Illusion ( Csak a fun kedvéért =D )
- Wrath daze ( Stun )
- Shade Illusion ( Szintén fun ^^ )

Dim Haze:

- Slumber ( Sleep )
- Wheel Blind ( Panic )
- Deep Slumber ( Sleep )

Ezek azok amiket érdemes, akik ilyen buildet csináltak azoknál ezeket látom. Meg ezek ütõsek is eléggé akármilyen build mellé teszik be, ritka jól lehet vele sun szetteseket ölni.

Persze Cruel Spell sorból lehet még húzni a shadow armor, scream mask, reflect, dusk armor, advanced reflect skilleket de ezek már csak hab a tortán..

Lord Nomak
Óránként 1k sp az átlag, néha több néha kevesebb.. most 255k van, és 4.-én kezdtem el az egészet. Ezzel a tempóval még egy darabig üldögélni fog partyban ezért vásárolok be inkább ticketekbõl.

Two Handed warrior/warlock build-hez kérek segitséget!

A warlock mastery-böl mely skilleket huzzam? valaki legyen olyan jó sorolja fel ..ha pl egy soron belül több skill is van lécci név szerint soroljatok fel.

Elöre is köszi
datango
most mennyid van? és hogy tudsz haladni ?

Lord Nomak
Még nincs, majd lesz.. valamikor =D Ha ilyen ütemben haladok akkor augusztusra de mivel lesz lassan prém és sp tiki így hát.. talán elöbb. ^^

datango
nem szabad tanulni 😊 minek azt darkspell 😊))

grat a 100 hoz. szép kerek szám 😊

nomak: a farmolós karidnak megvan már a 2mill sp ?<#wow1>

Lord Nomak
Na ennek örülök, téged az nevettet meg hogy ilyen vagyok, engem meg az hogy értetlenek vagytok. 😊

nem vazz. holnap zh. ne akarj még jobban eltéríteni a tanulástól!! :@ tudod hogy úgyis meg fogom (L) Jewel

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
furcsa beidegzõdés... megnézted már a firefly-t? :-)

Maala
ennyi erõvel már bemásolhattad volna 91-100 között is az XPket. meg úgy általában végig. :-)

Maala... Mintha lenne pár furcsa beidegzõdésed velem kapcsolatban 😄

Maala
értsd: ds 120 után abbahagyja kSROt, és átjön iSROba botolni. csak, hogy újrafelfedezze azt, mint egy manager progit. :-)

Kutakodtam kicsit a pk2-ben.
A számotokra fontos rész:

81 158227752
82 169572387
83 181455292
84 193898546
85 206925087
86 220558723
87 234824141
88 249746989
89 265353867
90 281672373

Lvl 100on 1,406,035,568 xp kell, lvl 110en 2,665,087,076 xp kell, lvl 120on 5,214,172,680 xp kell, lvl 130on 10,674,731,122 xp kell, lvl 140en 40,598,223,991 xp kell a következõ szinthez.
Szóval a játék kb. 120tól totál játszhatatlan lesz.

IfjuSkywalker
Én már megszoktam, hogy ilyen vagy, csak nevetek rajta😊

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

sziasztok!
servelistet(jót) honnan tudnék letölteni?

Lord Nomak
Errõl van szó, azért lehet ám még csúnya dolgokat csinálni szintezésben, gratz a százhoz.

Lord Nomak
De gondoltam rá, csak szerencsére az én társasági körömben vannak értelmes létformák ami itt tart engem, az olyan élõlényeken amik pedig neten vannak hát részvétem. 😊
Jah és majd kifelejtettem, azért mert vannak helyek ahol nem szeretnek engem nem az én gondom. =) Aki ismer az tudja milyen vagyok aki meg nem és ítélkezik felettem annak <#taps>

IfjuSkywalker
nálunk sincs benne mindenki

Super Saiyan
nállunk olyan van, hogy a strong bow nem tûnik el 😄 ott marad a bowon 😄

>:C

Maala
pwnd, vagy max e-penis? xD
71.8636 22 SilkWarriors 3/15/2008

de az egész egy nagy kamu, a csomó kari nincs városban hetek, hónapok óta. :-)

Te kajak vak vagy, vagy csak nem akarsz értelmezni egy mondatomat?
24/7-ben nyilván nem tudsz olyan minõségû partyt adni, de tegyük fel, h egy nap azért 6-7 órát letol az ember odafigyelve partyban, majd mikor mennek aludni, nos akkor insert megnyom.
A botkonfig fontosabb paramétereit említettem már, tegyük fel 3-4 nuker, vagy 3-4 wizard dolgozik egyazon helyen és mennek kselni egymást.
Nos szerintem nem sokat fognak halni, pláne ha bedugunk még 1-2 bardot is ücsörögni.
No akkor máris megy az a 0-24, neked menni fog ? 😉

THeArrow
vagy már arra is van script? lawl

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

THeArrow
lásd mi 4wizardal toltuk és a warriorok lureoltak, cleric mass heal és buffok.. és a fencek a wizardon+clericen na ha te azt megcsinálod 24/7 BOT-al akkor aztmondom h zsírvagy 😄

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

IfjuSkywalker
ahh fakk, bocs (G+?)

IfjuSkywalker
Amugy rev6-os klánlista (uj cucc):